- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.061
merhaba bi sorum olacak size daha önce alttan serklajla bebeğini kaybedip abdominal serklajla bebeğini kucağına alan oldumu çok merak ediyorum nasıl yapılıyor bu hamileyken karnı kesiyolarmış bu arada bende 2 melek annesiyim suan vaktim yok ama hepinizle tanışmak isterim günaydınlar
Canlar şimdi Wc den çıktım.
Pembe renkli akıntım geldı. Allahım sen büyüksün hikmetini üzerinden esirgeme.
Randevum 13:00 ama daha erken gitmek arzum. Eşim müthiş rahat. Bişey olmaz diyor.
Randevum 13:00 ama daha erken gitmek arzum. Eşim müthiş rahat. Bişey olmaz diyor.
nişan mı geldi canım, doğum başladı o zaman, haftanda iyi korkma canım Allah yardımcın olsun..
nişan ne yaaaw ? metal kaçıncı haftasındaki...???
Allah yardımcın olsun canım,haftan iyi iğnende yapıldı insallah Nisan değildir,bazen dikistende kanama olabilir benimde olmustu,guzel haberlerle donCanlar şimdi Wc den çıktım.
Nisan rahimagzindaki tikaca deniyor,hamilelik boyunca bebeği enfeksiyonlardan koruyor,genelde pembe yada kırmızı sumuksu bı akintiymis daha ben gormedim o geldi zaman dogum başlıyornişan ne yaaaw ? metal kaçıncı haftasındaki...???
Günaydın canlar
Hepinize sağlıklı huzurlu ve rahat bir gün geçirmenizi yüce mevlam nasip eylesin.
Benim bugün kontrolüm var. Çantamı arabaya koyduruyorum canlar. Heryerden kar var. Yollar açıktır inşallah.
Dün saat20:00 dan sonra ben yine çoştum. Yarım saat arayla iki nidilat bile aldım.
Rabb'ime emanetiz. Hepinizin dualarını bekliyorum. Allah sizlerden razı olsun.
Allahım sana sığındım. Hikmetini üzerimizden esirgeme.
Hiddenisko size de gecmıs olsun.. sızın kı daha cıddı valla.. kardesımın kızında da var aynı duurum kulakta sıvı bırıkmıs dıkkat edın duyma kaybnına neden olabılıyor.. genız etı varmıydı?
bız oglan bır ıyı bır kotu ıdare edıyor.. ayakta atlatıyor cok kotu degıl.. ben burun tıkanıklıgıma cozum bulamadım..sesım erkek gıbı cıkıyor..dudaklarım cok yanıyor.. gececek ınsalllah.
cok guldum:)) guzelmıs
naım benim bendede birşey blunmadı senin gibi çarpıntılarım oldu adı sana panik atak kaldıDÜN İLK ADETİMİ OLDUM...BEBEĞİ KAYBETTİKTEN 35 GÜN SONRA... VE Bİ PARÇA DÜŞTÜ DÜN TUVALETTE...GEÇEN HAFTA RAHİMDE MATERYAL KALDIĞINI SÖYLEDİYDİ DOKTOR...DOĞUMDAN SONRA KÜRTAJ OLDUNMU DEDİYDİ..YOK HAYIR DEDİM...İLAÇ VERDİ..1 HAFTADIR VAJİNAL FİTİL VE ANTİBİYOTİK KULLANDIM...BU İLAÇLAR TEMİZLER DEDİYDİ...İLAÇLAR DÜŞÜRDÜ PARÇAYI BELLİ..ACEP DEDİM DÜN BU İLAÇLARMI YAPTI YOKSA KALBİ...AMA BEN KENDİMİ BİLİYORUM..ASLINDA NORMALDE BENDE GASTRİT VAR...BAZEN DURDUK YERE KALBİM TEKELER..HEMEN KALKARIM GEĞİREREK GAZ ÇIKARINCA RAHATLAR BİDAHA OLMAZ...AMA BU SEFER DÜN İLK DEFA 7-8 SAAT HİÇ DURMAKSIZIN KALBİM RİTMİ BOZUK BİŞEKİLDE ATTI...NE KADAR GAZ ÇIKARSAM NAFİLE..BIKTIM BU MİDEMDEM..ÇARE BULUNMADI YILLARDIR..GASTRİT ÇIKIP DURUR..BVERDİKLERİ İLAÇTA Bİ HALTA YARAMIYO...SU BİLE İÇSEM GAZ YAPIYO YAA...BU KADAR OLMAZKİ...HAMİLEYKEN NE GÜZEL BÜTÜN ŞİKAYETLERİM BİTTİYDİ KENDİLİĞİNDEN..HAKKATTEN HAMİLEYKEN HORMONLAR NASIL DEĞİŞTİRİYO...ELİMDE AYLARCA DURAN SİĞİL HAMİLELİKTE KENDİLİĞİNDEN KAYBOLDU...HAMİLELİK HORMONLARI KEŞKE HERZAMAN OLSA...VE BEN DAHA ÖNCE KAÇ SENE ÖNCE KALBE GİTTİYDİM BİŞEY OLMADIĞINI SÖYLEDİLER..EKG ÇEKTİRİP ULTRASN VS...HERŞEY TEMİZ...BEN GEĞİRMEYLE GEÇTİĞİNİ KEŞFETTİM...ANLADIMKİ GAZ KALBİ ETKİLİYO SIKIŞTIRIYOR...AMA DÜN ÇOK FENAYDI...KALBİM DEĞİŞİK ATTIKÇA BEN MORAL BOZUK KEYİFSİZ KORKU PANİK...DURDUK YERE OLDU..GAYET NEŞELİYDİM YANİ... BENDE ANKSİYETE BOZUKLUĞU ÇIKTI PSİKİYATRİ ÖYLE DEDİYDİ..Bİ MÜDDET İLAÇ KULLANDIM SONRA AMAAAAN DEDİM ATTIM..KAFANDA BİTİCEK HERŞEY DEDİM KENDİ KENDİME..İLAÇ İYİ DEĞİL....KENDİ KENDİME MORAL VEREREK DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM ...
KESE KAĞIDIYLA AĞZIM BURNUMU NASIL KAPATCAM..KESEK KAĞIDINI ÜSTÜNE KAYCAM..AMAÇ NE BURDA..HAVA ALMAMALARINI MI SAĞLAMAK..KESE KAĞIDI HAFİFBİŞEY NE KADAR KAPATIRKİ AĞZIMI BURNUMU HAVA ALIR KENARLARDAN...VE KESE KAĞIDI NERDEN BULCAM BURDA..İLLA KESE KAĞIDMI OLCAK YOKSA BEN POŞETLE FELAN KAPASAM OLMA MI?
AYRICA 1 YIL OLMUŞ SENİN OLAYIN....ARTIK UNUTMUŞ OLMALISIN BU DURUMU...ŞİMDİ SANKİ İLK DEFA HAMİŞ KALACAKMIŞIN GİBİ DÜŞÜNCEKSİN...YA BİDAHA OLURSA DEMİCEKSİN...HİÇ ÇEVRENDE DUYMADINMI BEN DUYDUM VALLA 9 KEZ DÜŞÜK YAPTI 10.SUNDA DOĞURDU...yani beterleri var senden benden...ve bak kadındaki azma 9 kez düşürmüş..illaki bebeğin olucak ha 2.sinde ha 5sinde belkide 10sunda...allah nezaman kısmet ederse...ve incir kürü uygula uzun bi süre korunduğun için yumurtalıkların tembelleşmiş olabilir...çünkü ben ilk 3 hamileliğimde hemen o ay hamile kaldım ama 4.sünde 1 sene geçti kalamıyorum sonra sürpriz bişekilde kaldımdı...yumurta tembelliği var yani...inicir kürü yumurtlamayı sağlarmış...kolay hamile kalmak için.... :)
canım gülmekten karnıma agrılar girdi desem eşim bile ne olyor dedi ne gülmekizlar sagolun ..
pasam cnm insallah ben sana umut olucam sana cnm seninde bebegin olucak ben buna inaniyorum..
bende sizi guldureyim...
kayin babam 1980 de libyaya isci olarak gitmis 5 tane cocugu varmis o zaman..
libyadan soyle bir mektup yazmis;
yatik boynuzlu keci oldumu duruyormu Allahinizi severseniz acil bi cevap yazin..
diye yazmis bunu hala kayinvalidem hala anlatir durur :)
5 cocugu var onlari yillardir gormemis onlari sormuyorda keciyi merak etmis :)
zaksın yakın degilsinki gelelim yardım edelim sen ev işelrini yaparken bende sıpama bakardımKızlardeğişik bir haber yok sanırım...
benim de mutfak ve banyo dolabım geldi onlarla uğraştım. cumaya bebek mevlidi yaptıracağım komşuları filan davet edeceğim...
benim yine kanama başlıyor. bitiyor 1 gün sonra yeniden başlıyor. ultrasonda bakmadı buradaki dr. smer aldı o esnada göür mü ki kisti? Kist mi var dedim kanama bitmiyor yok dedi. 5 gün sonra 2 ay olacak. ibadet bile yapamıyorum gönül rahatlığıyla ya...
doğum kontrol hapı verdi. eşim içme diyor. eczacı emzirene önermiyoruz dedi. almadım dr de verdi(
of ya bizler minicik bebeklerimizi defin konusunda o kadar hassasız biri çöpe bebek cesedi atmış( vicdan da yok (
canım başın sagolsn öncelikle 2 melegini kaybetmişsin bende 3 melegimi kaybettim sorm olucak hiç kan atlili yaptırdınmı kan pırtılaşması genetik vs sende serklaj oldmu sen gzüle bir özet ver biz sana seve seve yardım ederiz canım brda profösör oldktamerhaba bi sorum olacak size daha önce alttan serklajla bebeğini kaybedip abdominal serklajla bebeğini kucağına alan oldumu çok merak ediyorum nasıl yapılıyor bu hamileyken karnı kesiyolarmış bu arada bende 2 melek annesiyim suan vaktim yok ama hepinizle tanışmak isterim günaydınlar
canım bakıyorlar söylersin ona göre tedavin olr :2::2::2:Kizlar ben bebegimi kaybedeli 40 gun oldu hala adet olmadim sizce normalmi birde vajinanin icinde yanma ve agri var ozellikle idrarimi yaparken cok zorlaniyorum cok agrim oluyor idrar tahlili yaptirdim maya mantari cikti bugun doktora gidecem sizce bu mantarin bana bir zarari olurmu
Kızlardeğişik bir haber yok sanırım...
benim de mutfak ve banyo dolabım geldi onlarla uğraştım. cumaya bebek mevlidi yaptıracağım komşuları filan davet edeceğim...
benim yine kanama başlıyor. bitiyor 1 gün sonra yeniden başlıyor. ultrasonda bakmadı buradaki dr. smer aldı o esnada göür mü ki kisti? Kist mi var dedim kanama bitmiyor yok dedi. 5 gün sonra 2 ay olacak. ibadet bile yapamıyorum gönül rahatlığıyla ya...
doğum kontrol hapı verdi. eşim içme diyor. eczacı emzirene önermiyoruz dedi. almadım dr de verdi(
tcsnim benim kanamamda uxun surdu. sonra bebek 13 aylik olana kadar regl olmadim. doktor anne sutu brriyorum duye cenazette sdli bir dogum kontrol ilaci verdi. emxiriken kullaniliylormus
Günaydın canlar
Hepinize sağlıklı huzurlu ve rahat bir gün geçirmenizi yüce mevlam nasip eylesin.
Benim bugün kontrolüm var. Çantamı arabaya koyduruyorum canlar. Heryerden kar var. Yollar açıktır inşallah.
Dün saat20:00 dan sonra ben yine çoştum. Yarım saat arayla iki nidilat bile aldım.
Rabb'ime emanetiz. Hepinizin dualarını bekliyorum. Allah sizlerden razı olsun.
Allahım sana sığındım. Hikmetini üzerimizden esirgeme.
Yok canım bi zararı da benim dr gereksiz. Gördü yaptırmadımNeden istemediki aşı olmanı?zararımı varmış yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?