- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.721
Âmin
Canım Rabbim hayırlı haberlerini nasip edecek. Gönlünü ferah tut. Dualarımız seninle.
eylulcum insallah canim amin..
chnbcim insallah deniuicem karisimi ben simdiden 500 vurunuyo cok mu acaba sen 20 haftalard 250 vurunuyo ben ikinci vurunusun ikiside 500 mg di simdi icime kurt dustu..
canım bilmiyoruki ablamın kızının dügünü var şubatta onada gidesim var ablam dügünden sonra bebege vesile ol diyor ama anneminde kredi borcu şubatta bitiyor biliyousn ban çekicek işşallah birşey olmazsa en azından çekerse para kenarda kalır içim rahat olur ardacıga gidersemkan sulandırıcılar ve proluton depont ignelerini şimdiden alsamda koysam kenara diyorum bakalım ilaçlar zorlucek beni eşimede demedim ama verdigi haşlıklardan arttırmaya başladım kenara koyuyorum işşallah epey olur şimdien 50 tl oldu marketi pazarı birlikte yapıyoruz eve gerekli şeyleri alıyourm o varken koyamıyorum kenara ama tek gidince az çok koyuyourm kenara bakalım biraz kenara para atabilsem toplayım çeyrek atıcem kenara yavrum için harcarım işşallah eşimede birşey diyemiyorum çocuk borçları ödemeye ugraşıyor allahım bol kazanç versinde işşallah yavruma stressiz hamile kalırım tek tememin bu bebegede rabbim ne zaman nasip ederse ozaman canım durumum olsa hemen korunmayı bırakırım birde korkum olmasa gene gergin bir gebelik beni bekliyor acaba kanamam olurmu ya bebegim gene gdierse vs anlıcagın vuslattayım
hakkattende chnb olmayınca burası çok sessizleşiyormuş :)
benim de eşim gitti dün akşam...30 günlük olunca ben de döneceğim...
Sagol canim
sayili gun oyle boyle gecicek insallah sonuc hayir olur
Bu sabah pruluton igne gunumdu ve esim sayesinde 8 de kalktik
evime yakin olan tip merkezine gittik tam igne yapilacak hemsire demezmi bu recete 6. Ayin yapamam diye
benim dr bana alti gun sonra yaptiracaksin derken tarihi 6. Ay atmis
Ordan saglik ocagina allahtan dr tedavi olayini biliyorda orda yaptirdim sukur
Metal sende 26+1 oldun masallah
forumun gevezesi benmişim desene...
feryal var mı belirti?
Allah kavuştursun canım.
Hamd olsun Rabb'ime. Bu günleri gördük canım. Rabbim tez zamanda sanada ulaştırsın canım.
Chnb bu güne geldiğinde ben daha benim çok var demiştim.sonra tel bu tarihi not ermişim takvimde. Yüce mevlam daim eylesin.
chnb cim feysteki profilimdeki bebemi
Allah kavuştursun canım.
Hamd olsun Rabb'ime. Bu günleri gördük canım. Rabbim tez zamanda sanada ulaştırsın canım.
Chnb bu güne geldiğinde ben daha benim çok var demiştim.sonra tel bu tarihi not ermişim takvimde. Yüce mevlam daim eylesin.
bazi belirtiler var ama kullandigim ilaclardan da olabilir.
Bir suru hormon aliyorum sonucta
Insallah rabbim kismet etmistir
Ahmet arda nasil kocaman op emi
Allah kavuştursun az kalmışbenim de eşim gitti dün akşam...30 günlük olunca ben de döneceğim...
evet canim ankaradan sen hangi dr gidiyorsun.
Allah kavuştursun az kalmış
chnb canım az kaldı ailen bir araya gelecek
yok canım çoğunluk 500 kullanıyor. içine kurt düşmesn...
canım senin eski profilini çok seviyordum ben hani gülümseyen bebek resmi. ona bakardım hep. Ahmet Ardam o bebişe benziyor gülümserken...
hayırlı zamanda gelsin bebiş inşalla. canım bu hafta gelsene perşembe mesela...ilaçları da veririm....
canım bilmiyoruki ablamın kızının dügünü var şubatta onada gidesim var ablam dügünden sonra bebege vesile ol diyor ama anneminde kredi borcu şubatta bitiyor biliyousn ban çekicek işşallah birşey olmazsa en azından çekerse para kenarda kalır içim rahat olur ardacıga gidersemkan sulandırıcılar ve proluton depont ignelerini şimdiden alsamda koysam kenara diyorum bakalım ilaçlar zorlucek beni eşimede demedim ama verdigi haşlıklardan arttırmaya başladım kenara koyuyorum işşallah epey olur şimdien 50 tl oldu marketi pazarı birlikte yapıyoruz eve gerekli şeyleri alıyourm o varken koyamıyorum kenara ama tek gidince az çok koyuyourm kenara bakalım biraz kenara para atabilsem toplayım çeyrek atıcem kenara yavrum için harcarım işşallah eşimede birşey diyemiyorum çocuk borçları ödemeye ugraşıyor allahım bol kazanç versinde işşallah yavruma stressiz hamile kalırım tek tememin bu bebegede rabbim ne zaman nasip ederse ozaman canım durumum olsa hemen korunmayı bırakırım birde korkum olmasa gene gergin bir gebelik beni bekliyor acaba kanamam olurmu ya bebegim gene gdierse vs anlıcagın vuslattayım
benim de eşim gitti dün akşam...30 günlük olunca ben de döneceğim...
Ogleden sonra Osman bey aradi
Hem bugunki igneyi hatirlatmak hemde benim nasil oldugumla ilgili
Hosuma gitti ilgilenmesi
Insallah sonucta iyi olur
İnşallah arkadaşım emeğinin karşılığını alırsın.Ve güzel haberi bizlere verirsin.İnan çok sevinicem.Aklıma geldikçe dua ediyorum..Allahım inşallah feryal bebeğine kavuşur diye.Nasip kısmet artık.
Ben muayenehanesindeykende bir kaç konuşmasına denk geldim.Eşimde dedi.Ben içerdeki odada giyinirken tek tek hastalarını bağlamış.Nasıl gidiyor iğneleri oluyormusun falan demiş..Demekki adam ilgili hastalarına.İnşallah hep böyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?