- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.161
sen kürtaj olunca öyle olmuş..kürtjı kopara kopara yapıyolar biliyonnu..cımbız gibi aletle ne çekersen eline artık bebeğin hangi parcası gelirse felan...(( seninkide öyle olunca çok parça kalmış heral..ben doğum yaptımdı ya sonra uyuttular beni eşini aldılar yani ultrasonla bakmışlardır orda eşini alırken ben bilmiyom sormakda aklıma gelmedi...sonra zaten 1 ay sonra ilk defa kontrole gittiydim işte...ilaçlar iyi geldi düşürdü... başka parça varmıdır acep..ama 1-2 ay sonra histereskopiye gitcem şöyle rahmi iyi bi temizletecem..o yumurtanın ucu kadar kalan fazlalığıda halleder...ama profösör o kadar bıraktıysa vardır bi bildiği...yani neden dümdüz etmedi temizlemedi...
BİLİYONNU BANA TAŞIYICI ANNELİKTEN BAHSETTİLER...senin yumurtanla eşinin spermini alıp dölleyip sorunsuz bi kadının rahmine yerleştiriyolarmış..o sadece taşıyomuş rahminde...bebekle hiçbir bağı olmuyomuş taşımaktan başka...hatta türkiyede bi kadın kızının bebeğini taşımış...düşünsene..annesi kızının bebeğini taşıyo..normalde türkiyede yasakmış kıbrısta yapıyolarmış...tıpta neler var yaaawwww hayret valla
Lıstede eksık ya da hata varsa bıldırın arkadaşlar :)
Aman ne güzel tarihler bunlar,16 ocakta hidenisko doğuracak,17 ocak benim doğum günüm,18 ocakta da sen bize gebelik haberi vereceksin bak görürsün
Az kalmış haftaya bugün insallah guzel haberler vereceksin
Mağdur oluyordum az kalsın,1 şubatta göreve bekleyeceklerdi brni,ondan sonra tutanak tutar müstefi sayıp memurluktan atmaya çalışırlardı artık,geçen sefer de raporunuz eksik diye tutturmuşlardı,memuruz işimiz garanti de arkamızdan kuyumuzu kazan çok,hepimiz birer garip öğretmeniz kimse kimseden üstün değil ama böyle saçma sapan bi çekememezlik,gençleri küçümseme,yıldırma,yıpratma politikası güdüyorlar,bu okulda 4 senedir çalışıyorum daha doğru dürüst işlerin yürüdüğünü görmedim,srn hata yaparsan vay haline ama onlar böylesi hataları kaç bin kez yaptı ben sayısını unuttum
Aradım okulu,cevap şu ha: raporun son günü yazmıyordu biz de bir öncrki rapor kadardır deyip öyle işledik... dedim siz yönetmelik bilmiyor musunuz doğum öncesi izne çıkabilir yazıyor doğum öncesi izin ne kadar? mrmur kızın son sorusuyla yıkıldım zaten aklasam mı gülsrm mi bilemefim,hocam diyo ben şimdi bu 8 haftayı hesaplatken 6 ile mi çatpauım 7 ile mi????? yavrum bir hafta kaç gün? diyemedim ben utandım
cnm benimde hep aklımdasınız her gece eşimle kısada olsa topikten muhabbet oluyor
doğum fotolarını olmasına senın adına sevindirici
Canım inşallahBizde ilerde insallah bu listeye dahil oluruz suan bekleme suresindeyiz ben listeye baktimda birsey sorucam narmik arkadasimizi neden okadar cok doktor takip etti biliyormusunuz
Hidenisko memorialin kendi fotoğrafçısı yokmuydu,dogum paketin icinde 2 fotoğrafçımı gircek doguma
Baba iyi misin?
Seni seviyorum baba.
Bunlari oglum yazmak istedi, aradA kusura bakmayin
Merhaba arkadaşlar bugün aklımdan metal hiç çıkmadı. Neyseki iyiyimiş birazdan göz doktoruna gidecem numaram yükseldi sanırım başağrısı yapıyor iyice hepinizi öpüyorum çok çok ..
Hidenisko canıım inşallah gelirim çarşamba günü yanına acaba doğumdan sonra kaç gibi musait olursun Chnb ye gidemedim içimde kaldı. Mumudihaba kalbim seninle atıyor arkadasım gecen ay başlasaydım bende senin gibi bekleyecektim çok heyecanlı değil mi?
Geçen ay tüp bebeğe başlayacaktım ya ama yumurtalarım çok büyüdüğü ve tam atılmadığı için GİNERO adında bir hormon hapı vermişti Cem Bey hap bitince gel kontrol edelim demişti bugün bitti pazartesi randevum var bakalım ne olacak ya diyorumki ben bu hapı niye içtim her içtiğimde bunu sorguladım benim yumurtalık rezervim az diye tüp bebek yapacaklardı şimdide çok diye doğum kontrol hapı verdiler belki bu hapı kullanmasaydım kendiliğimden hamile kalacaktım kafam almıyor bana birşeyler söyleyin s
Hidenisko memorialin kendi fotoğrafçısı yokmuydu,dogum paketin icinde 2 fotoğrafçımı gircek doguma
Canım inşallah
Narmik in dikişini namık demir yapmış ama dr ye ulaşmasdı güç diye pek devam etmemiş sanırım,bir de uzun süre ege üniv de yatmış doğurana kadar,o yüzden bu kadar çok dr var listesinde
Hidenisko canıım inşallah gelirim çarşamba günü yanına acaba doğumdan sonra kaç gibi musait olursun Chnb ye gidemedim içimde kaldı. Mumudihaba kalbim seninle atıyor arkadasım gecen ay başlasaydım bende senin gibi bekleyecektim çok heyecanlı değil mi?
Geçen ay tüp bebeğe başlayacaktım ya ama yumurtalarım çok büyüdüğü ve tam atılmadığı için GİNERO adında bir hormon hapı vermişti Cem Bey hap bitince gel kontrol edelim demişti bugün bitti pazartesi randevum var bakalım ne olacak ya diyorumki ben bu hapı niye içtim her içtiğimde bunu sorguladım benim yumurtalık rezervim az diye tüp bebek yapacaklardı şimdide çok diye doğum kontrol hapı verdiler belki bu hapı kullanmasaydım kendiliğimden hamile kalacaktım kafam almıyor bana birşeyler söyleyin s
Yanlış da orda zaten hiç mi ihtiyaç yok ki 20 kişi alıyorlar,bi ara sokaktan adam topluyorlardı öğretmen yapmak için şimdi her yerimiz o toplama öğretmenlerden,havalarından da geçilmiyor..seni beni küçümsüyorlar hoooop havadan memur olmuşlat onlarıkonuşan yok anca bu işi okumuş biz öğretmenlere taş atıyorlar,mesrla en basiti benim müdürüm dersimi FAN FIN FON DERS olarak nitelendiriyor,çünkü herkjes bilgisayar biliyormuş,bak sen....ama word de bi nokta koymak için bile beni çağırıyorlar o ayrı....
Evet bilgisayar ve öğretim teknolojileti öğreymeniyimbilgisayar öğretmenimisin lisede bilgisayar okudum son anda inşaat öğretmenliğini seçtim.
haklısın çok boş çabasız insanlar var. derse geç girip erken çıkıyor sessiz sedasız herkese yüksek not veriyorki başı ağrımasın... :)
nokta olayıda çok komik :)
Evet bilgisayar ve öğretim teknolojileti öğreymeniyim
Kadrom ilköğretimde maalesef,not yok bişey yok,internet cafe işletiyor gibiyim ne öğrenci ne veli ne de idare bakmıyor yüzüme fasdülyeden öğretmen gibiyim,geçen sene görevlendirmeyle anadolu lisesinde çalışmıştım orası daha insaniydi ama evet not konusunda çok karışılıyor sinir bozucu o zaman neden sınav yapıyorum ki?
Teknik eğitim mezunu değilim ben sadece eğitim fakültesi mezunuyum ondan oralara vermiyorlar ama işin ilginç yanı stajlarımı hep teknik liselerde yaptım sonra da buralara sizi atamıycaz dediler,düz meslek liselerini de ben istemem,bi de şaka gibi sorarlar sen 2 senelik mezun musun diye?hiç başına geldi mi bilmem,benim çok geliyor bilgisayar programvılığı ile karıştırıp duruyorlar diyorum ben eğitim fakültesinde okudum onun da kaç sene olduğu malum..canım 2 sene bilgisayar dersi ücretli öğretmenliği yatım.
bir okulda müdür yardımcısı notu olmayan bir dersten sınav yapıyorum diye beni uyardı tartıştık. butun sınıf öğretmenlerini toplayıp benden memnunlarmı diye tek tek sormuş hepsi evet deyince sonrada müdüre şikayet etmişti. müdüre açtım ağzımı yumdum gözümü sonra bana çıkabilirsiniz dedi o müdür yardımcısıyla konuştu. ama gereksiz insanlar yüzünden sınanmak zorunda kalmıştım..
bizim şuanki liseye ücretli bilg. öğr. geldi. kız 2 ay dayanabildi gitti. notu yok diye çocuklar takmıyor.
peki sen lisede bilgisay bölümü olan okullarda çalışabiliyormusun orada atelye ya çocuklar çok tırsar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?