- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.461
Olmazsa biraz rol yap canım yaaaa,bulantım çok de,ağrım var de ne bileyim..inşallah işin rast giderinşallah kızlar yaaaa....
raporu alırsam üzerimden büyük bir yük kalkacak sanki çalışırsam vicdan azabı çekeceğim.Rabbim hayırlısını nasip etsin.
gunaydin kizlar yeni bi haftaya basladik rabbim sorunsuz kasilmasiz bir hafta nasip etsin insallah..
metalcim cnm yine sen ve ben cnm :)
hic uyumuyoruz ya bebeler dogunca bu gunleri ariyicaz valla:)
chnb cnm iyiyim esim progestanimida aldi ama kasilmam gecti gibi,daha dogrusu azaldi sanirim dikisin ilk gunleri normalmis
24 den sonra basliyacam progestana
ha bu arada komsum olan hemsirenin tayni cikmis ardahana bu son haftamdi vurundugum
simdi esim kampusteki bashekimle gorusecek insallah bi hemsire gonderir...
Benim de vurulurken yanar sonra geçerdi,hşç böyle olmamıştı,artık popom yeter diye reaksiyon gösteriyor galibaduyaydin cnm benim oyle kizarmiyo ignenin etrafi cok agiriyor ama bu topikte bizim o kadar agrimiyo diyince herkes , bende takmiyorum artik sen ikisini bir hic vurundunmu ben ikisini bir vurduysa farkli popo olsa dahi ondandir belki..
benim suanda agiriyor ama takmiyorum benim dr bana doguma kadar devam dedi zaten bunu birakinca dahi 3 ay daha suruyor dedi ama her gecen gun azaliyormus etkisi birakma cnm 34 e kadar devam et..
Kız gurbetçi proluton acıtıyo acıtıyo dedin,benim çok acımayan toto da acvımaya başladı
Hafta sonu bi tatafa proluton bi tarafa penisilin vurulmuştum,proluton olan yer bi parmak kalınlığında şerit gibi şişip kızarmış,ilk gün çok yandıydı zaten şimdi nasıl kaşınıyor tatlı tatlı..
Allah izin verirse 30 ocakta son penisilinimi vurulucam da,prolutonu ne zaman bırakmalıyım o konuda kararsızım,malum benşm dr 26. haftamda bırak demişti ama ben cesaret edememiştim,sizlere dr leriniz ne dedi,kaça kadar vuruncaksınız kızlar?
Esim isten izin almış hastaneye gitmiş
39 derece ateş ile eve geldi
Hep kolonyolu pamuk tutuyorum ama bu sefer,pek bi yandı,acıdı,kaşındı,sertlik değil de benimkisi alerji gibi oldu sanki böcek ısırmış gibi,gerçi az önce baktım şişlik inmiş sadece kızarıkCanım geçmiş olsun. Bol kolanyalı pamukta kompres yap canım. Benim de gebelik öncesi tetonoz aşım kolumda ağrı ve kızarıklıklar yapmıştı iki ay geçsede kolum ağrıyordu. Oğlum ateşlenince hastaneye yatmıştık. Enfeksiyon hemşiresi oğlumun damar yolunu kontrole gelince anlattım hemen işgilendi hala sert dedi bu gibi durumlarda en iyisi kolanyalı pamuk kopresi dır dedi. Aşı ve iğnelerden sonra yaptım ben iyi geliyor.
Geçmiş olsun canım,bi avile gitsin o ateşi siz nasıl düşürüceniz,eşim de geçen sene böyle fena olmuştu beni de okuldayken aramışlardı,acilde vermişler serumu iğneyi,eve geldiğinde ağzı yüzü yerine gelmiştiEsim isten izin almış hastaneye gitmiş
Esim isten izin almış hastaneye gitmiş
vallahı bebem diyet tam gaz ileri diyeyim pirinç lapası yaptım yeidm demin 3 gün pirinç lapasından başka birşey yemicemMETAL; canım kontrolun güzel geçmiş canım inşallah böyle daha bekler bebeğin,oğlunda hasta olmuş geçmiş olsun canım.
DUYAYDİN; canım seninde kontrolun güzel geçmiş böyle sorunsuz devam eder inşallah.
HİDENİŞKO ; canım seninde doktorla görüşmen güzel geçmiş. kuzuna kocaman bir maşallah tosun olacak kızımız...oğluşunda rahatsızlanmış geçmiş olsun canım bir an önce iyileşir inşallah..
MELEK; canım seninde kontrolun güzel geçmiş dikkat et canım kendine herşey güzel olur inşallah.
EYLÜLGÜLÜ; canım sana ve bebişinede kocaman bir maşallah inşallah böyle dahada iyye gider.
GURBETÇİ ; canım benim senle konuşuyoruz zaten ben hisediyorum herşey güzel olacak bak gör .
CHNB; canım benim sen nasılsın çocuklar nasıl..
SOFİKA; canım sende kızlarınla hep mutlu ol inşallah.
FERYAL; canım lütfen sıkma canını öyle insanlarıda lütfen evine sokma senin enerjini düşüren insanları yanına bile yaklaştırma...nasıl bir anlayışsızlık ve cahiliktir böyle...ben bunu hep şeye benzetiyorum fakir bir muhalleye son model bir arabayla gidip insanları küçümsemeye benzetiyorum...ben kimseyi bugüne kadar hiç kıskanmadım ama sonuçda bizde insanız ve insani duygular taşıyoruz....bizimde gözümüz takılıyor bazı şeylere...bak sana başımdan geçen bir olayı anlatıyım arkadaşlara oturmaya gittik bir akşam bayana ben dedimki sana dua ederim dedim....bayanın bana dediği aynen şu...senin duan kabul olsaydı ilk senin çocuğun olurdu dedi...kulaklarıma inanamadım orada kendime hiç üzülmedim sadece o bayana üzüldüm nasıl bir iç kötülüğüdür böyle....böyle insanlar ömür boyu mutsuz olmaya mahkum bence....
MMERY; sen nasılsın canım benim.
PAŞAM: kilo işini ne yaptın bende canla başla kilo vermeye çalışıyorum...
ve yazamadığım diğer arkadaşlar dilediğiniz herşey gerçek olur biran önce inşallah...
banada gelince çok yoğun geçiyor günlerim.anneciğimle ilgileniyorum.birde kardeşimin bakıcısı işi bıraktı onun bebişiyle ilgileniyorum.benimde canım sıkın bu aralar bıktım artık bu pco iletinden yine adet olamıyorum.içmediğim ot çöp kalmadı...umarım hamile kalmak çok zor olmaz...ha bu arada arkadaşlar buradaki birçok arkadaşı ben face ekledim benim adım ze....
BİRDE BEN YENİ YILINIZI ŞİMDİDEN KUTLAMAK İSTİYORUM ZOR GİREBİLKİYORUM BİLGİSAYARA
YENİ YILDAN;
HAMİLE ARKADAŞLARA KOLAYLIKLA SAĞLICAKLA BEBİŞLERİNİ KUCAKLARINA ALMALARINI...
HAMİLE KALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA TEZ ZAMANDA HAMİLELİK VE KUCAKLARINA BEBİŞLERİNİ SAĞLICAKLA ALMALARINI
ŞUAN EVLERİNDE KUZULARINA KAVUŞMUŞ ARKADAŞLARA ONLARLA BOL MUTLU OLMALARINI..
KENDİM İÇİNDE ANNECİĞİME ŞİFA VE TABİKİ YILARDIR UMUTLA YOLUNU BEKLEDİĞİM BEBİŞİMİ...
VE ARKADAŞLAR EŞLKERİNİZLE BOL MUHABET
DİLİYORUM VE sizleri çok öpüyorum
canım arda bey plisini veririmiki sana neden verdiki doktor o ne yapıyormşki:44::44::44:Benim de vurulurken yanar sonra geçerdi,hşç böyle olmamıştı,artık popom yeter diye reaksiyon gösteriyor galibaprolutonu cumartesi,penisilini pazar vuruldum
Evet bana da doktor,25. haftamda artık bi etykisi olmaz bırak demişlti ama bırakmadım,evet en iyisi ben de 34 e kadar vurulayım şurda ne kaldı, iki iğneden mi kaçıcaz dimi ama
rabbim şifa versin bebem geçmiş olsn limonlu tavk çorbası yap içir iyi gelirEsim isten izin almış hastaneye gitmiş
15 şbatta ablamın kızını evlendiriyim gelri gelmez hayde bebem dicez işşallah bebem tabe bu ay hamile degilsemMerra canım Allah iyi dr lerle karşılaştırsın.
Mumudihaba canım inşallah güzel güzel büyüyecek yumoşlar...
Su tanesi şükür iyiyz sen de adet olursun inşallah...
sinem maşallah canım çok şekerler minnoşlar...
Gurbetçi canım nasılsın? oğlanın okulu ne durumda?
melek 18 çok sevindim rahatlamışsıın.
melek ve hidenisko geçmiş olsun kızlar...
paşam hadi artık...
salihas sende 2. yi bekliyoruz....
gunaydin kizlar yeni bi haftaya basladik rabbim sorunsuz kasilmasiz bir hafta nasip etsin insallah..
metalcim cnm yine sen ve ben cnm :)
hic uyumuyoruz ya bebeler dogunca bu gunleri ariyicaz valla:)
chnb cnm iyiyim esim progestanimida aldi ama kasilmam gecti gibi,daha dogrusu azaldi sanirim dikisin ilk gunleri normalmis
24 den sonra basliyacam progestana
ha bu arada komsum olan hemsirenin tayni cikmis ardahana bu son haftamdi vurundugum
simdi esim kampusteki bashekimle gorusecek insallah bi hemsire gonderir...
kızlaaaaarrrr bomba gibi haberlerim var,sonunda heyet raporunu aldım 30 gün,sonra kontrole gideceğim muhtemelen uzatırım.hadi hayırlısı,dualar işe yaradı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?