- Konu Sahibi hidennisko
-
- #36.561
günaydın canım. büyük oğlanı okula yolcu ettim ondan ayaktaydım. sağ olsun eşim hazırlıyor gönderiyor ben de manevi olarak destek oluyorum:)) çünkü çaktırmadan kıskanıyor. dün bebek benden daha kilolu doğmuş deyip onu taktı:)) çok seviyor ama kıskançlık da var...
ahmet ardam iyi şükür gaz süt bez değişimi muhabbet geçiyor zaman. hala temizlik ve düzenle uğraşıyorum dün akşam da misafir vardı.
senin oğlan nasıl okuma durumu nasıl gidiyor ödevler çok mu?
kardeş fikrine nasıl bakıyor....
kızlar yarın kontrolüm var bu hafta çok stresliydi benim için en son 9 haftalıkken kaybetmiştim bebeğimi inşallah 10. haftada olduğumu görürüm yarın
mesajımı okuduğunuzda dua edin bana olur mu sizleri tanımasamda bu yolda emek harcayan sıkıntılar çeken herkes için dua ediyorum her gece
sizde bana dua edin olur mu rabbim daha fazla bekletmeden hayırlısıyla bebişlerimize kavuştursun bizi
dualrınızı eksik etmeyin
Baktim cnm 3doktor vardi ama esim ahmet beye gideriz dedi cok istiyosan madem diye.....
bahsetmistim ya oda ablamin doktoru oda cok iyidir bakirkoyde.....artik onun dedigine gore
gerekirse arda beye gideriz tatlim sagol insallah gerek kalmaz gerci.....
Cnm beni hic alttan muayene etmedi belki dikisten sonra daha fazla muayene eder alltan
Sende sagol canim yardimci oldun ben daima buralardayim cunku disari cikmak yorulmak yasak
surekli yatiyorum konusuruz yine......
canım işte insanın başına gelmeyince bilinmiyor malesefben fen öğretmeniyim okulda hamilelik doğum vs en ince ayrıntısına kadar gördük,öğrencilere de üreme sistemi konusu gelince anlatıyorum nasıl olur bebek,hamilelik dönemi,beslenme vs. evlenmeden önce daha doğrusu oğlumu kaybetmeden önce hep düşük olayını çok güzel bir şey olarak görürdüm,gayet soğuk kanlı anlatırdım,ne güzel bir savunma mekanizmamız var vücut sağlıklı olmayan şeyi atıyor derdim...sonra evlat acısını tadınca anladımki bu öyle değil bambaşka tarisiz bir acıymış.hayaller kuruyorsun,onun hareketlerini hissediyosun,görüyorsun,eşyalar almaya başlıyorsun sonra biranda onsuz kalıyorsun.kendini suçlamaya başlıyorsun,öyle mi yapmalıydım böylemi yapmalıydım diye.......
kader,kısmet,biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın...
işşallah güzel haberllerle gelirsin bütün kalbimle diliyorm rabbim evladının acısını göstermesin sana işşallahkızlar yarın kontrolüm var bu hafta çok stresliydi benim için en son 9 haftalıkken kaybetmiştim bebeğimi inşallah 10. haftada olduğumu görürüm yarın
mesajımı okuduğunuzda dua edin bana olur mu sizleri tanımasamda bu yolda emek harcayan sıkıntılar çeken herkes için dua ediyorum her gece
sizde bana dua edin olur mu rabbim daha fazla bekletmeden hayırlısıyla bebişlerimize kavuştursun bizi
dualrınızı eksik etmeyin
Chnb canım günaydın
Nasılsınız Arda kuzu nasıl.Sabah sabah seni görünce altta gülümsedin. Senim içinde gün erken başlıyor dini canım.
canım geldi geçti bebem babama çok düşkündüm ben zor bir gün geçti benim için çopk alışmıştım her 1 ocakta aglarımPaşam
Canım yine yıpratıyorsunuz kendini. Panik atağında artmış. Kontrollerini aksatmıyorsun dimi. Bak Şubat'tan sonra denemeler başlayacaksın. Hem ruhun hemde bedenden hazırlı olmalısın canım. Yorma yüklenme bu kadar kendine. Allah a emanet ol.
paşam metale katılıyorum canım sakin ol bir... böyle yaparsan hamilelik çok zor olur. hamileysen de ne güzel zaten istediğin ay geldi boş ver nişanı...
melek81 ne pozitif yaklaşım bardağın dolu tarafını görmek lazım ne güzel... oğluşuna geçmiş olsun...
umdum 1982 canım kaybın yeniymiş. burada çoğumuz benzer acılar yaşadık. erken dönem kaybın da varmış. pıhtılaşma testlerine de baktır bence...
moonsherose ibşallah dr görüşmen iyi geeçer. ben de edirnede 14 yıl yaşadım...
ben de şükür yavruma kavuştum yeni arkadaşlar...serklajla...
monsherose arkadasim insallah guzel haberlerle gelirsin cnm
kizlar sanirim usuttum idrarimda yanma var ve esimde grip olmus cok korkuyorum banada bulasacak diye .
yarin burdaki dr esim soylesinde bi idrar tahlili veriyim ..
hakkimizda hayirlisi..
ya hep kotu ruyalar goruyorum boynumda nuskamda var ama yine goruyorum artik uyumaktan korkar oldum..
diger hamileligimde annem bi nuska yaptirmis bizim oralarda boylama diyorlar o bana cok iyi gelmisti hic ruya dahi gormuyordum onu taktim ama yine goruyorum anneme soyledim oda hocaya soylemis o boylamayi bir defa dahi cikarirsa olmaz dedi bende uc yil boyunca cikarmistim ..
Anneme diyeyim bi daha yaptirsin
cunku bebegime birsey olmasindan korkuyorum oda etkileniyor ..
bu sabah esim kalkti geceden korkmustum zaten beni uyandirirken bi korktum cocuk karnimda fir dondu resmen..
sağol canım amin rabbim kimseyi ani ölümle sınamasın canım ama herşey allah tan.....birazdan çıkıcaz doktora gidicez dua edin our muCanım paşamla paylaşımını okudum. Başın sağolsun. Rabbim bir daha böyle acılar vermesin.
Bugünkü kontrolün rabbimîn izniyle güzel geçsin canım. Hayırlı habetlerlerini bekliyoruz. Allah yar ve yardımcın olsun.
paşam metale katılıyorum canım sakin ol bir... böyle yaparsan hamilelik çok zor olur. hamileysen de ne güzel zaten istediğin ay geldi boş ver nişanı...
melek81 ne pozitif yaklaşım bardağın dolu tarafını görmek lazım ne güzel... oğluşuna geçmiş olsun...
umdum 1982 canım kaybın yeniymiş. burada çoğumuz benzer acılar yaşadık. erken dönem kaybın da varmış. pıhtılaşma testlerine de baktır bence...
moonsherose ibşallah dr görüşmen iyi geeçer. ben de edirnede 14 yıl yaşadım...
bizde 4 sene kaldık canım eşim orda öğrenciydi oda 7 sene yaşadı 2006 2011de ordayık güzel sakin şehirdir......
ben de şükür yavruma kavuştum yeni arkadaşlar...serklajla...
sağol canım dua et olur mu??Güzel haberlerle gelirsin inşallah..
2013 ün ilk iş gününden günaydınlar..
sağol canım sağolıkla bebeğini kucağına canım...bende öyleyim ya sürekli rüya halindeyim bide benim rüyalarım çıkarmonsherose arkadasim insallah guzel haberlerle gelirsin cnm
kizlar sanirim usuttum idrarimda yanma var ve esimde grip olmus cok korkuyorum banada bulasacak diye .
yarin burdaki dr esim soylesinde bi idrar tahlili veriyim ..
hakkimizda hayirlisi..
ya hep kotu ruyalar goruyorum boynumda nuskamda var ama yine goruyorum artik uyumaktan korkar oldum..
diger hamileligimde annem bi nuska yaptirmis bizim oralarda boylama diyorlar o bana cok iyi gelmisti hic ruya dahi gormuyordum onu taktim ama yine goruyorum anneme soyledim oda hocaya soylemis o boylamayi bir defa dahi cikarirsa olmaz dedi bende uc yil boyunca cikarmistim ..
Anneme diyeyim bi daha yaptirsin
cunku bebegime birsey olmasindan korkuyorum oda etkileniyor ..
bu sabah esim kalkti geceden korkmustum zaten beni uyandirirken bi korktum cocuk karnimda fir dondu resmen..
sağol canım gelirim tabi ne demek eşimi bekliyorum yarım saate gelir gideriz bende hazırlanıyım şimdi...paylaşımlar yaparız canım sen burayı aksatmada helede dogmdan sonra gelmemezlik yapma vallahi kendimi kllanılmış hissediyorum dogm edene kadar geliniyor sonra dogrlyor sonra giriliyor kızlar dogrdum vs deniyor bir ara girilmiyor bizde üzülüyorz bir bakıyorzki başka sitelerde yazışılıyor chnbde bana katılıyor brdaki kızlarda ya ara sıra yazın illahı hergün degil yada hiç girmeyin sonra biz üzülüyorz ben yazmasamda girip okuyorm yaram çok taze diye giremeidm bebegim yoklkki neyi yazayım acılarım çok yazıncada kızları sıkam istemiyorum aman kafam dumanlı bu aralar herşeye çatasım var insan emek veriyor braya ben hamile kalınca kara kara düşünüyorm ben kkya nasıl girerim diye benimki masa üstü malesef önceden yatak odasındaydı sandıgın üstünde yatagın üstüne alıp yazıyodm şimdi ise bebek odasında orda otryorz sandıgı oraya koydm kanepem var tev koydm oraya rahat olr diye yatak odasında olnca millet giriyor oraya bende rahatsız oluyorum annemi memleketten alıcam gidice işşallah bende kalıcek bebeg nasıl vesile olurum allah bilir artık
canım işte insanın başına gelmeyince bilinmiyor malesefşimdi beni görsen herşeye aglıyorm insan belgesel seyrederken aglarmı eşim diyor kafayı yedi hatun cumartesi foxta bir dizi başladı kadım erkek arkadaşından hamile kalıyor doguryor 2 bebeg hamile yştrc taşıyor vs hamile hamile gidiyor hapise dış ülkede kann varmış 3 ay içinde ya gelip akraban alıyormuş yada çock esirgene yrdna veriliyormş alt kata inmiştim eşimle otrmaya on seyrederken sen beni bir aglama tut kızım annesi bebegi almaya geldi ayrılıcaklar kız nasıl aglıyor ben aglayınca degiştirdiler kanalı dedim allahım evladından ayrılıyor okadar taşı bir hata neler yaptı rabbim kimseyi evladından ayırmasın işşallah çok zor ben 3 melek dogurdum dogr ama herkez anası kız babası oglan aglama gene olr dediler çok şükür olurda ya acıları erkek kardeşimin karısı hamile kaldı annem aglayaraktan bana paşa gelin hamile dedi ay ne sevindim dedim anne neden aglıyorsn anneya işte kızım senin yok dedi olsun dedim olr üzülme dedim bir ölmeden görsem senin bebegini dedi görürüsün merajk etme dedim gelinin herşeyyile ben ilgilendim ben yeri ayarlamıştım renkli doplör için ömürüm bıraıp gitti ben ne şeker yüklemesi nede renkli doplör yaptırabildim renkli doplöre erkek kardeşim le gittik dedi abla sende gel dedim yok onlar karı koca girdi okadar hamile vardıki hep sırada bekliyorlar onlar içeri girdi ben bebegin kalop atışlarını duydkça aklıma geldikçe ay ne agladım otrdgm yerde millet bana baktı ne oluyor demiştirler kesin sonra dedim paşa kendine gel dışarı çıktım nefes almaya hava yetmiyor alamıyorm sen benim panik atagım az ah ömürüm dedim bende giricektim seni net görücektim dedim drdum agladım sonra gelini şeker yüklemesine götürdüm allahım sen o içerde kan veririken dedim canım ben dışardayım beni bahçede aglarken gördü üzüldü haliyle dedi abla aglama dedim içim acıyor bende çok istedim ne renkliye girebildim nede şeker yüklemesi yaptırabildim dedim abla dedi yaşadıklarım çok zor anlıyorm seni ben olsam ayakta kalamazdım dedi durdu anlıcagın herşeye aglayan paşa gelinin karnında eymen oynadıkça öptüm elledim sanki benim bebegim old dogum etti gelin hasta bakıcılar önce erkek kardeşime verdi al diye sonra kardeşim ban verdi eymeni anneme vermedi kucagıma verince öptüm kokladım çok agladım annemde tabi bir yerden agladı erkek kardeşimi hiç görmedim eymeni severken sebebi ablam üzülmesin gelin bile sevmez benim yanımda 15 gün kaldım sezeryanlı odl diye inanırmısın eve geldim çok agladım sanki ben dogrudmda elimden aldılar gibi old eşimde kızldı paşam sabırlı ol biizmde olcak dedi annesi sadece emziriyord düşün herşeyiyle ben ilgileniyordum benide bebegim olrm burya yazarmıyım kızılar renkli doplöre gidiyom kızlar şeker yüklemesine gidiyorm kızlar serklaj dikişimi aldırmaya gidiyorm kızlar dogrdm yarlarımı aldım kucagıma dermiyim acaba herkez allahs ana ikiz versin deyip duruyor bir hamile kalsam dogrsam varya tüm türkiye sevinicek elimizden hiç birşey gelmiyor dedigin gibi rabbimin taktiri şansımıza bebek varsa olur yoksa olmaz zaten eşimede dedim bir daha denerim allaha büyük konuşmyum dedim daha isteme benden dedim evlatlık alırım dahada olmazsa onlarında anaya babaya ihtiyacı var rabbim o haddeye getirmeisn işşallah ablamın kaynını çalıştıgı yerde bir bayan varmış bebegini dogurmuş vericek yer arıyormş parada istemiyormuş mutl bir yuvası olsn yeter demiş inan almak çok istedim annelik yapıyım ama eşim istemedi
işşallah güzel haberllerle gelirsin bütün kalbimle diliyorm rabbim evladının acısını göstermesin sana işşallahgelir gelmez yaz merakta ırakma beni benim bugün çok işim var yarın kabl günüm var çok hazırlık yapmam lazım :18::18:bu işler bitmez kardeşim kabul günüme gelenler yemegede kalıcaklar akşam yemeginide yapmam lazım :18::18:biri gelip el atsa ne ka güzel olurdu giremsemde dışardan girer bakarım sana çaktırma aramızda ziyaretçi edasıyla
canım geldi geçti bebem babama çok düşkündüm ben zor bir gün geçti benim için çopk alışmıştım her 1 ocakta aglarımyattıgı yerler nur olsn işşallah babalaımızın
canım gebe degilim demin test yaptım çok şüküreşim ben kendimden eminin dedi aslında 30 oldm ama hep 1 hafta öne atardı o yanılı beni hep ş 5 kiloy veriyim hemde marta kadar gider kafamı dagıtırım dinlenirim sonra tatil yapar gelirm annecimle işşallah sonrada allah kerim şimdi sevindim gebe degilim diye sevindimde sonra bebeg vesile olnce hayde bakıcez hamile kalıcazmı kalmıcazmı ya gene kalamazsem diyede korkmyor degilim :18::18::18:
kardeşini kıskanıyor demek sıpam bak senaman dikat edin yanında sevmeyin sıpayı bu arada pek dadl olmştr o tamda benlik rabbim ömrüne ömür katsın işşallah yavrmun annesi darısı olmayanların başına işşallah
canım ben seval hanımın hastasıtım çoookk memnunum sormak istediğin varsa seve seve cevaplarım canım....kızlar dün tvde seval taşdemiri izledim. sizce nasıl bir doktordur. aslında cemil beye karar vermiştim ama sürekli tvde bu kadının başarılarını duyuyorum. bide bana internetten msj yazmıştı kan sulandırıcılara başla diye.. cemil bey vermedi ama.
kafam karıştı yine....
çok moralim bozuk kimseye güvenemiyorum.
bu aralar yine bebek planı yapmayabaşladım diye strese girdim. bir doktora tam anlamıyla güvenebilsem...
benim doktorum niye vermedi kan sulandırıcı ya.
bide internette okudum mthfr677 heterezigotsa homosisteine bakılıyormuş ona göre karar veriliyormuş. ama şuana kadar arda beyde ,cemil beyde hiç böyle bir şeye bakmadı.
şu internetten fazla araştırmakta bazen insanın kafasını karıştırıyo...
Gözün aydın canımkızlar geldim çok şükür en korktuğum haftaydı bebişim büyümüş
16sına serklaj için randevulaştık
korkuyorum biraz rahim ağzı yetmezliği varmı diye sordum onun için kesin bişii diyemeyiz yapışıklık vardı açtık dedi
her serklajın sebebi rahim ağzı yetmezliği değildir dedi......
cnm guzel haberler getirmisimkızlar geldim çok şükür en korktuğum haftaydı bebişim büyümüş
16sına serklaj için randevulaştık
korkuyorum biraz rahim ağzı yetmezliği varmı diye sordum onun için kesin bişii diyemeyiz yapışıklık vardı açtık dedi
her serklajın sebebi rahim ağzı yetmezliği değildir dedi......
merhaba kızlar , çok hızlı bir göz gezdirdim , çok şükür yaramazlık yok
biz çok zor geceler ve günler atlattık hala da toparlanamadık
oğlanın hastalığı tekrarları
öksürmekten kusmaktan mahvoldu
dünde yürüyemiyorum diye uyandı
öksürmekten dermanı kalmamış
eşimde hasta
annem aradı dün ağlamaktan konuşamadım
hemoroidim ağrmaya başladı birde
annem dayanamadı pazar günü gelecek
Canım çok geçmiş olsun,bu kış sizin için zorlu oldumerhaba kızlar , çok hızlı bir göz gezdirdim , çok şükür yaramazlık yok
biz çok zor geceler ve günler atlattık hala da toparlanamadık
oğlanın hastalığı tekrarları
öksürmekten kusmaktan mahvoldu
dünde yürüyemiyorum diye uyandı
öksürmekten dermanı kalmamış
eşimde hasta
annem aradı dün ağlamaktan konuşamadım
hemoroidim ağrmaya başladı birde
annem dayanamadı pazar günü gelecek
Idare ediyoruz canım çok şükür,teyzeler gibi çarpıntı ve nefes darlığı dışında iyiyim,kalbim yerinden çıkacak,haftalar büyüdükçe zaman daha mı zor geçiyor anlamadım,sen nasılsın kasık ağrın mı var?Duyaydın canım nasılsın.
Hiç sesin çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?