Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Maşallah canım. Son haftalarda seni tedirgin ettiler ama annesi bu oğluşun zamanında sağlıkla gelecek.
Bende seni sorarken sen paylaşmışsın.

eylulgulu cnm senin oglanada masallah cok akilli annesinin sozunu dinliyor..
kizlar banyo yapsammi ki bu gun haftami doldurdum dr yine ulasamadim ..
kir icindeyim banyo yapmak istiyorum ne yapsamki

Dr çıkarken birşey demedimi canım. Ben yapmış tım bir hafta sonra. Şimdi mesaj yaz canım. Şöyle güzelece sizi bu saatte tahsın etmek istemezdim fakat size gün içinde ulaşamadım. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim gibi inceden nüanslarla bir mesj yaz canım. İki hatta üç kez gönder.

Canım sakıncalı olsa doktor uyarirdi yapma diye,hafta olmuş bence bı sakıncası olmaz ama sen doktoruna sor icin rahat etsin,ben ertesi gün sormuştum yapabilirsin sakıncası yok demişti ama ayakta ve kısa ben ne olur ne olmaz diye o sıcaklarda 1 hafta bekledim Cok cok sıcak suda tutma

ne has ne has ne has....
bi dr kendi telinden hamile oldugumun haberini vermistim bide demin aradim acti tabi budaiki sukur...
hahaha :))
bana ben sana soyledimya diyor unutmusum dedim ne soylemesi ne hali pehhhhh...
bana banyo yap diyecek ben unutacam neyse ben bici bici yapiyim da geliyim..
haha hala guluyorum :)

gurbetciii cn m nasılsın? ya ben buraya pek yazamıyorum eğğer senin için sakıncası yoksa bana özelden telefonunu yazar mısın? seninle görüşmek ziyaret etmek isterim. benim msj hakkım dolmadığı için özel msj atamıyorum.
Bu arada herkese selamler. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Geçmişe baktım alıntı yapamadım fakat bugün herkes güzel haberlerle dönmüş doktorundan..

Öncelikle Sofika nın kızına, Hideniko nun oğluna geçmiş olsun..Kusması balgamı çıkarmaı daha iyi.. Ben de sizden ayrıldıktan sonra mothercare outlete uğradım..aradığım şeyleri bulamadım.. yarın caddeye bakacağım orada kesin bulurum artık.

Ben de güzel haberlerle geldim doktordan.. Dikişim gayet iyiymiş, bebeğim de öyle.. detaylı ultraon yapıldı.. Haftası ile uyumluymuş. 58 kilo ile hamile kalmıştım bugün 57 kilo çıktım fakat bebeğim iyi şükür.. Dikişin etkii ile rahim ağzı boyum uzamış. 3 cm çıktı tam olarak. Bir sonra ki kontrol 1 ay sonra..fakat 24.hafta sonrasında bebek kilo almaya başlayacağı için kontrolleri sıklaştıracağız dedi..Şu an daha 334 gr. :))

Kızlar ben de sizleri çok sevdim.. Saftunç arkadaşımıza ve diğerlerine en kısa zamanda bebek sahibiolmaları için dualar edeceğim.

Benim de oğlan ın burnu durmuyor eşim de mesaide şu an benden ilgi bekliyor..

Bir ara veriyordum bana diyor ki temiz bal ver anne :))))

Şifa olsun kZuuya

Carrefour da da vardı mothercare baksaydın keske

yemek yerken oturuyorum o arada bile hemen alt karın kısmında ağrı oluyor,bi de benim sol tarafımda ağrım daha yoğun ve bazen batmalar oluyor. rabbim hayırlara çıkarsın. en son doktora gittiğimde çalışabilirsin diyordu ama ben rapor aldım .pzt. devlet hastanesine gideceğim heyet raporu isteyeceğim inş. bir aksilik çıkmaz rabbim merhametli insanlarla karşılaştırır...

eşimin bugün işyerinin düzenlediği erken yılbaşı yemeği var, şık bir yerde , o şuan vur patlasın çal oynasın çilingir sofrasında bense anamın evinde yatıyorum kısmet....Ah bu fındık kurdu hayırlısıyla sağlıcakla bi doğsun inşallah acısını fena çıkarıcam bu yatmaların:)

canım ben 30 lu haftalarda yaptırdım sorun olmaz ilk 3 ay olmasın madem de...

canım ben süre bilmiyorum. kendim için ben 2 kere okudum hamilelikte. bir de başka forumdan kızlar okudu sağ olsunlar. sana da cumaya kadar 500 okurum inşallah...

Hayırlı uğurlu olsun melekçim..Allahım doğduğu günleride görmeyi nasip etsin.

merhaba kızlar ne güzel buluşmuşsunuz keşke bende gelebilseydim ben hem avrupa yakasındayım hemde kızım ufak bırakamıyorum bir
yere..
melek ve eylülgülü kontroller iyi geçmiş sevindim adınıza...maşallah eylülgülü 36 yı görüceksin inşallah..

Melek VE Duyaydin

Ikinizde guzel haberlerle gelmissiniz ne guzel.
Ancak yazabildim kusura bakmayin
Kndimce kotu birgun gecirdim misafirlerim vardi ve basim hala catliyor..
Gelenlerden birisi 36 haftalik hamile ne guzel allah evladina kavusmayi nasip etsin
Ama o kadar kotu hissettimki kendimi
Su haftada kiloau bu kadardi kendi isimi kendim yaptim hala otobusle geziyorum iatedigimiz ay hamile kaldim
Karnimda artik agir geliyor zor yuruyorum vs.
Cok uzuldum gecmisimi biliyorsunuz ya
Ben sizi guler yuzle karsiladim hayirli olsun insallah bizde bebege geliriz dedim daha ne yapayim ben

Yok yasin kac yillarda geciyor daha neler neler
Birde anlatirken yuzume bakip gulmedimi kemiklerim birbirine gecti inanin
Kendimi o kadar sikmisimki agri kesici bile ise yaramadi
Yillardir hamile olanlara ozenmisimdir ama allah biliyor kiskanmadim
Hep yasadigim aciyi kimseler yasamasin diye dua ettim
Ama damdan dusen misali anlamiyorlar saygida gostermiyorlar

Basinizi agrittim ama esimede soyleyemiyorum oda cok uzuluyor
Iyiki varsiniz.

Duyaydın canım güzel haberlerle gelmişsin.Allahım daim etsin inşallah.Eylülgülü,melek sizlerde güzel haberlerle gelmişsiniz..Kızlar herşey yolunda gittimi benimde içime umut doğuyor..Kendinize çok iyi bakın bizimde moralleri bozmayın:)İnşallah bizlerde güzel hamilelikler geçiririz.

Feryalcim canım üzme kendini..Allaha havale edelim..Ne denirki..İnsan birazcık düşünceli olsa hamileliğinin konusunu bile açmaz..Ne gerek var böyle şeylere..Ama insanlar hep ezme peşinde..Allah içlerine merhamet versin..

Feryalciğim üzülmekte çok haklısın. Sen böyle yazınca yaptığım bir hata geldi aklıma. Kaybettiğim oğlumda lc den hamile kıyafetleri almıştım. Snra bir üniversiteden bir erkek arkadaşa oturmaya gittik. Çocukları yok 7 yıldır filan evliler. Olmuyor diye duymuştum. Ben o heves ve heyecanla kıyafetleri gösterdim kıza. Çok pişmanım... Sonra zaten çok geçmedi bebeğimi kaybettim...
İnsan nedense böyle yapıyormuş. Niye ben böyle yaptım çok üzgünüm hala... Allahım her isteyene nasip etsin...

Bu arada Duyaydın babanla gitmişsin eşinin bir güzel huyunu görmüşsün:)) Gerçekten izin alamamıştır yıl sonu banka işi çok olur. Üzme kendini.
Karadeniz erkeğinde önce evlilik öncesi ailesi akla geliyor sanırım...oğlunu da görmüşsün ne güzel...

Eylülgülü melek 18 çok sevindim haberlerinize...

Ben de demeyi unuttum saçımı kestirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…