Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
cnm MAŞALLAH BEBEKLERİNE sağlıklı hayırlı uzun ömürler diliyorum

bazen gerçekmi yoksa rüyadamıyım diye düşünüyormusun bu güzelliklerle beraber olunca

Merhaba canım nasıl gidiyor tedavi,ben ocakta başlıycam inşallah ne aşamadasın sıkıntıların var mı çalışıyor musun? Şu anda topikte tüp bebek yaptıran sadece sensin sanırım anlatsana canım nasıl gidiyor?

sinemcim canim
masallah Subhanallah
rabbim nazarlardan korusun saglikli hayirli omurler nasip etsin acisini gostermesin insallah cnm..

şimdilik tekim ama sırasıyla iş bir çok kişi oluruz inş

özel okulda anaokulu öğretmeniyim hatta bu sene sadece faaliyet öğretmenliği yapıyorum

biraz ağırlaştım sanki çok hafifmişim gibi oturup kalkarken kasıklarımda var birşeyler ama artk şunu düşünüyorum bizim şikayetimiz başkalarıının istediği olur diye kısmet böyleymiş

zor bir süreç inş hayırlısı olduğu şekilde atlatırız

yarın tkrar kontrolum var yumurtalar büyütülme aşamasındayız

inş büyüyecekler inş döllenecekler inş sağlıklı hücrelere bölünecekler inş sonrasında tutunacaklar inş kalpleri atacak inş sonrasında mis kokusunu içime çekeceğim gün gelecektir de kavuşaçağımdır diye temenni ediyorum kısmetse

inşallah canım benim. iyi düşün herşey gönlünce olsun:)

Kızlar kızlar
Şu doğum izninin 16 dan 24 haftaya uzatılması mevzusu mecliste görüşülecekmiş
Ayyyyy doğum öncesi olmasa da doğum sonrası kısmı bize de vurur mu ki

torba yasaennisko;28035476]Anhlar kulubünde topicler de de yazılmış
Nerden duydun canım?[/QUOTE]

Yeni haberlerde dinledim,bir hafta içinde meclise sunulacakmış,tabi ne zaman sonuçlanır ve sonuç ne olur bilmiyorum ama inşallah kısa sürede olumlubir sonuç olur,istediler mi bir gecede de yasa çıkarabiliyorlar malum.......

torba yasaennisko;28035476]Anhlar kulubünde topicler de de yazılmış
Nerden duydun canım?

Yeni haberlerde dinledim,bir hafta içinde meclise sunulacakmış,tabi ne zaman sonuçlanır ve sonuç ne olur bilmiyorum ama inşallah kısa sürede olumlubir sonuç olur,istediler mi bir gecede de yasa çıkarabiliyorlar malum.......[/QUOTE]

Eğer meclisin gundemindeyse olur o is, çünkü kürtaj yasası içerisinde değerlendiriliyor
Malum o yasa kesin kabul edilecek
bence oldu bu is

kızlaaaaar yarın doktora gideceğim,devlet hastanesine heyet raporu için lütfen bana dua edin,insaflı ve merhametli kişilerle karşılaştırsın Rabbim ve hayırlısıyla alabileyim raporu.Alamazsam çarşamba iş başı
Allahım sen yardım et...

canim hadi hayirlisi insallah raporunu alirsin rabbim iyi dr karsilastirsin bol sans cnm...

Allah gönlüne göre nasip etsin inşallahh canım..

Allah yardımcın olsun dediğin gibi inşallah merhametli kişilerle karşılaşır alırsın raporunu zorlanmadan..

Olacak canım dediklerin aynen dediğin sirada rabbimîn izniyle olacak. Yarın hayırlı haberlerini bekliyorum. Allah'a emanet ol.

Âmin
Rabbim insaflı ve anlayışlı kişilerle karşılaştırsın canım. Allah gönlüne göre versin.

inşallah kızlar yaaaa....
raporu alırsam üzerimden büyük bir yük kalkacak sanki çalışırsam vicdan azabı çekeceğim.Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Kızlar kızlar
Şu doğum izninin 16 dan 24 haftaya uzatılması mevzusu mecliste görüşülecekmiş
Ayyyyy doğum öncesi olmasa da doğum sonrası kısmı bize de vurur mu ki

Canım ya hemen çıksın sanırım bize de vuracak. tabi raporum bitmeden çıkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…