- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.761
Allah yardımcın olsun canım Rabbim mutlaka bı kolaylık gösterir ben kendi evimde kalırken sabah yataktan kalkıp oturma odasına geciyordum önündeki sehpaya eşi. Kahvaltımı meyvemi cerezimi her şeyi hazırlamış oluyordu acikdikca gün icinde onları yiyordum bı aksam yemeği sorunum vardı onuda esım gelirken kayınvalidenden alıyordu malesef esım yemekten hiç anlamıyor senin esın anlıyorsa bırak Yapsın önüne getirsin herseyini anlamiyirsada metalin dedig gibi ev yemekleri yapan bı yer bul en azinda serklajdan sonra 3-4 hafta böyle idare et sonra kendinde yavaş yavaş yapabilirsingunaydin kizlar hayirli gunler olsun insallah..
herkescikler iyi sukur aramiza bi arkadas gelmis hos gelmis rabbim sabir guc kuvvet versin..
metal arkadasimin dedigi gibi sandalye seklinde hasta sandalyeleri var ona yapabilirsin ama enfeksiyon riski daha fazla diye dusunuyorum dikkat et..
kabizligin iicin eger yedigin ve ictiklerin sana fayda vermiyorsa
herhangi bi magnezyum ilacini alabilirsen dr danisarak tabi..
kizlar dun aksam moralim cok bozultu agla agla mahvoldum sabah kalktimki gozlerim sismis..
suan yazarken dahi aglayasim var..
halimi dusundum kimselerimin olmadigini sizleri benim gibi kimseleri yaninda olmayip yatanlari sonra yanliz basina bebegini kaybedip kapi arkalarinda aglamalarimi rabbim bana boyle bi dert verdi dermanini da versin..
esimlende tartistik bana hep kalkma yat diyor kim yemegimi yapacak kim onume getirecek kim diyorum susuyor..
artik kimseye muhtac olmak istemiyorum kendi basima yapiyorum bu gunden itibaren yemegime evime bakicam yavas yavas yapicam ne yapiyim basa gelen cekilir..
dikisten sonrada allah kerimdir.. olmazsa 20.haftadan sonra dr yalvarayim agliyim zirliyim beni hastaneye yatirsin cok zor yanliz olmak ben 3 tane nebegimi kaybettim hastanedin olulerini aldim ve daha 20 yasindayim dusunun hic kimse gelmedi bana bas
sagligina kapi arkalarinda dort duvar aralarinda kafayi yefim resmen hele en cok annemin gelmemesi koydu hala yazarken dahi agliyorum cok zor allahim hic bir kulunu bu sekilde sinamasin ..
hayirlisiylan tek istegim bebegimi saglikli bi sekilde kucagima almak..
elalemin cenesini kapatmak..
kizlar bana dua edin lutfen tek sikintimi derdimi soyleyecegim sizler varsiniz rabbim sizlerinde gonlunuzdekini size versin artik evlat acisindan dolayi yanaklarimizi yaslar degilde evlatlarimizin opucukleri islarsin insallah insallah allahim dualarimi kabul eyle..
guc kuvvet ver bizlere ..
sabir,saglik verki dim dik ayakta durabilelim bizi sevmediklerimize karsi boynu bukuk birakma ya rabbi sana sigindik yanlizca sana ellerimizi avtik bizi geri cevirme yarabbim..
supesiz sen meryem kuluna verdigin gibi bizlerede ver supesiz bu senin icin kolaydir..
AMİN
CANIM İŞŞALLAH EŞİME DERİM GETİRİ İŞİ OLMAZSA TABE BEN SENİ ARARIM ÇARŞAMBA AKŞAMI NE İSTERSİN NE GETİRİYİM SANA GELİRKENOGLUMA MEVLÜT ÇIKIŞI ALICEKTİM ANNEMLERE GİDEMEDİMKİ GİTSEM ALICEMDE YOLUM DÜŞMÜYOR ORAYA KRAL SERİSİ ALICAGIM ÇOK GZÜEL BİR TAKIM EYMENİMEDE ALDIM HERKEZ ÇOK BEYENDİ İLAÇLARIMI DİDİN ATLA ARABAYLA OLMADI SÜPÜRGENE BİNER GELRİİMS EN MERAK ETME YERİNİ BULABİLSEM İNAN TEK GELİCEMDE NASIL BULURUMKİ ORAYI EŞİM YOLU BİLİR ÇOK ÇALIŞTI ORDA NE YAPSAK YADA PAZAR GÜNÜ EŞİMİN HALASININ KIZINA GİDİCEZ ODA KARŞIDA SANA YAKIN ORAYA GELİCEZ BELKİM OZAMNAD GELİRİM EŞİMLE BİR KONUŞUYUMDA
BU ARADA ALLAH KAVUŞTURSUN EŞİNLE SENİNEDE ÖZLEMİŞİNDİR DEGİLMİ EVİNİ İNSANIN KENDİ EVİ OLUNCA ÖZLENİYOR
KIZLAR NERDESİNİZ BAKALIM SIPALAR NE ALEMDE BEN BUGÜN ABLAMA GİTTİM OGLUMLA HASRET GDİERDİM SIPA NAMAZ KILDIRMı banaheryerimi öptü sıpam aralıgın 23 dogum günü var ne yapsam diye düşünüyorum ablam hamur işlerini sen yap diyor ben beceremiyorum diyor bakıcez canının istedigi birşey varmı yapıp getireyim bebem
Vee mutlu sona ulaşacaksın chnbcim.Çok sabrettin arkadaşım..Fazlasıylada hakettin.Allah bundan sonra bir yastıkta kocamayı nasip etsin..Çocuklarınla mutlu,huzurlu bir hayat sürün inşallah..
merhaba kızlar
herkes iyi çok şükür, 2 gündür telefon hatları bozuk internete giremiyorum
eşim işten vınn getirdi yoksa kafayı yiyeceğim ben diye
2-3 gündür çok ağırlaştım, azıcık yürüyeyim nefes nefese kalıyorum, çalışmak gerçekten iyiymiş
sanırım kilo da aldım 2 haftada
bakalım randevu bu sefer pazartesi, cumartesiye yoktu
boşalırsa alacaklar
merhaba hanimlar sizlerden bilgi almaya geldim yardimci olursaniz cok sevinirim...
ben suan 14+3 gunluk ikizlerime hamileyim bir kac hafta once rahim agzina dikis atildi ve suanda bir sorun yok cok sukur...benim tek sorunum doktorum ilk dikis attigi zamanlarda wc de klozet kullanmami soyledi kendini zorlama dedi ama benim evimde klozet yok ve banyomda yaptiracak yerimde yok sizler bu konuda neler yaptiniz ve neler yapiyorsunuz...
birde kabizlik sorunum var malesef bu konuda bana tavsiyeleriniz gerekiyo...
rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun...bebeklerinizi sizlere bagislasin...
kızlar merhaba gecmişi yine boluk porcuk okudum cok sukur bir sıkıntı yok
Feryalim kuzum butun gun aklımdasın,sabırsızlıkla guzel haberlerini bekliyorum
biz iyiyiz cok şukur,meme mama kaka uclusu tam hız devam,annem hala memlekette,cok şukur bugunlerimize,Allah´ım herkese nasip etsin inşallah,evlatlarımızı bize bagışlasın guzel Allah´ım inşallah!
hepinizi de tek tek kucaklarım
gunaydin kizlar hayirli gunler olsun insallah..
herkescikler iyi sukur aramiza bi arkadas gelmis hos gelmis rabbim sabir guc kuvvet versin..
metal arkadasimin dedigi gibi sandalye seklinde hasta sandalyeleri var ona yapabilirsin ama enfeksiyon riski daha fazla diye dusunuyorum dikkat et..
kizlar dun aksam moralim cok bozultu agla agla mahvoldum sabah kalktimki gozlerim sismis..
halimi dusundum kimselerimin olmadigini sizleri benim gibi kimseleri yaninda olmayip yatanlari sonra yanliz basina bebegini kaybedip kapi arkalarinda aglamalarimi rabbim bana boyle bi dert verdi dermanini da versin..
esimlende tartistik bana hep kalkma yat diyor kim yemegimi yapacak kim onume getirecek kim diyorum susuyor..
artik kimseye muhtac olmak istemiyorum kendi basima yapiyorum bu gunden itibaren yemegime evime bakicam yavas yavas yapicam ne yapiyim basa gelen cekilir..
dikisten sonrada allah kerimdir.. olmazsa 20.haftadan sonra dr yalvarayim agliyim zirliyim beni hastaneye yatirsin cok zor yanliz olmak ben 3 tane nebegimi kaybettim hastanedin olulerini aldim ve daha 20 yasindayim dusunun hic kimse gelmedi bana bas sagligina kapi arkalarinda dort duvar aralarinda kafayi yefim resmen hele en cok annemin gelmemesi koydu hala yazarken dahi agliyorum cok zor allahim hic bir kulunu bu sekilde sinamasin ..
kizlar bana dua edin lutfen tek sikintimi derdimi soyleyecegim sizler varsiniz rabbim sizlerinde gonlunuzdekini size versin artik evlat acisindan dolayi yanaklarimizi yaslar degilde evlatlarimizin opucukleri islarsin insallah insallah allahim dualarimi kabul eyle..
sabir,saglik verki dim dik ayakta durabilelim bizi sevmediklerimize karsi boynu bukuk birakma ya rabbi sana sigindik yanlizca sana ellerimizi avtik bizi geri cevirme yarabbim..
supesiz sen meryem kuluna verdigin gibi bizlerede ver supesiz bu senin icin kolaydir..
AMİN
arkadaşlare iyisiniz di mi biz iyiyiz çok şükür chnb seni merak ettim hayırlı doğumlar:))
kızlar ben de dün akşam çok kötü oldum. oğlum emerken sütü ters kaçırdı nefessiz kaldı. Ayaklarından ters çevirdik sırtına vurduk. Anca düzeldi. çok ağladık hepimiz çok korktuk. bütün gece uyumadı doğru düzgün. bugün dr ye gittik. akciğerde sorun yok dedi dinledi. dikkatli olun kalbi durabilirdi dedi. sarılığı da 10.4 e düşmüş. Allahım sen koru ya rabbim... Amin...
Gecmis olsun canım cok korkmussun belli beni de en cok korktuğum sey nefesi kesilirse ne yaparım iyikide yanlız degilsinkızlar ben de dün akşam çok kötü oldum. oğlum emerken sütü ters kaçırdı nefessiz kaldı. Ayaklarından ters çevirdik sırtına vurduk. Anca düzeldi. çok ağladık hepimiz çok korktuk. bütün gece uyumadı doğru düzgün. bugün dr ye gittik. akciğerde sorun yok dedi dinledi. dikkatli olun kalbi durabilirdi dedi. sarılığı da 10.4 e düşmüş. Allahım sen koru ya rabbim... Amin...
Canım dikişden önce bende ufak tefek isler yapıyordum kendimi yormadan ama dikişden sonra kestim ısı gücü sende dikişden sonra cok dikkat et karnın doysun yeterkizlar bu gun cok yoruldum valla hep yat yat birdende kalktim yoruldum allahim gamze81oda hem dikisli hem calisiyor hemde cocuk ev koca allaaaah ben mahvoldum canim allahim sabir versin canim zor valla yemek yaptim evi topladim utu yaptim bulasiklari makinaya dizdim geri cikardim yoruldum resmen ama birazda zevk aldim birazda korktum bebegime bi sey olur diye lekelenmem our diye insallah bebegim iyidir bu gun evde dolanincada enjeksiyondan dolayi kalcam agiriyordu gecti valla yattigim icin ilac dagilmiyor demek
kızlar ben de dün akşam çok kötü oldum. oğlum emerken sütü ters kaçırdı nefessiz kaldı. Ayaklarından ters çevirdik sırtına vurduk. Anca düzeldi. çok ağladık hepimiz çok korktuk. bütün gece uyumadı doğru düzgün. bugün dr ye gittik. akciğerde sorun yok dedi dinledi. dikkatli olun kalbi durabilirdi dedi. sarılığı da 10.4 e düşmüş. Allahım sen koru ya rabbim... Amin...
Canım dikişden önce bende ufak tefek isler yapıyordum kendimi yormadan ama dikişden sonra kestim ısı gücü sende dikişden sonra cok dikkat et karnın doysun yeter
Bende merak ettim hiç görünmediCanım merak ettim seni bugün hiç gözükmedin.
Allahım korusun ahmet ardayı,kimbilir nasıl korktun ömründen ömür gitmiştir,kızların da dediği gibi hep okuyun felak nas,nazar dualarını,kızlar ben de dün akşam çok kötü oldum. oğlum emerken sütü ters kaçırdı nefessiz kaldı. Ayaklarından ters çevirdik sırtına vurduk. Anca düzeldi. çok ağladık hepimiz çok korktuk. bütün gece uyumadı doğru düzgün. bugün dr ye gittik. akciğerde sorun yok dedi dinledi. dikkatli olun kalbi durabilirdi dedi. sarılığı da 10.4 e düşmüş. Allahım sen koru ya rabbim... Amin...
Canım merak ettim seni bugün hiç gözükmedin.
Kızlar sabah giderken eşim işe modemi açmayı unutmuş,bizim modem koridorda duvarda asılı ulaşmak için sandalyeye çıkmak gerekiyor ondan netebağlanamadım,eşim de yeni geldi işten,merak etmeyin iyiyim sağolunBende merak ettim hiç görünmedi
merhaba hanimlar sizlerden bilgi almaya geldim yardimci olursaniz cok sevinirim...
ben suan 14+3 gunluk ikizlerime hamileyim bir kac hafta once rahim agzina dikis atildi ve suanda bir sorun yok cok sukur...benim tek sorunum doktorum ilk dikis attigi zamanlarda wc de klozet kullanmami soyledi kendini zorlama dedi ama benim evimde klozet yok ve banyomda yaptiracak yerimde yok sizler bu konuda neler yaptiniz ve neler yapiyorsunuz...
birde kabizlik sorunum var malesef bu konuda bana tavsiyeleriniz gerekiyo...
rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun...bebeklerinizi sizlere bagislasin...
BADE hanimdan guzel haberler getir
bu arada kizinla cok hos gorunuyordunuz
gunaydin kizlar hayirli gunler olsun insallah..
dikisten sonrada allah kerimdir.. olmazsa 20.haftadan sonra dr yalvarayim agliyim zirliyim beni hastaneye yatirsin cok zor yanliz olmak ben 3 tane nebegimi kaybettim hastanedin olulerini aldim ve daha 20 yasindayim dusunun hic kimse gelmedi bana bas sagligina kapi arkalarinda dort duvar aralarinda kafayi yefim resmen hele en cok annemin gelmemesi koydu hala yazarken dahi agliyorum cok zor allahim hic bir kulunu bu sekilde sinamasin ..
AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?