- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.441
cnm MAŞALLAH BEBEKLERİNE sağlıklı hayırlı uzun ömürler diliyorum
bazen gerçekmi yoksa rüyadamıyım diye düşünüyormusun bu güzelliklerle beraber olunca
Eki Görüntüle 591646 benim küçük meleklerim nasıl teyzeleri:)9
Merhaba canım nasıl gidiyor tedavi,ben ocakta başlıycam inşallah ne aşamadasın sıkıntıların var mı çalışıyor musun? Şu anda topikte tüp bebek yaptıran sadece sensin sanırım anlatsana canım nasıl gidiyor?
şimdilik tekim ama sırasıyla iş bir çok kişi oluruz inş
özel okulda anaokulu öğretmeniyim hatta bu sene sadece faaliyet öğretmenliği yapıyorum
biraz ağırlaştım sanki çok hafifmişim gibi oturup kalkarken kasıklarımda var birşeyler ama artk şunu düşünüyorum bizim şikayetimiz başkalarıının istediği olur diye kısmet böyleymiş
zor bir süreç inş hayırlısı olduğu şekilde atlatırız
yarın tkrar kontrolum var yumurtalar büyütülme aşamasındayız
inş büyüyecekler inş döllenecekler inş sağlıklı hücrelere bölünecekler inş sonrasında tutunacaklar inş kalpleri atacak inş sonrasında mis kokusunu içime çekeceğim gün gelecektir de kavuşaçağımdır diye temenni ediyorum kısmetse
Kızlar kızlar
Şu doğum izninin 16 dan 24 haftaya uzatılması mevzusu mecliste görüşülecekmiş
Ayyyyy doğum öncesi olmasa da doğum sonrası kısmı bize de vurur mu ki
torba yasaennisko;28035476]Anhlar kulubünde topicler de de yazılmış
Nerden duydun canım?
kızlaaaaar yarın doktora gideceğim,devlet hastanesine heyet raporu için lütfen bana dua edin,insaflı ve merhametli kişilerle karşılaştırsın Rabbim ve hayırlısıyla alabileyim raporu.Alamazsam çarşamba iş başı
Allahım sen yardım et...
Allah gönlüne göre nasip etsin inşallahh canım..şimdilik tekim ama sırasıyla iş bir çok kişi oluruz inş
özel okulda anaokulu öğretmeniyim hatta bu sene sadece faaliyet öğretmenliği yapıyorum
biraz ağırlaştım sanki çok hafifmişim gibi oturup kalkarken kasıklarımda var birşeyler ama artk şunu düşünüyorum bizim şikayetimiz başkalarıının istediği olur diye kısmet böyleymiş
inş büyüyecekler inş döllenecekler inş sağlıklı hücrelere bölünecekler inş sonrasında tutunacaklar inş kalpleri atacak inş sonrasında mis kokusunu içime çekeceğim gün gelecektir de kavuşaçağımdır diye temenni ediyorum kısmetse
Allah yardımcın olsun dediğin gibi inşallah merhametli kişilerle karşılaşır alırsın raporunu zorlanmadan..kızlaaaaar yarın doktora gideceğim,devlet hastanesine heyet raporu için lütfen bana dua edin,insaflı ve merhametli kişilerle karşılaştırsın Rabbim ve hayırlısıyla alabileyim raporu.Alamazsam çarşamba iş başı
Allahım sen yardım et...
şimdilik tekim ama sırasıyla iş bir çok kişi oluruz inş
kızlaaaaar yarın doktora gideceğim,devlet hastanesine heyet raporu için lütfen bana dua edin,insaflı ve merhametli kişilerle karşılaştırsın Rabbim ve hayırlısıyla alabileyim raporu.Alamazsam çarşamba iş başı
Allahım sen yardım et...
Kızlar kızlar
Şu doğum izninin 16 dan 24 haftaya uzatılması mevzusu mecliste görüşülecekmiş
Ayyyyy doğum öncesi olmasa da doğum sonrası kısmı bize de vurur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?