- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.481
2012....Benim için hem dünyanın en güzel duygusunu yaşadığım hem de en acısını yaşadığım yıl.Mart 2012 bir bebeğim olacağını öğrendim.Korktum önce...Sonra aşık oldum bedenimde büyüyen prensese...Bir gün aniden bir kanama...14 temmuz...15 temmuz... sabah 07.30 minicik bir bebek dünyaya geldi.Hiç ağlamadı...Küçük bir gülümseme yüzünde...ilk görüşüm...Apar topar alıp gittiler yenidoğan yoğun bakım ünitesine...Baba o gün akşama kadar premetüre bebekler için olan bezlerden aradı...16 temmuz saat 13.00 yoğun bakımın önü...bebeğimi görebilmek için iki büklüm bekliyorum...13.05 içerideyim...5 dakika görebiliyorum bebeğimi.ZEYNEP DİYORUM BIRAKMA ANNEYİ DİYORUM.TUTUN DİYORUM.Ağzında hortumlar,vücudunu naylonlara sarmışlar.gülümsemeden eser yok.zoraki vedalaşıyoruz.Yarın gelirim,bekle beni diyorum ama ağrılarım olduğu için götürmüyorlar.Yarın gidersin diyorlar.ertesi gün 18 temmuz eşim kalkmış kahvaltı hazırlıyor annemle beraber.o ara telefon çalıyor.eşim gizli gizli konuşuyor.giyiniyor ne oldu nereye gidiyorsun diyorum.Zeynep'e bir şey lazım olmuş onun için gidiyorum diyor.içime bir ateş düşüyor ama konduramıyorum.eşimi tekrar tekrar arıyorum cevap vermiyor önce sonra açıyor.doğruyu söyle Zeynep gitti mi diyorum yok diyor geveliyor ağzında bir şeyler anlıyorum kızım melek oldu.Eşime beyaz kefenler içinde veriyorlar kızımı.Oturuyor bir banka ağlıyor ağlıyor sonra arabaya koyup evin önüne getiriyor.Görmek istiyorum göstermiyorlar.Annemle beraber alıp gidiyorlar.toprağa koymak için neden bu kadar acele ediyorlar anlamıyorum.Kızıyorum için için...Sözümü tutamıyorum.iki kere görüyorum yavrumu.18 Temmuz en acı günü 2012'nin.Çok şükür rabbim bana 2012'nin sonunda Zeynep'in kardeşini nasip etti.İnşallah 2013 yılında onu sağlıkla kucağımıza alırız.Ama Zeynep o bizim hep prensesimiz olacak.Meleğimiz olacak.Hep özleyecek annesi. Hiç unutmayacak.Rabbimden dileğim, huzurlu,sağlıklı,mutlu bir yıl geçirmeniz.gönlünüzün muradının gerçekleşmesi....
Çok sevindim canım.Allah sıkıntısız,sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
canıms enin aına çok sevindimkızlaaaaarrrr bomba gibi haberlerim var,sonunda heyet raporunu aldım 30 gün,sonra kontrole gideceğim muhtemelen uzatırım.hadi hayırlısı,dualar işe yaradı:)
2012....Benim için hem dünyanın en güzel duygusunu yaşadığım hem de en acısını yaşadığım yıl.Mart 2012 bir bebeğim olacağını öğrendim.Korktum önce...Sonra aşık oldum bedenimde büyüyen prensese...Bir gün aniden bir kanama...14 temmuz...15 temmuz... sabah 07.30 minicik bir bebek dünyaya geldi.Hiç ağlamadı...Küçük bir gülümseme yüzünde...ilk görüşüm...Apar topar alıp gittiler yenidoğan yoğun bakım ünitesine...Baba o gün akşama kadar premetüre bebekler için olan bezlerden aradı...16 temmuz saat 13.00 yoğun bakımın önü...bebeğimi görebilmek için iki büklüm bekliyorum...13.05 içerideyim...5 dakika görebiliyorum bebeğimi.ZEYNEP DİYORUM BIRAKMA ANNEYİ DİYORUM.TUTUN DİYORUM.Ağzında hortumlar,vücudunu naylonlara sarmışlar.gülümsemeden eser yok.zoraki vedalaşıyoruz.Yarın gelirim,bekle beni diyorum ama ağrılarım olduğu için götürmüyorlar.Yarın gidersin diyorlar.ertesi gün 18 temmuz eşim kalkmış kahvaltı hazırlıyor annemle beraber.o ara telefon çalıyor.eşim gizli gizli konuşuyor.giyiniyor ne oldu nereye gidiyorsun diyorum.Zeynep'e bir şey lazım olmuş onun için gidiyorum diyor.içime bir ateş düşüyor ama konduramıyorum.eşimi tekrar tekrar arıyorum cevap vermiyor önce sonra açıyor.doğruyu söyle Zeynep gitti mi diyorum yok diyor geveliyor ağzında bir şeyler anlıyorum kızım melek oldu.Eşime beyaz kefenler içinde veriyorlar kızımı.Oturuyor bir banka ağlıyor ağlıyor sonra arabaya koyup evin önüne getiriyor.Görmek istiyorum göstermiyorlar.Annemle beraber alıp gidiyorlar.toprağa koymak için neden bu kadar acele ediyorlar anlamıyorum.Kızıyorum için için...Sözümü tutamıyorum.iki kere görüyorum yavrumu.18 Temmuz en acı günü 2012'nin.Çok şükür rabbim bana 2012'nin sonunda Zeynep'in kardeşini nasip etti.İnşallah 2013 yılında onu sağlıkla kucağımıza alırız.Ama Zeynep o bizim hep prensesimiz olacak.Meleğimiz olacak.Hep özleyecek annesi. Hiç unutmayacak.Rabbimden dileğim, huzurlu,sağlıklı,mutlu bir yıl geçirmeniz.gönlünüzün muradının gerçekleşmesi....
vallahı bebem diyet tam gaz ileri diyeyim pirinç lapası yaptım yeidm demin 3 gün pirinç lapasından başka birşey yemicemvucdm s ttg için atmam lazım reglimde yakım geçti dün olmam laızmdı olmadım hep bir hafta öne atardı neden bölel old eşime idyorm bebek mi var yok eminim diyor eger hamileysem sorarım sana dedim yok dedi olrda oldysa sütçüden derim artık ddim
canım arda bey plisini veririmiki sana neden verdiki doktor o ne yapıyormşki:44::44::44:
rabbim şifa versin bebem geçmiş olsn limonlu tavk çorbası yap içir iyi gelir
15 şbatta ablamın kızını evlendiriyim gelri gelmez hayde bebem dicez işşallah bebem tabe bu ay hamile degilsem
canım rabbim yardımcın olsn işşallah bende evde tek oturyorm canım sıkılıyor ne gelen var ne giden
kızlar herkeze günaydın
kızlaaaaarrrr bomba gibi haberlerim var,sonunda heyet raporunu aldım 30 gün,sonra kontrole gideceğim muhtemelen uzatırım.hadi hayırlısı,dualar işe yaradı:)
Esim isten izin almış hastaneye gitmiş
39 derece ateş ile eve geldi
kızlaaaaarrrr bomba gibi haberlerim var,sonunda heyet raporunu aldım 30 gün,sonra kontrole gideceğim muhtemelen uzatırım.hadi hayırlısı,dualar işe yaradı:)
Hadi canım inşallah yeni yılın ilk gebesi olasın :) sonra da arkandan diğer arkadaşları çekesinslm kızlar bugünde dr kontrolumuz vardı yumoşlar şimdilik iyiler
kısmet olursa perşembe günü yumurta toplama işleemi olacak
hepinizin dualarına ihtiyaçım var başka yapılacak birşey yok
desene şeker gibi hatunsunmelek18 canım inşallah kızının ömrünü bu bebeğine katsın rabbim,bu bebeğini bağışlasın sana
merra işinin hallolmasına sevindim
paşam ben şeker hastasıyım ya,sanırım enfeksiyon riski sebebiyle vuruluyorum ayda bir penisilin
seninde bebem yeni yılın kutl olsn görüşemiyorz bu aralar2012 yi acı tatlı geride bırakıyoruz. 2012nin ilk ayında hatta doğum günümde yeniden anne olma sürecine başlamak için pgt denedik kısmet olmadı. 2 ay sonra sürpriz şekilde hamileydim. Zorlu bir süreçten sonra 14 kasımda ahmet ardamıza kavuştuk. Artık 2 şehzade annesiyim:) bir de meleğim varsonsuza dek kalbimde yaşayacak. Bu süreçte başta doktorlarıma, en başından beri hep yanımda olan canım eşime ,o yaşta bir evlat için zoru başararan aylarca annesinden ayrı kalan canım cihan buğrama, arkadaşlarıma ve aileme sonsuz teşekkür ediyorum...
Hepimizin yeni yılını kutluyorum kızlar...
rabbim emeklerinin karşılıgını boş bırakmasın canım kardeşim benim dalarım seninle işşallah herşey gönlünce olr allah nasip ederse ymurtaların toplanınca ne zaman transver oluyorsn birde merak etigim birşey var aydınlatırsan sevinirim :44::44:şimdi bir kişi tüp bebek yapotırınca 1 hafta kadar yatarmı agrıdan birde size transver olunca doktor size emriyo transferi diye kagıt veriyormu bunları cevaplasan seviniirm bebem sana ve tüp bebek yapanlara soruyum bu soruyuslm kızlar bugünde dr kontrolumuz vardı yumoşlar şimdilik iyiler
slm kızlar bugünde dr kontrolumuz vardı yumoşlar şimdilik iyiler
slm kızlar bugünde dr kontrolumuz vardı yumoşlar şimdilik iyiler
desene şeker gibi hatunsunşaka bir yana rabbim şifa versin bebem kimi arkadaşlarımızda vrnyor plisilik kız o çok yakar çockken çok vrndm ordan biliyon:18::18:adamın totos acıyor
seninde bebem yeni yılın kutl olsn görüşemiyorz bu aralar
rabbim emeklerinin karşılıgını boş bırakmasın canım kardeşim benim dalarım seninle işşallah herşey gönlünce olr allah nasip ederse ymurtaların toplanınca ne zaman transver oluyorsn birde merak etigim birşey var aydınlatırsan sevinirim :44::44:şimdi bir kişi tüp bebek yapotırınca 1 hafta kadar yatarmı agrıdan birde size transver olunca doktor size emriyo transferi diye kagıt veriyormu bunları cevaplasan seviniirm bebem sana ve tüp bebek yapanlara soruyum bu soruyu
O zaman geriye 3 iğnem kalmış oluyorcanım inşallah sağlıklı embriyoların olsun annesini hiç bırakmasın. Amin...
canım daha evi derleme toplama işlerini bitiremedim...
duyaydın canım Arda bey 34 e dek kullandırıyor prolutonu...
yaren unuttum canım saçımı sormuşsun klasik katlı kesim. ben yeniliklere açık değilim...
melek 18 Rabbim bu sefer sonuna dek gitmeyi nasip etsin inşallah...
meryciğim az kaldı senin de sabırsızlıkla bekliyorum haberlerinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?