Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ne yapayım paşacım korkunun ecele faydası yok geçen sefer bende dışarı çıkmaya korkuyordum ama bu sefer arada çıktım zaten evdede hareketsiz değilim ki öyle böyle bitti sayılır Allaha şükür darısı inşallah sana.. seninde kolay geçicek sonu iyi olucak inşallah içini ferah tut ben inanıyorum canım benim..

Merhaba, proluton depot ignenin bir yan etkisini gordunuz mu acaba? Yeni verdi doktorum. Progestan fitil istedim ama seni kurtarmaz rahim büyüyor dedi. Ben 24 haftalik hamileyim. 16. Haftada serklajim var.cevaplarsaniz sevinirim

gunaydim millet yeni bir haftaya basladik insallah bu haftayida sorunsuz bir sekilde atlatiriz ..
saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza almak dilegiyle diyelim..

Merhaba, proluton depot ignenin bir yan etkisini gordunuz mu acaba? Yeni verdi doktorum. Progestan fitil istedim ama seni kurtarmaz rahim büyüyor dedi. Ben 24 haftalik hamileyim. 16. Haftada serklajim var.cevaplarsaniz sevinirim

hosgeldin canim ben progestanin bilimsel olarak bir yan etkisini bilmiyorum ama enjeksiyondan dolayi benim kalca agrim oluyor arkadaslarimin dedigi gibi bu igneyi vuran kisiden kisiye degisiyor...
proluton progestandan daha etkili..
birde 06 yi gordugum icin sormak istedim ankaradan mi yaziyorsunuz..

Günaydınlar..

İyi haftalar. Yaren sinemaya gitmişsin iyi yapmışsın valla.. Ben çalıştığım için zaten haftaiçi yoruluyorum diye haftasonu evden dışarı çıkmamaya çalışıyorum ki evde de çok işim oluyor çok yoruluyorum zaten..Ben de haftasonu evde film izledim. The Reader tavsiye ederim..

kizlar benim karnim buyudu gibi ya bide atletimi ters ceviriyorum ki hep derim kabuk atiyor herhalde herhalde cok catliyicam catlaklar icin kacinci haftadan spnra onlem aldiniz..

İyi yaptın canım tahmin edebi,oyurum guzel oldugnu serinin ilkini izlemiştim cok güzeldi
Bende iyi hissediyorum kendimi aslında normal hamileler gibi dusari çıkıp dolasabilirim arada cemil beyde 30 lu haftalardan sonra mağazaları dolaşmak icin izin vericem demişti sana sob kontrolünde demismiydi? esım biraz önce yine aradı sinemaya gidelim diyor ama annemde kalıyorum gondermiyecekler biliyorum

kizlar benim karnim buyudu gibi ya bide atletimi ters ceviriyorum ki hep derim kabuk atiyor herhalde herhalde cok catliyicam catlaklar icin kacinci haftadan spnra onlem aldiniz..
Ben çatlak icin önlem almıyorum genetikmis krem sursen bile çatlak olabiliyormuş bende uğraşmadım cok şükür suan yok insallah olmaz daha doguma 2 ay var

Ben çatlak icin önlem almıyorum genetikmis krem sursen bile çatlak olabiliyormuş bende uğraşmadım cok şükür suan yok insallah olmaz daha doguma 2 ay var

Canım ben 20. haftadan sonra lierac sürünmeye başladım,ama benim karnım çok kaşınıyor,en çok onun için sürünüyorum,eylülgüölüne katılıyorum çatlayacağın varsa çatlıyorsun,benim ertgenlikten de var çatlaklarım,bebeğimi kaybettikten sonra kalçalatımda da oluştu çatlaklar,bakalım bebişler sağ lıkla gelsin de çatlayalım ne olcak koyver gitsin,bi siteden 3 lü şekilde 106 tl yre bulunca aldım,hala ilk kremi bitiremedim,biraz bu konuda tembelim galiba

biz sofikayla benzer bir karışım ürettik. ben o karışıma yeni yağlar ekledim.:

Kaako yağı(2 şişe), diğerleri tek şişe: buğday yağı, saf zeytinyağı, ozon yağı, jojoba yağı, tatlı badem yağı

ben 36 artı 4 te doğum yaptım çatlağım olmadı. büyük oğlumdan biraz vardı...

burada hemen hepimiz neredeyse doğuma dek haftada 1 ya da yarım doz vurulduk. gönül rahatlığıyla kullan. erken doğumu engellemede işe yaradığı bilimsel verilerle ispatlanmış...

eylul gulu canim haklisin katiliyorum genetik duyaydini ayni sorunumuz var seninle benimde kasinti oluyor bu yuzden deri atiyor herhalde catlamazsak daha iyi olur ya ama bebegimiz saglikli olsun yeter canim
chnbcim canim ben onlari nasil bulurum yaaa marka verin duyaydininkini deniyicem ..

Canım başka bı topikte okumuştum kaçınıyorsa avuç iciyle kası tirnkla kasimak tam hatırlamıyorum ama daha cok çatlağı yol acıyormuş yada bunun gibi biseydi

Canım başka bı topikte okumuştum kaçınıyorsa avuç iciyle kası tirnkla kasimak tam hatırlamıyorum ama daha cok çatlağı yol acıyormuş yada bunun gibi biseydi
Evet canım ben de okudum benzer şeyler,kaşırsam kaşıdığım yönde çatlarmış,hiç kaşımıyorum,kaşındıkça krem soğuk soğuk iyi geliyor,ya bi de benim göbek deliğim küçücük oldu,normalde çukurdur,delik resmen kapandı,içine de birşeyler girmiş çıkmıyor,yaratık gibiyim (

kızlar merhaba bikaç gündür yazamıyordum bugün bizim göz muaynemiz vardı çok şükür iyi geçti ama çok ağladı kuzucuklarım çok yoruldular bugün şimdi uyuyorlar uykusunda bile ağlıyorlar çok korktular onlar için çok zor gözleri kanlandı muayneden sonra durmadıkları için kullandıkları aletler biraz zarar verdi sanırım onlar içerde ağladıkça bizde dışarda kahrolduk ama neyseki sonuç güzel 3hafta sonra yine kontrol var perşembe günüde pramatüre bebekler için olan aşımız ve diğer kulak testimiz ekg, norolojik muayne,fizik tedavi, off çok yorucu geçicek daha bikaçtane var ama aklımda bile tutamıyorum artık okadar çok testten geçicezki inş. ayrı ayrı gün verirler hepsi birden olursa çok yorulur kuzucuklarım bizden haberler bukadar şimdilik umarım herkez iyidir

feryalcim senle beraberde bende gün sayıyorum senin için inş. güzel haber alıcaksın hep aklımdasın rabbim yüzünü güldürür inş.

Inşallah tüm testler temiz çıksın..

sinemcim gecmis olsun rabbim sana ve bebeklerine guc kuvvet versin sabir versin canim kendimi senin yerine koyuyorum cok zor guclu ol canim testlerin sorunsuz sonuclansin canim..

ben fitil kullananlardım 32 e kadar kullanmdım .ama iğnesini de kulaanan lar çoğunlukta idi.ama iğne fitilden daha etkilidir.benımde serklajım vardı mutlu sona ulaştım ben 7 ay önce darısı sizlere inş.

canım aktarda küçük şişelerde satılıyor. epey de pahalı oluyor ben lierac almadım genelde onu öneriyorlar...
diğer oğlumda aleovera yağı, susam ve kayısı yağı kullandım ender saraç demişti ama çatladı... bu yazdıklarımla çatlamadı...

canım Allahım kolay eylesin tüm testlerinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…