- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.581
kızlar geldim çok şükür en korktuğum haftaydı bebişim büyümüş
16sına serklaj için randevulaştık
korkuyorum biraz rahim ağzı yetmezliği varmı diye sordum onun için kesin bişii diyemeyiz yapışıklık vardı açtık dedi
her serklajın sebebi rahim ağzı yetmezliği değildir dedi......
Kızlar merhaba,herkes iyi gördüğüm kadarıyla..
Ben geçen hamileliğimde folikplus içmiştim..Kalmadan önce..hamile kaldıktan sonra solgara geçtim..ozaman kabızlık durumum başlamıştı..şimdi yine solgarı içmeye başladım..Ve içtiğimden beri kabızlık sorunu varacaba solgarmı yapıyor anlamadım..Folbiol mü başlasam..Sizde hiç böyle bir sorun oldumu?yoksa tesadüfmü benim durumum?
monsherose arkadasim insallah guzel haberlerle gelirsin cnm
kizlar sanirim usuttum idrarimda yanma var ve esimde grip olmus cok korkuyorum banada bulasacak diye .
yarin burdaki dr esim soylesinde bi idrar tahlili veriyim ..
hakkimizda hayirlisi..
ya hep kotu ruyalar goruyorum boynumda nuskamda var ama yine goruyorum artik uyumaktan korkar oldum..
diger hamileligimde annem bi nuska yaptirmis bizim oralarda boylama diyorlar o bana cok iyi gelmisti hic ruya dahi gormuyordum onu taktim ama yine goruyorum anneme soyledim oda hocaya soylemis o boylamayi bir defa dahi cikarirsa olmaz dedi bende uc yil boyunca cikarmistim ..
Anneme diyeyim bi daha yaptirsin
cunku bebegime birsey olmasindan korkuyorum oda etkileniyor ..
bu sabah esim kalkti geceden korkmustum zaten beni uyandirirken bi korktum cocuk karnimda fir dondu resmen..
merhaba kızlar , çok hızlı bir göz gezdirdim , çok şükür yaramazlık yok
biz çok zor geceler ve günler atlattık hala da toparlanamadık
oğlanın hastalığı tekrarları
öksürmekten kusmaktan mahvoldu
dünde yürüyemiyorum diye uyandı
öksürmekten dermanı kalmamış
eşimde hasta
annem aradı dün ağlamaktan konuşamadım
hemoroidim ağrmaya başladı birde
annem dayanamadı pazar günü gelecek
sağo canım istanbul dayım doktorum seval taşdemir doğum tarihi allah izin verirse 05-08-2013 tatlım eksik bişii varsa yazarım cinsiyet belli değil tatlım...Gözün aydın canım
Görmüşsündür belki başka arkadaşlara da umut ve yol gösterici olması açısından iki liste tutuyoruz,doktor,yaşadığın il,bebeğinin doğacağı tarih ve cinsiyeti gibi bilgileri bana yazarsan srni de ekletrim
sağol canım inşallah o günleri bi görsem dua edin tatlım....cnm guzel haberler getirmisim
16 sinda da dikis olucaksin insallah 38-40 haftalari gorursun..
Canim ben folbiol kullanmistim ve kabizlik sorunu yasamadim
Banada kan haplari sikinti yaratmisti.
Ben bu durumda zeytinyagli sade pirasa ve brokoli karnibahar salatasi tuketmeni tavsiye ederim.zeytinyagli ve limonlu
Bu arada hazirliklar baslamis hayirlisi olur insallah
Test sonuclarini aldinmi yilbasinda cikicak demistin.
korkuyorum biraz rahim ağzı yetmezliği varmı diye sordum onun için kesin bişii diyemeyiz yapışıklık vardı açtık dedi
canım histeroskobide rahimde yapışıklık çıkmıştı onu açmışlardıHoş gelsin arkadaşım..Gözün aydın..İnşallah zamanında kucağına alırsın bebeğini.Sana niye serklaj yapılıyor?Anlayamadım ben.
canım strese girme ben kızımı dogm ettigimde sol bacagımı attım sagı atamadım doktor kendi attı b ney dedi kasmışın kendini dedi relaks ol inan olcagın önüne geçilmiyor sen şidi kolay demesi diyorsun ama mecburuz bebem bebelerimiz içinmonsherose arkadasim insallah guzel haberlerle gelirsin cnm
kizlar sanirim usuttum idrarimda yanma var ve esimde grip olmus cok korkuyorum banada bulasacak diye .
hakkimizda hayirlisi..
ya hep kotu ruyalar goruyorum boynumda nuskamda var ama yine goruyorum artik uyumaktan korkar oldum..
diger hamileligimde annem bi nuska yaptirmis bizim oralarda boylama diyorlar o bana cok iyi gelmisti hic ruya dahi gormuyordum onu taktim ama yine goruyorum anneme soyledim oda hocaya soylemis o boylamayi bir defa dahi cikarirsa olmaz dedi bende uc yil boyunca cikarmistim ..
bu sabah esim kalkti geceden korkmustum zaten beni uyandirirken bi korktum cocuk karnimda fir dondu resmen..
canım kıızmda annem baktı bana serklajımdada annem vardı annan kızma babanne yatalakya içi rahat etmez şimdi o bebegi gibi olmştr babanne olmassydı ben inanıyorm kesin sanada gelir bakardısağol canım gelirim tabi ne demek eşimi bekliyorum yarım saate gelir gideriz bende hazırlanıyım şimdi...
zaten dolaşmadan geliyoruz hemen yazarım canım bak şanslısın annen gelick benim ki alın bi haftada siz bakın ben kızımı görmye gideyim diyemiyo
bırakamıyo babanemi kimseye o kadar kötü zamanlarım oldu annem yanımızda olmadı
yinede şanslısın canım unutma....
canım ben kızımı kaybettigimde mesaj atmıştım gel görüşelim demişti o da dalında zaman ama parasıda gülezkızlar dün tvde seval taşdemiri izledim. sizce nasıl bir doktordur. aslında cemil beye karar vermiştim ama sürekli tvde bu kadının başarılarını duyuyorum. bide bana internetten msj yazmıştı kan sulandırıcılara başla diye.. cemil bey vermedi ama.
kafam karıştı yine....
çok moralim bozuk kimseye güvenemiyorum.
bu aralar yine bebek planı yapmayabaşladım diye strese girdim. bir doktora tam anlamıyla güvenebilsem...
benim doktorum niye vermedi kan sulandırıcı ya.
bide internette okudum mthfr677 heterezigotsa homosisteine bakılıyormuş ona göre karar veriliyormuş. ama şuana kadar arda beyde ,cemil beyde hiç böyle bir şeye bakmadı.
şu internetten fazla araştırmakta bazen insanın kafasını karıştırıyo...
rabbim esirgesin yavrm işşallah birşey olmazMerhaba canlar.
Bu haftalarda beli ağrıyın varmı. Benim buğün belimde bir ağrı var. Karnımda şiş. Gaz aranıyordum onuda attım ama geçmedi.
İki gündür ev biraz hareketli acaba kendinimi sıkıyorum.
Görüncem yılbaşı akşamı saat 12 ye 20 kala oğluyla bize geldi kız. Artık dayanamamış eşine. Ben bekliyordum şu doğum bi geçse diyordum. Tabi babanın Abi'lerin birşeyden haberleri yoktu şok oldu hepsi. Kayınpederimin evi iki katlı görümcemle evlendiğinden beri kışı yakıt çok geldiğinden bizde ve görümcemle kalırdı. İki ay. Şimdi evde kombi yakıldı oraya geçecekler fakat koca ev hemen ısınmıyor. Bide hem kız hemde oğlu hastalar öksürükten duramıyorlar. O eve gitseler kesin zatürre olurlardı. Bakalım yarın geleceklermiş. Rabbim hepimizin yuvasına huzur ve afiyet versin.
Aslında gerilmedim ama bu gün annem le yengende yemek için gelince ev iyice yoğundu. Sanırım ben yalnızlığa iyice alıştım. Sakinlik istiyorum. Depresyondamıyım ne:18::18:
Allah'ın sana sığındık.
canım bende hiç olmadı ben bol bol kivi anansa yedim birde ballı limonl ılık s iç iyi geliyorKızlar merhaba,herkes iyi gördüğüm kadarıyla..
Ben geçen hamileliğimde folikplus içmiştim..Kalmadan önce..hamile kaldıktan sonra solgara geçtim..ozaman kabızlık durumum başlamıştı..şimdi yine solgarı içmeye başladım..Ve içtiğimden beri kabızlık sorunu varacaba solgarmı yapıyor anlamadım..Folbiol mü başlasam..Sizde hiç böyle bir sorun oldumu?yoksa tesadüfmü benim durumum?
ksra bakma sana yazdıktan sonra işlerimi hallettim 8 çeşit yaptım yarın kabul günüm var :2::2:evi temizlicem sabah yemin olsn belim kopuyorkızlar geldim çok şükür en korktuğum haftaydı bebişim büyümüş
aman sana hiç misafirler gelmesin bebem o yz hatndan haber varmı pekimetalcim cnm benim kasik agrim var suan ama senin haftana gelince ne olur bilemem insallah iyi olursun cnm ya..
cnm bizede misafir gelince kayisi gevsetiyoruz..
canım geçmiş olsn rabbim şifa versin ne gzüel annecin gelicekmiş benimkinide getiricem şubatta dügünü yapalımmerhaba kızlar , çok hızlı bir göz gezdirdim , çok şükür yaramazlık yok
eşimde hasta
canım kaç ayda başladı bebem doktora sordnm acaba diyorm strese giriyorsnya ondan olrmu bendede oluyord doktorm yattıgın için devamlı olr deid korkma rabbim şifa versin okadar eziyet çekiyorki işşallah hayırlı evlatlar olr yavrluarımızIdare ediyoruz canım çok şükür,teyzeler gibi çarpıntı ve nefes darlığı dışında iyiyim,kalbim yerinden çıkacak,haftalar büyüdükçe zaman daha mı zor geçiyor anlamadım,sen nasılsın kasık ağrın mı var?
herkese slm
bikaçgün giremedim sayfalar almış başını gitmiş...hepsini okuyamadım...
inşallah güzel anneler ve bebişleri için herşey yolundadır....
keyifler yerindedir...bebeiş bekleyenlerde hayırlısıyla güzel haberi alırlar en kısa zamnda..
doğumu yaklaşanlarada Allah kolay doğum nasip etsin sağlıcakla alsınlar bebeklerini kucaklarına inşallah...
bende iyiyim hamdolsun..salı sabaha karşı bir ağrı başladı bende tam çamaşır lastiği hizasında avuç içi kadar bi yer..
sabaha kadar ağrıdı..
sonra acile gittik tabi yılbaşı ertesi doktor yok..idrar tahlili yaptı herşey normal derken ağrıda geçti gitti Allahıma şükür..
bende hep ya mubdiu çektim elimi karnıma koyum şifa oldu sanki psikolojikmidir nedir..
eşimde ne zaman tatil olsa sende bişiler oluyor diyor..sanki ben tatili bekliyorum..doktora ulaşmak zor oluncaa söyleniyor...
derken ogün bugündür iyiyim hamdolsun...
Canım valla ne biliyim,dr kalbin iki kişilik çalışıyor diyor,normaldir inşallahcanım strese girme ben kızımı dogm ettigimde sol bacagımı attım sagı atamadım doktor kendi attı b ney dedi kasmışın kendini dedi relaks ol inan olcagın önüne geçilmiyor sen şidi kolay demesi diyorsun ama mecburuz bebem bebelerimiz içinhep güzel düşün bebegini kgacına alıcagını düşün kan slandırıcılar başladınmı sen bakıyım
canım kıızmda annem baktı bana serklajımdada annem vardı annan kızma babanne yatalakya içi rahat etmez şimdi o bebegi gibi olmştr babanne olmassydı ben inanıyorm kesin sanada gelir bakardıneticede bu anne
canım ben kızımı kaybettigimde mesaj atmıştım gel görüşelim demişti o da dalında zaman ama parasıda gülez
rabbim esirgesin yavrm işşallah birşey olmaz
canım bende hiç olmadı ben bol bol kivi anansa yedim birde ballı limonl ılık s iç iyi geliyor
ksra bakma sana yazdıktan sonra işlerimi hallettim 8 çeşit yaptım yarın kabul günüm var :2::2:evi temizlicem sabah yemin olsn belim kopuyorsenin adınada çok sevindim işşallah herşey gönlümüzce olur bebem dualarım hepinizle
aman sana hiç misafirler gelmesin bebem o yz hatndan haber varmı peki
canım geçmiş olsn rabbim şifa versin ne gzüel annecin gelicekmiş benimkinide getiricem şubatta dügünü yapalımçok özledim annemi kardeşimi eymeni gelinimizi
canım kaç ayda başladı bebem doktora sordnm acaba diyorm strese giriyorsnya ondan olrmu bendede oluyord doktorm yattıgın için devamlı olr deid korkma rabbim şifa versin okadar eziyet çekiyorki işşallah hayırlı evlatlar olr yavrluarımız
canım çok düşünüyorsa seni birazda ver ona o taşısın stresini o çeksin böyle diyorlarya sinirim zıplıyo sen eşini bana yolla benim bu aralar dejarj olmam lazım stresimi atam ben bir dövüyüm sende rahatla bende
evet canım 13 sene oldu babanem yatalak aynen çocuğu gibi öperek uyundırır öperek kaldırırcanım strese girme ben kızımı dogm ettigimde sol bacagımı attım sagı atamadım doktor kendi attı b ney dedi kasmışın kendini dedi relaks ol inan olcagın önüne geçilmiyor sen şidi kolay demesi diyorsun ama mecburuz bebem bebelerimiz içinhep güzel düşün bebegini kgacına alıcagını düşün kan slandırıcılar başladınmı sen bakıyım
canım kıızmda annem baktı bana serklajımdada annem vardı annan kızma babanne yatalakya içi rahat etmez şimdi o bebegi gibi olmştr babanne olmassydı ben inanıyorm kesin sanada gelir bakardıneticede bu anne
canım ben kızımı kaybettigimde mesaj atmıştım gel görüşelim demişti o da dalında zaman ama parasıda gülez
rabbim esirgesin yavrm işşallah birşey olmaz
canım bende hiç olmadı ben bol bol kivi anansa yedim birde ballı limonl ılık s iç iyi geliyor
ksra bakma sana yazdıktan sonra işlerimi hallettim 8 çeşit yaptım yarın kabul günüm var :2::2:evi temizlicem sabah yemin olsn belim kopuyorsenin adınada çok sevindim işşallah herşey gönlümüzce olur bebem dualarım hepinizle
aman sana hiç misafirler gelmesin bebem o yz hatndan haber varmı peki
canım geçmiş olsn rabbim şifa versin ne gzüel annecin gelicekmiş benimkinide getiricem şubatta dügünü yapalımçok özledim annemi kardeşimi eymeni gelinimizi
canım kaç ayda başladı bebem doktora sordnm acaba diyorm strese giriyorsnya ondan olrmu bendede oluyord doktorm yattıgın için devamlı olr deid korkma rabbim şifa versin okadar eziyet çekiyorki işşallah hayırlı evlatlar olr yavrluarımız
canım çok düşünüyorsa seni birazda ver ona o taşısın stresini o çeksin böyle diyorlarya sinirim zıplıyo sen eşini bana yolla benim bu aralar dejarj olmam lazım stresimi atam ben bir dövüyüm sende rahatla bende
monsherose arkadasim insallah guzel haberlerle gelirsin cnm
hakkimizda hayirlisi..
kızlar dün tvde seval taşdemiri izledim. sizce nasıl bir doktordur. aslında cemil beye karar vermiştim ama sürekli tvde bu kadının başarılarını duyuyorum. bide bana internetten msj yazmıştı kan sulandırıcılara başla diye.. cemil bey vermedi ama.
kafam karıştı yine....
çok moralim bozuk kimseye güvenemiyorum.
bu aralar yine bebek planı yapmayabaşladım diye strese girdim. bir doktora tam anlamıyla güvenebilsem...
benim doktorum niye vermedi kan sulandırıcı ya.
bide internette okudum mthfr677 heterezigotsa homosisteine bakılıyormuş ona göre karar veriliyormuş. ama şuana kadar arda beyde ,cemil beyde hiç böyle bir şeye bakmadı.
şu internetten fazla araştırmakta bazen insanın kafasını karıştırıyo...
eşimde hasta
herkese slm
bikaçgün giremedim sayfalar almış başını gitmiş...hepsini okuyamadım...
inşallah güzel anneler ve bebişleri için herşey yolundadır....
keyifler yerindedir...bebeiş bekleyenlerde hayırlısıyla güzel haberi alırlar en kısa zamnda..
doğumu yaklaşanlarada Allah kolay doğum nasip etsin sağlıcakla alsınlar bebeklerini kucaklarına inşallah...
bende iyiyim hamdolsun..salı sabaha karşı bir ağrı başladı bende tam çamaşır lastiği hizasında avuç içi kadar bi yer..
sabaha kadar ağrıdı..
sonra acile gittik tabi yılbaşı ertesi doktor yok..idrar tahlili yaptı herşey normal derken ağrıda geçti gitti Allahıma şükür..
bende hep ya mubdiu çektim elimi karnıma koyum şifa oldu sanki psikolojikmidir nedir..
eşimde ne zaman tatil olsa sende bişiler oluyor diyor..sanki ben tatili bekliyorum..doktora ulaşmak zor oluncaa söyleniyor...
derken ogün bugündür iyiyim hamdolsun...
hamilelikte uyku kaçması, çeşitli rüyalar görmek normaldir, tıbben de bir açıklaması vardır.. Kan hacmimiz o kadar çok artıyor ki, hormonlarımız da değişiyor.. Çok vesvese yapma..Geçecektir..Bilinç altına öyle lanse ediyorsun..
Ben ilk hamileliğimde kendi doktorum rahim ağzı yetmezliğin var yatman lazım dediğinde böyle birşey nasıl yatarım diye düşündüğümde bir arkadaşımın önerisiyle Etiler de tüpbebek merkezi olan Seval Taşdemir e gitmiştim 4 yıl önce.. Evet var fakat yatsan da olur yatmasanda gibi ortada konuşarak kafamı iyice karıştırmıştı.. Bende bunun üzerine 3. bir doktora gitme gereksinimi duymuştum...
Genel olarak tavsiye edilen bir doktor fakat sanırım daha çok tüp bebek takibinde daha iyi..
hadi bakalım güzel haberlerle gelmişsin... zamanında doğum yaptığının haberlerini de alacağız zamanla inşallah
gecmıs olsun.. bızde de hastalık durumu degısmedı.. daha da kotu oluyoruz.. bız de aılecek hasta oldukyarında ıyılesme gormez ısem oglumda doktora goturecegım bakalım..
gecmıs olsun.. agrılar bır daha ugramasın..ıyı dılekler ıcın de tesekkurler
eşimde hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?