- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.801
Bence sat a göre git benimde olmusdu 9. Haftada 10 haftalik çıkmıştı ama ben onu ciddiye almadım usgde yanılma payı olabiliyor dikiş icin kontrole kendi satıma göre 12. Haftada gittim suanda usg yle sat im uyuşmuyor ama ben sat a göre hesapliyirumkızlar naber bulantılarım cok oluyor giremiyorm hersey yolunda görünüyor benim kafama takılan birsey var sizlere soraym dedim benim son adetimn ilk gününe göre hsaplarsak 9hafta 5günlük oluyr bebgm ama doktraa gittigimde bu tarihtn 6gün eksik söylledi yani suanda 8hafta 6günlük oluyorm tabi bu yaklasık 3hafta önce gittigmde böyyleydi şimdi doktor yok bir ay dolunca doktora heemen gidemicm doktorm dedigi tarih mi dogrudr yoksa son adetn ilk günü olarak hesaplanan mı bunu neden sordugumagelince eger doktorn dedigi dogruysa aralıgn 21inde 12haftaya girmiş olacm ve ozaman gideym diyorm kayseriye eger difger tarih dogruysa 14ünde gitmem geerekecckayın 21gec olms olack sizce hangisi dogrur doktr olsa gidip ögrenecm ama yoık
Eşim evde yokken oturuyorum artık zaten,haklısın valla iş gğç yapmıyoruz,ağır vasıta gibi hareket ediyoruz o kadar oturmaktan yürümekten evin içinde birşey olmaz,ay yoksa ikiye ayrılacak sırtımBence sat a göre git benimde olmusdu 9. Haftada 10 haftalik çıkmıştı ama ben onu ciddiye almadım usgde yanılma payı olabiliyor dikiş icin kontrole kendi satıma göre 12. Haftada gittim suanda usg yle sat im uyuşmuyor ama ben sat a göre hesapliyirum
Duyaydın kaykilarak otur arkana koy yastıkları okadardan bisey olmaz herhalde ben normal oturuyorum hatta ayaklaniyirum bazen kendine dikkat et yeter
güle güle kullansın bademiz canım çok güzel...
sağ ol canım...
canım ne rahatsızlığı arayabilirsin. güzel haberle gel inşallah...
sağ ol canım aklımız çıktı valla. Allah göstermesin bir daha... amin...
sağ ol canım hepimiz çok korktuk...
benim de ağrırdı canım... bacaklarım çok ağrırdı çoğunlukla...
sağ ol canım. nefes alamadı deyince ciğerlerine baktı. bilmiyorum. Allah esirgesin...
canım cumartesi görümcemlerin tanıdıkları dua okuyacaklar burada. pazar da pgt topiğinden birkaç arkadaş gelecek tatlı kızlar hamile 2 si. sakıncası yoksa beklerim. sıkılırım dersen onlar gidince akşamüstü de olabilir...
sağ ol canım
sağ ol canım. canım 1 dakika kadar nefessiz kaldı. ondan dedi. nazar mı değdi bilmiyorum bir yere de gitmedik...
canım görümcem hemşire. bebek doğunca ayaklarından kaldırırlar ya öyle baş aşağı çevirdi sırtna vurdu, dilini çekti... morardı. sonra ağladı düzeldi...
sağ olun
çok sade ve asil duruyor canım, Allah sağlıklı, sıhhatli, mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin..
Hidenisko canım güle güle büyüt badeyi bu güzel odada inşallah,ben de çok beğendim
Paşam,canım kimse kimseyi düşünmüyor,bazen eller senin canım ciğerim dediğinden daha ilgili merhametli çıkıyor,üzülüyorsun çok haklısın,ama üzülmemeye çalış kendine ediyorsun,onra panik atağın azacak bak
gunaydinnnnn
hidoniko pasam sag olun gercekten iyi dostlarsiniz..
allah hepinizden razi olsun..
pasam uzme kendini bende uzdum gecen sabirli ol metalin dedigi gibi sana yakin yerlerde bi yerde calus canim hem kafanada takmamis olursun iyi gelir her yonden canim..
hidenisko tatlim bademizin odasi cok seker bende beyaz besik almayi dusunuyorum ama biraz daha kucugu benim ev 2+1 sigamam insallah kucagima aliyimda carsafa sarar getiririm onlarin hepsi kolay ama inanirmisin cok ozeniyorum metalcim gecen sende yazmisin ya chnbnin haftasini telefonda not ettim diye bende senin haftani not ettim canim insallah o caldiginda bebegim benim olur bence sende artik almaya basla 2 hafta sonra cicileride paylasin biz hic cikamiyoz bari sizinkileri gorelim...
duyaydin eylul gulu feryal yaren melek daha osmini sayamadigim diger arkadaslar nasilsiniz..
Duyaydın sırt ağrıların yatmaktan olabilir benim olmuyor masaj iyi gelir bence,kazılmalara bizey diyemiyecem bende anlamıyorum
Hidenisko cok guzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
Chnb filimmi çektiler?benim yeğenimin basına gelmişti daha 40 çıkmamıştı emerken nefesi kesildi hastaneye götürdük ciğerleri den filim çekildi süt kaçmış ciğerine antibiyotik tedavisi olmustu 4gun hastanede kalmıştı ben nazarada cok inanırım 2 gün önce Mevlüt okutmuştum cok guzel bir Mevlüt kıyafeti giydirmistik annem cok uyardı nazar deger giydirmeyin diye dinlemedik simdi kendi oğluma mevlüt kıyafeti giydirmeyi düşünmüyorum
Paşam Allah yardımcın olsun cok zor para olmayincada bisey olmuyor ama senin ozel saglik sigortan var diye biliyorum gidip gelmek muayene ücreti zor olacaksa gerekirse hastanede yat hem yemek derdinde olmaz sigorta karşılar
Gurbetçi iyiyim cok şükür günleri saymaya devam benim de elimde tel takvime bakıp dürüyorum su tarihte su kadar olcak diye
peluşa bende bayıldım ama imnanılmaz tüy döküyorAllaahııımmm ne kadar güzel bir oda bu böyle...İçim aktı vallahi..Çok sade ve şık..Yerdeki peluşa bayıldım..Maaşallah..Allahım sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin arkadaşım...Bademizi bekliyor odası :)
Yatağı büyüyenlerdenmi azcık bilgi ver bize:)
herkese merhaba...
arkadaşlar ben şimdi doktordan geldim..
18+6 haftalık hamileyim..
bundan önce 22+3 te suyum geldi ve erken doğumla bebeğimi kaybettim...o zaman enfeksiyon nedeniyle demişti doktor..
bu nedenle doktorum rahim ağzı uzunluğunu takip edelim dedi..
2 hafta önce normal ölçüde çıkan uzunluk bugün 24 yada 25 mm çıktı..
doktor vajinal ultrasonla batı ve hunileşmemi ne var dedi...
ıstırahatla doğuma kadar bebeği taşıyabilir belki ama kaybın olduğu jiçin emin değilim..serklaj yapılması daha garanti olur bizim için dedi..20 haftaya kadar yapılmalıymış.
benim 3.5 yaşında bir kızım var..zamanında ve normal doğdu...doktorum belki onda da böyleydi bilemeyiz rahim taşırmı taşımazmı dedi.
çok moralim bozuldu...başka bi doktora daha danışmayı düşünüyorum....
sizin bu haftalarda rağim ağzı uzunluğu nasılsı....yardımınıza ihtiyacım varrr..
Gecmis olsun bencede bı doktora daha görün ama bu konuda uzman riskli gebelik doktoruna görün dikiş atilcaksada doktorunu iyi seçmen gerekiyor kesinlikle bu konuda tecrübeli olmalı benim 12. Haftada 2.9cm 22. Haftada 2cmdi ama 4cm bile olsa aniden kisalabilir bol bol istirahat etherkese merhaba...
arkadaşlar ben şimdi doktordan geldim..
18+6 haftalık hamileyim..
bundan önce 22+3 te suyum geldi ve erken doğumla bebeğimi kaybettim...o zaman enfeksiyon nedeniyle demişti doktor..
bu nedenle doktorum rahim ağzı uzunluğunu takip edelim dedi..
2 hafta önce normal ölçüde çıkan uzunluk bugün 24 yada 25 mm çıktı..
doktor vajinal ultrasonla batı ve hunileşmemi ne var dedi...
ıstırahatla doğuma kadar bebeği taşıyabilir belki ama kaybın olduğu için emin değilim..serklaj yapılması daha garanti olur bizim için dedi..20 haftaya kadar yapılmalıymış.
benim 3.5 yaşında bir kızım var..zamanında ve normal doğdu...doktorum belki onda da böyleydi bilemeyiz rahim taşırmı taşımazmı dedi.
çok moralim bozuldu...başka bi doktora daha danışmayı düşünüyorum....
sizin bu haftalarda rağim ağzı uzunluğu nasılsı....yardımınıza ihtiyacım varrr..
mulberry
oncelikle gecmis olsun sonrada hos geldin diyorum dr dedigi gibi belki kizinda da vardi farkedilmemis olabilir ama dikis atip garantiye alabilirsin rahim agzi uzunlugunsa 2.5 ve alti tehlike serjlajini olursan bi nebze dahi olsa rahatlarsin ..
sağol canım şüphelendiği için 2 haftada kontrole çağırdı sanırım...Öncelikle geçmiş olsun canım. Rabbim zamanında sağlıkla kucağına Alman'ı nasip eylesin.
Tatbiki başka Dr görmek istersin. Riskli gebelik uzmanı olmasına gayret et canım.
Benimde ilk gebeliğinde 24+5 günlükten kısaldı ve açil serklaJ yapıldı hastanede yatarak7 hafta sonra oğlum doğdu
Bu gebeliğimde hemen aynı riskli gebelik Dr başladım. Öncelikle takip edelim dedi. 12 haftada hunileşme rahim boyu3 cm
Sonra hızla düştü 2,5-2 derkrn 16 haftalıkken 1,5 cm dikiş atıldı. 20. Haftamda bebek dikişe dayandı. Zaten hep dinlenmedeydim. Fakat ozamandan beri sadece Wc ihtiyacım için kalkıyorum.
Zaten senin Dr kaybından sonra rahim ağzı yetersizliğinden şüphelenmeseydi vajinal konturole takipbe almazdı. Birçok Dr doğuma kadar vajinal rahim boyuna bakmıyor bile.
Canım gönlünü ferah tut. Seçtiğin kim olursa olsun. Dr güven. Yalnız. İkinci gideceğin Dr muhakkak bu konuda geçmişi olan bir Dr olsun canım. Burda gördük bende yaşadım. Bu konuda her Dr bilgi sahibi değil vede farklı fikirlerdeler.
Allah'a emanet olun.
Canım sen içmeden kanını ver,yanında ilacın ve suyun olsun,zaten ilacı içtikten en erken yarım saat sonra kahvaltı yapabilirsin biliyorsun dimi,bana doktorum öyle diyor içmeden veriyorum kan,kahvaltıdan sonra başka ilaç içiyorsan da arada 2 saat olmalı eutyroxla,yoksam etkileşime giriyorlarmış
Sağol duyaydıncım.Evet canım kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum.Metin özatanın sitesinde okumuştum..Dediğin gibi başka ilaç içilirse emilimi az oluyormuş..
Yarın 11.30 da randevum..Sanırım yalan söyleyemeyeceğim(elime yüzüme bulaştırmaktan korkuyorum,birde kayıtlarada geçicek.Doktoru yanlış yönlendirmekte istemiyorum..Yanlış bir teşhis koyar diye).Böyle oluncada Pıhtılaşma tahlillerini yapmıycak büyük ihtimal..Belkide iyi anına gelirim doktorun yapar..
Açık açık anlatıcam bir tane doğumum var diycem..Pıhtılaşma için endişe ediyorum diycem..Bakalım doktorun insafına kaldık..inşallah hayırlısı olur.
Canım o zaman şöyle de diyebilirsin ailede pıhtılaşma sorunu olan var,kalp hastası var vs diyebilirsin,çünkü o pıhtılaşma testi "kardiyovasküler hastalıklara yatkınlık paneli" diye geçiyor,sonunda da sadece pıhtılaşma değil kalp hastalığı diyabet ve kan yağlatı yüksrkliğine yatkınlığın olup olmadığı da anlaşılıyorCanım sen içmeden kanını ver,yanında ilacın ve suyun olsun,zaten ilacı içtikten en erken yarım saat sonra kahvaltı yapabilirsin biliyorsun dimi,bana doktorum öyle diyor içmeden veriyorum kan,kahvaltıdan sonra başka ilaç içiyorsan da arada 2 saat olmalı eutyroxla,yoksam etkileşime giriyorlarmış
Sağol duyaydıncım.Evet canım kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum.Metin özatanın sitesinde okumuştum..Dediğin gibi başka ilaç içilirse emilimi az oluyormuş..
Yarın 11.30 da randevum..Sanırım yalan söyleyemeyeceğim(elime yüzüme bulaştırmaktan korkuyorum,birde kayıtlarada geçicek.Doktoru yanlış yönlendirmekte istemiyorum..Yanlış bir teşhis koyar diye).Böyle oluncada Pıhtılaşma tahlillerini yapmıycak büyük ihtimal..Belkide iyi anına gelirim doktorun yapar..
Açık açık anlatıcam bir tane doğumum var diycem..Pıhtılaşma için endişe ediyorum diycem..Bakalım doktorun insafına kaldık..inşallah hayırlısı olur.
canım şu reklamlardan dolayı aradım şirketi medikalpark için geçerliymiş şuan sadece.bende oraya gidiyorum geri dönüp bilgilendireceklermiş beni bakalımkizlar bi sey soracam tamamlayici saglik sigortasi diye bi sey duydunuzmu
Canım o zaman şöyle de diyebilirsin ailede pıhtılaşma sorunu olan var,kalp hastası var vs diyebilirsin,çünkü o pıhtılaşma testi "kardiyovasküler hastalıklara yatkınlık paneli" diye geçiyor,sonunda da sadece pıhtılaşma değil kalp hastalığı diyabet ve kan yağlatı yüksrkliğine yatkınlığın olup olmadığı da anlaşılıyor
Anladım arkadaşım, bunu söylemen çok iyi oldu..Yalanda olmaz annem kalp hastası..Ve kan sulandırıcı coumadin kullanıyor..Valla çok iyi oldu söylediğin..Ben bunu diyeyim doktora.Sağolasın..Tromboz paneliydi değilmi bu testlerin genel adı?
canım şu reklamlardan dolayı aradım şirketi medikalpark için geçerliymiş şuan sadece.bende oraya gidiyorum geri dönüp bilgilendireceklermiş beni bakalım
Yarinki gorusmen iyi sonuclanir insallah dr ikna olurda istedigin testleri yapar.:94:
Bende kayitlar yuzunden yalan soyleme taraftari degilim
hayat bu hic gitmem dedigimiz bir hastaneye gun gelir isimiz duser
Allah isini rast getirsin
Iyi haberlerini bekliycem
Canım sen içmeden kanını ver,yanında ilacın ve suyun olsun,zaten ilacı içtikten en erken yarım saat sonra kahvaltı yapabilirsin biliyorsun dimi,bana doktorum öyle diyor içmeden veriyorum kan,kahvaltıdan sonra başka ilaç içiyorsan da arada 2 saat olmalı eutyroxla,yoksam etkileşime giriyorlarmış
Güzel haberlerle gel, hayırlısı olsun CNm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?