- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.381
Bende bugün hastanedeydim nst ye girdim suyuna bakıldı cok şükür bı sorun yok,birdahaki kontrolum Persembe
Düaydin kontrolün guzel gecmis,surda 34 de ne kaldı
Hidonisko gecmis olsun Allah oğluna tez şifa versin,bugün bend bozaya başladım:)
İnsallah canım hepimizinki vaktinde sağlıklı gelsinMaşallah canım. Son haftalarda seni tedirgin ettiler ama annesi bu oğluşun zamanında sağlıkla gelecek.
Bende seni sorarken sen paylaşmışsın.
eylulgulu cnm senin oglanada masallah cok akilli annesinin sozunu dinliyor..
kizlar banyo yapsammi ki bu gun haftami doldurdum dr yine ulasamadim ..
kir icindeyim banyo yapmak istiyorum ne yapsamki
Canım sakıncalı olsa doktor uyarirdi yapma diye,hafta olmuş bence bı sakıncası olmaz ama sen doktoruna sor icin rahat etsin,ben ertesi gün sormuştum yapabilirsin sakıncası yok demişti ama ayakta ve kısa ben ne olur ne olmaz diye o sıcaklarda 1 hafta bekledim Cok cok sıcak suda tutmaeylulgulu cnm senin oglanada masallah cok akilli annesinin sozunu dinliyor..
kizlar banyo yapsammi ki bu gun haftami doldurdum dr yine ulasamadim ..
kir icindeyim banyo yapmak istiyorum ne yapsamki
Of yavrum ya. Demek büyün gün geniz akıntısıy la doldu baştan göğsüne. İyiki kusmuş kusmasa çok rahatsız ederdi.
Daha önce yazmıştım. Yine tekrar edeceğim özellik geniz akıntısı ve balgam için. Toz zencefil ve bal karışımını. Sabah akşam bir tatlı kaşığı. Ben oğlumda çok faydasını gördüm. Rabbim şifa tez şifa versin.
Bende bugün hastanedeydim nst ye girdim suyuna bakıldı cok şükür bı sorun yok,birdahaki kontrolum Persembe
Düaydin kontrolün guzel gecmis,surda 34 de ne kaldı
Hidonisko gecmis olsun Allah oğluna tez şifa versin,bugün bend bozaya başladım:)
Geçmişe baktım alıntı yapamadım fakat bugün herkes güzel haberlerle dönmüş doktorundan..
Öncelikle Sofika nın kızına, Hideniko nun oğluna geçmiş olsun..Kusması balgamı çıkarmaı daha iyi.. Ben de sizden ayrıldıktan sonra mothercare outlete uğradım..aradığım şeyleri bulamadım.. yarın caddeye bakacağım orada kesin bulurum artık.
Ben de güzel haberlerle geldim doktordan.. Dikişim gayet iyiymiş, bebeğim de öyle.. detaylı ultraon yapıldı.. Haftası ile uyumluymuş. 58 kilo ile hamile kalmıştım bugün 57 kilo çıktım fakat bebeğim iyi şükür.. Dikişin etkii ile rahim ağzı boyum uzamış. 3 cm çıktı tam olarak. Bir sonra ki kontrol 1 ay sonra..fakat 24.hafta sonrasında bebek kilo almaya başlayacağı için kontrolleri sıklaştıracağız dedi..Şu an daha 334 gr. :))
Kızlar ben de sizleri çok sevdim.. Saftunç arkadaşımıza ve diğerlerine en kısa zamanda bebek sahibiolmaları için dualar edeceğim.
Benim de oğlan ın burnu durmuyor eşim de mesaideşu an benden ilgi bekliyor..
canim Allah razi olsun senden hepinizden....
suan yavas yavas okuyorum bu sirada da ezberliyorum okudukca mutlu oluyorum...
senin gerilmeler devam ediyormu benim bi yere toplanmalarim sik olmasa da yine var bu gun iki defa oldu insallah olmaz artik ...
Allahim sana sigindim sen yavrumu bana bagisla herkesin yavrusu gibi yarabbim..
Amin
Canım sen merak etme biz bu konularda hassasızdır..eşimde bende en ufak bir hastalık şüphemiz varsa bırak öpüşmeyi kimseyle tokalaşmayız bile.Hatta ortam içine girmeyiz..İçin rahat olsun küçücük bebenin günahına girmem.Dikkat etmeyen insanlarada sinir olurum.Hastayken şapur şupur öpmüyorlarmı.Düşüncesizlikten başka bişey değil.
Bilemedim canım aşı işini..Hemşire bu sene bitti zaten dedi..Hamile kaldıktan sonra yaptırmak tehlikeli olurmu ki?Birde çalışmalara başlıycaz kısmetse..Hemen hamile kalabileceğimi hiç sanmıyorum ama olurya aşıyı olurum hemen üstüne hamile kalırsam bebeğe zararı olur diye korkuyorum.Kılı kırk yarmak diye buna diyorlar sanırım:) Abartıyorummu ne..Plan yapmakta istemiyorum ama sürekli yapıyorum.. kul kurar kader gülermiş :)
badecim cnm benim dr 15haftadan sonra yaptirabilirsin demisti ilk uc ay yaptirmadi simdide ben yapmadim dogumum yaza geldigi icin belkide yaptiririm zaten tonla ilac aliyorum ...
bide salati tefriciye okuyorum ya bunu bitirmem icin bi sure varmi ki
su zaman icinde bitilmesi lazim diye.
geriye doğru sayfaları okudum.güzel haberler var. çok mutlu oldum.bebişimin kalp atışlarını dinledim 164 atıyor.7 hafta 2 günlük çıktı.her şey yolundaymış.rahim boyu 2.49 çıktı sanırım kısa.bu boyda mutlaka serklaj yapmalıyım dedi.10.haftada kontrolüm var tekrar 11.haftada ikili testi yapacak.12.haftada ameliyatı yapacak.bayagı konuştuk endilerimi anlattım.o da ne yapacağını anlattı.içim biraz olsun rahatladı.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Okulda nöbet tutmamak için rapor aldım.kendinize iyi bakın.bizden haberler bu kadar:))
Melek VE Duyaydin
Ikinizde guzel haberlerle gelmissiniz ne guzel.
Ancak yazabildim kusura bakmayin
Kndimce kotu birgun gecirdim misafirlerim vardi ve basim hala catliyor..
Gelenlerden birisi 36 haftalik hamile ne guzel allah evladina kavusmayi nasip etsin
Ama o kadar kotu hissettimki kendimi
Su haftada kiloau bu kadardi kendi isimi kendim yaptim hala otobusle geziyorum iatedigimiz ay hamile kaldim
Karnimda artik agir geliyor zor yuruyorum vs.
Cok uzuldum gecmisimi biliyorsunuz ya
Ben sizi guler yuzle karsiladim hayirli olsun insallah bizde bebege geliriz dedim daha ne yapayim ben
Yok yasin kac yillarda geciyor daha neler neler
Birde anlatirken yuzume bakip gulmedimi kemiklerim birbirine gecti inanin
Kendimi o kadar sikmisimki agri kesici bile ise yaramadi
Yillardir hamile olanlara ozenmisimdir ama allah biliyor kiskanmadim
Hep yasadigim aciyi kimseler yasamasin diye dua ettim
Ama damdan dusen misali anlamiyorlar saygida gostermiyorlar
Basinizi agrittim ama esimede soyleyemiyorum oda cok uzuluyor
Iyiki varsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?