Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım allah sabır versin,Rabbim bu bebeğini sana başışlasın inşallah onun acısını göstermesin

kızlaaaaarrrr bomba gibi haberlerim var,sonunda heyet raporunu aldım 30 gün,sonra kontrole gideceğim muhtemelen uzatırım.hadi hayırlısı,dualar işe yaradı:)
canıms enin aına çok sevindim

aglayarak okdum desem inanırmısın gözlerim dolduişşalah bndan sonraki bebeklerimiz ugurlu gelir

Melek18 canım inşallah kızının ömrünü bu bebeğine katsın Rabbim,bu bebeğini bağışlasın sana

Merra işinin hallolmasına sevindim

Paşam ben şeker hastasıyım ya,sanırım enfeksiyon riski sebebiyle vuruluyorum ayda bir penisilin

ah melek aynı yasanmıslıklar aynı duygular...
topici acarken kafamda bunlar vardı yazacaktım 2012nin bana ne ugursuz geldigini..
hem hayatımdaki en mutlu hemde en dibe çöküşümü yasadıgım yıl oldugunu anlatcaktım ama aynısı işte..
sen yeni bebegine kavusmussun bile
darısı isteyen herkese olsun insallah......

Allah ım bizlere saglıklı,sevdiklerimizle beraber mutlu bir yıl nasip etsin..
inşallah bu yıl hamile arkadaslarım sağlıkla bebeklerine kavussunlar,benim gibi melekleri olan anneler de yeniden müjdeli haberler alıp bu sefer yavrularını kucagına alsınlar..2013ten en büyük dilegim

kızlaaaaarrrr bomba gibi haberlerim var,sonunda heyet raporunu aldım 30 gün,sonra kontrole gideceğim muhtemelen uzatırım.hadi hayırlısı,dualar işe yaradı:)

Gözün Aydın canım. İşlerin sonuna kadar hep böyle rast gitsin canım.

Melek18

Canım benım ya.
Rabbim yavrunu kucağına alıp yetiştirmeyi nasip etsin.
Mevlam kimse evlat acısı yaşatmasın.

2012 yi acı tatlı geride bırakıyoruz. 2012nin ilk ayında hatta doğum günümde yeniden anne olma sürecine başlamak için pgt denedik kısmet olmadı. 2 ay sonra sürpriz şekilde hamileydim. Zorlu bir süreçten sonra 14 Kasımda Ahmet Ardamıza kavuştuk. Artık 2 şehzade annesiyim:) Bir de meleğim varsonsuza dek kalbimde yaşayacak. Bu süreçte başta doktorlarıma, en başından beri hep yanımda olan canım eşime ,o yaşta bir evlat için zoru başararan aylarca annesinden ayrı kalan canım Cihan Buğrama, arkadaşlarıma ve aileme sonsuz teşekkür ediyorum...

Hepimizin yeni yılını kutluyorum kızlar...

Esim isten izin almış hastaneye gitmiş
39 derece ateş ile eve geldi

geçmiş olsun RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN

MÜMİNİN SİLAHİ DUADIR hayırlı olsun sen,n adına çok sevindim

RABBİM bebeğini kucağına almanı nasip etsin hayırlısıyla

ağlayarak okudum yazını hepimiz acısı birbirine benziyor

slm kızlar bugünde dr kontrolumuz vardı yumoşlar şimdilik iyiler

kısmet olursa perşembe günü yumurta toplama işleemi olacak

hepinizin dualarına ihtiyaçım var başka yapılacak birşey yok

Hadi canım inşallah yeni yılın ilk gebesi olasın :) sonra da arkandan diğer arkadaşları çekesin

desene şeker gibi hatunsun şaka bir yana rabbim şifa versin bebem kimi arkadaşlarımızda vrnyor plisilik kız o çok yakar çockken çok vrndm ordan biliyon:18::18:adamın totos acıyor
seninde bebem yeni yılın kutl olsn görüşemiyorz bu aralar

rabbim emeklerinin karşılıgını boş bırakmasın canım kardeşim benim dalarım seninle işşallah herşey gönlünce olr allah nasip ederse ymurtaların toplanınca ne zaman transver oluyorsn birde merak etigim birşey var aydınlatırsan sevinirim :44::44:şimdi bir kişi tüp bebek yapotırınca 1 hafta kadar yatarmı agrıdan birde size transver olunca doktor size emriyo transferi diye kagıt veriyormu bunları cevaplasan seviniirm bebem sana ve tüp bebek yapanlara soruyum bu soruyu

Herkesın yenı yılını kutluyorum
2013 ısteklerımızın gerçekleştığı,sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bunları ıdame ettırebılecerk kadar da paralı bır yıl olsun:118:

Yüce mevlam yar ve yardımcın olsun canım.hayırlısyla herşey yolunda gidecektir. Allah'a emanet ol.

canım inşallah sağlıklı embriyoların olsun annesini hiç bırakmasın. Amin...

canım daha evi derleme toplama işlerini bitiremedim...

duyaydın canım Arda bey 34 e dek kullandırıyor prolutonu...

yaren unuttum canım saçımı sormuşsun klasik katlı kesim. ben yeniliklere açık değilim...

melek 18 Rabbim bu sefer sonuna dek gitmeyi nasip etsin inşallah...

meryciğim az kaldı senin de sabırsızlıkla bekliyorum haberlerinizi...

O zaman geriye 3 iğnem kalmış oluyor
Ben de kırpılmak istiyorum,banyoda sutun yarısını saçlarım çekiyo valla

Arkadaslar hepimiz icin saglik huzur ve mutluluklarla dolu bir yil diliyorum.
Hamile olanlara vaktinde sirasiyla dogm bebek isteyenlere hayirli hamilelik bebegini kucagina alanlarada saglikli bir yil olsun insallah.
2013 un guzel haberler paylasacagimiz acilarimizi nispeten unutturacak bir yil olmasi dilegiyle

hideniskocum cnm gecmis olsun ..
melek 18 cnm rabbim sabir versin bir daha yasatmasin bu yavrunu sana bagislasin insallah..
mumidihaba cnm hersey tikirinda dua edecem cnm sana insallah yeni yilda ilk haberi senden alicaz..

Herkese güzel bir sene diliyorum..

Mumucum bebeğine ya da bebeklerine sağlıkla kavuşursun inşallah...Yıllardır aklımda ve dualarımdasın....

Tüm hamilelere sağlıklı hamilelikler diliyorum...

canım penisilinden bahsetmişsin sanırım.bence şekerden değildir.çünkü bende penisilin yaptırıyordum hamilelikte ayda bir.dr serkilaj ipinin enfeksiyonu tetikliyebileceğini önlem amaçlı olduğunu söylüyordu.birde ege ünv. drların genel uygulaması sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…