Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Allah yardımcın olsun canım Rabbim mutlaka bı kolaylık gösterir ben kendi evimde kalırken sabah yataktan kalkıp oturma odasına geciyordum önündeki sehpaya eşi. Kahvaltımı meyvemi cerezimi her şeyi hazırlamış oluyordu acikdikca gün icinde onları yiyordum bı aksam yemeği sorunum vardı onuda esım gelirken kayınvalidenden alıyordu malesef esım yemekten hiç anlamıyor senin esın anlıyorsa bırak Yapsın önüne getirsin herseyini anlamiyirsada metalin dedig gibi ev yemekleri yapan bı yer bul en azinda serklajdan sonra 3-4 hafta böyle idare et sonra kendinde yavaş yavaş yapabilirsin

kizlar ALlah hepinizden razi olsun iyiki varsiniz iyiki burayi buldum rabbim hepimize guc kuvvet versin..
sabir versin metalcim bende devamli ayetel kursi ve meryem suresi okuyorum seninkinide yapicam tespih cekiyim faydasini gorurum insallah kizlar bende onu dusundum internetten siparis veriyim bari allahim yardim et..

Canin cok sikilmis uzulmussunde haklisin canim hemde cok ama bebeginide dusunmek zorundasin artik
Bende cok zor gunler gecirdim her tedavi oncesi insanlardan randevu almak zorunda kaldim resmen yaz sicak kis soguk dediler hep onlarin istedigi tarihlerde gittim dr a
Gecen gebeligimde evimden ayrilmak zorunda kaldim esim evde yanliz
ama bu sefer rabbime siginip ciktim bu yola kimseyi istemedim
Nakil oncesi yemeklerimi yaptim ve birkac gun onlarla idare ettim.
simdide yazdan hazirladigim hazir yiyecekleri derin dondurucudan cikarip pisiriyorum basit ve kolay olanlari tercih ediyorum.
unutma su stres ayakta durmandan daha tehlikeli
Serklaja kadar bu sekilde idare et sonrasi allah kerim
unutma rabbim her kulunu kayirmistir
Bebegini kucagina alicagin inancini sakin yitirme

canım pazar pgt forumundan kızlar gelecek istersen gel sorun olmaz benim için... kolay evin yeri...

Vee mutlu sona ulaşacaksın chnbcim.Çok sabrettin arkadaşım..Fazlasıylada hakettin.Allah bundan sonra bir yastıkta kocamayı nasip etsin..Çocuklarınla mutlu,huzurlu bir hayat sürün inşallah..

Amin canım...

canım bu haftalarda ağırlaşman normal. yorma kendini. güzel haberlerle gel...

hoş geldin canım kızlar yazmışlar ek olarak çok zorlanırsan magnezi calcine toz var dr bana onu verdi çok rahatladım...

canım amin diyorum. Annen gelir çabucak inşallah...

Ne güzel dua etmişsin canım. Amin diyorum. çok zor zamanlar geçirdin Allah güzel yazılar yazsın canım benim...

arkadaşlare iyisiniz di mi biz iyiyiz çok şükür chnb seni merak ettim hayırlı doğumlar:))

canım ben 36 artı 4 te doğum yaptım. sağ ol canım...

kızlar ben de dün akşam çok kötü oldum. oğlum emerken sütü ters kaçırdı nefessiz kaldı. Ayaklarından ters çevirdik sırtına vurduk. Anca düzeldi. çok ağladık hepimiz çok korktuk. bütün gece uyumadı doğru düzgün. bugün dr ye gittik. akciğerde sorun yok dedi dinledi. dikkatli olun kalbi durabilirdi dedi. sarılığı da 10.4 e düşmüş. Allahım sen koru ya rabbim... Amin...

Canım büyük geçmiş olsun. Rabbim Birdaha böyle korku yaşatmasın canım.

Gecmis olsun canım cok korkmussun belli beni de en cok korktuğum sey nefesi kesilirse ne yaparım iyikide yanlız degilsin
Doktor neden kalbi durabilir dedi Allahım sen koru nazarmi varki oku istersen

chnbcim
canim allahim seni ve oglunu korusun canim dikkat et eminim ediyorsun da dr deseydin boyle durumlarda ne yapalim diye hem bizimde korktugumuz bi sey bizimde bilgimiz olur..
rabbim kem gozlerden korusun...

kizlar bu gun cok yoruldum valla hep yat yat birdende kalktim yoruldum allahim gamze81oda hem dikisli hem calisiyor hemde cocuk ev koca allaaaah ben mahvoldum canim allahim sabir versin canim zor valla yemek yaptim evi topladim utu yaptim bulasiklari makinaya dizdim geri cikardim yoruldum resmen ama birazda zevk aldim birazda korktum bebegime bi sey olur diye lekelenmem our diye insallah bebegim iyidir bu gun evde dolanincada enjeksiyondan dolayi kalcam agiriyordu gecti valla yattigim icin ilac dagilmiyor demek

Canım dikişden önce bende ufak tefek isler yapıyordum kendimi yormadan ama dikişden sonra kestim ısı gücü sende dikişden sonra cok dikkat et karnın doysun yeter

Arkadaşım çok geçmiş olsun..Allahım korusun bebeni..

Canım dikişden önce bende ufak tefek isler yapıyordum kendimi yormadan ama dikişden sonra kestim ısı gücü sende dikişden sonra cok dikkat et karnın doysun yeter

canim aynen simdi bi tehliken yok lekelenmem falan ama yinede korkuyorum lekelenmem olur diye..
bende dikisten sonra 2-3 hafta yaticam sonra artik allah kerim benim dr ufak tefek islerini yapabilirsin demisti ama ben yatmak istiyordum..
basa gelen cekilir onumdeki ilk hedef 28 28 28.....

kızlarrrr özlüyorum sizi çok işten çok geç çıkıyorum takılamıyorum

chnbmmmmmmm hep arıyacam aklımdasın ama şimdi arda oğlanla rahatsız etmiyim diye aramıyorum :) gurbetçi dikkat et kendine

benım hala kanamm var ara ara doktorum gel dedi c.tesi gidecem ne diyecek heyecanla bekliyorum

Gecmis olsun canim
Nasilda korkmussundur tahmin edebiliyorum
rabbim nazarlardan korusun ahmet ardayi
Kendinize cok iyi bakin

Kızlar selam..

2-3 gündür pek giremiyorum. Bu hafta işyerinde çok yoğunum... tam giriyorum okuyamadan çıkıyorum.. herkes iyidir umarım..

Sabahları artık servis ile işe gidiyorum evden en az 1 saat daha erken çıkmak zorunda kalıyorum.. çünkü uğraşamıyorum ayakta kalıyorum yer vermiyorlar falan..bir de 3 vesait kasıklarım ağrıyor işe gidene kadar..
Eskiden sabahları yine erken kalkıyordum ancak o 1 saatte evde ki günlük işlerimi hallediyordum.. Yani çamaşır at, as, bulaşıkları makinaya diz,çöpü çıkar, çocuğun o gün giyeceklerini ayarla, akşam dağılan evi toparla..
Akşam gelince daha az uğraşıyordum daha çok yemek işi ile uğraşıyordum.. Şimdi sabah iş yapamayınca akşama kalıyor pek giremiyorum burayada.. Ancak aklım sizde..

Herkes iyidir umarım..

Bu arada serklaj olalı 2 hafta oldu ve benim 2 haftadır kasıklarım daha çok ağrıyor ve sanki ilk haftalardan beri rahimim çok aşağıda gibi.. Sağlıcakla alalım bebeklerimizi inşallah..

Allahım korusun ahmet ardayı,kimbilir nasıl korktun ömründen ömür gitmiştir,kızların da dediği gibi hep okuyun felak nas,nazar dualarını,

Canım merak ettim seni bugün hiç gözükmedin.

Bende merak ettim hiç görünmedi
Kızlar sabah giderken eşim işe modemi açmayı unutmuş,bizim modem koridorda duvarda asılı ulaşmak için sandalyeye çıkmak gerekiyor ondan netebağlanamadım,eşim de yeni geldi işten,merak etmeyin iyiyim sağolun

Off benim sırtım çok ağrıyor,sizin de ağrıyor mu,ne yan ne sırtüstü yatamıyorum,bütün gün de kasılmam vardı karnım öyle bir yamuldu ki acaba bebek miydi ki anlayamadım

eğer kabızlık problemin olması alaturka tuvalet çok da sıkıntı olmuyor
benim evim 2 katlı, üst katta klozet var, alt katta alaturka
artık merdiven iinip çıkmaktan çok yoruldugum icin altta giriyorum, ama benim sıkıntım yok tuvalet bakımından
aslında keşke yerin olsa, alaturkayı çeviremiyormusun alafrangaya
onun oldugu yere direk yaptırsan

BADE hanimdan guzel haberler getir
bu arada kizinla cok hos gorunuyordunuz

sağol canım
inşallah karşılıklı güzel haberler vereceğiz :)))

cnm, daha çok gençsin
ben hayatta her zaman şuna inanırım
yanlız geliyoruz dünyayya, yanlız gideceğiz
o yüzden beklentin ne kadar az olursa o kadar az üzülürsün
ben senin yaşındayken hayat laylaylomdu , gezip tozmadan ibaretti
sen ise hayata güçlü tutunup, meleğini dünyaya getirmek için uğraşıyosun
Allah sana güç kuvvet versin, inşallah bebişin sana yoldaş olacak

varya bugun forumu açarken içim sıkkın açtım
sanki senin böyle birşey yazacağını hissettim
Allah korumuş kuzumuzu
aman dikkat edin arkadaşım
akcigerde sorun olunca mı bu tarz sıkıntılar olurmuş?

bu arada ben de bu hafta sonu sana gelmek istiyorum müsait olursan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…