Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Âmin
Canım Rabbim hayırlı haberlerini nasip edecek. Gönlünü ferah tut. Dualarımız seninle.

Sagol canim
sayili gun oyle boyle gecicek insallah sonuc hayir olur

Bu sabah pruluton igne gunumdu ve esim sayesinde 8 de kalktik
evime yakin olan tip merkezine gittik tam igne yapilacak hemsire demezmi bu recete 6. Ayin yapamam diye
benim dr bana alti gun sonra yaptiracaksin derken tarihi 6. Ay atmis
Ordan saglik ocagina allahtan dr tedavi olayini biliyorda orda yaptirdim sukur

Metal sende 26+1 oldun masallah

eylulcum insallah canim amin..
chnbcim insallah deniuicem karisimi ben simdiden 500 vurunuyo cok mu acaba sen 20 haftalard 250 vurunuyo ben ikinci vurunusun ikiside 500 mg di simdi icime kurt dustu..

yok canım çoğunluk 500 kullanıyor. içine kurt düşmesn...

canım senin eski profilini çok seviyordum ben hani gülümseyen bebek resmi. ona bakardım hep. Ahmet Ardam o bebişe benziyor gülümserken...

hayırlı zamanda gelsin bebiş inşalla. canım bu hafta gelsene perşembe mesela... ilaçları da veririm....

hakkattende chnb olmayınca burası çok sessizleşiyormuş :)

benim de eşim gitti dün akşam...30 günlük olunca ben de döneceğim...

Allah kavuştursun canım.

Hamd olsun Rabb'ime. Bu günleri gördük canım. Rabbim tez zamanda sanada ulaştırsın canım.
Chnb bu güne geldiğinde ben daha benim çok var demiştim.sonra tel bu tarihi not ermişim takvimde. Yüce mevlam daim eylesin.

Ne guzel
O zaman not edicegimiz ikinci tarih 36+
Rabbim bu gunleride nasip etsin

chnb cim feysteki profilimdeki bebemi

canım buradaydı bundan önceki. şöyle minik. gülümseyen bebe:))

Amin canım...canım 2 hafta sonra inan rahatlayacaksın netten alışverişe başlayacaksın...

bazi belirtiler var ama kullandigim ilaclardan da olabilir.
Bir suru hormon aliyorum sonucta

Insallah rabbim kismet etmistir

Ahmet arda nasil kocaman op emi

Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz...

canım çok şükür iyi yrın kontrol var. bakalım kilo alımı nasıl sarılığı nasıl?

Ogleden sonra Osman bey aradi
Hem bugunki igneyi hatirlatmak hemde benim nasil oldugumla ilgili
Hosuma gitti ilgilenmesi
Insallah sonucta iyi olur

Chnb
Allah kavustursun
az kaldi evine esjne ogluna kavusmana
Nasilda ozlemissindir evini esyani
Artik kocaman bir aile olarak devam ediceksiniz hayatiniza

evet canim ankaradan sen hangi dr gidiyorsun.

ben cüneyt genç e gidiyorum. çooooook memnunum. daha önce son safhada dış gebeliğimi farkedip ameliyatsız sorunumu çözmüştü. şimdi de riskli gebelik yaşıyorum. hem pıhtılaşma sorunu hem erken doğum riskim var. enfeksiyon da hafif varmış. çok iyi takip ediyor sağolsun. gerekince gün aşırı hatta hergün bile çağırıyor. çok ilgili sağolsun. :) tavsiye ederim...

CANIM İŞŞALLAH EŞİME DERİM GETİRİ İŞİ OLMAZSA TABE BEN SENİ ARARIM ÇARŞAMBA AKŞAMI NE İSTERSİN NE GETİRİYİM SANA GELİRKEN OGLUMA MEVLÜT ÇIKIŞI ALICEKTİM ANNEMLERE GİDEMEDİMKİ GİTSEM ALICEMDE YOLUM DÜŞMÜYOR ORAYA KRAL SERİSİ ALICAGIM ÇOK GZÜEL BİR TAKIM EYMENİMEDE ALDIM HERKEZ ÇOK BEYENDİ İLAÇLARIMI DİDİN ATLA ARABAYLA OLMADI SÜPÜRGENE BİNER GELRİİMS EN MERAK ETMEYERİNİ BULABİLSEM İNAN TEK GELİCEMDE NASIL BULURUMKİ ORAYI EŞİM YOLU BİLİR ÇOK ÇALIŞTI ORDA NE YAPSAK YADA PAZAR GÜNÜ EŞİMİN HALASININ KIZINA GİDİCEZ ODA KARŞIDA SANA YAKIN ORAYA GELİCEZ BELKİM OZAMNAD GELİRİM EŞİMLE BİR KONUŞUYUMDA
BU ARADA ALLAH KAVUŞTURSUN EŞİNLE SENİ NEDE ÖZLEMİŞİNDİR DEGİLMİ EVİNİ İNSANIN KENDİ EVİ OLUNCA ÖZLENİYOR
KIZLAR NERDESİNİZ BAKALIM SIPALAR NE ALEMDE BEN BUGÜN ABLAMA GİTTİM OGLUMLA HASRET GDİERDİM SIPA NAMAZ KILDIRMı banaheryerimi öptü sıpam aralıgın 23 dogum günü var ne yapsam diye düşünüyorum ablam hamur işlerini sen yap diyor ben beceremiyorum diyor bakıcez canının istedigi birşey varmı yapıp getireyim bebem

Pasam sen ilaclari niye simdiden alicaksinki
Saglik ocaklari bile yaziyor
Hemde rapor cikartma sansimizda varmis o zaman sanirim ya hic para odenmiyor yada cuzi bir miktar odeniyor
Benim durumum belli olmadigi icin saglik ocagindan yazdirdim kutusu 98.5 tl imis yaklasik 20 lirasini odedim.
Senin yazdirma sansin yokmu
Direk alirsan fiyat epey tutar yazik

Vee mutlu sona ulaşacaksın chnbcim.Çok sabrettin arkadaşım..Fazlasıylada hakettin.Allah bundan sonra bir yastıkta kocamayı nasip etsin..Çocuklarınla mutlu,huzurlu bir hayat sürün inşallah..

merhaba kızlar
herkes iyi çok şükür, 2 gündür telefon hatları bozuk internete giremiyorum
eşim işten vınn getirdi yoksa kafayı yiyeceğim ben diye
2-3 gündür çok ağırlaştım, azıcık yürüyeyim nefes nefese kalıyorum, çalışmak gerçekten iyiymiş
sanırım kilo da aldım 2 haftada
bakalım randevu bu sefer pazartesi, cumartesiye yoktu
boşalırsa alacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…