Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
feryal cnm benim dusunmen ne hos esim demin geldi ..
kizlar dr bugun yatirirdi ama dogumhane tasinmis yarin yatiriyim dedi bende esime ozgur beye muayne olmak istedigimi sonra dr tamam dedi cumartesi randevular doluydu cuma saat 14:30 da ozgur beye muayne olucam sonra hastaneye yatiricak elhamdilah hamd olsun kizlar boyle ozgur bey beni gorsun istedim hastanede olsam dahi arada kendisine gidip gelicem herseyi zaman gosterecek..

güzel dileklerin için çok sağol canım, sana ve kızına çok çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum..

crp nin ne olduğunu bilmiyorum canım enfeksiyon galiba ama yaptıran arkadaşlar var ama ikisinin arasında ne fark var hiç bilemiyorum..

sağol cnm,
sana ve kızına da geçmiş olsun
bizde çok badireler atlattık, bugun yine doktordaydık, sağ kulakta iltihap sol kulakta sıvı birikmesi olmuş gene antibiyotik başladık

melekcim siz nasıl oldunuz?
crp kanda enfeksiyon, yanında ki ilaveler de viral mi,bakteriyel mi olduğunun cevabı sanırım

Son düzenleme:
Duyaydın çok geçmiş olsun canım..Kendine dikkat et..Nasıl kaptın şifayı hastada yok etrafımda demişsin.sen grip aşısı olmamışmıydın canım?

Hidenişko sizede büyük geçmiş olsun.İnşallah en kısa sürede iyileşir oğlun.

Gurbetçi gözün aydın canım.Çok sevindim.Hastaneye yatmadan önce özgür beye gitmen bencede çok iyi olmuş.Bir muayene etsin bakalım.Dikiş ne durumda.

e sende haklısın... hayırlısıyla sen bi git bakalım doktora..hastaneye yat bi bakalım...haberlerinii bekliyorum ......

:44::44::44:anladım canım 06 cleksi kllanmadın yaniş anladım seb arda beye bir görün ne kaybedersin bebem ya en azından adam parasını alsa bile hakediyor bebem demden geçemicem işimiz allaha kalmış eşimde diyorm martlsin koronmcam ama korkyorm ya gene gdierse diye dedim eşimde ya drsa kcagımıza alırsak dedi işşallah bir daha canımız acımaz tek temennimiz odün kaynanam geldi bana kalmaya sabah kahvaltısı yaraoken çok agladı ölen oglm aklına geldi dedi yeter bebekten konşmayın köçtü oluyorm dedi bizde dedik anne allahtan geldş allaha gitti işşallah bu seferkiler dr dedik teselli ettik öle birbirimizi aglaya aglaya eltim içinde artıları söyledim dedi kıızm onun hy bu degiştiremezsin
kızlar resmen kasıklarıma inceden inceye ağrılar giriyor
aynı adet ağrısı gibi
az daha sabret kızım en azından perşembeyi bekle :18: :18:
:18::18:canım perşembeye ne kaldı birde gidiyormşn arda bey hayde dogma diyormuş
geçmiş olsn oglnada rabbim şifa versin kızın odası tamamiyle bittimi annesi kardeşinin duygularını alalım lütfen
canıms ende panik atak olmasın benim gibistrese baglı oluyor agır yediysende olr haberin olsn bir görün istersengeçmiş olsn eger bak çarpıntın olrsa ager bir kesekagıdı al brnunu agzını kapa eger çarpıntı geçiyorsa bilki panik atak yok geçmiyorsa bilki birşey var kalp doktorna bir git derim ben
insallah cnm benim insallah bi 28 i atlatsydim rahatlardim..
gurbicim senin riskli haftaların ne zaman başlıyor hastranede ne zaman kadar yatırıcaklar:18::18:işşallah 40 haftaları görürsün canım dalarıms eninle sen benim idolümsün dikkat et
Canım ya yarenin de dediği gibi yorulma dinlen biraz,şiddetlenirse ara arda beyi mutlaka

Ben de şifayı tam olarak kapmış bulunuyorum,:2: kendimi tebrik ediyorum
:2::2:cmartesinden beri bende öleyim burnumu çeke çeke yara oldu gözümden yaş geliyor brnm sızlıyor:2::2:nefes alamıyorm isyanlardayım

sanada geçmiş olsn canım rabbim hepimize şifa versin işallah :2::2:

kızlar bgün giremedim pazarteisnden beri trafigim vardı :2::2:millet anca gitti ne var ne yok görüşmeyeli

Babam şiir yazmayı çok sever..ajanda ajanda şiirleri vardır...

Hep hafızamda bir şiiri vardır babamın..askerdeyken anneme yazmış... Hatta bu şiir sayesinde üniversitede geçilmesi en zor profösörün dersi-türkçe öğretimi dersinden geçmiştim...bugün biriyle tanıştım benim mezun olduğum üniversitede okuduğunu söyledi ve konu o hocamdan açıldı... Meğer okuldaki öğrencilere şiir öğretimi konusunu işlediğinde benden bahsedip hep bu şiiri okuyormuş... :)) işte o meşhur şiir...

Bugün bayramdı sevgilim
kapımızın önünden askerler geçti

raap raaap raaaap

canım seni çok özledi
öpesim geldi
camızın suya sıçtığı gibi

şaap şaaap şaaaap................... Kocalarınızın her daim sizi böyle şap şap öpmesi dileğiyle...:)))

insallah amin arkadaşım...
ben pcosluyum kaybettigim yavruma yılda zor hamile kalmıstım bakalım ins bu sefer daha kolay olur hersey..

çok sevindim canımiyi düşünmüşsün cuma muayenen yapılır sonrada hmen hastaneye
senin adına cok sevindim

DÜN İLK ADETİMİ OLDUM...BEBEĞİ KAYBETTİKTEN 35 GÜN SONRA... VE Bİ PARÇA DÜŞTÜ DÜN TUVALETTE...GEÇEN HAFTA RAHİMDE MATERYAL KALDIĞINI SÖYLEDİYDİ DOKTOR...DOĞUMDAN SONRA KÜRTAJ OLDUNMU DEDİYDİ..YOK HAYIR DEDİM...İLAÇ VERDİ..1 HAFTADIR VAJİNAL FİTİL VE ANTİBİYOTİK KULLANDIM...BU İLAÇLAR TEMİZLER DEDİYDİ...İLAÇLAR DÜŞÜRDÜ PARÇAYI BELLİ..ACEP DEDİM DÜN BU İLAÇLARMI YAPTI YOKSA KALBİ...AMA BEN KENDİMİ BİLİYORUM..ASLINDA NORMALDE BENDE GASTRİT VAR...BAZEN DURDUK YERE KALBİM TEKELER..HEMEN KALKARIM GEĞİREREK GAZ ÇIKARINCA RAHATLAR BİDAHA OLMAZ...AMA BU SEFER DÜN İLK DEFA 7-8 SAAT HİÇ DURMAKSIZIN KALBİM RİTMİ BOZUK BİŞEKİLDE ATTI...NE KADAR GAZ ÇIKARSAM NAFİLE..BIKTIM BU MİDEMDEM..ÇARE BULUNMADI YILLARDIR..GASTRİT ÇIKIP DURUR..BVERDİKLERİ İLAÇTA Bİ HALTA YARAMIYO...SU BİLE İÇSEM GAZ YAPIYO YAA...BU KADAR OLMAZKİ...HAMİLEYKEN NE GÜZEL BÜTÜN ŞİKAYETLERİM BİTTİYDİ KENDİLİĞİNDEN..HAKKATTEN HAMİLEYKEN HORMONLAR NASIL DEĞİŞTİRİYO...ELİMDE AYLARCA DURAN SİĞİL HAMİLELİKTE KENDİLİĞİNDEN KAYBOLDU...HAMİLELİK HORMONLARI KEŞKE HERZAMAN OLSA...VE BEN DAHA ÖNCE KAÇ SENE ÖNCE KALBE GİTTİYDİM BİŞEY OLMADIĞINI SÖYLEDİLER..EKG ÇEKTİRİP ULTRASN VS...HERŞEY TEMİZ...BEN GEĞİRMEYLE GEÇTİĞİNİ KEŞFETTİM...ANLADIMKİ GAZ KALBİ ETKİLİYO SIKIŞTIRIYOR...AMA DÜN ÇOK FENAYDI...KALBİM DEĞİŞİK ATTIKÇA BEN MORAL BOZUK KEYİFSİZ KORKU PANİK...DURDUK YERE OLDU..GAYET NEŞELİYDİM YANİ... BENDE ANKSİYETE BOZUKLUĞU ÇIKTI PSİKİYATRİ ÖYLE DEDİYDİ..Bİ MÜDDET İLAÇ KULLANDIM SONRA AMAAAAN DEDİM ATTIM..KAFANDA BİTİCEK HERŞEY DEDİM KENDİ KENDİME..İLAÇ İYİ DEĞİL....KENDİ KENDİME MORAL VEREREK DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM ...

KESE KAĞIDIYLA AĞZIM BURNUMU NASIL KAPATCAM..KESEK KAĞIDINI ÜSTÜNE KAYCAM..AMAÇ NE BURDA..HAVA ALMAMALARINI MI SAĞLAMAK..KESE KAĞIDI HAFİFBİŞEY NE KADAR KAPATIRKİ AĞZIMI BURNUMU HAVA ALIR KENARLARDAN...VE KESE KAĞIDI NERDEN BULCAM BURDA..İLLA KESE KAĞIDMI OLCAK YOKSA BEN POŞETLE FELAN KAPASAM OLMA MI?

AYRICA 1 YIL OLMUŞ SENİN OLAYIN....ARTIK UNUTMUŞ OLMALISIN BU DURUMU...ŞİMDİ SANKİ İLK DEFA HAMİŞ KALACAKMIŞIN GİBİ DÜŞÜNCEKSİN...YA BİDAHA OLURSA DEMİCEKSİN...HİÇ ÇEVRENDE DUYMADINMI BEN DUYDUM VALLA 9 KEZ DÜŞÜK YAPTI 10.SUNDA DOĞURDU...yani beterleri var senden benden...ve bak kadındaki azma 9 kez düşürmüş..illaki bebeğin olucak ha 2.sinde ha 5sinde belkide 10sunda...allah nezaman kısmet ederse...ve incir kürü uygula uzun bi süre korunduğun için yumurtalıkların tembelleşmiş olabilir...çünkü ben ilk 3 hamileliğimde hemen o ay hamile kaldım ama 4.sünde 1 sene geçti kalamıyorum sonra sürpriz bişekilde kaldımdı...yumurta tembelliği var yani...inicir kürü yumurtlamayı sağlarmış...kolay hamile kalmak için.... :)

kizlar sagolun ..
pasam cnm insallah ben sana umut olucam sana cnm seninde bebegin olucak ben buna inaniyorum..
bende sizi guldureyim...
kayin babam 1980 de libyaya isci olarak gitmis 5 tane cocugu varmis o zaman..
libyadan soyle bir mektup yazmis;
yatik boynuzlu keci oldumu duruyormu Allahinizi severseniz acil bi cevap yazin..
diye yazmis bunu hala kayinvalidem hala anlatir durur :)
5 cocugu var onlari yillardir gormemis onlari sormuyorda keciyi merak etmis :)

Geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin beyaz oğluna. Yavrum bu kış hastalandı. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Yarın konturolün kaçta canım.

Hiddenisko size de gecmıs olsun.. sızın kı daha cıddı valla.. kardesımın kızında da var aynı duurum kulakta sıvı bırıkmıs dıkkat edın duyma kaybnına neden olabılıyor.. genız etı varmıydı?

bız oglan bır ıyı bır kotu ıdare edıyor.. ayakta atlatıyor cok kotu degıl.. ben burun tıkanıklıgıma cozum bulamadım..sesım erkek gıbı cıkıyor..dudaklarım cok yanıyor.. gececek ınsalllah.

cok guldum:)) guzelmıs

Yok canım olmamı istememişti doktor,geceleri çok terliyorum 4-5 kere kalkıp üstümü değiştiriyorum sanırım o aralarda üşüdüm
e sende haklısın... hayırlısıyla sen bi git bakalım doktora..hastaneye yat bi bakalım...haberlerinii bekliyorum ......
Canım yok ben değil gurbetçi yatıcak hastaneye

Kızlardeğişik bir haber yok sanırım...

benim de mutfak ve banyo dolabım geldi onlarla uğraştım. cumaya bebek mevlidi yaptıracağım komşuları filan davet edeceğim...

benim yine kanama başlıyor. bitiyor 1 gün sonra yeniden başlıyor. ultrasonda bakmadı buradaki dr. smer aldı o esnada göür mü ki kisti? Kist mi var dedim kanama bitmiyor yok dedi. 5 gün sonra 2 ay olacak. ibadet bile yapamıyorum gönül rahatlığıyla ya...

doğum kontrol hapı verdi. eşim içme diyor. eczacı emzirene önermiyoruz dedi. almadım dr de verdi(

of ya bizler minicik bebeklerimizi defin konusunda o kadar hassasız biri çöpe bebek cesedi atmış( vicdan da yok(

tcsnim benim kanamamda uxun surdu. sonra bebek 13 aylik olana kadar regl olmadim. doktor anne sutu brriyorum duye cenazette sdli bir dogum kontrol ilaci verdi. emxiriken kullaniliylormus

Yok canım olmamı istememişti doktor,geceleri çok terliyorum 4-5 kere kalkıp üstümü değiştiriyorum sanırım o aralarda üşüdüm

Canım yok ben değil gurbetçi yatıcak hastaneye

ya ben hep karıştırıyorum kim kimdir bu sayfada yaa ... gurbetci duyaydin melek paşa cnb...ben dahil isim yapsaydıkta kullanıcı adınızı rahat ezberlerdim kim nerde ne durumda ne yapıyor...benim hafıza kötü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…