- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.401
Melek VE Duyaydin
Ikinizde guzel haberlerle gelmissiniz ne guzel.
Ancak yazabildim kusura bakmayin
Kndimce kotu birgun gecirdim misafirlerim vardi ve basim hala catliyor..
Gelenlerden birisi 36 haftalik hamile ne guzel allah evladina kavusmayi nasip etsin
Ama o kadar kotu hissettimki kendimi
Su haftada kiloau bu kadardi kendi isimi kendim yaptim hala otobusle geziyorum iatedigimiz ay hamile kaldim
Karnimda artik agir geliyor zor yuruyorum vs.
Cok uzuldum gecmisimi biliyorsunuz ya
Ben sizi guler yuzle karsiladim hayirli olsun insallah bizde bebege geliriz dedim daha ne yapayim ben
Yok yasin kac yillarda geciyor daha neler neler
Birde anlatirken yuzume bakip gulmedimi kemiklerim birbirine gecti inanin
Kendimi o kadar sikmisimki agri kesici bile ise yaramadi
Yillardir hamile olanlara ozenmisimdir ama allah biliyor kiskanmadim
Hep yasadigim aciyi kimseler yasamasin diye dua ettim
Ama damdan dusen misali anlamiyorlar saygida gostermiyorlar
Basinizi agrittim ama esimede soyleyemiyorum oda cok uzuluyor
Iyiki varsiniz.
Chnb cim ne diyim ki ah bu eşler,bizimkide evlendiğimizin ertesi günü takılanları ailesine vermeye kalktıydı neymiş çok borca girmişler sanki bizimkiler girmediydi,tabiki izin vermedim neyserki ısrarcı olmadı
Karadeniz erkeği ailesine toz kondurmaz ben de babamdan bilirim,ilk planda babaannem halalarım sonra biz kızları geliriz,para konusuna gelince babama çok benzettim nedense biz de ne zaman harçlık istesek hep babamın yok olurdu annenizden alın derdi,anam ev hanımı olaydı yanmıştık
Sofikacım bebişlerine iyi bak ama kendine de dikkat et,çok haklısın onlar hasta oldu mu hiç bişeye benzemiyor ve inan ki babalar bizim gibi değil..
Melek18 canım duymuşsun çuf çufları,darısı 40 haftalara olsun inşallah,dr,il,muhtemal doğum tarihi bilgilerini yaz artık seni de erkleyeyim,hatta özrlden yaz da burada gözümden kaçıyor bazen
Ayy kızlar çooooook yoruldum,babsm götürdü dr ye ama ne diyim bilmem ki,hep arabayuı nereye bıraksın orada duramaz burada bekleyemez vs yürüttü bemi canım çıktı((((( Allah var şimdi eşimin elinden gelse doktorun binasına girer arabayla..
Kontrolümüz çok şükür güzel geçti,oğlumun ilk kez adam gibi yüzünü gördüm,çok mutluyum inanın,1400 gr 38 cm dedi tahmini,rahimağzı kapalı,hala makat duruşta,kalp,mide,beyin,omurga,göbek kordonu vs detaylı incelendi,gayet normal,diyabetimin hiçbir etkisi yok çok şükür,bebek iriliği bırakın alt sınırda :) 34 ü görsen korkmana gerek kalmaz dedi,bu dr çok iyi keşke bu adam kadın doğumcu olsaymış oğlumla bile konıştu :)))))) kaburgam ağrıyor sağda deyince bebek olamaz dedi ya getilme ağrısıdır yada safra kesesi böbrek dedi oralara da baktı şükür temiz
Oradan çıktık endokjrincimle arası bi sokak,oraya geçtik (babama kalsa orayı da yürütürdü de annem sağolsun izin vermedi) kan verdim klasdik tahliller,çocuk doktoru bulmalıymışım oğlum doğunca hemen şeketine bakılacakmış düşük şeketle doğabilirmiş,dr miz de hastanede olmalıymış,velhasıl doğururken bi drt yetmicek bana endokrincim de gelecrkmiş bi de..
Şimdilik haberlet böyle,yayıldım gittim valla,ben istanbulda olaydım yollarda telef olurdum herhalde,ist deki artkadaşlara maşallah deyip kutluyorum çünklü biliyorum trafiğini,izmir beni bu hale getirdi ist i düşünemiyorum
Melek VE Duyaydin
Gelenlerden birisi 36 haftalik hamile ne guzel allah evladina kavusmayi nasip etsin
Su haftada kiloau bu kadardi kendi isimi kendim yaptim hala otobusle geziyorum iatedigimiz ay hamile kaldim
Ben sizi guler yuzle karsiladim hayirli olsun insallah bizde bebege geliriz dedim daha ne yapayim ben
Iyiki varsiniz.
Feryalciğim üzülmekte çok haklısın. Sen böyle yazınca yaptığım bir hata geldi aklıma. Kaybettiğim oğlumda lc den hamile kıyafetleri almıştım. Snra bir üniversiteden bir erkek arkadaşa oturmaya gittik. Çocukları yok 7 yıldır filan evliler. Olmuyor diye duymuştum. Ben o heves ve heyecanla kıyafetleri gösterdim kıza.Çok pişmanım... Sonra zaten çok geçmedi bebeğimi kaybettim...
İnsan nedense böyle yapıyormuş. Niye ben böyle yaptım çok üzgünüm hala...Allahım her isteyene nasip etsin...
Bu arada Duyaydın babanla gitmişsin eşinin bir güzel huyunu görmüşsün:)) Gerçekten izin alamamıştır yıl sonu banka işi çok olur. Üzme kendini.
Karadeniz erkeğinde ösun,nce evlilik öncesi ailesi akla geliyor sanırım...oğlunu da görmüşsün ne güzel...
Eylülgülü melek 18 çok sevindim haberlerinize...
Ben de demeyi unuttum saçımı kestirdim...
feryalcim cnm
uzme kendini degmez cunku sende bundan sonra bunu unutma arkadasliginida kes..
gecen banada yeni tanistigim esimin arkadasinin esi geldi bana resmen hakaret edip gitti..
neymis evin cok pis ben asla yatamam cok daginikmis ..
bende dedim buraya tasindigimda hamileydim hic bir seyi ben yerlestirmedim esim cekip ceviriyor dedim 3 bebegimde yaptim bunda yapmiyicam dedim...
esim mersine gitmisti kadinin esiyle beraber sevke gece 2 de geldiler ..
bu kadin aksam 8 gibi televizyon izliyoz birden offf dayanamiyorum dedi bende neden dedim evin coj fena cemen kokuyo bende camin ac dedim bu mutfagin caminida acmis nasil ceryan yapiyor dondum dedim koku gectiyse cami kapasan..
esim de iki ic gun once bilmem aranizda cemeni bilen varmi onun yemegini yapmisti bende evde kala kala burnum alismis herhalde..
neyse saat sekizden gece 12 ye kadar bilgisayar basina gecti bilgisayar salonda olsa neyse diyecem guya benimle kalmaya gelmis ...
ha bide 4 yasinda cok yaramaz bi kizi vardi Allahim beni resmen dovuyor tokatliyordu annesi kizim bi dur demiyordu korkudan karnima yastik koydum bebegime bisey yapar diye omrumdw ilk defa boyle kadin gordum daha neler neler Allahim sen bizim karsimiza iyi merhametli insanlar cikar ...Amin
gecen mesaj atmis size gelicem hem bilgisayarda isim var hem eslerimiz gorusur ..
bende cvp yazmadim gelsin istemiyorum evime pasagim da kokumu da ben cekerim dedim esim cvp yaz dedi yok yazmam dedim sen arkadasinla arkadasligini yine yap ama karisini ve kizi evime gelsin istemiyorum..
Oy masallah
Demekki erken yapmayacak dikişi
Normal zamanında olacak canını sıkma hersey yoluna girer
okul raporunu kabul ediyorsa iyi
Bizim sevgili müdür böyle bir rapor olamaz
Nobettutamayacak öğretmen gorev de yapmamalı gibi saçmalıklar söylerdi
Melek VE Duyaydin
Iyiki varsiniz.
dendiz ne konuştuğunu bilmez insancık çok sinir bozucu bir kadınmış cnm boşver
öyle dengesizin dediği lafa bile alınganlık yapma
artık yıllar geçtiği için mi bilmiyorum aynı şekilde bana böyle söyleyeyn olursa bende şükür ediyorum sizler gibi olmadığıma diyorum
o demek istediğimi düşüne dursun ben konuyu değiştirmiş oluyorum güçlü olmalıyız üzme kendini buradaki herkez buna benzer şeyler defalarca yaşamıştır
gelelim bana şimdi dr geldik yumoşlar büyüyor pazartesi tekrar kontrol bakalım bu sefer ne diyecek
lucrin niye kullanmıyormuşum kısa protokol olduğu içinmiş
vede aspirin içmemi istemiyor bugünden itibaren içmeyeceğim kanama riskini artırıyormuş
dendiz ne konuştuğunu bilmez insancık çok sinir bozucu bir kadınmış cnm boşver
artık yıllar geçtiği için mi bilmiyorum aynı şekilde bana böyle söyleyeyn olursa bende şükür ediyorum sizler gibi olmadığıma diyorum
o demek istediğimi düşüne dursun ben konuyu değiştirmiş oluyorum güçlü olmalıyız üzme kendini buradaki herkez buna benzer şeyler defalarca yaşamıştır
gelelim bana şimdi dr geldik yumoşlar büyüyor pazartesi tekrar kontrol bakalım bu sefer ne diyecek
vede aspirin içmemi istemiyor bugünden itibaren içmeyeceğim kanama riskini artırıyormuş
Bu arada berbat bir gece geçirdik, oğlanin resmen öksürükten ici dısına çıktı
Boğazlar kipkirmizi oksurmekten
Ve suan ateşli
badecim yok cnm o kizda benim gibi kimi kimsesi yok cok iyi bana bakinca kendini goruyormus oyle diyor bende senin gibi yatarar hamilelik gecirirsem banada bakan olmaz diyor bu gun bana kek borek pisirip gelicekler aksama ..
diger arkadasimda sebze yemegi yapacak ..
Allah razi olsun ikisinden bi arkadasimda var esi askere gitti kendiside adanaya gitti kayinpederinin oraya oda cok iyi..
Cevremde iyi insanlari gormek cok hos Allahim iyiki bu topigi bulmusum hidenisko cnm tesekkurler bir kez daha oglanada uyurken basinda hafif bi sesle yasin oku cnm rabbim sifa versin..
mumudihaba cnm seninde hersey yolunda sukur guzel haberini alicaz inaniyorum ben..
metalcim cnm sen nasilsin bu haftana geldin sukur darisi bize insallah bi oh cekmisindir
kasilmanda onemli degil cocuk dogmasinda erken biz o acilari cekmeyede raziyiz degilmi cnm..
Ah canım yaşamayan anlamıyor ve paldür küldür konuışuyor,sen de çekinmeyeceksin yapıştıracaksın cevabı,o seni üzmeye çekinmiyorsa sern de çekinmiycen terslemeye,hiç lafını sakınma sakın,sıkma da canını,Allahın izniyle arkamızdan sizler geleceksinizMelek VE Duyaydin
Iyiki varsiniz.
Amin canım darısı başına olsun inşallahDuyaydın canım güzel haberlerle gelmişsin.Allahım daim etsin inşallah.Eylülgülü,melek sizlerde güzel haberlerle gelmişsiniz..Kızlar herşey yolunda gittimi benimde içime umut doğuyor..Kendinize çok iyi bakın bizimde moralleri bozmayın:)İnşallah bizlerde güzel hamilelikler geçiririz.
Feryalcim canım üzme kendini..Allaha havale edelim..Ne denirki..İnsan birazcık düşünceli olsa hamileliğinin konusunu bile açmaz..Ne gerek var böyle şeylere..Ama insanlar hep ezme peşinde..Allah içlerine merhamet versin..
Tamam canım msj sayın az ya,ona dikkat etmemişim,eklerim uğur olsun inşallahözelden mesaj yazamadım.iyi dileklerin için teşekkür ederim.doktorum Mesut KAYMAZA.Kayseri'deyim.kısmet olurda bebeşimin muhtemel doğum tarihi 08/08/2012.Allahım hayırlısıyla o günleri gösterir inşallah.
Güzerl haberlerini bekliyoruz canımdendiz ne konuştuğunu bilmez insancık çok sinir bozucu bir kadınmış cnm boşver
selam arkadaşlar herkesler iyidir umarım.
Oğlum gece ateşlendi 39 gördük yine.. Bugün de ateşi devam ediyor..
selam arkadaşlar herkesler iyidir umarım.
Oğlum gece ateşlendi 39 gördük yine.. Bugün de ateşi devam ediyor..
Arkadaşım maaşallah herşey yolunda gidiyor.İnşallah güzel haberlerinide vereceksin.
Hidennisko,melek81 kızlar çok geçmiş olsun..Sizin kuzular fena yakalanmış hastalığa..Kendinizede onlarada dikkat edin..
chnb saçları kestirince rahatlamışsındır..İnsan değişiklik yapınca moralide düzeliyor..Yaren sende kestireksin sanırım doğumdan sonra..Bende kestircem biraz rahatlıyayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?