- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.021
saolcnm dusuncen icin :)Gunaydinlar sahbamus canim kalbin normal atilari haricinde ekstra atimlarida olur bunlar herkeste vardir normalde ama siklasmalari insani rahatsiz eder bi kardiyologa gorunup ritim holter taktirirsan (kusuk bi alet 24saat uzerinde durduracasin hic bi zarari yok) sonuc degerlendirmesi acisindan iyi olur.gecmis olsun.gutbetci iyiolmana sevindim siz rahatsizlaninca evde biri hastaymis gibi geliyor
kızlar resmen kasıklarıma inceden inceye ağrılar giriyor
aynı adet ağrısı gibi
az daha sabret kızım en azından perşembeyi bekle :18: :18:
Canım Allah yardımcın olsun,hastaneye yatman iyi olur psikolojik olaraktan rahatlarsın,kendini güvende hissedersin insallah bu haftalarda geçeceksahbamus bizde bilmiyorduk ogrendik sende ogrenmis oldun Allahim tekrarlatmasin insallah..
duyaydin cnm arkadasin sen oyle diyince ben tam telaslandim yine kasilmam var ya Allahim senaryo ayni diger dikisimden de dolayi 17 haftalikken hastaneye yatmistim bisey vermediler ...
kasilmam olunca esime demiyordum cunku agliyor ve bende agliyorum o zaman daha kotu ...
demin esim geldi yemek yedik dedim selim kasilmam var lutfen dr beni dinlemiyor sen ara agladim yeter ayni seyleri yasiyorum yalvaririm bisey yap ..
hemen ozgur beyi aradi bisey yapin hastaneye yatirin riskli haftalar gecene kadar..
dr da tamam ben yarin hacettepeyi ariyim bi oda ayarlasinlar orada tedavi edilsin riskli haftalar gecene kadar ...
Allahim insan hem aglar hemde gulermi ben guluyordum cocuk gibi resmen hamd olsun kizlar yarin belli olur lutfen dua edin bos yer olsun 28 e kadar gelsem isterse cikarsin valla umrumda degil Allahim sana sigindim beni yari yolda birakma ..
kizlar dua bekliyorum sizden..
Canım Allah yardımcın olsun,hastaneye yatman iyi olur psikolojik olaraktan rahatlarsın,kendini güvende hissedersin insallah bu haftalarda geçecek
sahbamus bizde bilmiyorduk ogrendik sende ogrenmis oldun Allahim tekrarlatmasin insallah..
duyaydin cnm arkadasin sen oyle diyince ben tam telaslandim yine kasilmam var ya Allahim senaryo ayni diger dikisimden de dolayi 17 haftalikken hastaneye yatmistim bisey vermediler ...
kasilmam olunca esime demiyordum cunku agliyor ve bende agliyorum o zaman daha kotu ...
demin esim geldi yemek yedik dedim selim kasilmam var lutfen dr beni dinlemiyor sen ara agladim yeter ayni seyleri yasiyorum yalvaririm bisey yap ..
hemen ozgur beyi aradi bisey yapin hastaneye yatirin riskli haftalar gecene kadar..
dr da tamam ben yarin hacettepeyi ariyim bi oda ayarlasinlar orada tedavi edilsin riskli haftalar gecene kadar ...
Allahim insan hem aglar hemde gulermi ben guluyordum cocuk gibi resmen hamd olsun kizlar yarin belli olur lutfen dua edin bos yer olsun 28 e kadar gelsem isterse cikarsin valla umrumda degil Allahim sana sigindim beni yari yolda birakma ..
badecik erken mi gelecek acaba, dikkat et canım kendine bol bol dinlen belki ayakta kalmaktan olabilir, bende ayakta kalınca kasıklarım biraz sızlıyor oturunca geçiyor..
melek81 seni görüyorum altta nasılsın canım hem hamilelik hem çalışma nasıl gidiyor?
saolcnm dusuncen icin :)
hastaneye yaticam bu gunlerde sana sorum olabilir cnm ..
mesela duyaydina damardan serum verdiler sana ne vermislerdi diger hamileliginde hastaneye yatmistin ya damardan..
umarim karistirmiyorum cunku cok yeni arkadas geldi ..
Canım ya yarenin de dediği gibi yorulma dinlen biraz,şiddetlenirse ara arda beyi mutlakakızlar resmen kasıklarıma inceden inceye ağrılar giriyor
aynı adet ağrısı gibi
az daha sabret kızım en azından perşembeyi bekle :18: :18:
amin....nasıl büyük bir acı...
aynı şeyleri yaşamışız arkadaşım..
senin yeni melegin göbüşünde bile..benim daha 2 ay korunmam var...
Allah sizi birbirinizden ayırmasın sağlıkla al kucagına insallah
sahbamus bizde bilmiyorduk ogrendik sende ogrenmis oldun Allahim tekrarlatmasin insallah..
Canim Bana 2 doktorda 3ay korunman yeterli 2 defa adet ol yeter dediler
cnm bilemiyorum ama seren serengilde bebeğini kaybettiğinde 23 yada 25 haftanın üzerinde ise ölüm kağıdı gerekiyormuş yoksa defin olmuyormuş
en son bebeğimde hastane bizede ölüm kağıdı vermişti
Yaren hiddeniskonun tarih belli oldu.. Senin ne zaman acaba? Ben de seni merak ediyorum çok az kaldı.
Ben bazen işyerinde giriyorum tam okumak için o sırada işlerin yoğunluğuna dalıp okuyamıyorum sayfa açık kalıyor altta tabiiiki.
Hamilelik ve çalışma zor tabiiki idare ediyoruz fakat şu burun tıkanıklığını atlatamadım o çok kötü etkiliyor beni.. Denemediğim şey kalmadı.. Kan ve idrar vermiştim işyerine yakın bir yerde birazdan sonuçları almaya gideceğim bakalım
bende önümüzdeki salı gidicem kontrole canım, benim en son gittiğimde dönmemişti bebek dönmezse eğer sezeryan olmayı düşünüyorum, ama dönmüşse salı günü dikişi alıcak doktor doğumu bekliycez, yani ne doğum şeklim ne tarih henüz belli değil, ama iki gündür göğsümün altında sanki ayak gibi kıpırtılar hissediyorum inşallah dönmüştür diyorum, belirsizlikte insanı sıkıyor, hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun demekten başka birşey gelmiyor elden..
sanada geçmiş olsun canım burun tıkanıklığı için doktora bir sorsan sprey kullanamıyorsan bebeklere verilen okyanus suları var acaba kullanabilirmisin belki iyi gelir..idrar ve kan tahlili ne için yaptırdın?
gunaydin kizlar :)
bu gun sukur iyiyim..
metal,chnb,feryal,mumudihaba,bade,mery hepinizden Allah razi olsun iyi dilakleriniz icin tesekkurler bu oglen esim ariyacak insallah hayirlisi olur..
sahbamus ozgur bey iyi bi dr tecrubeli ama oyle sana saatlerce cevap vermez kendi dogrusunu soyler o kadar isin ozunu anlatmaz bu yuzdende ben baka kaliyorum yoksa iyi bi dr bilgili deneyimli seni degil hickimseyi sogutmak istemem belki sana oyle gelmiyecek onun icin kimsenin gunahini boynuma almak istemem ne senin ne de drun ginede gidip gitmemek sana kalmis ama ben tavsiye ediyorum...
Canım babamın hep söylediği bi söz vardır "ama bu haksızlık dediğimde" dalga geçer "hak değirmen damında" der :)) bizimki de o hesap muhtaç oldun mu napıcan,ben de çok büyük konuştum proflarla uğraşamam dedim op. Gittim harika bi insandı,her telimi açar,gece bile arasam ulaşırdım ama yetmedi,dikiş yapmadı,rapor veremedi,biz de o çok para vertilen telle ulaşılamayan dr ye gitmek zorunda kaldık,tek sözüyle rapor aldık,tek sözüyle hastaneye yattık,dikiş konusunda da başarılı ama her şey dört dörtlük olmuyor maalesef,istisnalar yok değil tabi ama ben rastlamadımİYİDE Bİ DOKTORA MUAYENEHANEYE O KADAR PARA DÖKÜYORSAM BENİ DİNLEMEYİ BİLECEK O DOKTOR..SABIRLA SORULARIMA CEVAP VERECEK...AKLIMDA SORU İŞARETİ KALMAYANA KADAR BENİMLE KONUŞACAK...Kİ BEN ÖYLE GÖRDÜM TÜM ÖZEL MUAYENEHANELERDE...ARADIĞIMDA TELEFONLARIMA CEVAP VERMESİNİDE BİLECEK....HASTASINI ALSIN MUAYENE ETSİN BEN BEKLERİM GÜN İÇİNDE YETERKİ TELEFONUMA CEVAP VERSİN...hasta olarak bu bizim hakkımız diye düşünüyorum
Geçmiş olsun çok,havalar soğudu tabi,ben bile evden çıkmamama rağmen kaptım şifayı,çevremde hasta da yok..ikinizinde az kaldı.hayırlısıyla sağlıklı doğumlar olur inşallah.
gurbetçi hastaneye yatabilirim diyordun nedir son durum canım.
ben ve kızda çok ağır gribiz 1 hafta rapor aldım evde yatıyoruz.bir an önce iyileşiriz umarım.
İnşallah dönmüştür canım..hayırlısı nasıl olması gerekiyorsa sağlığınız için öyle olsun..
Salı günü güzel haberlerle gel.
Serum fizyolojik kullanıyorum fakat banamısın demiyor. İdrar temiz çıktı. Fakat Kan ile ilgili sonuç yine yüksek.. Doktoruma gönderdim birazdan cvp gelir.
Bu arada sormak istediğim birşey var. CRP ( Kantiaktif) ile CRP ( Trübidümetrik) arasında ne fark olduğunu bilen var mı?
ikinizinde az kaldı.hayırlısıyla sağlıklı doğumlar olur inşallah.
gurbetçi hastaneye yatabilirim diyordun nedir son durum canım.
ben ve kızda çok ağır gribiz 1 hafta rapor aldım evde yatıyoruz.bir an önce iyileşiriz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?