- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.781
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/515853-2013-ocak-anneleri-2975.html#post27526617
merak edenler vardı, badeciğimin odasının resimlerini ekledim buraya
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Arkadaşım çok geçmiş olsun..Allahım korusun bebeni..
kızlarrrr özlüyorum sizi çok işten çok geç çıkıyorum takılamıyorum
chnbmmmmmmm hep arıyacam aklımdasın ama şimdi arda oğlanla rahatsız etmiyim diye aramıyorum :) gurbetçi dikkat et kendine
benım hala kanamm var ara ara doktorum gel dedi c.tesi gidecem ne diyecek heyecanla bekliyorum
Gecmis olsun canim
Nasilda korkmussundur tahmin edebiliyorum
rabbim nazarlardan korusun ahmet ardayi
Kendinize cok iyi bakin
Allahım korusun ahmet ardayı,kimbilir nasıl korktun ömründen ömür gitmiştir,kızların da dediği gibi hep okuyun felak nas,nazar dualarını,
Kızlar sabah giderken eşim işe modemi açmayı unutmuş,bizim modem koridorda duvarda asılı ulaşmak için sandalyeye çıkmak gerekiyor ondan netebağlanamadım,eşim de yeni geldi işten,merak etmeyin iyiyim sağolun
Off benim sırtım çok ağrıyor,sizin de ağrıyor mu,ne yan ne sırtüstü yatamıyorum,bütün gün de kasılmam vardı karnım öyle bir yamuldu ki acaba bebek miydi ki anlayamadım
eğer kabızlık problemin olması alaturka tuvalet çok da sıkıntı olmuyor
benim evim 2 katlı, üst katta klozet var, alt katta alaturka
artık merdiven iinip çıkmaktan çok yoruldugum icin altta giriyorum, ama benim sıkıntım yok tuvalet bakımından
aslında keşke yerin olsa, alaturkayı çeviremiyormusun alafrangaya
onun oldugu yere direk yaptırsan
sağol canım
inşallah karşılıklı güzel haberler vereceğiz :)))
cnm, daha çok gençsin
ben hayatta her zaman şuna inanırım
yanlız geliyoruz dünyayya, yanlız gideceğiz
o yüzden beklentin ne kadar az olursa o kadar az üzülürsün
ben senin yaşındayken hayat laylaylomdu , gezip tozmadan ibaretti
sen ise hayata güçlü tutunup, meleğini dünyaya getirmek için uğraşıyosun
Allah sana güç kuvvet versin, inşallah bebişin sana yoldaş olacak
varya bugun forumu açarken içim sıkkın açtım
sanki senin böyle birşey yazacağını hissettim
Allah korumuş kuzumuzu
aman dikkat edin arkadaşım
akcigerde sorun olunca mı bu tarz sıkıntılar olurmuş?
bu arada ben de bu hafta sonu sana gelmek istiyorum müsait olursan
Canım büyük geçmiş olsun. Rabbim Birdaha böyle korku yaşatmasın canım.
Gecmis olsun canım cok korkmussun belli beni de en cok korktuğum sey nefesi kesilirse ne yaparım iyikide yanlız degilsin
Doktor neden kalbi durabilir dedi Allahım sen koru nazarmi varki oku istersen
chnbcim
canim allahim seni ve oglunu korusun canim dikkat et eminim ediyorsun da dr deseydin boyle durumlarda ne yapalim diye hem bizimde korktugumuz bi sey bizimde bilgimiz olur..
rabbim kem gozlerden korusun...
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/515853-2013-ocak-anneleri-2975.html#post27526617
canım ilaçları erken almıcem tabide araştırmadayım eşim dışardan ödüyordu sigortayı onuda ödeyemiyor epey borç birikti borçlarımız çok kızımda kredi çetik o kaldı onu bitirebilsek kredi borçları hiç düşünmüyorum yavaş yavaş ödenir taksitlendiricez galiba bu gidişle bebek işide yattı benimPasam sen ilaclari niye simdiden alicaksinki
Saglik ocaklari bile yaziyor
Hemde rapor cikartma sansimizda varmis o zaman sanirim ya hic para odenmiyor yada cuzi bir miktar odeniyor
Benim durumum belli olmadigi icin saglik ocagindan yazdirdim kutusu 98.5 tl imis yaklasik 20 lirasini odedim.
Senin yazdirma sansin yokmu
Direk alirsan fiyat epey tutar yazik
MANYAK SENİ KIYAMAM GİŞREMEDİM DİYE STRESE GİRMİŞSİNDİR ŞİMDİ SEN BU ARADA RESİMELERE BAYILDIM ANNECİ OGLUM PEK ŞEKER ÇIKMIŞmerhaba kızlar
herkes iyi çok şükür, 2 gündür telefon hatları bozuk internete giremiyorum
eşim işten vınn getirdi yoksa kafayı yiyeceğim ben diye
2-3 gündür çok ağırlaştım, azıcık yürüyeyim nefes nefese kalıyorum, çalışmak gerçekten iyiymiş
sanırım kilo da aldım 2 haftada
bakalım randevu bu sefer pazartesi, cumartesiye yoktu
boşalırsa alacaklar
AFERİM SANA ÇAILŞKAN ANNEkızlar merhaba gecmişi yine boluk porcuk okudum cok sukur bir sıkıntı yok
Feryalim kuzum butun gun aklımdasın,sabırsızlıkla guzel haberlerini bekliyorum
biz iyiyiz cok şukur,meme mama kaka uclusu tam hız devam,annem hala memlekette,cok şukur bugunlerimize,Allah´ım herkese nasip etsin inşallah,evlatlarımızı bize bagışlasın guzel Allah´ım inşallah!
hepinizi de tek tek kucaklarım
gunaydin kizlar hayirli gunler olsun insallah..
herkescikler iyi sukur aramiza bi arkadas gelmis hos gelmis rabbim sabir guc kuvvet versin..
metal arkadasimin dedigi gibi sandalye seklinde hasta sandalyeleri var ona yapabilirsin ama enfeksiyon riski daha fazla diye dusunuyorum dikkat et..
kabizligin iicin eger yedigin ve ictiklerin sana fayda vermiyorsa
herhangi bi magnezyum ilacini alabilirsen dr danisarak tabi..
kizlar dun aksam moralim cok bozultu agla agla mahvoldum sabah kalktimki gozlerim sismis..
suan yazarken dahi aglayasim var..
halimi dusundum kimselerimin olmadigini sizleri benim gibi kimseleri yaninda olmayip yatanlari sonra yanliz basina bebegini kaybedip kapi arkalarinda aglamalarimi rabbim bana boyle bi dert verdi dermanini da versin..
esimlende tartistik bana hep kalkma yat diyor kim yemegimi yapacak kim onume getirecek kim diyorum susuyor..
artik kimseye muhtac olmak istemiyorum kendi basima yapiyorum bu gunden itibaren yemegime evime bakicam yavas yavas yapicam ne yapiyim basa gelen cekilir..
dikisten sonrada allah kerimdir.. olmazsa 20.haftadan sonra dr yalvarayim agliyim zirliyim beni hastaneye yatirsin cok zor yanliz olmak ben 3 tane nebegimi kaybettim hastanedin olulerini aldim ve daha 20 yasindayim dusunun hic kimse gelmedi bana bas sagligina kapi arkalarinda dort duvar aralarinda kafayi yefim resmen hele en cok annemin gelmemesi koydu hala yazarken dahi agliyorum cok zor allahim hic bir kulunu bu sekilde sinamasin ..
hayirlisiylan tek istegim bebegimi saglikli bi sekilde kucagima almak..
elalemin cenesini kapatmak..
kizlar bana dua edin lutfen tek sikintimi derdimi soyleyecegim sizler varsiniz rabbim sizlerinde gonlunuzdekini size versin artik evlat acisindan dolayi yanaklarimizi yaslar degilde evlatlarimizin opucukleri islarsin insallah insallah allahim dualarimi kabul eyle..
guc kuvvet ver bizlere ..
sabir,saglik verki dim dik ayakta durabilelim bizi sevmediklerimize karsi boynu bukuk birakma ya rabbi sana sigindik yanlizca sana ellerimizi avtik bizi geri cevirme yarabbim..
supesiz sen meryem kuluna verdigin gibi bizlerede ver supesiz bu senin icin kolaydir..
AMİN
hosbulduk tesekkur ederim arkadasim rabbim yardimcin olsun hic kolay degil bende kimseye muhtac olmak istemiyorum kayinvalidemle yasiyorum isleri o yapiyor ben yatiyorum ama laf edip duruyor bende yalniz olmayi tercih ederim en azindan kafam rahat olur diyorum allah kimseyi kimseye muhtac etmesin...allah sabir versin insallah bu kez bebegini kucagina alirsin....benim annem babam ayri annemle gorusmuyorum babam dersen oylesine iste bende kendimi kimsesiz hissediyorum sagolsun esim var...sende anla esini bebegine birsey olmasindan korkuyor onun icinde kolay degil elinden birsey gelmezki..sikma canini uzme kendini stres en buyuk tehlike bu gunlerde gecer bebegini kucagina alinca unutursun insallah...islerin dursada olur karnini doyur yeter esin tatil gununde yapsin isleri...
tavsiyelerin icin sagol idare edicem artik su 5 ayida bir atlatsam allahin izniyle...doktorum ilac veriyor ama ben icemiyorum cok zorda kalinca mecbur iciyorum kabizliga iyi gelen ne varsa yapicam artik...
KILZAR HEPİNİZE TOPLU ALINTI YAZIYIM DEDİM KİMSENİN KİMSEYE FAZYADI YOK EŞİNİZ VARMI YANINIZDA GERİSİ BOŞ NE ANNE NE DİGER TARAF İNANIN BENDE YASADIM SİZLERİN YAŞADIGINI NE AGIRIMA GİDİYORDU BİRİNE MAHKİM OLMAK EŞİM ÇORAPLARIMA KADAR GİYDİRİDİ NE AGLARDIM ALLAHIM KİMSEYİ MUHTAÇ ETMESİN ÇOK ZOR KIZLAR YA BEN KENDİ ADIMA DÜŞÜNÜYÜM YEMEKLERİMİ KENDİM YAPARIM TEMİZLİKLERİMİ EŞİM UMRUMDADA DEGİŞ ARTIK KIZMDA YAPAMADIM DİYE İÇİM ,İÇİMİ YEDİ AMAN NE MANYAKMIŞIM EVİ POK GÖTÜRSÜN UMRUMDA DEGİL YAVRUM YETERKİ BENLE OLSUNCanım benim. Zaman zaman hepimize oluyor canım. Üzme kendini. Çok düşünüp kurmamaya çalış. Eşin yardımcı oluyordu senin. Bırak o yapsın. Sen sadece git ydmeğimi koy. Başka iş yapma canım. Olduğu kadar artık. Boş ver evi işi. Hiç birşey olmaz. Eşin günlük Wc temizliğini yapsın gerisini boşver. Bende anneme çok gücenmiştim ilk gebeliğimde. Bu sefer kimseden birşey beklemeyeceğim dedim kendimi sözde hazırladım. Benimde aş ermem çok oldu. Kalkıp ilk zamanlar yemek yapamadım. Annem çekti yazlığa gitti. Sözde babam için gitti. Tabi oda kendince haklı. Aç kaldım resmen. Sonra aklıma ev yemekleri yapan yerler geldi
İki üç hafta ara ara eşim ordan yemek getirdi. Benim yiyebileceğim. Annem 16. Haftana kadar yani serklajıma kadar gelmedi. Sonra farkettim işin ciddiyetini anlamamıştı. Allah razı olsun. Şimdi 4-5 günde bir halamın geliniyle gelip yemek yapıyorlar. Gerçi annem sağlıksız o yapamıyor. Yengem den Allah razı olsun.
Canım Üzme kendini Rabb'inin izniyle sağlıkla yavrunu kucağına alınca hepsini unutacaksın. Allah a sığındık.
Baktın içine vesvese giriyor hemen al eline tesbihi Çek. Ben aşağıdaki duayı çekiyorum. Sen ne istersen onu Çek canım
HASBIYALLAHU VE NIĞMEL VEKİL VE NIGMEL MEVLA VE NIĞMEL NASİR. HASBİYALLAHU LAİLAHE İLLA HU ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBUL ARŞIL AZİM.
CANIM GEÇMİŞ OLSUN BEBEGİM YA İŞŞALLAH ÖYLEDEN SONRA OGLUMU BAGRIMA BASICEM GELİYORUM SENİN YANINAkızlar ben de dün akşam çok kötü oldum. oğlum emerken sütü ters kaçırdı nefessiz kaldı. Ayaklarından ters çevirdik sırtına vurduk. Anca düzeldi. çok ağladık hepimiz çok korktuk. bütün gece uyumadı doğru düzgün. bugün dr ye gittik. akciğerde sorun yok dedi dinledi. dikkatli olun kalbi durabilirdi dedi. sarılığı da 10.4 e düşmüş. Allahım sen koru ya rabbim... Amin...
KIZ BENİ FACEDENDE DÜRTMÜYOSUN AŞK OLSUN NE YAPIYOSUN BAKIYOURMDA BU ARALAR DOLUSUN ALLAH YARDIM ETSİNkızlarrrr özlüyorum sizi çok işten çok geç çıkıyorum takılamıyorum
chnbmmmmmmm hep arıyacam aklımdasın ama şimdi arda oğlanla rahatsız etmiyim diye aramıyorum :) gurbetçi dikkat et kendine
benım hala kanamm var ara ara doktorum gel dedi c.tesi gidecem ne diyecek heyecanla bekliyorum
RABBİM YARDIM ETSİN ÇALIŞAN İÇİN ÇOK ZORKızlar selam..
2-3 gündür pek giremiyorum. Bu hafta işyerinde çok yoğunum... tam giriyorum okuyamadan çıkıyorum.. herkes iyidir umarım..
Sabahları artık servis ile işe gidiyorum evden en az 1 saat daha erken çıkmak zorunda kalıyorum.. çünkü uğraşamıyorum ayakta kalıyorum yer vermiyorlar falan..bir de 3 vesait kasıklarım ağrıyor işe gidene kadar..
Eskiden sabahları yine erken kalkıyordum ancak o 1 saatte evde ki günlük işlerimi hallediyordum.. Yani çamaşır at, as, bulaşıkları makinaya diz,çöpü çıkar, çocuğun o gün giyeceklerini ayarla, akşam dağılan evi toparla..
Akşam gelince daha az uğraşıyordum daha çok yemek işi ile uğraşıyordum.. Şimdi sabah iş yapamayınca akşama kalıyor pek giremiyorum burayada.. Ancak aklım sizde..
Herkes iyidir umarım..
Bu arada serklaj olalı 2 hafta oldu ve benim 2 haftadır kasıklarım daha çok ağrıyor ve sanki ilk haftalardan beri rahimim çok aşağıda gibi.. Sağlıcakla alalım bebeklerimizi inşallah..
kızlar ben de dün akşam çok kötü oldum. oğlum emerken sütü ters kaçırdı nefessiz kaldı. Ayaklarından ters çevirdik sırtına vurduk. Anca düzeldi. çok ağladık hepimiz çok korktuk. bütün gece uyumadı doğru düzgün. bugün dr ye gittik. akciğerde sorun yok dedi dinledi. dikkatli olun kalbi durabilirdi dedi. sarılığı da 10.4 e düşmüş. Allahım sen koru ya rabbim... Amin...
Kızlar selam..
2-3 gündür pek giremiyorum. Bu hafta işyerinde çok yoğunum... tam giriyorum okuyamadan çıkıyorum.. herkes iyidir umarım..
Sabahları artık servis ile işe gidiyorum evden en az 1 saat daha erken çıkmak zorunda kalıyorum.. çünkü uğraşamıyorum ayakta kalıyorum yer vermiyorlar falan..bir de 3 vesait kasıklarım ağrıyor işe gidene kadar..
Eskiden sabahları yine erken kalkıyordum ancak o 1 saatte evde ki günlük işlerimi hallediyordum.. Yani çamaşır at, as, bulaşıkları makinaya diz,çöpü çıkar, çocuğun o gün giyeceklerini ayarla, akşam dağılan evi toparla..
Akşam gelince daha az uğraşıyordum daha çok yemek işi ile uğraşıyordum.. Şimdi sabah iş yapamayınca akşama kalıyor pek giremiyorum burayada.. Ancak aklım sizde..
Herkes iyidir umarım..
Bu arada serklaj olalı 2 hafta oldu ve benim 2 haftadır kasıklarım daha çok ağrıyor ve sanki ilk haftalardan beri rahimim çok aşağıda gibi.. Sağlıcakla alalım bebeklerimizi inşallah..
Kızlar selam..
Herkes iyidir umarım..
Allahım korusun ahmet ardayı,kimbilir nasıl korktun ömründen ömür gitmiştir,kızların da dediği gibi hep okuyun felak nas,nazar dualarını,
Kızlar sabah giderken eşim işe modemi açmayı unutmuş,bizim modem koridorda duvarda asılı ulaşmak için sandalyeye çıkmak gerekiyor ondan netebağlanamadım,eşim de yeni geldi işten,merak etmeyin iyiyim sağolun
Off benim sırtım çok ağrıyor,sizin de ağrıyor mu,ne yan ne sırtüstü yatamıyorum,bütün gün de kasılmam vardı karnım öyle bir yamuldu ki acaba bebek miydi ki anlayamadım
canım ilaçları erken almıcem tabide araştırmadayım eşim dışardan ödüyordu sigortayı onuda ödeyemiyor epey borç birikti borçlarımız çok kızımda kredi çetik o kaldı onu bitirebilsek kredi borçları hiç düşünmüyorum yavaş yavaş ödenir taksitlendiricez galiba bu gidişle bebek işide yattı benimsabahtan beri aglaıyorum içim dişıma çıoktı kafam kazan gibi oldu inanırmısın ablam memeleketteki annemde borç istemiş krediçek ban borçlarım var demiş oda ben paşaya çekicem vermem deyincede kavga etmişler anemin tansiyonu çıkmıoşmıı sana kadın diyor çocuk gibi azarladı kızım beni ablan diyor ablamada dedim annemede ben para istemiyorum çocukta düşünmüyorum merak etmeyin dedim istemiyorm da ne kimse para versin ne yardım etsim bebek işi beni için yok ben anne olamıcam malesef borcumun olmaması lazım anca öle doktor parası taksi parası ilaç parası strese girmemem lazım bugün kaynanama gittik eşimle ameliyat olmuş hiç birşey olmamış gibi konuştu hafta sonu kahvalştıya gidilicem aşure yapılıcek vs canım çok sıkkın yerdemiyim gögtemiyim belli degil artık bu yolda tekim eşimle ben birde olursa bebegim önce bebegim olmuyor diye aglıyordum oldu öldü diye agladım şimdi ise degişen ne oldu parasızlıktan vesile olamıcam diye aglıyorum genemi sigorta hastanelerine muhtaç olucem ben anneme dedim ben senin paranıda istemiyorum banada bakmayım ben bu yola tek devam ederim dedim hoş seni yanlız bırakmam bakıcem senin bebegin yok dedi ama arada kalmaktan bıktım yeminle demiylarki kardeşim bu kardeşimizin bebegi yok ona çek anne demiyorlar kadının başını şişirmişler ya oglu biryerden kızı bir yerde kadını yemişler bende yiyeyim
eşimede dedim bebek bir başka bahara kaldı ben anne olamıcam ban anca bir mucize lazım ANNE OLMAK İÇİN AMA NERDE CANIM ÇOK ACIYOR AGLAMAKTAN GÖZLERİM ŞİŞTİ NE OLUCEK BENİM BU HALİM
Paşam canım..Allahım derdini verdiyse dermanınıda verecektir arkadaşım..kendini üzme ne olur..Allahım sabır versin sana ,eşine..Gün doğmadan neler doğar...Allahım yardımcınız olsun..
Paşam
Canım benim yıpratma kendini. Rabbim her sıkıntına derman olacak tır canım.
Gerçekten de maddi yönden başkasını eline bakmak çok zor. Bende ilk gebebeliğime yaşamıştım.
Hastane masraflarını nasıl öderiz diye. Ya siğortamız karşılamaz şa diye. Yedim bitirdim yattığım yerden kendimi.
Allah yardım olsun canım.
BiraZ da 6 sene beklememin sebebi maddi yönden biraz para biriktirebilmekti.
Olacak canım sende anne olacaksın Allah'ın izniyle. Yeterki Üzme kendini.
Canım sen çalışmayı düşünmüyormusun. Yakınlarında bir iş baksan. Hem kafan dağılır hemde bütçeye katkın olur. Maşallah çok da hamaratsın her işin hakkından gelirsin.
Hidenisko canım güle güle büyüt badeyi bu güzel odada inşallah,ben de çok beğendim
Paşam,canım kimse kimseyi düşünmüyor,bazen eller senin canım ciğerim dediğinden daha ilgili merhametli çıkıyor,üzülüyorsun çok haklısın,ama üzülmemeye çalış kendine ediyorsun,onra panik atağın azacak bak
gunaydinnnnn
hidoniko pasam sag olun gercekten iyi dostlarsiniz..
allah hepinizden razi olsun..
pasam uzme kendini bende uzdum gecen sabirli ol metalin dedigi gibi sana yakin yerlerde bi yerde calus canim hem kafanada takmamis olursun iyi gelir her yonden canim..
hidenisko tatlim bademizin odasi cok seker bende beyaz besik almayi dusunuyorum ama biraz daha kucugu benim ev 2+1 sigamam insallah kucagima aliyimda carsafa sarar getiririm onlarin hepsi kolay ama inanirmisin cok ozeniyorum metalcim gecen sende yazmisin ya chnbnin haftasini telefonda not ettim diye bende senin haftani not ettim canim insallah o caldiginda bebegim benim olur bence sende artik almaya basla 2 hafta sonra cicileride paylasin biz hic cikamiyoz bari sizinkileri gorelim...
duyaydin eylul gulu feryal yaren melek daha osmini sayamadigim diger arkadaslar nasilsiniz..
Duyaydın sırt ağrıların yatmaktan olabilir benim olmuyor masaj iyi gelir bence,kazılmalara bizey diyemiyecem bende anlamıyorum
Hidenisko cok guzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
Chnb filimmi çektiler?benim yeğenimin basına gelmişti daha 40 çıkmamıştı emerken nefesi kesildi hastaneye götürdük ciğerleri den filim çekildi süt kaçmış ciğerine antibiyotik tedavisi olmustu 4gun hastanede kalmıştı ben nazarada cok inanırım 2 gün önce Mevlüt okutmuştum cok guzel bir Mevlüt kıyafeti giydirmistik annem cok uyardı nazar deger giydirmeyin diye dinlemedik simdi kendi oğluma mevlüt kıyafeti giydirmeyi düşünmüyorum
Paşam Allah yardımcın olsun cok zor para olmayincada bisey olmuyor ama senin ozel saglik sigortan var diye biliyorum gidip gelmek muayene ücreti zor olacaksa gerekirse hastanede yat hem yemek derdinde olmaz sigorta karşılar
Gurbetçi iyiyim cok şükür günleri saymaya devam benim de elimde tel takvime bakıp dürüyorum su tarihte su kadar olcak diye
kızlar allah razı olsun sizden ban destek oldunuzcanım ilaçları erken almıcem tabide araştırmadayım eşim dışardan ödüyordu sigortayı onuda ödeyemiyor epey borç birikti borçlarımız çok kızımda kredi çetik o kaldı onu bitirebilsek kredi borçları hiç düşünmüyorum yavaş yavaş ödenir taksitlendiricez galiba bu gidişle bebek işide yattı benimsabahtan beri aglaıyorum içim dişıma çıoktı kafam kazan gibi oldu inanırmısın ablam memeleketteki annemde borç istemiş krediçek ban borçlarım var demiş oda ben paşaya çekicem vermem deyincede kavga etmişler anemin tansiyonu çıkmıoşmıı sana kadın diyor çocuk gibi azarladı kızım beni ablan diyor ablamada dedim annemede ben para istemiyorum çocukta düşünmüyorum merak etmeyin dedim istemiyorm da ne kimse para versin ne yardım etsim bebek işi beni için yok ben anne olamıcam malesef borcumun olmaması lazım anca öle doktor parası taksi parası ilaç parası strese girmemem lazım bugün kaynanama gittik eşimle ameliyat olmuş hiç birşey olmamış gibi konuştu hafta sonu kahvalştıya gidilicem aşure yapılıcek vs canım çok sıkkın yerdemiyim gögtemiyim belli degil artık bu yolda tekim eşimle ben birde olursa bebegim önce bebegim olmuyor diye aglıyordum oldu öldü diye agladım şimdi ise degişen ne oldu parasızlıktan vesile olamıcam diye aglıyorum genemi sigorta hastanelerine muhtaç olucem ben anneme dedim ben senin paranıda istemiyorum banada bakmayım ben bu yola tek devam ederim dedim hoş seni yanlız bırakmam bakıcem senin bebegin yok dedi ama arada kalmaktan bıktım yeminle demiylarki kardeşim bu kardeşimizin bebegi yok ona çek anne demiyorlar kadının başını şişirmişler ya oglu biryerden kızı bir yerde kadını yemişler bende yiyeyim
eşimede dedim bebek bir başka bahara kaldı ben anne olamıcam ban anca bir mucize lazım ANNE OLMAK İÇİN AMA NERDE CANIM ÇOK ACIYOR AGLAMAKTAN GÖZLERİM ŞİŞTİ NE OLUCEK BENİM BU HALİM
Paşam canım..Allahım derdini verdiyse dermanınıda verecektir arkadaşım..kendini üzme ne olur..Allahım sabır versin sana ,eşine..Gün doğmadan neler doğar...Allahım yardımcınız olsun..çalışmaya gelince diyeyim gridim işe çalıştım biliyorsunuz iş yerini kapadı ablamın eşi götüremedi başka yere giriyim diyorum biliyorsunuz panik atak var bu hastalık nasıl oluyor bir bilseniz korku nöbetlerinin ne zaman gelicegi belli degil eşime katkıda bulunuyum dedim eşim sen merak etme diyor gün dogmadan neler dogar diyor 3 gebelik geçirdin kim verdi para dedi gene borcumuz vardı dedi kim acıdı bize dedi dedim canım korkuyorum inanın fazla masraf yapmadık ne kıyafete para haragım nede bogazıma olursa aldım olmazsa almadım brine para çekmiş eşim yeni evlenicekmiş çocuk eşimin akrabası garip eşim biz çok çektik paşa dedi dayanamadım dedi o mikrop yüzünden kredi borçları aldı başını gitti dayanamıyorum eşimle kavga etsen ne çare dün inanın bu yazdıklarımı aglaya aglaya yazdım kaç aydır kd gidicek sigorta yok gidemiyourm şöyle kan idrar kültür smir testi veriyim diyorum yok adeti bekliyourm 153 arıcem randevu alıcek gidicem kd gidememde smirie gidiyim diyourm parasız hemde bakıcez artık eşimde kızdı kendini çok yıpratma aglama dedi herşey olucagına varıcak dedi ocakta vesile olucez para gelri bir şekilde dedi inanın aglaya aglaya uyudum sarıldı yapma paşam kurban oluyum dedi 3 bebege nasıl yettiysem bundan sonrakilerede yeterim işşallah dedi adamada birşey demiyorum zate annemde yardım etmek istese istemiyorum önceki bebeklerimde kaynanam parayla oynuyordu hiç unutmuyourm oglanda eşim ben kaynanam gittik özel muayenesine 2 testi yapılıcek muayene parası vs verildi kanı aldılar neyse kadında para var eşimin parası yok kredi kartından çekti 3 kredi kartı verdi sonuncuda limit vardı demediki oglum al para ben olsam salak gibi veririm neden kaybediyorum ben söylüyüm merhametimden dün kaynanam gittim ameliyat olmuşya eşim çok yalvardı paşa ne olur dedi gidelim hastalık bu okadar kalnbim kırıktıki ona kadın hiç birşey olmamış gibi davrandıya allahım sinir oldum yassı namazımı kılıyım dedim birlikte secde ettik sen namazda panik atagım gel nasl çarpıntım var secdeden kalkamadım selavat çeke çeke kıldım namazı ne oluyor demedi bile alaha diyorum allahım sen nasıl biliyorsan öle yap dedim eşime dedim hayatım çok kötüyüm sag olsun ilgilendi eşim benim herşeyim rabbim başımdan eksik etmesin eşimi işşallah şunu anladmki eşten yana şansın var
CHNBDEDİYA EŞİM BAN EN YAKIN KİŞİ ANNEDE OLSA BABADA OLMUYOR EŞTEN UTANMIYORSUN AMA AİLENDEN UTANIYORSUN RAHMETLİ BABAM OLSAYDI BU HALLERE GELMEZDİM BENbabamın agırılıgı çoktu allah var babamı çok özledim ben bir o beni anlıyourdu gözlerimdeki yaşlar süzülür gider babacım kızın senin yoklugunda içii acır canı yanar nerdesin be babacım sen olsaydın ben bu hale düşmezdim kardeşlerimi almış bir mal telaşı bu kadarmı dedim kendime allah korusun anneme brişey olsa düşünemiyorum sonumu insan derki kardeşimin bebegi yok yardım edelim diyeceklerine beni kenara itiyorlar bir ablam var benim burda oturuyor hamile kaldım 3 bebegimde 1 oglumda bekardı digerlerinde evli bir kere gelip yemegimi yapmamıştır temizligimi yapmamıştır hastane köşelerinde öle baktım kapıya ablam gelicek diye ama yok
memleketteki ablam ise aynı anlıcagınız herkez kendini düşünüyor bir erkek kardeşim var oda kızlardan iyi ama oda beni delirtiyor eşimede deidm kardeşlerimdende fayda yok işlerine gelince kardeşim işlerine gelince yok allah var bebegim olursa ellerinde olsa veririler ama olmayınca böle davranıyolar benim suçum ney
ben hamilede kalsam ne kadar saklaya bilirsem işşallah saklıcem gittigi yere kadar para olsun olmasın ne yapayım sigortaya giderim ne yapayım orda acile gidince para almıyorlar acil oldugu içinişim allaha kalmış şuan ezan okunuyor rabbim eşime hayırlı yerlerden kapı açsın da kimseye muhtaç olmuyum benim korkum serklaj parası ya çok isterse arda yaren gibi çapayamı gitsem dikiş için diyourm sonra ya gene giderse ben ne yaparım diyorum sonra ardaya aklım takılıyor ay ben ne yapıcem ya eşim ocakta adet ol bit vesile olucez diyor ben ise bu stresle hamile kalmak istemiyourm ne olucek benim bu halim sahipsizlik çok zor kardeşim bana zorunluluk diye gelmesin kimse annem diyor ben hamile kal sana doguma kadar bakarım diyor ama annemle bitmiyorki gelin kardeşimde çocugu gelir ben ozaman hiç sese gelemiyourm gelme diyemen ablam der bekledin şubatta kızımın dügüü var dedi ondan sonra hamile kal sana işim var der digeri aman kışa dogru yap der benim allahımdan başka hiç kimsem yok onu anladım ben rabbim eşime bana merhemet etsinde sag saglim hamileligim geçsin dediginiz dogru insan birine muhtaç olmak istemiyor kedi gibi insanın eline bakıyorsuuz karnınız aç olsa diyemiyorsunzu açım allahım ne zaman yemek yicez ay desem birşey dermi yıkanmak isterseniz korkudanm suşa giremezsiniz eşinizi beklersiniz eşimden çok güzel hasta bakıcı olur ilkşki kurmazsınız millet anam iyi duruyor kocan kız sen doktorun dedigine bakma adam balşka yerlere gier diyenlermi adama günah diyenlermi allahım ne laflar
eşim dün bana dediki işlerimi topluyum ocakta kurbanımızı keselim oruçlarımızı tutalım sonra niyetlenelim allah kerim dedi kışın işim olmuyor dedi seni yanlız bırakmam dedi çocuk parasınıda dert etmem rabbim pıskımı veiri yavrumuzun dedi sen yemekleri yavaş yavaş yaparsın dedi ben ise ev işelrine bakarım dedi öyle geçinir gdieriz dedi bakıcez artıksonrası allah kerim benim korktugum okadar emege ya gene giderse ama hep diyorum allahım ban yardım et diyorum kızlar kusura bakmayın kafanızı şişirdiysem affola inanın kimselerle konuşamadıgımı burda konuşup rahatlıyorum dediginiz gibi gene panik atagım azıp duruyor bu aralar psikolojim bozuk olsun mutsuz oluyum hemen geliyor melet
ben gidiyimde yemekelrimi atıyım ocaga canlar sonra görüşrüz eşim gelri birazdan chnbye götürücek beni oglumu görücem işşallah yaşasın
Canım sen içmeden kanını ver,yanında ilacın ve suyun olsun,zaten ilacı içtikten en erken yarım saat sonra kahvaltı yapabilirsin biliyorsun dimi,bana doktorum öyle diyor içmeden veriyorum kan,kahvaltıdan sonra başka ilaç içiyorsan da arada 2 saat olmalı eutyroxla,yoksam etkileşime giriyorlarmışKızlaaar birşey soracağım..Ben 15 gündür euthrox 0.25 mg hap içiyorum troit için.Sabahları aç karnına..şimdi ben tsh,t3,t4 ölçümü yaptırıcam..Sabah bu ilacı içmedenmi yaptırmam gerekir,yoksa içsemde fark etmezmi?..Aaranızda troit hastaları vardı..Mutlaka bileniniz vardır..
gunaydinnnnn
hidoniko pasam sag olun gercekten iyi dostlarsiniz..
allah hepinizden razi olsun..
pasam uzme kendini bende uzdum gecen sabirli ol metalin dedigi gibi sana yakin yerlerde bi yerde calus canim hem kafanada takmamis olursun iyi gelir her yonden canim..
hidenisko tatlim bademizin odasi cok seker bende beyaz besik almayi dusunuyorum ama biraz daha kucugu benim ev 2+1 sigamam insallah kucagima aliyimda carsafa sarar getiririm onlarin hepsi kolay ama inanirmisin cok ozeniyorum metalcim gecen sende yazmisin ya chnbnin haftasini telefonda not ettim diye bende senin haftani not ettim canim insallah o caldiginda bebegim benim olur bence sende artik almaya basla 2 hafta sonra cicileride paylasin biz hic cikamiyoz bari sizinkileri gorelim...
duyaydin eylul gulu feryal yaren melek daha osmini sayamadigim diger arkadaslar nasilsiniz..
Kızlaaar birşey soracağım..Ben 15 gündür euthrox 0.25 mg hap içiyorum troit için.Sabahları aç karnına..şimdi ben tsh,t3,t4 ölçümü yaptırıcam..Sabah bu ilacı içmedenmi yaptırmam gerekir,yoksa içsemde fark etmezmi?..Aaranızda troit hastaları vardı..Mutlaka bileniniz vardır..
kızlar naber bulantılarım cok oluyor giremiyorm hersey yolunda görünüyor benim kafama takılan birsey var sizlere soraym dedim benim son adetimn ilk gününe göre hsaplarsak 9hafta 5günlük oluyr bebgm ama doktraa gittigimde bu tarihtn 6gün eksik söylledi yani suanda 8hafta 6günlük oluyorm tabi bu yaklasık 3hafta önce gittigmde böyyleydi şimdi doktor yok bir ay dolunca doktora heemen gidemicm doktorm dedigi tarih mi dogrudr yoksa son adetn ilk günü olarak hesaplanan mı bunu neden sordugumagelince eger doktorn dedigi dogruysa aralıgn 21inde 12haftaya girmiş olacm ve ozaman gideym diyorm kayseriye eger difger tarih dogruysa 14ünde gitmem geerekecckayın 21gec olms olack sizce hangisi dogrur doktr olsa gidip ögrenecm ama yoık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?