- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.501
Benden başka vurulan yok sanıyordum şekere bağladıydım bende,doğrudur canım mantıklı,peki srn prolutonu kaçıncı haftaya kadar vuruldun?canım penisilinden bahsetmişsin sanırım.bence şekerden değildir.çünkü bende penisilin yaptırıyordum hamilelikte ayda bir.dr serkilaj ipinin enfeksiyonu tetikliyebileceğini önlem amaçlı olduğunu söylüyordu.birde ege ünv. drların genel uygulaması sanırım
Hadi canım inşallah yeni yılın ilk gebesi olasın :) sonra da arkandan diğer arkadaşları çekesin
rabbim emeklerinin karşılıgını boş bırakmasın canım kardeşim benim dalarım seninle işşallah herşey gönlünce olr allah nasip ederse ymurtaların toplanınca ne zaman transver oluyorsn birde merak etigim birşey var aydınlatırsan sevinirim :44::44:şimdi bir kişi tüp bebek yapotırınca 1 hafta kadar yatarmı agrıdan birde size transver olunca doktor size emriyo transferi diye kagıt veriyormu bunları cevaplasan seviniirm bebem sana ve tüp bebek yapanlara soruyum bu soruyu
Yüce mevlam yar ve yardımcın olsun canım.hayırlısyla herşey yolunda gidecektir. Allah'a emanet ol.
hideniskocum cnm gecmis olsun ..
melek 18 cnm rabbim sabir versin bir daha yasatmasin bu yavrunu sana bagislasin insallah..
mumidihaba cnm hersey tikirinda dua edecem cnm sana insallah yeni yilda ilk haberi senden alicaz..
Herkese güzel bir sene diliyorum..
Mumucum bebeğine ya da bebeklerine sağlıkla kavuşursun inşallah...Yıllardır aklımda ve dualarımdasın....
Tüm hamilelere sağlıklı hamilelikler diliyorum...
Çok geçmiş olsun canım sen kendine dikkat et...ı
Kızlar 2011in son ayları ve 2012 beni çok yordu.Umarım bu yıl topiğimize ve tüm insanlığa sağlık huzur ve barış getirir. Mazlumun masumun hakkına girenlerin ,çalıp çırpanların,kan dökenlerin hükmü bitsin inşallah.Kadına şiddet son bulsun.Yoksullar açlıktan zenginler tokluktan ölmesin dünyaya adelet gelsin.Kimse kimsenin rızkına namusuna göz dikmesin,dedikoduya bir son versinler.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın deyip koyun gibi dolaşmasın bu insanlık.İhanetle yalnızlıkla ve bebişlerimizin varlığıyla ve yokluğuyla sınanmayalım inşallah..Y
azacak çoook sey var.iNSANLARI SEVELİM DERİM HIRSLARIMIZ ÖFKEMİZ ne insanlığa nede inançlarımızla örtüşmez.Nefsimize ağır geleni başkasına yapmayalım yaptırtmayalım inananın Bu dünya daha yaşanılır olur...Birde doğa yanlısı olalım gökyüzüne ağaçlara bakmayı unutmayın toprağa dokunmayı....Sevgilerimle...
kızlaaaaarrrr bomba gibi haberlerim var,sonunda heyet raporunu aldım 30 gün,sonra kontrole gideceğim muhtemelen uzatırım.hadi hayırlısı,dualar işe yaradı:)
2012....Benim için hem dünyanın en güzel duygusunu yaşadığım hem de en acısını yaşadığım yıl.Mart 2012 bir bebeğim olacağını öğrendim.Korktum önce...Sonra aşık oldum bedenimde büyüyen prensese...Bir gün aniden bir kanama...14 temmuz...15 temmuz... sabah 07.30 minicik bir bebek dünyaya geldi.Hiç ağlamadı...Küçük bir gülümseme yüzünde...ilk görüşüm...Apar topar alıp gittiler yenidoğan yoğun bakım ünitesine...Baba o gün akşama kadar premetüre bebekler için olan bezlerden aradı...16 temmuz saat 13.00 yoğun bakımın önü...bebeğimi görebilmek için iki büklüm bekliyorum...13.05 içerideyim...5 dakika görebiliyorum bebeğimi.ZEYNEP DİYORUM BIRAKMA ANNEYİ DİYORUM.TUTUN DİYORUM.Ağzında hortumlar,vücudunu naylonlara sarmışlar.gülümsemeden eser yok.zoraki vedalaşıyoruz.Yarın gelirim,bekle beni diyorum ama ağrılarım olduğu için götürmüyorlar.Yarın gidersin diyorlar.ertesi gün 18 temmuz eşim kalkmış kahvaltı hazırlıyor annemle beraber.o ara telefon çalıyor.eşim gizli gizli konuşuyor.giyiniyor ne oldu nereye gidiyorsun diyorum.Zeynep'e bir şey lazım olmuş onun için gidiyorum diyor.içime bir ateş düşüyor ama konduramıyorum.eşimi tekrar tekrar arıyorum cevap vermiyor önce sonra açıyor.doğruyu söyle Zeynep gitti mi diyorum yok diyor geveliyor ağzında bir şeyler anlıyorum kızım melek oldu.Eşime beyaz kefenler içinde veriyorlar kızımı.Oturuyor bir banka ağlıyor ağlıyor sonra arabaya koyup evin önüne getiriyor.Görmek istiyorum göstermiyorlar.Annemle beraber alıp gidiyorlar.toprağa koymak için neden bu kadar acele ediyorlar anlamıyorum.Kızıyorum için için...Sözümü tutamıyorum.iki kere görüyorum yavrumu.18 Temmuz en acı günü 2012'nin.Çok şükür rabbim bana 2012'nin sonunda Zeynep'in kardeşini nasip etti.İnşallah 2013 yılında onu sağlıkla kucağımıza alırız.Ama Zeynep o bizim hep prensesimiz olacak.Meleğimiz olacak.Hep özleyecek annesi. Hiç unutmayacak.Rabbimden dileğim, huzurlu,sağlıklı,mutlu bir yıl geçirmeniz.gönlünüzün muradının gerçekleşmesi....
slm kızlar bugünde dr kontrolumuz vardı yumoşlar şimdilik iyiler
kısmet olursa perşembe günü yumurta toplama işleemi olacak
hepinizin dualarına ihtiyaçım var başka yapılacak birşey yok
meryciğim az kaldı senin de sabırsızlıkla bekliyorum haberlerinizi...
2013 ün ilk mesajı sanırım. Bu yılda Rabbim gönlünüzün muradını versin amin...
desene şeker gibi hatunsunşaka bir yana rabbim şifa versin bebem kimi arkadaşlarımızda vrnyor plisilik kız o çok yakar çockken çok vrndm ordan biliyon:18::18:adamın totos acıyor
seninde bebem yeni yılın kutl olsn görüşemiyorz bu aralar
rabbim emeklerinin karşılıgını boş bırakmasın canım kardeşim benim dalarım seninle işşallah herşey gönlünce olr allah nasip ederse ymurtaların toplanınca ne zaman transver oluyorsn birde merak etigim birşey var aydınlatırsan sevinirim :44::44:şimdi bir kişi tüp bebek yapotırınca 1 hafta kadar yatarmı agrıdan birde size transver olunca doktor size emriyo transferi diye kagıt veriyormu bunları cevaplasan seviniirm bebem sana ve tüp bebek yapanlara soruyum bu soruyu
slm kızlar bugünde dr kontrolumuz vardı yumoşlar şimdilik iyiler
kısmet olursa perşembe günü yumurta toplama işleemi olacak
hepinizin dualarına ihtiyaçım var başka yapılacak birşey yok
kızlar iyi akşamlar.... yazdıklarınızı ağlayarak okudum tabi hepsini okuyamadım atlaya atlaya okudum......hepinizin allah yardımcısı olsun allah sabır versin....
biz eşimle öğrenciyken evlendik 4 seneye yakın çocuk düşünmedik ailesi bakıyodu bize.....
neyse bıraktık korunmayı eşim 6.sınıftayken kimyasal gebelik oldu 1 sene yine olmadı hamile kaldım dış gebelik odum...
2 ay sonra yine hamileydim 9 haftalıkken karnımda öldü kürtaj oldum
sonrasında 2 aşılama maalesef negatif
kasım ayında başka bi merkezde tüp bebek oldum öncesinde 3 ay lenfosit aşısı oldum ok şükür 9 aylık hamileyim
öncesinde gitmediğim doktor kalmadı hepsi sorun yok dedi eşimde doktor hocalarına duyduğumuz her doktora gittik sorun yok
tüp bebekten önce histeroskobi yapıldı rahimde çok az yapışıklık varmış o açıldı maalesef kimse anlamadı
şimdi 11. haftamda dikiş atılacak ama yazılanları okudukça kötü oldum acaba aynı sorunları yaşarmıyım diye
doktorum bişii olmaz diyo ama ben yinede tedirgin oldum nolur yardım edin ben çok korktum iyi düşünmeye çalışıyorum ama o kadar çok kötüü tecrübeden sonra insan gerçekten çok korkuyo anestezinin bi zararı olurmu bu arada doktorumn dediği yapışıklık çk azmış..
allah hepimizin yardımcısı olsun dikişten sonra perinatoloğa gitsem mi daha öncede gittim doktorum 12. haftanda bana gelicen dedi...
allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar......
Kizlar oncelikle hepinize iyi yillar diliyorum umarim bu yil bebeklerimizi kucagimiza aliriz 2011 ve 2012 benim icin cok uzucu yillar oldu 2011 yilinda 6 haftalik bebegimin kalbi atmadigi icin kurtaj olmak zorunda kaldim cok uzucuydu daha sonra 2012 de tekrar hamile oldugumu ogrendim bebegimin minicik kalbi atmisti herseye cok dikkat ediyordum ona birsey olmasin diye hersey cok yolunda gidiyordu bebegim benimleydi bu sefer ultrasonda oynayip zipliyordu doktorum 5 aylik oldu bebegin artik birsey olmaz dedi sonra bir sabah bir uyandim bir kan geldi daha sonra sancim basladi hemen hastaneye gittik doktorum geldi muayene etti ve yine bebegimin beni birakacagini dogumun basladigini soyledi o an herseyimi verebilirdim onu orda tutmak icin ama maalesef yine bebegimi kaybettim cok uzgunum
kızlar iyi akşamlar.... yazdıklarınızı ağlayarak okudum tabi hepsini okuyamadım atlaya atlaya okudum......hepinizin allah yardımcısı olsun allah sabır versin....
biz eşimle öğrenciyken evlendik 4 seneye yakın çocuk düşünmedik ailesi bakıyodu bize.....
neyse bıraktık korunmayı eşim 6.sınıftayken kimyasal gebelik oldu 1 sene yine olmadı hamile kaldım dış gebelik odum...
2 ay sonra yine hamileydim 9 haftalıkken karnımda öldü kürtaj oldum
sonrasında 2 aşılama maalesef negatif
kasım ayında başka bi merkezde tüp bebek oldum öncesinde 3 ay lenfosit aşısı oldum ok şükür 9 aylık hamileyim
öncesinde gitmediğim doktor kalmadı hepsi sorun yok dedi eşimde doktor hocalarına duyduğumuz her doktora gittik sorun yok
tüp bebekten önce histeroskobi yapıldı rahimde çok az yapışıklık varmış o açıldı maalesef kimse anlamadı
şimdi 11. haftamda dikiş atılacak ama yazılanları okudukça kötü oldum acaba aynı sorunları yaşarmıyım diye
doktorum bişii olmaz diyo ama ben yinede tedirgin oldum nolur yardım edin ben çok korktum iyi düşünmeye çalışıyorum ama o kadar çok kötüü tecrübeden sonra insan gerçekten çok korkuyo anestezinin bi zararı olurmu bu arada doktorumn dediği yapışıklık çk azmış..
allah hepimizin yardımcısı olsun dikişten sonra perinatoloğa gitsem mi daha öncede gittim doktorum 12. haftanda bana gelicen dedi...
allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar......
Kizlar oncelikle hepinize iyi yillar diliyorum umarim bu yil bebeklerimizi kucagimiza aliriz 2011 ve 2012 benim icin cok uzucu yillar oldu 2011 yilinda 6 haftalik bebegimin kalbi atmadigi icin kurtaj olmak zorunda kaldim cok uzucuydu daha sonra 2012 de tekrar hamile oldugumu ogrendim bebegimin minicik kalbi atmisti herseye cok dikkat ediyordum ona birsey olmasin diye hersey cok yolunda gidiyordu bebegim benimleydi bu sefer ultrasonda oynayip zipliyordu doktorum 5 aylik oldu bebegin artik birsey olmaz dedi sonra bir sabah bir uyandim bir kan geldi daha sonra sancim basladi hemen hastaneye gittik doktorum geldi muayene etti ve yine bebegimin beni birakacagini dogumun basladigini soyledi o an herseyimi verebilirdim onu orda tutmak icin ama maalesef yine bebegimi kaybettim cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?