- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.681
işşalalh canım işşallah
canımd eseydin arkadaşım vardı resimci seni çekerdi rica ederdim para almazdı işşallah benim resimlerimi o çekicek nasip olursa tabe
sinemaya dikişli dikişli kafayımı yidin kızım sen ya korkmuyormusun ben camdan bile bakmadım yavruma birşey olur diye maşşallah canım korku morku hakgetire ne diyeyim rabbim yavrumu korusun
Merhaba, proluton depot ignenin bir yan etkisini gordunuz mu acaba? Yeni verdi doktorum. Progestan fitil istedim ama seni kurtarmaz rahim büyüyor dedi. Ben 24 haftalik hamileyim. 16. Haftada serklajim var.cevaplarsaniz sevinirim
İyi yaptın canım tahmin edebi,oyurum guzel oldugnu serinin ilkini izlemiştim cok güzeldigittim valla çok iyi oldu filimde çok güzeldi diğer bölümlerinide izlemiştim kitaplarınıda okumuştum iki sene önce am en güzel bu bölümdü her anı dolu dlu ve sürükleyiciydi..kendini iyi hisseden gitsin kızlar gittim oturdum geldim evde de oturuyorum sonuçta , hatta bazen çok yoruluyorum işe ve kıza koşturmaktan..
Ben çatlak icin önlem almıyorum genetikmis krem sursen bile çatlak olabiliyormuş bende uğraşmadım cok şükür suan yok insallah olmaz daha doguma 2 ay varkizlar benim karnim buyudu gibi ya bide atletimi ters ceviriyorum ki hep derim kabuk atiyor herhalde herhalde cok catliyicam catlaklar icin kacinci haftadan spnra onlem aldiniz..
Ben çatlak icin önlem almıyorum genetikmis krem sursen bile çatlak olabiliyormuş bende uğraşmadım cok şükür suan yok insallah olmaz daha doguma 2 ay varkizlar benim karnim buyudu gibi ya bide atletimi ters ceviriyorum ki hep derim kabuk atiyor herhalde herhalde cok catliyicam catlaklar icin kacinci haftadan spnra onlem aldiniz..
kizlar benim karnim buyudu gibi ya bide atletimi ters ceviriyorum ki hep derim kabuk atiyor herhalde herhalde cok catliyicam catlaklar icin kacinci haftadan spnra onlem aldiniz..
kizlar benim karnim buyudu gibi ya bide atletimi ters ceviriyorum ki hep derim kabuk atiyor herhalde herhalde cok catliyicam catlaklar icin kacinci haftadan spnra onlem aldiniz..
Merhaba, proluton depot ignenin bir yan etkisini gordunuz mu acaba? Yeni verdi doktorum. Progestan fitil istedim ama seni kurtarmaz rahim büyüyor dedi. Ben 24 haftalik hamileyim. 16. Haftada serklajim var.cevaplarsaniz sevinirim
Canım başka bı topikte okumuştum kaçınıyorsa avuç iciyle kası tirnkla kasimak tam hatırlamıyorum ama daha cok çatlağı yol acıyormuş yada bunun gibi biseydiCanım ben 20. haftadan sonra lierac sürünmeye başladım,ama benim karnım çok kaşınıyor,en çok onun için sürünüyorum,eylülgüölüne katılıyorum çatlayacağın varsa çatlıyorsun,benim ertgenlikten de var çatlaklarım,bebeğimi kaybettikten sonra kalçalatımda da oluştu çatlaklar,bakalım bebişler sağ lıkla gelsin de çatlayalım ne olcak koyver gitsin,bi siteden 3 lü şekilde 106 tl yre bulunca aldım,hala ilk kremi bitiremedim,biraz bu konuda tembelim galiba
Evet canım ben de okudum benzer şeyler,kaşırsam kaşıdığım yönde çatlarmış,hiç kaşımıyorum,kaşındıkça krem soğuk soğuk iyi geliyor,ya bi de benim göbek deliğim küçücük oldu,normalde çukurdur,delik resmen kapandı,içine de birşeyler girmiş çıkmıyor,yaratık gibiyimCanım başka bı topikte okumuştum kaçınıyorsa avuç iciyle kası tirnkla kasimak tam hatırlamıyorum ama daha cok çatlağı yol acıyormuş yada bunun gibi biseydi
Inşallah tüm testler temiz çıksın..kızlar merhaba bikaç gündür yazamıyordum bugün bizim göz muaynemiz vardı çok şükür iyi geçti ama çok ağladı kuzucuklarım çok yoruldular bugün şimdi uyuyorlar uykusunda bile ağlıyorlar çok korktular onlar için çok zor gözleri kanlandı muayneden sonra durmadıkları için kullandıkları aletler biraz zarar verdi sanırım onlar içerde ağladıkça bizde dışarda kahrolduk ama neyseki sonuç güzel 3hafta sonra yine kontrol var perşembe günüde pramatüre bebekler için olan aşımız ve diğer kulak testimiz ekg, norolojik muayne,fizik tedavi, off çok yorucu geçicek daha bikaçtane var ama aklımda bile tutamıyorum artık okadar çok testten geçicezki inş. ayrı ayrı gün verirler hepsi birden olursa çok yorulur kuzucuklarım bizden haberler bukadar şimdilik umarım herkez iyidir
feryalcim senle beraberde bende gün sayıyorum senin için inş. güzel haber alıcaksın hep aklımdasın rabbim yüzünü güldürür inş.
kızlar merhaba bikaç gündür yazamıyordum bugün bizim göz muaynemiz vardı çok şükür iyi geçti ama çok ağladı kuzucuklarım çok yoruldular bugün şimdi uyuyorlar uykusunda bile ağlıyorlar çok korktular onlar için çok zor gözleri kanlandı muayneden sonra durmadıkları için kullandıkları aletler biraz zarar verdi sanırım onlar içerde ağladıkça bizde dışarda kahrolduk ama neyseki sonuç güzel 3hafta sonra yine kontrol var perşembe günüde pramatüre bebekler için olan aşımız ve diğer kulak testimiz ekg, norolojik muayne,fizik tedavi, off çok yorucu geçicek daha bikaçtane var ama aklımda bile tutamıyorum artık okadar çok testten geçicezki inş. ayrı ayrı gün verirler hepsi birden olursa çok yorulur kuzucuklarım bizden haberler bukadar şimdilik umarım herkez iyidir
feryalcim senle beraberde bende gün sayıyorum senin için inş. güzel haber alıcaksın hep aklımdasın rabbim yüzünü güldürür inş.
eylul gulu canim haklisin katiliyorum genetik duyaydini ayni sorunumuz var seninle benimde kasinti oluyor bu yuzden deri atiyor herhalde catlamazsak daha iyi olur ya ama bebegimiz saglikli olsun yeter canim
chnbcim canim ben onlari nasil bulurum yaaa marka verin duyaydininkini deniyicem ..
kızlar merhaba bikaç gündür yazamıyordum bugün bizim göz muaynemiz vardı çok şükür iyi geçti ama çok ağladı kuzucuklarım çok yoruldular bugün şimdi uyuyorlar uykusunda bile ağlıyorlar çok korktular onlar için çok zor gözleri kanlandı muayneden sonra durmadıkları için kullandıkları aletler biraz zarar verdi sanırım onlar içerde ağladıkça bizde dışarda kahrolduk ama neyseki sonuç güzel 3hafta sonra yine kontrol var perşembe günüde pramatüre bebekler için olan aşımız ve diğer kulak testimiz ekg, norolojik muayne,fizik tedavi, off çok yorucu geçicek daha bikaçtane var ama aklımda bile tutamıyorum artık okadar çok testten geçicezki inş. ayrı ayrı gün verirler hepsi birden olursa çok yorulur kuzucuklarım bizden haberler bukadar şimdilik umarım herkez iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?