- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.081
Canlar şimdi Wc den çıktım.
Pembe renkli akıntım geldı. Allahım sen büyüksün hikmetini üzerinden esirgeme.
Randevum 13:00 ama daha erken gitmek arzum. Eşim müthiş rahat. Bişey olmaz diyor.
metalcim insallah senin ve bebek için en hayırlısı olur...Canlar şimdi Wc den çıktım.
Randevum 13:00 ama daha erken gitmek arzum. Eşim müthiş rahat. Bişey olmaz diyor.
Kizlar ben bebegimi kaybedeli 40 gun oldu hala adet olmadim sizce normalmi birde vajinanin icinde yanma ve agri var ozellikle idrarimi yaparken cok zorlaniyorum cok agrim oluyor idrar tahlili yaptirdim maya mantari cikti bugun doktora gidecem sizce bu mantarin bana bir zarari olurmu
Günaydın canlar
Hepinize sağlıklı huzurlu ve rahat bir gün geçirmenizi yüce mevlam nasip eylesin.
Benim bugün kontrolüm var. Çantamı arabaya koyduruyorum canlar. Heryerden kar var. Yollar açıktır inşallah.
Dün saat20:00 dan sonra ben yine çoştum. Yarım saat arayla iki nidilat bile aldım.
Rabb'ime emanetiz. Hepinizin dualarını bekliyorum. Allah sizlerden razı olsun.
Allahım sana sığındım. Hikmetini üzerimizden esirgeme.
Canlar şimdi Wc den çıktım.
kizlar ben bebegimi kaybedeli 40 gun oldu hala adet olmadim sizce normalmi birde vajinanin icinde yanma ve agri var ozellikle idrarimi yaparken cok zorlaniyorum cok agrim oluyor idrar tahlili yaptirdim maya mantari cikti bugun doktora gidecem sizce bu mantarin bana bir zarari olurmu
naım benim bendede birşey blunmadı senin gibi çarpıntılarım oldu adı sana panik atak kaldıkese kagıdını iyice agzına sokucaksın hiç bir yerden hefes almıcaksın kese kagıdına vericen alıcan nefesi canım pogaca aşıyorzya kese kagıdı öle minik anlıcagın basit olyor ben evde hep bulundurrm rabbim şifa versin işşallah rabbim ol desin yeterki canım rabbim ol
allah razı olsun canlar.
şuam kadıköy acıbadem hastanesinde yatıyorum
arda bey muayene etti. Kasılmam yok fakat 3 cm açılmam var. Dikişim bir yerden patlamış. şuam beklenemedez.
Yazamıyorum serum ve nst bağlı. Allahım sana sığındım. Inşallah kadılmalarım başlamaz. Bu şekilde rabbim izniyle ne kadar daha tutabilirsek. Canlar dualarınızı eksik etmeyin. Allah'a emanet olun. Haklarınızı helal ediniz.
Allahım sen bizleri ve yavrularımızı koruu.
Allah razı olsun canlar.
Şuam Kadıköy Acıbadem hastanesinde yatıyorum
Arda bey muayene etti. Kasılmam yok fakat 3 cm açılmam var. Dikişim bir yerden patlamış. Şuam beklenemedez.
Yazamıyorum serum ve Nst bağlı. Allahım sana sığındım. İnşallah kadılmalarım başlamaz. Bu şekilde Rabbim izniyle ne kadar daha tutabilirsek. Canlar dualarınızı eksik etmeyin. Allah'a emanet olun. Haklarınızı helal ediniz.
Allahım sen bizleri ve yavrularımızı Koruu.
canım güzelleştim geldim bebemmetalcim nisan degildir insallah bende bilmiyorum valla bende nisan gelmiyor ya ondan bilmiyorum dikisinden gelmistir cnm korkma gelse dahi bi iki haftada hastanede durdururlar haftan iyi cnm rabbim yar ve yardimcin olsun ..
pasam o mendili hep esim kullaniyor oda cok grip olur nefes alamayinca burnuna tutuyor burnunu acip rahat nefes almasini sagliyor tekrar gecmis olsun bende bu gun bici bicimi yapiyim jilet fassi var bi de
bacaklarimda tek tuk tuy var onlari epilasyonla aliyimmi ki dikisten once almistim simdi tek tuk var zarari olurmuki siz bacaklarinizi nasil aliyonuz..
Dolaplarini gule gule kullanQUOTE=chnb;28205417]Kızlardeğişik bir haber yok sanırım...
benim de mutfak ve banyo dolabım geldi onlarla uğraştım. cumaya bebek mevlidi yaptıracağım komşuları filan davet edeceğim...
benim yine kanama başlıyor. bitiyor 1 gün sonra yeniden başlıyor. ultrasonda bakmadı buradaki dr. smer aldı o esnada göür mü ki kisti? Kist mi var dedim kanama bitmiyor yok dedi. 5 gün sonra 2 ay olacak. ibadet bile yapamıyorum gönül rahatlığıyla ya...
doğum kontrol hapı verdi. eşim içme diyor. eczacı emzirene önermiyoruz dedi. almadım dr de verdi(
canım bendede oglmda kürtaş yapmışlardı inanmazsın bendende 3 adet parça düştü hatta birinde eşim dediki pğaşa sakın yere bakma klozete otruken düştü anlamadım bende ddim bakıyımbende 5 aralıkta bebeğimi kaybettim 8 ocakta adet oldum...yani 34 gün sonra ilk adetimi oldum...bide ben doğumdan buyana ilk defa 3 ocakta kadın doğumcuya gittim...bana doğumdan sonra kürtaj olup olmadığımı sordu..hayır dedim..baktığında rahimde materyaller kaldığını söyledi...24 saatte bir antibiyotik ve vajinal fitil verdi...işte 1 haftadır onları kullandım ilaclarımın bittiği günde adet oldum tuvalete ilk çıktığımda nasıl adetken kan pıhtısı gelirse öyle değişik renkte büyük bi pıhtı düştü..içimde kalan parça olsa gerek... Bilmiyorum sen doğumdan sonra gittinmi hiç doktora..
rabbim yardımcın olsn canım seninkini arda beymi dikmişti banamı öle geliyor allahım nasıl olmş açılmış ya allahım seni ve yavrumu korusun işşallahAllah razı olsun canlar.
Arda bey muayene etti. Kasılmam yok fakat 3 cm açılmam var. Dikişim bir yerden patlamış. Şuam beklenemedez.
Yazamıyorum serum ve Nst bağlı. Allahım sana sığındım. İnşallah kadılmalarım başlamaz. Bu şekilde Rabbim izniyle ne kadar daha tutabilirsek. Canlar dualarınızı eksik etmeyin. Allah'a emanet olun. Haklarınızı helal ediniz.
ne demek canım psikolok demişti bende vardı ekmek sepetimde iyi oluyor önemli olan sakim olmakevet poğaçacıda var alayım ondan bikaç tane...geçti ama şükür 2 gündür biliyomusun..yani olduğu zaman gazı çıkarınca gidiyo...ogün neydi öyle ilk defa saatlerce....teşekkürler paşam... :)
Arkadaşlar risk kaçıncı haftaya kadar bitiyor gebelikte....
Allah razı olsun canlar.
Arkadaşlar risk kaçıncı haftaya kadar bitiyor gebelikte....
Allah razı olsun canlar.
Canım herşey iyi olacak,emin ellerdesin,bebişimiz de çok küçük değil,Allahın izniyle daha dayanıcak bak görürsün,bol bol dua ediyorum canım,Allah hepimizin yavrularını ve analarını korusunAllah razı olsun canlar.
Canım sen de nasıl endişeliydin dimi,ama maşallah bebeğin annesini dinliyor,inşallah metalinkli de dinleyecek,güzel haberlerine çok sevindimKızlar bende doktordan geliyorum cok şükür nst de suyu da iyi çıktı,bügün 36 bitti cok şükür darısı 37 nın basına,Pazartesi tekrar gidicem
Metal 3cm aciklikla haftalarca bekleyenler oluyor insallah sende onlardansindir,Rabbim yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?