- Konu Sahibi hidennisko
-
- #35.981
kizlar topik cok durgun ya benim gibi yanliz olanlar icin zor bi durum..
evet yoruluyorum sanırım..fakat yapabilecek başka birşeyim yok sanırım şu anbaşka doktora görünüp görünmemekte çok kararsızım
sonradan pişmanlık yaşamak istemem tabiiiki
işyerinde hareketli değilim oturarak çalışıyorum fakat sabah servise yetişemiyorum akşamları enerjim kalmadığı için pek iş yapamıyorum sabah kalkınca işleri toparlıyorum..koştur koştur mutfağı salonu topla..çocuğun çantasını kıyafetlerini hazırla falan..
ve servisle gitmeyince 3 vesait işe gidiyorum o biraz yorucu oluyor işte.
SGK anlaşmalı hastanede çalışan riskli gebelik uzmanı doktor mu araştırsam acaba sırf rapor almak için??
inşallah döner.. yoksa bana da biraz riskli geldi araştır tabiiki bakalım.
yaaa nerdensin? doktorunkim? 27.haftada dikiş atmıyor genelde doktorlar.. canım paylaşır mısın bizimle?
yaaa valla haklısınız sonra demiştim demenizi istemem.. ben de keşke demek istemem off offf
canım ben duş alıp gitmiştim hastaneye... sabah 7.30 da gittim yatış işlemlerimi falan hallettim..10 gibi girdim yarım saat sonra çıktım..sonrasında çok hafif akıntım oldu..yarım saat sonra wc ye de kalktım hastanede.. wc ye cıkarken tedırgın oluyor ınsan bıraz.. bır de cnbc nın dedıgı gıbı kabız olma dıkıs sonrası bır sure..bana doktor agrı kesıcı falan da vermedı :)) ben dıkıs sonrası hem amelıyathane de cok usudugum ıcın hasta oldum ertesı gunu cokkotu oksurmekten dıkısım acıdı hep sankı.. hem de kabız olmustum.
banyo konusunda falan da rahat olabılırsın.
sana da gecmıs olsun.. benımde 5 hafta olacak.. sen nerde serklaj olmustun? doktorun kımdı? bel agrısı bende de cok var valla..
doktora sormadan endol alma bence... ben dun kullandım bu gece de yatarken atacam endolfıtıl... doktor sadece dun ve bugun bırer tane kullanmama ızın verdı..
Kızlar dün hastaneye gittim CRP için kan kültür için idrar verdim demiştim ya.. Kan sonucum çıkmış bugün
Kanda ki enfeksiyon oranım yüksek çıktı.. Normal değer aralığı 0 ile 8 arası.. Benim sonuç 40 çıkmış..
Off gerçekten kendimi çok yorulmuş hissediyorum yaa
Şimdi idrar sonucunu bekleyeceğim Cuma günü çıkacak.
gunaydinlar canlarim minibebi cnm Alah razi olsun senden cok sanslisin cnm inan benim bu 4. hamileligim insallah duallarla Allahimin emriyle kucagima alirim...
kizlar bu gun dikissiz son gunum yarim bu saatler hastanede olucam rabbim kismet ederse..
sacimi fonlesem mi ki gule oynaya gidicem dedim kendi kendime..
Allah kismet ederse sirada bi tek dogum kaliyor onada gule oynaya gidicem :))
yarin sabah namazina kalkiyim namazimi kiliyim yasinimi okuyum tespih ceke ceke gidiyim artik sizler de dua edin kizlar ben hep bu topikteki herkese dua ediyorum ...
sana da gecmıs olsun.. benımde 5 hafta olacak.. sen nerde serklaj olmustun? doktorun kımdı? bel agrısı bende de cok var valla..
ya siz böyle yazınca kalkmasam mı diyorum bende...Bence sen hiçbirşey yapma canım. yat, hiç yorma kendini. ev işi olur. bırak kalsın. bana dr bulaşık makinesini bile yerleştirme demi,şti. o derece. yat sen,bebekten daha önemli ne olabilir. son haftalarda yaparsın yapcaklarını. bebeğini bi garantile. 32 haftayı bi gör inşallah.bel ağrıları normal ben son 6 aydır çekiyorum o ağrıları. doğurunca rahatlıcam inşallah. ganital temizleme için ise en iyisi su. başka bişeye gerek yok bence, kimyasal kullanma mümkün olduğunca. mutlu istirahatlar olsun. :))))
Ah kızlar yemin ediyorum ben bu çalıştığım okuldan bıktım,yansa gitse de öğretmeni idarecisi öğrencisiyle ben de kurtulsam...
Bir geçmiş olsun diye arayan olmaz ama bilgisayar bozuldu mu arayan çok olur
Her türlü hata nedense ben zavallı bilgisayar öğreymenini bulur,zaten bizim branşı bi yerine takan yok,nitekim HERKES bilgisayatr biliyor ya!!!!!! eh türkçe de biliyorıuz türkçe dersine ne hacet,şarkı da söyleyebiliyorız müzik dersine ne gerek bu böyle uzar gider.....
Gerizekalı memur aradı,raporunuz eksik diyor bana öncekiyle bu rapor arasında 3 gün fark vatmışmış,herhalde sevgili müdürüm beni müstefi falan sayıf memurluktan atma hayali içinde şerefsiz!!!!! ama tabi öyle bir hata yok kuş beyinli memur sonunda anladı kapattı telefonu ALLAHIM BENI TEZ ZAMANDA BU OKULDAN KURTAR,ÇÜNKÜ BEN DE INSANLARLA ÇALIŞMAK ISTIYORUM NORMAL INSANLARLA....sinirimden birilerini boğazlayasım var valla,mesleğimden de branşımdan da nefret ediyorum bu hale getirdiler beni,öğrenciyken okula koşa koşa giderdim,öğretmen oldum ayaklarım geri geri gidiyor
Canım ben ilk üç ayımda vajinal jel olarak progesteron aldım,serklaj sonrasdı proluton depot vurulmaya başladım haftada bir,sonra doktorum 25-26. haftamda keselim artık bi işe yaramaz falan dedi ama bu topikteki dikişli arkadaşlar hep 32 ye kadar vuruldular bu iğneyi,dr ye bıraktım dedim ama vurulmaya devam ediyorum 32 ye kadar da vurulucamarkadaşlar merak ettiğim bi konu dahaaa
devletteki doktorum 16. haftada progestan başlattı bana 32.haftaya kadar kullanıcaksın dedi.100lük günde 3 tane...
ben kullanmaya başladım..sonra serklaj için gittiğim prof. kullandığım ilaçları sordu progestan için bu haftalarda gerek yok işe yaramaz neden başlattı ki doktorun dedi..:26:.
progestanı kesicem dedi..şimdi kesmeyelim kanama falan yapar dedi..bi süre devam ettim.
serklajdan 2 hafta sonrada kontrolde progestanı kes dediii...
niye bırak dedi acaba..
gerçi her doktor bu konuda farklı düşünüyooo
merak ediyorum serklaj olan herkes kıullanıyormu bu ilacı?
Canım yasal masal,geçen sene öğreymenlerin eylemine ben katılmadığım halde katıldı gösterdiler derse girmedi gösterdiler,ders programını yanlış okudular,derdimi anlatana kadar hatalarını anlatana kadar göbeğim çatladı,bunlar adamı ipe götürürcanim sakin ol cnm bende nefret ederim isi dusunce arayanlari cnm insallah daha iyi bi kurumda calisir is bulursun cnm...
bu tur kisilere kafa yormaya degmez yasal olarak raporun var anlayip anlamamasi onun sorunu cnm..
insanlara durum arz etmez cok zor..
Canım ben ilk üç ayımda vajinal jel olarak progesteron aldım,serklaj sonrasdı proluton depot vurulmaya başladım haftada bir,sonra doktorum 25-26. haftamda keselim artık bi işe yaramaz falan dedi ama bu topikteki dikişli arkadaşlar hep 32 ye kadar vuruldular bu iğneyi,dr ye bıraktım dedim ama vurulmaya devam ediyorum 32 ye kadar da vurulucam
Rica ederim,Hayırlı olsun canım,hemen listenin üzerinde güncelledim kız diye :)duyaydın canım sağol listeye eklemişşin benide...
bu arada benimde bi kızım daha olacak Allahın izniyleee
Canım kararı tabiki sen vericeksin ama en azından kritik bşr hafta olan 28 e kadar kullan derim ben çünkü kasılmayı engelliyor rahmi gevşetiyor,bizde burada birkaç arkadaş hem iğnesini vuruluyor hem de hapını içiyoryaaa kararsız kaldım bende...bıraktım ama içim rahat değil...
bende senin gibi kullanmaya devam etsemmi diye düşünüyorumdoktordan haberszi ....
kararsızım anlayacağın yaaaa :26::26:
nisan annelerinde dikişi olan bi arkadaş daha var onada kullan demiş doktoruuu
Bende kullanıyorum progestan günde 3 kere 100 luk birde haftada bir igne kendi doktorum verdi ama devlete gittiğimde ilaclarmi yazdirirken ordaki doktorlar ise yaramaz diyor hele en son gecen hafat kontrole gideyim dedim iğnemi ilacı yazdırayım igne icin 32. Den sonra ise yaramaz dedi progestanida söyleyince ikiside aynı ya onu kullan ya bunu diyor ben takmıyorum tabi sonuc bu haftalara gelebildik ve cok şükür bugüne kadar kasilmam olmadı etkili oldugnu düşünüyorumarkadaşlar merak ettiğim bi konu dahaaa
devletteki doktorum 16. haftada progestan başlattı bana 32.haftaya kadar kullanıcaksın dedi.100lük günde 3 tane...
ben kullanmaya başladım..sonra serklaj için gittiğim prof. kullandığım ilaçları sordu progestan için bu haftalarda gerek yok işe yaramaz neden başlattı ki doktorun dedi..:26:.
progestanı kesicem dedi..şimdi kesmeyelim kanama falan yapar dedi..bi süre devam ettim.
serklajdan 2 hafta sonrada kontrolde progestanı kes dediii...
niye bırak dedi acaba..
gerçi her doktor bu konuda farklı düşünüyooo
merak ediyorum serklaj olan herkes kıullanıyormu bu ilacı?
Gurbetci canım Allah yardımcın olsun güzel haberlerle döneceğine inanıyorum. Chnb MAŞALLLAH ne güzel oğullarınla birliktesin mutluluğunuz sağlığınız hiç bozulmasın.Ben hala adet olmadım diğer forumlardan bakıyorum histeroskopi sonrası adet gecikmeleri yaşayan varmış..Yarın Cem beyle randevum var Memoriale gidecem yarın oralarda olan var mı? :)
Yine de çalışmak zorundayız işte,eşimin maaşıyla ev dönmez ki,zengin koca alsaydım istifa edebilirdimBende kullanıyorum progestan günde 3 kere 100 luk birde haftada bir igne kendi doktorum verdi ama devlete gittiğimde ilaclarmi yazdirirken ordaki doktorlar ise yaramaz diyor hele en son gecen hafat kontrole gideyim dedim iğnemi ilacı yazdırayım igne icin 32. Den sonra ise yaramaz dedi progestanida söyleyince ikiside aynı ya onu kullan ya bunu diyor ben takmıyorum tabi sonuc bu haftalara gelebildik ve cok şükür bugüne kadar kasilmam olmadı etkili oldugnu düşünüyorum
Düaydin çalışmak güzelde insanlarla uğraşmak zor,bende şimdiden dusunuyorum kara kara isimi seviyorum ama yine o insanlarla ugrascam pöffff...bazen diyorum iyikide erkek değilim calışma zorumlulugum yok
Zengin koca alma şansımız kalmadigna göre elimizdeki zengin etmeye bakacaz bı umutYine de çalışmak zorundayız işte,eşimin maaşıyla ev dönmez ki,zengin koca alsaydım istifa edebilirdim
melek81 cnm benim ya gecmis olsun bu aralar senide cok dusunur oldum is ev koca cocuk bide serklaj Allahim yardim etsin sana cnm crp ne oluyor bu arada gecmis olsun cnm kandaki enfeksiyonun adimiki benim en son hamileligimdede dr kaninda enfeksiyon var demisti sanirsan beyaz kure diye biseyim cok yuksekti..
idrarinin sonucunu alinca dr bildirirsin tabiki insaallah sorunsuz atlatirsin cnm..
canım ben çorlu da özel hastanede serklaj oldum..doktorum prof. petek balkanlı kaplan
bel ağrısı yoktu aslında ayaklanmaya başlayınca oldu..vücut hamlaştığı içindirdiyorum ben...inşallah geçer belim kalçam kopuyor resmen
ya siz böyle yazınca kalkmasam mı diyorum bende...
gerçi kalktığımda da bişi yapmıyorum...
temizliği eşim yapıypr sağolsun...yemeği kayınvalidem(alt kattalar)
ben kalkıp öle bi bakınıyorum işte mesela öğlen yemeğimi ısıtıp yiyorum kızıma yediriyorum(3.5 yaşında)
ortadaki ufak tefeği topluyorum yani 10 dk yı geçmiyor ayakta kalma sürem...
ama okuyunca acaba diyorum....
topikte serklaj olan herkes yatak isrtirahatinde mi?ufak tefek bişi yapan varmı merak ettim
Hehehe desene işimiz milli piyango çekilişine kaldıZengin koca alma şansımız kalmadigna göre elimizdeki zengin etmeye bakacaz bı umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?