Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
merhaba bi sorum olacak size daha önce alttan serklajla bebeğini kaybedip abdominal serklajla bebeğini kucağına alan oldumu çok merak ediyorum nasıl yapılıyor bu hamileyken karnı kesiyolarmış bu arada bende 2 melek annesiyim suan vaktim yok ama hepinizle tanışmak isterim günaydınlar

merhaba...başın sağolsun bende 4 melek annesiyim....en son 1 ay önce alttan dikişli olmasına rağmen 20 haftalık kaybettim...doktor bana da dedi alttan dikiş yetmedi..karından olucaksın diye...beklemedeyim şuan...burdaki aekadaşlar sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar...özellikle doktor tavsiyelerine kulak ver... bende yeni sayılırım..1 aydır burdayım bende...

Günaydın canlar

Hepinize sağlıklı huzurlu ve rahat bir gün geçirmenizi yüce mevlam nasip eylesin.
Benim bugün kontrolüm var. Çantamı arabaya koyduruyorum canlar. Heryerden kar var. Yollar açıktır inşallah.
Dün saat20:00 dan sonra ben yine çoştum. Yarım saat arayla iki nidilat bile aldım.
Rabb'ime emanetiz. Hepinizin dualarını bekliyorum. Allah sizlerden razı olsun.
Allahım sana sığındım. Hikmetini üzerimizden esirgeme.

Canlar şimdi Wc den çıktım.
Pembe renkli akıntım geldı. Allahım sen büyüksün hikmetini üzerinden esirgeme.
Randevum 13:00 ama daha erken gitmek arzum. Eşim müthiş rahat. Bişey olmaz diyor.

Randevum 13:00 ama daha erken gitmek arzum. Eşim müthiş rahat. Bişey olmaz diyor.

nişan mı geldi canım, doğum başladı o zaman, haftanda iyi korkma canım Allah yardımcın olsun..

Kizlar ben bebegimi kaybedeli 40 gun oldu hala adet olmadim sizce normalmi birde vajinanin icinde yanma ve agri var ozellikle idrarimi yaparken cok zorlaniyorum cok agrim oluyor idrar tahlili yaptirdim maya mantari cikti bugun doktora gidecem sizce bu mantarin bana bir zarari olurmu

Allah yardımcın olsun canım,haftan iyi iğnende yapıldı insallah Nisan değildir,bazen dikistende kanama olabilir benimde olmustu,guzel haberlerle don

metalcim allah yardımcın olsun, nişansa da hiç endişelenme, Allahın izni ile riskli haftaları atlattın
iyi haberlerini bekliyorum.
bizde 12.30 gibi çıkacağız, önce memoriala gidecegiz anestezi ekibi ile görüşmemiz gerekiyormuş, bazı tahliller yapılacakmış, sonra da femicale gideceğiz
inşallah bir aksilik yoktur da evime geri dönerim
hava da açtı burda baya
yollarda iyidir inşallah

evet cnm, doktorda aynı şeyi söyledi
ama uzun süren enfeksiyonel durumlarda olur böyle sıvı birikmeleri bazı çocuklarda geçer bazılarında kalır
sizinkinin geçici oldugunu düşünüyorum dedi
10 gün sonra kontrolümüz var
geniz eti bildiğim kadarı ile yok canım ya
ama bademcikleri büyük

naım benim bendede birşey blunmadı senin gibi çarpıntılarım oldu adı sana panik atak kaldıkese kagıdını iyice agzına sokucaksın hiç bir yerden hefes almıcaksın kese kagıdına vericen alıcan nefesi canım pogaca aşıyorzya kese kagıdı öle minik anlıcagın basit olyor ben evde hep bulundurrm rabbim şifa versin işşallah rabbim ol desin yeterki canım rabbim ol
canım gülmekten karnıma agrılar girdi desem eşim bile ne olyor dedi ne gülme
allah razı olsn canım eşime dedigin peçetei diyimde alsın ilaçta içesim yok bgün çok işim var evi topladım kahvaltıya gidicem arkadaşa eve gelicem yemek yapıcem yarın namaza başların kendimi bakıma almam lazım anlıcagın paşan hasta sabah kalktım brnm tıkanmış nefes alamadım eşim dedi yat kahvaltı hazırlama canım dedi halim olsa hazırlıcamda oda yok ilaçta içesim yok ya sevmiyorm işşallah kendiliginden geçer:2::2::2:sen benim idolümsün aman diyim yüregimi daglama
zaksın yakın degilsinki gelelim yardım edelim sen ev işelrini yaparken bende sıpama bakardım şimdiden rabbim kabl etsin banada bizlerede da et olurmu
of ya bizler minicik bebeklerimizi defin konusunda o kadar hassasız biri çöpe bebek cesedi atmış( vicdan da yok(
allahım ölelerini elime verseler vallahi gebertirim sinirlerim oynadı he :2::2::2:
canım başın sagolsn öncelikle 2 melegini kaybetmişsin bende 3 melegimi kaybettim sorm olucak hiç kan atlili yaptırdınmı kan pırtılaşması genetik vs sende serklaj oldmu sen gzüle bir özet ver biz sana seve seve yardım ederiz canım brda profösör oldkta
aman diyim dikkat et daha erkek 32 haftadasın işşallah zedenemme dicem ama olmcek bendede öle olmşt kaybettim ama maşşallah 32 canım korkma hayırlı haberlerini bekliyorz hadi görüm seni
canım bakıyorlar söylersin ona göre tedavin olr :2::2::2:
kızlar hayırlı sabahlar gripli gripli dedim nepiyolar bakam işe bakmadan açtım burayı birde eski halime gelsem allahım ne gripmiş cmartesinden beri geçmedi ya:2:

Hayırlısı olsun canım..
Chnb cim endişe etme canım..Biliyorsun benim 3 ayı geçti nerdeyse..Birde çok tuhaftı bir geliyordu,bir gelmiyordu..Bir artıyordu,Bir azalıyordu..En son doğum kontrol hapı içmiştim..Doktora gittim 2 kere biliyorsun..Ultrasonla baktılar parça yok dediler..Biride spekulumla baktı..Bence endişe etme..İçerde parça yoktur muhtemelen..Onu anlamanın bir diğer yoluda gebelik testi..İçerde parça varsa bhcg yüksek çıkıyormuş..Aklında bulunsun..Ama bence takma kafana.Kesilir yakında.

Canım hayırlı haberlerle git gel inşallah.Allahım sen koru,yardım et..Bizi habersiz bırakma.

metalcim nisan degildir insallah bende bilmiyorum valla bende nisan gelmiyor ya ondan bilmiyorum dikisinden gelmistir cnm korkma gelse dahi bi iki haftada hastanede durdururlar haftan iyi cnm rabbim yar ve yardimcin olsun ..
pasam o mendili hep esim kullaniyor oda cok grip olur nefes alamayinca burnuna tutuyor burnunu acip rahat nefes almasini sagliyor tekrar gecmis olsun bende bu gun bici bicimi yapiyim jilet fassi var bi de
bacaklarimda tek tuk tuy var onlari epilasyonla aliyimmi ki dikisten once almistim simdi tek tuk var zarari olurmuki siz bacaklarinizi nasil aliyonuz..

güzel hayırlı haberlerle gel inşallah,Allaha emanet ol seni ve bebişini korusun Rabbim

yolun açık olsun hayırlı haberlerle dönersin inş evine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…