- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.041
ikinizinde az kaldı.hayırlısıyla sağlıklı doğumlar olur inşallah.
gurbetçi hastaneye yatabilirim diyordun nedir son durum canım.
ben ve kızda çok ağır gribiz 1 hafta rapor aldım evde yatıyoruz.bir an önce iyileşiriz umarım.
İnşallah dönmüştür canım..hayırlısı nasıl olması gerekiyorsa sağlığınız için öyle olsun..
Salı günü güzel haberlerle gel.
Serum fizyolojik kullanıyorum fakat banamısın demiyor. İdrar temiz çıktı. Fakat Kan ile ilgili sonuç yine yüksek.. Doktoruma gönderdim birazdan cvp gelir.
Bu arada sormak istediğim birşey var. CRP ( Kantiaktif) ile CRP ( Trübidümetrik) arasında ne fark olduğunu bilen var mı?
ben ve kızda çok ağır gribiz 1 hafta rapor aldım evde yatıyoruz.bir an önce iyileşiriz umarım.
Canım babamın hep söylediği bi söz vardır "ama bu haksızlık dediğimde" dalga geçer "hak değirmen damında" der :)) bizimki de o hesap muhtaç oldun mu napıcan,ben de çok büyük konuştum proflarla uğraşamam dedim op. Gittim harika bi insandı,her telimi açar,gece bile arasam ulaşırdım ama yetmedi,dikiş yapmadı,rapor veremedi,biz de o çok para vertilen telle ulaşılamayan dr ye gitmek zorunda kaldık,tek sözüyle rapor aldık,tek sözüyle hastaneye yattık,dikiş konusunda da başarılı ama her şey dört dörtlük olmuyor maalesef,istisnalar yok değil tabi ama ben rastlamadım
:44::44::44:anladım canım 06 cleksi kllanmadın yaniş anladım seb arda beye bir görün ne kaybedersin bebem ya en azından adam parasını alsa bile hakediyor bebem demden geçemicem işimiz allaha kalmış eşimde diyorm martlsin koronmcam ama korkyorm ya gene gdierse diye dedim eşimde ya drsa kcagımıza alırsak dedi işşallah bir daha canımız acımaz tek temennimiz oyok İĞNENİN ADI HIBOR 3500 LÜK İĞNE...HERGÜN GÖBEĞİN YANLARINDAN BİRER TANE VURDUM...BİDE 2,5 AYLIKKEN GEBE OLDUĞUMU ÖĞRENDİĞİMDE PROGESTAN İĞNE VERDİ VE VAJİNAL JEL VERDİYDİ...BUNLARI 3 HAFTA KULLANDIMDI...SONRA BIRAKTIRDI DOKTOR...AMA İĞNE SÜREKLİ VE CORASPRİN 100 MG GÜNDE 1 TANE... MAGNEZYUM VARDI BİDE 1 TANE....
:18::18:canım perşembeye ne kaldı birde gidiyormşn arda bey hayde dogma diyormuşkızlar resmen kasıklarıma inceden inceye ağrılar giriyor
aynı adet ağrısı gibi
az daha sabret kızım en azından perşembeyi bekle :18: :18:
canıms ende panik atak olmasın benim gibidün bende inanırmısınız tam 7-8 saat çarpıntı vardı....kalbim 9 defa normal atıyor 10-11-12. atşlarda hızlı atıyor...boynumda boğazımdada hiissediyorum atışını...NORMALDE BU BENDE HEP OLURDU AMA GASTRİT OLDUĞUNDA OLURDU...HEMEN ILIK SU İÇERİM GAZI GEĞİRME İLE ÇIKARIRIM KALBİM GEÇER...AMA BU İLK DEFA BÖYLE SAATLERCE OLDU..O KADAR GAZ ÇIKARDIMKİ ONA RAĞMEN GEÇMEDİ....HATTA ŞU AN SABAH 7.30 ARA ARA DEVAM EDİYO ÇARPINTI OLUYO... BENDE HASTALIKLARI KAFAYA TAKAN İNSANIM İŞTE... O AN HEYECANLANIYORUM SICAK BASIYO FELAN...DERİN NEFES ALIYORUM KENDİ KENDİME MORAL VERİYORUM FELAN....ÖYLE YANİ...
gurbicim senin riskli haftaların ne zaman başlıyor hastranede ne zaman kadar yatırıcaklar:18::18:işşallah 40 haftaları görürsün canım dalarıms eninle sen benim idolümsün dikkat etinsallah cnm benim insallah bi 28 i atlatsydim rahatlardim..
:2::2:cmartesinden beri bende öleyim burnumu çeke çeke yara oldu gözümden yaş geliyor brnm sızlıyor:2::2:nefes alamıyorm isyanlardayımCanım ya yarenin de dediği gibi yorulma dinlen biraz,şiddetlenirse ara arda beyi mutlaka
Ben de şifayı tam olarak kapmış bulunuyorum,:2: kendimi tebrik ediyorum
insallah amin arkadaşım...amin canım inşallah...
gerçekten çok zor günlerdiii .
3 ay korunma sürem vardı Rabbime şükür 4. ay tekrar hamile kaldım.meleğimin doğacı günlerde ben tekrar hamile olduğumu öğrendim..
çivi çivi yi söker misali çok iyi geldi bana..
ama 19. haftada rahim ağzı boyu kısalığı farkedilip serklaj yapıldı...tekrar sıkıntılı günler başladı..kaybetme korkusu çok yıpratıyor insanı..
allahıma şükür yavaş yavaş geçiyor haftalar...Allahım kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah...
inşallah korunma süren bitince Allahım sanada nasip eder hemen...
feryal cnm benim dusunmen ne hos esim demin geldi ..
kizlar dr bugun yatirirdi ama dogumhane tasinmis yarin yatiriyim dedi bende esime ozgur beye muayne olmak istedigimi sonra dr tamam dedi cumartesi randevular doluydu cuma saat 14:30 da ozgur beye muayne olucam sonra hastaneye yatiricak elhamdilah hamd olsun kizlar boyle ozgur bey beni gorsun istedim hastanede olsam dahi arada kendisine gidip gelicem herseyi zaman gosterecek..
:44::44::44:anladım canım 06 cleksi kllanmadın yaniş anladım seb arda beye bir görün ne kaybedersin bebem ya en azından adam parasını alsa bile hakediyor bebem demden geçemicem işimiz allaha kalmış eşimde diyorm martlsin koronmcam ama korkyorm ya gene gdierse diye dedim eşimde ya drsa kcagımıza alırsak dedi işşallah bir daha canımız acımaz tek temennimiz odün kaynanam geldi bana kalmaya sabah kahvaltısı yaraoken çok agladı ölen oglm aklına geldi dedi yeter bebekten konşmayın köçtü oluyorm dedi bizde dedik anne allahtan geldş allaha gitti işşallah bu seferkiler dr dedik teselli ettik öle birbirimizi aglaya aglaya eltim içinde artıları söyledim dedi kıızm onun hy bu degiştiremezsin
canıms ende panik atak olmasın benim gibistrese baglı oluyor agır yediysende olr haberin olsn bir görün istersen geçmiş olsn eger bak çarpıntın olrsa ager bir kesekagıdı al brnunu agzını kapa eger çarpıntı geçiyorsa bilki panik atak yok geçmiyorsa bilki birşey var kalp doktorna bir git derim ben
sağol cnm,
sana ve kızına da geçmiş olsun
bizde çok badireler atlattık, bugun yine doktordaydık, sağ kulakta iltihap sol kulakta sıvı birikmesi olmuşgene antibiyotik başladık
melekcim siz nasıl oldunuz?
crp kanda enfeksiyon, yanında ki ilaveler de viral mi,bakteriyel mi olduğunun cevabı sanırım
sağol cnm,
sana ve kızına da geçmiş olsun
bizde çok badireler atlattık, bugun yine doktordaydık, sağ kulakta iltihap sol kulakta sıvı birikmesi olmuşgene antibiyotik başladık
melekcim siz nasıl oldunuz?
crp kanda enfeksiyon, yanında ki ilaveler de viral mi,bakteriyel mi olduğunun cevabı sanırım
Babam şiir yazmayı çok sever..ajanda ajanda şiirleri vardır...
Hep hafızamda bir şiiri vardır babamın..askerdeyken anneme yazmış... Hatta bu şiir sayesinde üniversitede geçilmesi en zor profösörün dersi-türkçe öğretimi dersinden geçmiştim...bugün biriyle tanıştım benim mezun olduğum üniversitede okuduğunu söyledi ve konu o hocamdan açıldı... Meğer okuldaki öğrencilere şiir öğretimi konusunu işlediğinde benden bahsedip hep bu şiiri okuyormuş... :)) işte o meşhur şiir...
Bugün bayramdı sevgilim
kapımızın önünden askerler geçti
raap raaap raaaap
canım seni çok özledi
öpesim geldi
camızın suya sıçtığı gibi
şaap şaaap şaaaap................... Kocalarınızın her daim sizi böyle şap şap öpmesi dileğiyle...:)))
Yok canım olmamı istememişti doktor,geceleri çok terliyorum 4-5 kere kalkıp üstümü değiştiriyorum sanırım o aralarda üşüdümDuyaydın çok geçmiş olsun canım..Kendine dikkat et..Nasıl kaptın şifayı hastada yok etrafımda demişsin.sen grip aşısı olmamışmıydın canım?
Hidenişko sizede büyük geçmiş olsun.İnşallah en kısa sürede iyileşir oğlun.
Gurbetçi gözün aydın canım.Çok sevindim.Hastaneye yatmadan önce özgür beye gitmen bencede çok iyi olmuş.Bir muayene etsin bakalım.Dikiş ne durumda.
Canım yok ben değil gurbetçi yatıcak hastaneyee sende haklısın... hayırlısıyla sen bi git bakalım doktora..hastaneye yat bi bakalım...haberlerinii bekliyorum ......
Yok canım olmamı istememişti doktor,geceleri çok terliyorum 4-5 kere kalkıp üstümü değiştiriyorum sanırım o aralarda üşüdüm
Canım yok ben değil gurbetçi yatıcak hastaneye
tcsnim benim kanamamda uxun surdu. sonra bebek 13 aylik olana kadar regl olmadim. doktor anne sutu brriyorum duye cenazette sdli bir dogum kontrol ilaci verdi. emxiriken kullaniliylormusKızlardeğişik bir haber yok sanırım...
benim de mutfak ve banyo dolabım geldi onlarla uğraştım. cumaya bebek mevlidi yaptıracağım komşuları filan davet edeceğim...
benim yine kanama başlıyor. bitiyor 1 gün sonra yeniden başlıyor. ultrasonda bakmadı buradaki dr. smer aldı o esnada göür mü ki kisti? Kist mi var dedim kanama bitmiyor yok dedi. 5 gün sonra 2 ay olacak. ibadet bile yapamıyorum gönül rahatlığıyla ya...
doğum kontrol hapı verdi. eşim içme diyor. eczacı emzirene önermiyoruz dedi. almadım dr de verdi(
Yok canım olmamı istememişti doktor,geceleri çok terliyorum 4-5 kere kalkıp üstümü değiştiriyorum sanırım o aralarda üşüdüm
Canım yok ben değil gurbetçi yatıcak hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?