- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #34.821
Anladım arkadaşım, bunu söylemen çok iyi oldu..Yalanda olmaz annem kalp hastası..Ve kan sulandırıcı coumadin kullanıyor..Valla çok iyi oldu söylediğin..Ben bunu diyeyim doktora.Sağolasın..Tromboz paneliydi değilmi bu testlerin genel adı?
İnşallah arkadaşım..İnşallah tahlilleri yaparda kurtulurum bu belirsizlikten..Sende iyisindir umarım.Çok az kaldı sonuçları almana..Ben bile geriliyorum aklıma geldikçe..Allahım yüzünü güldürsün..
Geçmiş olsun öncelikle. Riskli gebelik dr sine gidin bence de. Benim 8 yaşında oğlum var. 29 artı 4 te 4 cm açılmam oldu yatarak 38 de doğdu. 5 sene sonra 25 haftalık kaybım var. 2 hafta önce de şükür 36 artı 4 te doğum yaptım. 12. artı 4 te 1.8 cm di. serklaj yapıldı. sonra hiç o kadar kısalmadı. haftan ileri serklajını çok iyi bir dr yapsın canım... ardından ilaçlarına dikkat et...herkese merhaba...
arkadaşlar ben şimdi doktordan geldim..
18+6 haftalık hamileyim..
bundan önce 22+3 te suyum geldi ve erken doğumla bebeğimi kaybettim...o zaman enfeksiyon nedeniyle demişti doktor..
bu nedenle doktorum rahim ağzı uzunluğunu takip edelim dedi..
2 hafta önce normal ölçüde çıkan uzunluk bugün 24 yada 25 mm çıktı..
doktor vajinal ultrasonla batı ve hunileşmemi ne var dedi...
ıstırahatla doğuma kadar bebeği taşıyabilir belki ama kaybın olduğu için emin değilim..serklaj yapılması daha garanti olur bizim için dedi..20 haftaya kadar yapılmalıymış.
benim 3.5 yaşında bir kızım var..zamanında ve normal doğdu...doktorum belki onda da böyleydi bilemeyiz rahim taşırmı taşımazmı dedi.
çok moralim bozuldu...başka bi doktora daha danışmayı düşünüyorum....
sizin bu haftalarda rağim ağzı uzunluğu nasılsı....yardımınıza ihtiyacım varrr..
bana da pazar uyar canım
bir ara özelden tekrar adresi ve saati yazarsan seve seve gelirim
pasam kız sende gel tanışalım hem
peluşa bende bayıldım ama imnanılmaz tüy döküyor
pişman oldum aldığıma
kaldırdım çoktan
şimdi başka halı bakıyorum
hepinize teşekkür ederim
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Duyaydın sırt ağrıların yatmaktan olabilir benim olmuyor masaj iyi gelir bence,kazılmalara bizey diyemiyecem bende anlamıyorum
Hidenisko cok guzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
Chnb filimmi çektiler?benim yeğenimin basına gelmişti daha 40 çıkmamıştı emerken nefesi kesildi hastaneye götürdük ciğerleri den filim çekildi süt kaçmış ciğerine antibiyotik tedavisi olmustu 4gun hastanede kalmıştı ben nazarada cok inanırım 2 gün önce Mevlüt okutmuştum cok guzel bir Mevlüt kıyafeti giydirmistik annem cok uyardı nazar deger giydirmeyin diye dinlemedik simdi kendi oğluma mevlüt kıyafeti giydirmeyi düşünmüyorum
Paşam Allah yardımcın olsun cok zor para olmayincada bisey olmuyor ama senin ozel saglik sigortan var diye biliyorum gidip gelmek muayene ücreti zor olacaksa gerekirse hastanede yat hem yemek derdinde olmaz sigorta karşılar
Gurbetçi iyiyim cok şükür günleri saymaya devam benim de elimde tel takvime bakıp dürüyorum su tarihte su kadar olcak diye
çok geçmiş olsun canım, büyük kaza atlatmışsınız, Allah bir daha yaşatmasın inşallah.. doğana kadar olduğu gibi doğduktan sonrada Arda bebek korkutuyor bizi,tekrar çok geçmiş olsun canım..Allaha emanet olun..
Valla kızlar bendeki şansızlık kimsede görülmedi herhalde...Günlerdir bekliyorum bugünü..Gittim ve dr ameliyattaymış..Ameliyattaen sonra bakarmı belli değilmiş..Asistanlara yönlendirebilirlermiş..Oda randevulu hastalar bittikten sonra en son bakılcakmışız..Sizin anlayacağınız benim iş yattı..Ama öğleden sonra gidip şansımı deniycem.Oldu oldu olmadı bakıcaz artık..
Canım zaten düşüklerimizi bununla bağdaştırmıyorlar,ben hematologa gittiğimde sizin düşüğünüz pıhtılaşmadan kaynaklı olamaz,değerleriniz çok ciddiye alınacak gibi değil demişti,hatta ecopirin içicektim sadece,sonra eşim dediki ama hep yatıcak ve dışarıdan progesteron hormonu alıcak,o zaman dr önlem amaçlı en düşüğünden kan sulandırıcı yazdı,ama tabi yine de testi bi yaptırabilseydin iyi olurduKızlar muayene olamadım..Hoca ameliyattan geç çıkacakmış..Polikliniklere yönlendirdiler..Sonrada demezlermi poliklinikte 3 dr varmış.Biri acil ameliyata gitmiş..Kalmış 2 kişi..Bu sebepten bize bakılamazmış..Hemşireyle falan görüştüm.Dedim böyle böyle pıhtılaşma testleri için geldim..Kaç düşük dedi 1 dedim..En az 3 düşükte bazı durumlarda 2 düşükte o araştırma yapılır dedi..Yazmazlar dedi..İyimi..Sen 23 hafta taşımışsın..eğer pıhtılaşman olsaydı o haftaya gelemezdin dedi..mmery var benim haftamda düşük yapan,duyaydın var...şimdi ben inanayımmı bu söylenene..Sizlerinde aynı haftalardı ama pıhtılaşma çıktı..Off yoruldum valla..
Arkadaslar ben bugun dayanamayip kan testi yaptirdim.
10. Gune dayanarak
ama olmadi sonuc negatif
Umutlar hayaller baska bahara kaldi
Bu sefer o kadar dua etmistimki demek hayirlisi buymus benim icin
Insallah rabbim birgun tekrar anne olmayi kismet eder
BADE
Butun gun aklimdaydin ama kafayi toparlayip ariyamadim bir turlu
Dr la gorusememissin uzuldum ama bundada vardir bir hayir insallah
Kızlar muayene olamadım..Hoca ameliyattan geç çıkacakmış..Polikliniklere yönlendirdiler..Sonrada demezlermi poliklinikte 3 dr varmış.Biri acil ameliyata gitmiş..Kalmış 2 kişi..Bu sebepten bize bakılamazmış..Hemşireyle falan görüştüm.Dedim böyle böyle pıhtılaşma testleri için geldim..Kaç düşük dedi 1 dedim..En az 3 düşükte bazı durumlarda 2 düşükte o araştırma yapılır dedi..Yazmazlar dedi..İyimi..Sen 23 hafta taşımışsın..eğer pıhtılaşman olsaydı o haftaya gelemezdin dedi..mmery var benim haftamda düşük yapan,duyaydın var...şimdi ben inanayımmı bu söylenene..Sizlerinde aynı haftalardı ama pıhtılaşma çıktı..Off yoruldum valla..
Canım,hakkında hayırlısı neyse o olsun,en kısa zamanda sağlıkla anne olmayı nasip etsinArkadaslar ben bugun dayanamayip kan testi yaptirdim.
10. Gune dayanarak
ama olmadi sonuc negatif
BADE
10. Gune dayanarak
ama olmadi sonuc negatif
BADE
10. Gune dayanarak
ama olmadi sonuc negatif
BADE
Canım zaten düşüklerimizi bununla bağdaştırmıyorlar,ben hematologa gittiğimde sizin düşüğünüz pıhtılaşmadan kaynaklı olamaz,değerleriniz çok ciddiye alınacak gibi değil demişti,hatta ecopirin içicektim sadece,sonra eşim dediki ama hep yatıcak ve dışarıdan progesteron hormonu alıcak,o zaman dr önlem amaçlı en düşüğünden kan sulandırıcı yazdı,ama tabi yine de testi bi yaptırabilseydin iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?