- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.541
Benim daha cok yeni o yuzden psikolojik olarak cok yiprandim canim benimde doktorum rahim agzi yetmezligi dedi ama ben baska bir doktora gidicem izmirdeyim ben namik demiri duydum cok basariliymis bakalim oda ayni seyimi soylicek insallah canim bu bebegini saglikla kucagina alirsin kacinci haftadasin simdi dualarim seninle tatlim
canım senin adınada çok üzüldüm rabbim yattıkleri yerleri nr içinde etsin ben gittim babamın yanına haber geldi herşey yolndaydı memlekete gittik ablamla doktor çıktı yogun bakımdan dedi hasta 3 kere eks old annem diyor eks neki sonra demezmi hastayı kaybettikcanım benim bende tedavi oldum babamı kaybettiğimde çok acıdır ben 1 aylık evliydim safrakesemden ameliyat olucaktım annemle beraber geldiler ben ameliyata girerken yanımdaydı babam akşam evime geçti sabah eşim ölüsünü bulmuş ne cenazesini gördüm ne bişi.... 2 sene tedaviden sonra zor topladım kendimi...ocak 17de 6 sene biticek bende çokkk özlüyorum canım ama maalesef rabbim içini ferahlatsın canım biliyorum ne söylesek fayda etmez canım acını yaşayacaksın bende sen gibiyim en derinden kahrolarak yaşarım her acımı ama öylede böylede du etmekten başka çaremiz yok tatlımmmm.....
canım bebe aspirini kullandım hamile kalmadan ama 5.haftamda çok kanamam oldu 2 3 hafta devam etti kesti doktorum aspirini...
canım seninde başın sagolsn hepimizin başı sagolsnCanim basinsagolsun bende babami 51 yasindaydi kaybettim onunda dogumgunu allah erken aldi bizden onu bende gorunce hamileleri geziyorlar istedikleri gibi cok ozeniyorum ve sonunda saglikla kucaklarina aliyorlar bebeklerini biz yatiyoruz ama olmayinca olmuyor iste insallah birgun bizde bebeklerimizi kucagimiza aliriz insanin en buyuk doktoru kendisidir iyi seyler dusun cnm iyi olsun
canım benim moralim çok yüksek b aralar ama olmyor bazı şeyler haşa allah karşı gelmekmi inan her 1 ocakta arardım sabah aklıma geldi agladım baba işte annemide rabbime şükür ediyorm hergün evlatlık görevlerimi yapıyorm hergün arıyorm saglıgını soryorm hep rabbime şükürler olsn diyorum annesizlik dahada zordur belkim ama babasızlıkta zor canım öle geldi geçti iştePaşam Allah rahmet eylesin.. böyle yapma bence Allahın gücüne gider.. Bak annen sağ, Allah annene sevdiklerine uzun ömür ve sağlık versin.. Her zaman haline şükret. şükret ki görecektir Allahım..
Kendimizden çok daha zor durumdakileri düşünmek lazım bazen..
Biz 5 kardeşiz benim 2 büyüğüm ve 2 küçüğüm var. Annemi kaybettiğimizde ben 10 yaşındaydım en küçük erkek kardeşim 5 yaşındaydı.. Annem ise tam 40 yaşında vefat etti.Ama biz sonrasında buna üzülmek yerine hep babamızın kıymetini bildik..Her fırsatta onu nekadar sevdiğimizi dile getirmeye çalışıyoruz. Her akşam Allahıma dua ederken önce babamı dile getiriyorum.. Şükrediyorum neden annesiz büyüdüm demiyorum şükür ki babam iyi diyorum..
Sen moralini her zaman yüksek tut ki, daha güzel şeyler olsun..
kızlar bugün çok kötüyüm ben sabahtan beri gözümün yaşı durmuyor şimdiden 2013 hiç iyi gelmedi bana ya içim dışım aglamaktan yorld panik atagımda azıyor dünden beri ne olcak benim bu halim diyorum olmyor hiç birşey istedigim gibi olmyor ben babamı çok özledim
ben babamı doul doul yaşadım rahmetliyi kalp krizi geçiridigi akşam çok konuştuk hatta eşime espiri yaptım adam ölcek galiba bu kadar konuşmazdı diye gülüştük şakayla okadar özledimki benle ugraşmasını bebegim olmuyor diye benle çok alakalıydı babam çok üstüme titrerdi rahmetlibir baba kızıyla aglarmı benim babam agladı ömürümü cennete yolladıgımda hastane koridorunda dedim camdan bakarken babacım bir melek daha yolladın sana ne olur ona iyi bak ben gelene kadar dedim 3 evladım vefat etti çok zor bir anne için 5 ay bedeninde büyütüyorsun karnın kocaman oluyor sonra melek olup cennete gidiyorlar babacım bakıyorumudur onlara yerleri iyimidir bugün çok agladım kahvaltı hazırlarken eşim agladıgı görünce paşa ne oldu dedi bugün babamın dogum günü dursaydı 60 yaşında olucaktı dedim her ocagın 1 de arardım babamı dogum günün kutlu olsun diye ben şimdi kimi arıcam dedim okadar derinki yeri bende ne siz sorun ne ben söylüyüm 7 sene bebegim olmadı hamile kaldıgımda anneme dedim git babama söyle şimdi deki paşan hamile bebek bekliyor de dedim annem kızım saat geç söz sabah giderim dedi rahmetlinin yanına erkenden giderim dedi bende beni ara dedim ben seni ararım gitti babamın mezarına diyofon açtırdım dedim babacım artık paşan üzülmüyor bak bebegim olucak hamileyimişim üzülme olurmu dedim nasıl aglıyorum ben telefonda annem bir yerde aglıyor okadar zorki evlatsızlık vardır bundada bir hayır diyorum ama içim acıyor göz yaşlarım durmuyor çok kötüyüm bugün çok içim acıyor tarif edilemeyen bir acı aglıyorum sabahtan beri eşimde işe gitti ev işi duruyor yemek yapıcem hiç yapasım yok şimdi diyorum nasıl olucak bu iş kafam almıyor bazı şeyleri yeminle sizlerle yazışıyorum içimi boşaltıyorum terapi gibi oluyor allah hepinizden razıolsn beni dinlediginiz için sizlerin destegi olmasaydı ben ömürümün acısını zor nuturdm hoş unuttugumda yokya eşime diyorm gene bir seneye bebeksiz giricez ne olcek kızlar bizim bu halimiz evimi isterse pok götürsün yapmıcam ekmek olrsa yerim olmasa yemem yeterki hamile kalınca bebegim beni bırakıp gitmesin okadar imreniyorki diger gebelere bakınca olmayınca olmuyor alış verişe gidiyorlar bol bol yürüyorlar yataga mahküm degiller bizde yataga mahküm oluyoruz biz istemezmiyiz ev işleri yapalım sosyalleşelim olmayınca olmuyor bunada şükür bugün ben böyle giderim kızlar inanın içimden hiç birşey yapmak gelmiyor ne ev işi ne yemek ye yiyesim nede içesin var kafanızı agırttım ksra bakmayın olurmu hoş okadar uzun yazıyorum sizlerede okurken eziyet olyor hakkınızı helal edin
evet canım kalp krizi annemler tekirdağda biz ilk evlendiğimizde edirne de oturuyoduk ameliyatım için gelmişlerdi....canım senin adınada çok üzüldüm rabbim yattıkleri yerleri nr içinde etsin ben gittim babamın yanına haber geldi herşey yolndaydı memlekete gittik ablamla doktor çıktı yogun bakımdan dedi hasta 3 kere eks old annem diyor eks neki sonra demezmi hastayı kaybettikinan ne aglayabildim ne birşey kaskatı dondm sedyeyle naşını getirdiler millet aglıyor bakıyor ben ise öle bakıyorm eve geldi helallik alındı gömüldü gittim aklım idrak etmedi kabl etmedi annemle mezarına gittim annem aglıyor bende diyorm anne ne aglıyorsn baban öldü kızım nasıl aglıyım yok gelicek demişim gerisini hatırlamıyorım bende çok kötü oldm memelekete gelince 1 gece kalp atışından yogun bakımda yattım majkinalar üstümde baglı sabah abca çıkardılar doktro üzülme herşey üzüntüyle olr dedi keşkeler yokm ah o keşkeler canım senin babandami kalp krizinden gitti
canım seninde başın sagolsn hepimizin başı sagolsn
canım benim moralim çok yüksek b aralar ama olmyor bazı şeyler haşa allah karşı gelmekmi inan her 1 ocakta arardım sabah aklıma geldi agladım baba işte annemide rabbime şükür ediyorm hergün evlatlık görevlerimi yapıyorm hergün arıyorm saglıgını soryorm hep rabbime şükürler olsn diyorum annesizlik dahada zordur belkim ama babasızlıkta zor canım öle geldi geçti iştekalktım yemeklri attım düdüklüye pilavıda yaptım bir cacaıgım salatam kaldı oda eşim gelsin yaparım bir bakayım sizler ne yapıyorsnz dedim isyan etmem asla ama üzüntüsü çok zor göremedim helalleşemedim tek gördügüm koskoca hortmlara makinalara baglı bir insan canlı görmedim ardeşim videyoya çekmiş resimleri var ah dedim koskoca ismail bey minnacık kalmış zaten 8 senedir felçliydi sag tarafı tumyord şeker hastasıydı tansiyon hastasıydı vardı herşeyi baba demişler çıkar gibi en üzüntüm yavrlarım olursa sevemicek kcagına alamıcam 2 gündür rüyamda görüyorum allah var hep yeşilliklerde babamı gmödük memleketten istanbla geldim şeker bayramı yalaşıyord erkek kardeşim aradı abla annem çok üzülüyor bu bayram gelsende annem mutlu olsa dedi allahım annemle her konştgumda aglıyord diyord herkez beni bırakıp gitti kaynanamda 40 gelmişti memlekete istanbla döndükmü sana orucada ertesi günü kalkıcaz eşime dedim bayrama annemlere gitsem kızarmısın yeni geldim ama dedim git dedi canım annemde sevinir nasıl sevindim gidicem diye kaynanam kızdı gidemzsin yeni gittin diye ne kızma eşime dedim annem laf ediyor sen ona bakma dedi şimdi gitsem biliyorm eşime zehir edicek gidemeidm korkmdan ne agladım o akşam babamı gördüm yemek odamda baba dedim ne olur affet gelcektim yanına kaynanam yollamadı çok özledim dedim seni babamda aynı canlı gibi karşımda kızım dedi aglama üzülme bak bende üzülüyorm burda sen gelmesende ben hep yanına geliyorm dedi aglama o gözyaşlarını siliyorm saçlarını okşyorm dedi sen bana gelemesende ben seni bol bol görüyorm dedi bir yandım korkyla terle gözümü inan acasım gelmedi biliyorm uyanınca rüya oldugu belli 2 gündür görüyorm acaba duamı hayırmı istiyor anlamadım rabbime şükürler olsunki anacım sag allahım on başımdan eksik etmsin işşallah ama kendime söz verdim işşallah bbegim olrsa amasyaya gidicem babacımın mezarına dicem bak babacım torunn getirdim dicem onn için hayırlar yapmaya çalışıyorm canım rabbim kabl etsin rabbim acılarını göstermesin hiç kimsenin işallah
chnb nerde acaba ardacık yanık galiba gelmdigine göre işe başlayınca ardacıga kim bakıcek :18::18::18:
canım Allah rahmet eylesin babacığının mekanı cennet olsun...meleklerimizse zaten cennette,bigün bütün özlediklerimize kavuşacağız...
Rabbim dayanma gücü versin,bu da bizim imtihanımız... sabır ve duadan başka birşey gelmiyor elden,şimdi sana ne yazsam boş öyle bir acıki hiç dinmeyecekmiş gibi geliyor,ama dinecek unutulmayacak ama hafifleyecek,boşver canın bişey yapmak istemiyorsa yapma kafanı nasıl rahatlatacaksan onu yap ve bol bol tesbih çek içini ferahlatır.
bi dua var sekine duası diye 19 kere okunuyor günde gerçekten insana sakinlik ve huzur veriyor naçizane tavsiyem
rabbim yeni yılda yeni umut,yeni mutluluk nasip etsin sana.Hayırlısıyla birdaha evlat acısı yaşatmasın,inşallah yeni,yeni bebek getirsin sana ve onu sağlıcakla kucakla,bebeğimizi kucaklayınca bu yaşadığımız üzüntüler biran uçup gidecekmiş gibi geliyor herşey geride kalacak inş. Rabbim hepimize bu mutluluğu hayırlısıyla yaşatsın inşallah
Herşey gönlünce olsun dualarım seninle
evet canım kalp krizi annemler tekirdağda biz ilk evlendiğimizde edirne de oturuyoduk ameliyatım için gelmişlerdi....
1 hafta öncesinden hep babamı ölmiş görüyorum rüyamda yok canım diyorum daha 57 yaşında ne ölümü babanem dedem sağ...
ameliyat girerken gördüm sonra onlar ablamın oğlu vardı yanında 3 yaşındaydı benim eve geçtiler..
sürekli babamı almaya gönderdim eşimi hep bi aksilik çıktı resmen gidemedi adam
sonra ağbimler dedemler falan ziyerete geldiler ağbimle eşim eve gittiler efe açmış kapıyı dedem uyuyo diye
üstünü örtmüş çocuk hasta oldu diye evimde çok sıcak olurdu camları açmış kokunca babam iyiki atlamamış eşim kalp masajı falan yapmış yok...
sonra beni halam aradı ağlayarak bişii demiyo ama ben teli kapattım anne babam ölmüş dedim halam demedi ama....
neyse beni ikna ettiler komada diye eşimin bütün doktor arkaşları yanımda
diren serum nazo gastri kımıldayamıyorum bile kalktım yoğun bakım ayarlamaya çalışıyorum babama üstümde sadece bi çarşaf
sonra gerizekalı bi hasta bakıcı geldi başın sağolsun diye
ben yoğun bakımda olmasına dua ederken sonra bilmiyorum işte diazemler falan
kaç sene ne mezarına gidebildim ne bişii bu sene gittim...çünkü tansiyonum senelerce 3lerde 4lerde gezdi....
mesela babam öldüğünde babanem yatalaktı hala hayatta annem bakıyo o var diye yanımızada gelemiyo
canım allah geride kalanlara sabır versin.......
canım var öyle gerizekalılar aptal onamı kalmış keşke şikayet etseydin......allah kormuş canım allahım ne zordur en son babamı ban geldi ozamangördüm memelekete yolcu ederken birde öldügü gün resim çekinmiş o resmi var bir adet gömlegi var bende sakladım her ablamda var 3 gömlek herbirimiz birşeyini sakladık erkek kardeşim alyansını büyüttü on taktı dügününde rabbim kalanlara ömür versin işşallah kardeşim oglu oldu adını ismail koycaktı bende eymeni koydm old bitti sagolsn çok emegin geçti dedi kardeşim beni ihya ettioda tam gerizekalıymış ben kızıma serklaja gittim gerizekalı anastezi zmanı ban dediki neden geldin ddim 2 oglm kaybettim 3 kız rahim dikişlicek allaha ne karlşı geliyorsn dedi boş boşuna diktiriyorsun canına yazık dedi buda durmucek da etsin üstümde makinalar baglıydı allahım sana havale şimdi diyorm neden şikayet etmedim baş hekime ah ismini bilmiyorm bilsem şimdi gidip halledicem hatunu
canım var öyle gerizekalılar aptal onamı kalmış keşke şikayet etseydin......
benim yarın kontrolum var canım bi soruyım mı bende rahim ağzı yetmezliğimi var diye ???? dikiş atılan herkes ondan bahsediyo çünkü????
canım unutmayalım beterin beteri var bababalarımızn mekanı cennet olsun dua edelim sende kendini yıprattıcan biliyorum yaşadım ama çok yıpratmamaya çalış olur mu
canım var öyle gerizekalılar aptal onamı kalmış keşke şikayet etseydin......
benim yarın kontrolum var canım bi soruyım mı bende rahim ağzı yetmezliğimi var diye ???? dikiş atılan herkes ondan bahsediyo çünkü????
canım unutmayalım beterin beteri var bababalarımızn mekanı cennet olsun dua edelim sende kendini yıprattıcan biliyorum yaşadım ama çok yıpratmamaya çalış olur mu
canım her gittiginde rahim boyuna baktır 2.5 altına inerse o fena bebem sen arda beye git baktınmı pc adresine:44::44:
eşim geliyormş yoldaymış ben çıktım arkadaşlıgın için sagolsonra işşallah görüşrüz seni ve sıpamı rabbime emanet ediyorm işşallah 40 haftaları görürsün
sağol canım ben de izmirdeyim,şuan 16.haftadayız inşallah.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
sen önce kendini iyi hisset sonra araştırmalara başla ben de 1 senede anca toplayıp karar verdim yeni bebeğe.
Hakkımızda haayırlısı olsun...
allah razı olsn kardeşim ya siz olmasaysınız ben ne yapardım birinizin ban cevap yazması bile ne güzel ablam diyorki geçen önceleri cenazeler olrd taziyelere gdierdik paşam diyor şimdi ise babacımız öldügünde ne garip oldk sanki hiç ölüm melegi bizim eve gramıcakmış gibi dedi insanın başına gelmeyince bilinmiyor malesef kızken hiç untmuyorm bize bir bayan gelmişte bebegi düşmüş ay ne aglamıştı gençlikmı dersin çocuklukmu dersin deidm anneme ne aglıyor gene olr kınamadım çocuklukya işte canım ya ama başıma 3 kere geldi allahım ne acı birşey otomatige baglamış gibi aglamalar krizlerhep dedim her bebegim ölünce rabbim sabrını ver dedim bacaklarıma vura vra eşim hep allahtan paşam bunu nutma dedi her seferinde evet allahtan işşallah öteki tarafta buluşrz arkadaş dediya yüzünüzü görmedik vs ben ömürümü kaybedince herken yumadı benimle agladı telefonlar ssmadı neden evlat acısı hep kendilerinde birşey buldlar hepimizin kaderi aynı canlar hep doktor hatası ah o keşkeler yokmu o keşkeler olmuyor işte ilk bbegimde hadi cahilodim 2 bebegimde demediki dokyorm testlere bakalım 2 sene dogm kotrol hapı kullandım hem hormonlarım düzelsin diye o arada bana diyebilirdi git şunu bunu yap diye ama demedi anca aldıgı paraya baktılar kızımda sigortaya gittim allah var doktorn çok iyiydi anne şefkatiyle yaklaştı hep ona dedim kan idrar vs gerekiyrm yok rahimin dikicez öle drcak dedi beni kandırdı eşim dikiş atılsın dedi drcak hep allah nasip etsin işşallah derdi adamı suçladım oglm ölünce beni dinlemediniz diktirmediz diye sonra anladımki bende sorn var kanda pırtılaşma eşime çok yalvardım hakkını helal et diye adamın saçı 1 günde beyazlarmı oglumuz öldü saçlarına aklar düştü kahrold seni neden dinlemedim diye ama bilemedik işte 3 şehitmi vermem lazımdı kandaki pırtılaşmayı ögrenmek için eger ben arda beye gitmeseydim gene prıtılaşma oldg ögrenemicektim gene kaybedicektim belkim
diyorm şimdi hamile kalsam :44::44::44:hadi arda beye gittim ilaçlara başladım ignelere başladım ya herşeye ragmen durmassa diyor içimdeki vesvese eşim şimdiye kadar gözümün yaşına bakmazdı allah var korunmayı bırakırdı ben hazır degilim diye korunuyor5 kilo bir tarafa 70 bir düşşsem bende mutlusu yok he işşallahta düşücem geçen haftadan beri kaçamak hiç yapmadım perşembe kabl günü bende 6 çeşit yapıcem kendimede dkan krebi yaparım temem onlar mamaları götürü bende krebi tavugu götürüm aman olsun şu kiloları veriyimde eşim söz verdi beni künefe yemeye götürücek tadı nasıl hiç bilmiyorum
kızlar ben halen adet olmadım ya korkmdan teste yapamıyorum ne yapsam :18::18::18::18:
Canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin sen hangi doktora gidiyorsun memnunmusun doktorundan
kızlar yarın kontrolüm var bu hafta çok stresliydi benim için en son 9 haftalıkken kaybetmiştim bebeğimi inşallah 10. haftada olduğumu görürüm yarın
mesajımı okuduğunuzda dua edin bana olur mu sizleri tanımasamda bu yolda emek harcayan sıkıntılar çeken herkes için dua ediyorum her gece
sizde bana dua edin olur mu rabbim daha fazla bekletmeden hayırlısıyla bebişlerimize kavuştursun bizi
dualrınızı eksik etmeyin
Chnb canım günaydın
Nasılsınız Arda kuzu nasıl.Sabah sabah seni görünce altta gülümsedin. Senim içinde gün erken başlıyor dini canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?