Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Metalcim ne nişanı,ayy inşallah değildir,gerçi ciğer geliştirici iğneleri de olmuştun korkms inşallah hayırlı haberlerle gelirsin,dualarımız senle canım..

Metal canım inşallah her şey yolunda gider.Umarım bebeğin biraz daha orada kalır.Ne kadar kalır ve vaktine yakın doğarsa o kadar iyi.Allah yar ve yardımcın olsun.Güzel bir gün geçirmenizi temenni ediyorum...

Canlar şimdi Wc den çıktım.
Pembe renkli akıntım geldı. Allahım sen büyüksün hikmetini üzerinden esirgeme.
Randevum 13:00 ama daha erken gitmek arzum. Eşim müthiş rahat. Bişey olmaz diyor.

acaba nişanmı?????

hakkında hayırlısı olsun inşallah..
allahım yar ve yardımcın olsun

Randevum 13:00 ama daha erken gitmek arzum. Eşim müthiş rahat. Bişey olmaz diyor.
metalcim insallah senin ve bebek için en hayırlısı olur...
güzel haberlerle gel..dualarım seninle..

canım bende dogumdn sonra neredeyse 2,5 ay adet olmadım.
sonra dr. baktı mantar baslangıcı var gibi dedi tahlilde de desteklendi..

büyük fitiller ilaçlar verdi hemde söktürücü verdi...
mantar tedavimi gördüm adette oldum rahatladım darısı basına.

QUOTE=chnb;28205417]Kızlardeğişik bir haber yok sanırım...

benim de mutfak ve banyo dolabım geldi onlarla uğraştım. cumaya bebek mevlidi yaptıracağım komşuları filan davet edeceğim...

benim yine kanama başlıyor. bitiyor 1 gün sonra yeniden başlıyor. ultrasonda bakmadı buradaki dr. smer aldı o esnada göür mü ki kisti? Kist mi var dedim kanama bitmiyor yok dedi. 5 gün sonra 2 ay olacak. ibadet bile yapamıyorum gönül rahatlığıyla ya...
doğum kontrol hapı verdi. eşim içme diyor. eczacı emzirene önermiyoruz dedi. almadım dr de verdi([/QUOTE]
Dolaplarini gule gule kullan.
Mevludun simdiden hayirli olsun
Rabbim kabul etsin
Bizlerede dua et olurmu

Dogum kontrol hapiyla.ilgili bir bilgim yok ama
Su konuda uyarmak.isterim sizleri
Gerci herkesin bunyesi farklidir ama
Kardesim dogumdan sonra 15 ay adet gormedi ve hep emzirmesine bagladi bizim tum ikazlarimiza ragmen
Ve dr a gittignde prolaktin(sut hormonu) max.duzeyde cikti ve emarlar vs.
Beynin sag kisminda kucuk bir kitle olusmustu ve ameliyatla alindi ama cok zor gunlerdi
Ve yillarca kontrol altinda kaldi 3 ayda bir filmler testler vs
ve bu surecte yeni bir gebelik engellendi cunku 9 ay suresince adet olmamak tekrar hormon seviyesini yukseltebileceginden
Aklinizda olsun dogum sonrasi uzun sureli adet gecikmelerini ihmal etmeyin

Rabbim.yardimcin olsun
akinti nisanda olabilir ama bebegin saglikla hayata tutunacak haftalarda cok sukur
Ama insallah bir iki hafta daha siksa disini
Iyi haberlerini ulastir bizlere merakta birakma

bende 5 aralıkta bebeğimi kaybettim 8 ocakta adet oldum...yani 34 gün sonra ilk adetimi oldum...bide ben doğumdan buyana ilk defa 3 ocakta kadın doğumcuya gittim...bana doğumdan sonra kürtaj olup olmadığımı sordu..hayır dedim..baktığında rahimde materyaller kaldığını söyledi...24 saatte bir antibiyotik ve vajinal fitil verdi...işte 1 haftadır onları kullandım ilaclarımın bittiği günde adet oldum tuvalete ilk çıktığımda nasıl adetken kan pıhtısı gelirse öyle değişik renkte büyük bi pıhtı düştü..içimde kalan parça olsa gerek... Bilmiyorum sen doğumdan sonra gittinmi hiç doktora..

Allah razı olsun canlar.
Şuam Kadıköy Acıbadem hastanesinde yatıyorum
Arda bey muayene etti. Kasılmam yok fakat 3 cm açılmam var. Dikişim bir yerden patlamış. Şuam beklenemedez.
Yazamıyorum serum ve Nst bağlı. Allahım sana sığındım. İnşallah kadılmalarım başlamaz. Bu şekilde Rabbim izniyle ne kadar daha tutabilirsek. Canlar dualarınızı eksik etmeyin. Allah'a emanet olun. Haklarınızı helal ediniz.
Allahım sen bizleri ve yavrularımızı Koruu.

evet poğaçacıda var alayım ondan bikaç tane...geçti ama şükür 2 gündür biliyomusun..yani olduğu zaman gazı çıkarınca gidiyo...ogün neydi öyle ilk defa saatlerce....teşekkürler paşam... :)

dayan dayanabildiğin kadar..sen güçlü bi kadınsın...inşallah bebek gelmez...dualarım senle...

RABBİM yardımcın olsun cnm

çok duygusallaştım inş herşey yolunda gider

metalcim herseyde var bir hayir cnm benim deminde konustuk kizlar cok selami var dua istiyor cok cok dua edelim..
burda heppykelebekte 23-22 haftalarda 3 cm acilmasi vardi cnm 34 kadar tasimis cnm sende tasirsin korkma cnm..

canım güzelleştim geldim bebem allah nasip ederse yarın namaza başlarım allahın izniyle:2::2:dedigini eşimi arıyımda diyeyim bari alsım iyi gelir işşallah eşimde solüsyon var ooda iyide dedi brnnn cna sür iyi gelir dedi ama nane kokusu zate midem blanıyor bu ara:2::2:
Dolaplarini gule gule kullan.
Mevludun simdiden hayirli olsun
Rabbim kabul etsin
Bizlerede dua et olurmu

Dogum kontrol hapiyla.ilgili bir bilgim yok ama
Su konuda uyarmak.isterim sizleri
Gerci herkesin bunyesi farklidir ama
Kardesim dogumdan sonra 15 ay adet gormedi ve hep emzirmesine bagladi bizim tum ikazlarimiza ragmen
Ve dr a gittignde prolaktin(sut hormonu) max.duzeyde cikti ve emarlar vs.
Beynin sag kisminda kucuk bir kitle olusmustu ve ameliyatla alindi ama cok zor gunlerdi
Ve yillarca kontrol altinda kaldi 3 ayda bir filmler testler vs
ve bu surecte yeni bir gebelik engellendi cunku 9 ay suresince adet olmamak tekrar hormon seviyesini yukseltebileceginden
Aklinizda olsun dogum sonrasi uzun sureli adet gecikmelerini ihmal etmeyin[/QUOTE]
canlarım kanda pırtılaşması olanlar dogm kontrol hapı kllanması yasak damarları zedeliyor diye biliyorm ben bebek tedavimde zaten 2 sene kllandım kontrol hapı kanda pırtılaşma çıkınca biraz araştırdım orda öle yazıyordubenden ikaz etmesi chnbcim eşim kornsn bebem en iyisi bu zate bebekten biraz zor gibi görünüyor
canım bendede oglmda kürtaş yapmışlardı inanmazsın bendende 3 adet parça düştü hatta birinde eşim dediki pğaşa sakın yere bakma klozete otruken düştü anlamadım bende ddim bakıyım el kadar parça zar gibi 1 öle düştü birinide pazara gitmiştik orda beze düştü korkmdan bakamadım eşim sag olsn ilgilendi benle biride wc düştü ceviz büyüklügünde sonra rahatladım karbnımın acısı geçmedi sonradan düşündümki karnıma çok bastırdılar opndan agrımış
rabbim yardımcın olsn canım seninkini arda beymi dikmişti banamı öle geliyor allahım nasıl olmş açılmış ya allahım seni ve yavrumu korusun işşallah dualarım seninle
evet poğaçacıda var alayım ondan bikaç tane...geçti ama şükür 2 gündür biliyomusun..yani olduğu zaman gazı çıkarınca gidiyo...ogün neydi öyle ilk defa saatlerce....teşekkürler paşam... :)
ne demek canım psikolok demişti bende vardı ekmek sepetimde iyi oluyor önemli olan sakim olmak
Arkadaşlar risk kaçıncı haftaya kadar bitiyor gebelikte....

canım benim bildigim 28 sonra galiba:2::2::2:kızlar ben çıktım sonra görüşrüz parayla dantel aldım 25 hafl kenarı ve 2 takım tam takım etek takımı tabi vazgeçmezlerse onları yetiştirmem laızm sonra görüşrüz öpüyorm hepinizi

Canm rabbim.yardimcn olsun
emin ellerdesin cok sukur
Orda her turlu onlem alinir ve kasilmalari engelleyici tedavide baslanmistir
Dualarim sennle olucak

Arkadaşlar risk kaçıncı haftaya kadar bitiyor gebelikte....

34.haftanin bitimiyle akciger gelisimi tamamlanmis oluyor

Yasam siniri 24. Hafta olarak kabul ediliyor ancak 28. Haftadan sonra bebekler daha iyi tutunuyor hayata ancak uzun bir kuvez maratonundan sonra

Ama tabiki 38. Haftada dogup kuvez ihtiyaci duyan bebeklerde yok degil

Bunlarin tamami bebegin gelisimi ve haftasiyla uyumuyla direkt baglantili

Rabbim her anneye saglicakla bebeklerine kavusmayi nasip etsin

metal canım Allah yardımcın olsun..Kendini hiç üzme arkadaşım..hastanedesin artık..Allahın izniyle hayırlısı neyse o olacak..bebiş 2 hafta daha dayanırsa iyi dayanmazsada haftası iyi maaşallah..Bişeycik olmaz..Bu haftaları görmek hayaldi.Öyle düşün..Allaha şükürler olsun 33 oldun.Dualarımız seninle..Allahım sen yardım et.Amin.

Kızlar bende doktordan geliyorum cok şükür nst de suyu da iyi çıktı,bügün 36 bitti cok şükür darısı 37 nın basına,Pazartesi tekrar gidicem
Metal 3cm aciklikla haftalarca bekleyenler oluyor insallah sende onlardansindir,Rabbim yardımcın olsun

Canım herşey iyi olacak,emin ellerdesin,bebişimiz de çok küçük değil,Allahın izniyle daha dayanıcak bak görürsün,bol bol dua ediyorum canım,Allah hepimizin yavrularını ve analarını korusun

Canım sen de nasıl endişeliydin dimi,ama maşallah bebeğin annesini dinliyor,inşallah metalinkli de dinleyecek,güzel haberlerine çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…