- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.361
feryalcim Allah razi olsun cnm basladim simdi kendiniz okuyum okuyamayacak durumda olursaniz baskalarida sizin adiniza okuyup adiniza gonderebilir yaziyordu..
ama 4444 hepsini okuyamam bilemiyorum ama yardim isterim.cok dusuncelisin cnm..
Allahim gonlune gore versin..
Sofikacim cok gecmis olsun
Cok üzülüyorum ben bu bebeler hasta olunca
Herseyin üstesinden geliyorum da kuzumun hastalanması beni cok uzuyor
Pulmicort kortizon biliyorsun değil mı arkadasim, doktorunuz emin olarak verdi değil mi?
Bazı doktorlar kolay geldigi icin hemen dayiyor kortizonu
Chnbcim ben yaptırayım şimdi dedim hemşire bir faydası olmaz bu ayda dedi..Gebeliğin ilk 3 ayındada sanırım aşı falan yapılmıyormuş..Daha sonra yaptırsam bir zararı olurmuki? Bebeğe falan..öksürük falan yapıyor diyorlar..Serklajlıda olursam öksürmek iyi olmaz..Yoksa şimdimi yaptırmalı bilemedim..
canım takviye gerekirse bende okurum seve seve.
dua etmekten başka da bişey gelmiyor elden.Rabbim hepimizi korusun
canım sagol,size de gecmiş olsun,cocukların hastalıgı en yıpratıcısı,hastalık olmasa insan 5 cocuk birden de bakar yeter ki iyi olsunlar
evet pulmicort ciddi bir ilac neden devam edin dedi anlamadımgunde yarım doz onlem amaclı dedi ama yine de icim rahat degil,bu bizim devletteki cocuk hastanesinin doktoru,muayene en fazla 1 dk surdugu icin nedenini nicinini sorma fırsatım olmadı ama icim icimi yiyor napsam kime danışsam acaba belki ozelde bir doktora inciyi hic goturmeden giderim sırf sormak icin
bence simdi yaptır canım tam grip mevsimi,aşıyı oldugunda henuz o senenin gribini gecirmemiş olman daha iyi diye biliyorum,hem bildigim kadarıyla koruyuculuguu bir yıla yakın(daha dogrusu bir sonraki grip mevsimine kadar eylul ekim gibi).ama sakın bana gelmeden once yaptırma :) bir sure bulaştırma durumu oluyor aşıyı olduktan sonra ,ben o yuzden dogumdan sonra olamadım,oysa gecen sen hem ben hem filiz olmuştuk ve rahat bir yıl gecirdik,plansız da olsa gebelik de olunca da cok iyi oldu.
badecim cnm benim dr 15haftadan sonra yaptirabilirsin demisti ilk uc ay yaptirmadi simdide ben yapmadim dogumum yaza geldigi icin belkide yaptiririm zaten tonla ilac aliyorum ...
bide salati tefriciye okuyorum ya bunu bitirmem icin bi sure varmi ki
su zaman icinde bitilmesi lazim diye.
geriye doğru sayfaları okudum.güzel haberler var. çok mutlu oldum.bebişimin kalp atışlarını dinledim 164 atıyor.7 hafta 2 günlük çıktı.her şey yolundaymış.rahim boyu 2.49 çıktı sanırım kısa.bu boyda mutlaka serklaj yapmalıyım dedi.10.haftada kontrolüm var tekrar 11.haftada ikili testi yapacak.12.haftada ameliyatı yapacak.bayagı konuştuk endilerimi anlattım.o da ne yapacağını anlattı.içim biraz olsun rahatladı.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Okulda nöbet tutmamak için rapor aldım.kendinize iyi bakın.bizden haberler bu kadar:))
Ay kıyamam kuzuya. Geçmiş olsun canım. Öksürünce zaten gıcık yapınca ben de anlıyorum. Geniz skıntısıyla neranjit olacağını. Benim oğlumda çok olur. Demişlerdi 6 yaştan sonra aZalır diye. Doğruymuş. Bu sene hamd olsun daha iyi. Rabbim rahatlık versin canım
canım sagol,size de gecmiş olsun,cocukların hastalıgı en yıpratıcısı,hastalık olmasa insan 5 cocuk birden de bakar yeter ki iyi olsunlar
evet pulmicort ciddi bir ilac neden devam edin dedi anlamadımgunde yarım doz onlem amaclı dedi ama yine de icim rahat degil,bu bizim devletteki cocuk hastanesinin doktoru,muayene en fazla 1 dk surdugu icin nedenini nicinini sorma fırsatım olmadı ama icim icimi yiyor napsam kime danışsam acaba belki ozelde bir doktora inciyi hic goturmeden giderim sırf sormak icin
bence simdi yaptır canım tam grip mevsimi,aşıyı oldugunda henuz o senenin gribini gecirmemiş olman daha iyi diye biliyorum,hem bildigim kadarıyla koruyuculuguu bir yıla yakın(daha dogrusu bir sonraki grip mevsimine kadar eylul ekim gibi).ama sakın bana gelmeden once yaptırma :) bir sure bulaştırma durumu oluyor aşıyı olduktan sonra ,ben o yuzden dogumdan sonra olamadım,oysa gecen sen hem ben hem filiz olmuştuk ve rahat bir yıl gecirdik,plansız da olsa gebelik de olunca da cok iyi oldu.
geriye doğru sayfaları okudum.güzel haberler var. çok mutlu oldum.bebişimin kalp atışlarını dinledim 164 atıyor.7 hafta 2 günlük çıktı.her şey yolundaymış.rahim boyu 2.49 çıktı sanırım kısa.bu boyda mutlaka serklaj yapmalıyım dedi.10.haftada kontrolüm var tekrar 11.haftada ikili testi yapacak.12.haftada ameliyatı yapacak.bayagı konuştuk endilerimi anlattım.o da ne yapacağını anlattı.içim biraz olsun rahatladı.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Okulda nöbet tutmamak için rapor aldım.kendinize iyi bakın.bizden haberler bu kadar:))
Biz bayadir olmamıştık, kurtulduk sanmıştım
Kızlarla buluştuk ya bugün, kayınvalide aradı kızım bu seni istiyor diye
Yolda da aradı oksurmekten ici dısına çıktı cocuğun diye
Koşa koşa eve girdim , benim girmem ile bir başladı kusmaya, bir kap dolusu balgam kustu ama hem öguruyor hem oksuruyor kuzum, Allah en kısa zamanında şifasını verir insallah!
Bizde 2-3 yas arası cok kullandık
Genelde hava olarak verildi larenjit oldugunda ama bazen pulmicort bazen dekort ampulü kırdırip içiriyordu doktor
Cok iyi geliyordu tabi, iğne olarak da vurulduk arada
Ama ben doktoruma güveniyordum ve o yüzden düşünmeden kullandım
Belki de sizin icinde gereklidir gercekten
Sen guvenebilecegin bir doktor bul bence
Oy masallah
Demekki erken yapmayacak dikişi
Normal zamanında olacak canını sıkma hersey yoluna girer
okul raporunu kabul ediyorsa iyi
Bizim sevgili müdür böyle bir rapor olamaz
Nobettutamayacak öğretmen gorev de yapmamalı gibi saçmalıklar söylerdi
Chnb cim ne diyim ki ah bu eşler,bizimkide evlendiğimizin ertesi günü takılanları ailesine vermeye kalktıydı neymiş çok borca girmişler sanki bizimkiler girmediydi,tabiki izin vermedim neyserki ısrarcı olmadı
Sofikacım bebişlerine iyi bak ama kendine de dikkat et,çok haklısın onlar hasta oldu mu hiç bişeye benzemiyor ve inan ki babalar bizim gibi değil..
Melek18 canım duymuşsun çuf çufları,darısı 40 haftalara olsun inşallah,dr,il,muhtemal doğum tarihi bilgilerini yaz artık seni de erkleyeyim,hatta özrlden yaz da burada gözümden kaçıyor bazen
Ayy kızlar çooooook yoruldum,babsm götürdü dr ye ama ne diyim bilmem ki,hep arabayuı nereye bıraksın orada duramaz burada bekleyemez vs yürüttü bemi canım çıktı((((( Allah var şimdi eşimin elinden gelse doktorun binasına girer arabayla..
Kontrolümüz çok şükür güzel geçti,oğlumun ilk kez adam gibi yüzünü gördüm,çok mutluyum inanın,1400 gr 38 cm dedi tahmini,rahimağzı kapalı,hala makat duruşta,kalp,mide,beyin,omurga,göbek kordonu vs detaylı incelendi,gayet normal,diyabetimin hiçbir etkisi yok çok şükür,bebek iriliği bırakın alt sınırda :) 24 ü görsen korkmana gerek kalmaz dedi,bu dr çok iyi keşke bu adam kadın doğumcu olsaymış oğlumla bile konıştu :)))))) kaburgam ağrıyor sağda deyince bebek olamaz dedi ya getilme ağrısıdır yada safra kesesi böbrek dedi oralara da baktı şükür temiz
Oradan çıktık endokjrincimle arası bi sokak,oraya geçtik (babama kalsa orayı da yürütürdü de annem sağolsun izin vermedi) kan verdim klasdik tahliller,çocuk doktoru bulmalıymışım oğlum doğunca hemen şeketine bakılacakmış düşük şeketle doğabilirmiş,dr miz de hastanede olmalıymış,velhasıl doğururken bi drt yetmicek bana endokrincim de gelecrkmiş bi de..
Şimdilik haberlet böyle,yayıldım gittim valla,ben istanbulda olaydım yollarda telef olurdum herhalde,ist deki artkadaşlara maşallah deyip kutluyorum çünklü biliyorum trafiğini,izmir beni bu hale getirdi ist i düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?