- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.201
günaydın kızlar nasılsınız
metal nerdesin
gurbetci locadsın görüyorum
merracım iyi dileklerın için çok tesekkür ediyor ve hayırlısıyla amın inş diyorum herkez için
paşam senın gibi düşünüyorum hayalmıdır gerçek olurmu birgun bende anneyım diyebilecekmıyım diye düşünüyorum
canım kızımdada hayaldi hevesim krsagımda kaldı dogm ettikten sonra 2 gün hastanede yattım kan slandırıcı kllandıgımdan bırakmadılar beni 2 gün koskoca 2 gün hiç yyamadım ilk gün sabah ezanına kadar çektim üstüme örtüyü agladım drdm elimi karnıma koydum ayaklarımı kendime çektim dedim allahım neden gitti okadarda dikiş atıldıgünaydın kızlar nasılsınız
metal nerdesin
merracım iyi dileklerın için çok tesekkür ediyor ve hayırlısıyla amın inş diyorum herkez için
paşam senın gibi düşünüyorum hayalmıdır gerçek olurmu birgun bende anneyım diyebilecekmıyım diye düşünüyorum
kizlar Allah hepinizden razi olsun bana dua eden etmeyen herkesin rabbim kalbine gore versin insallah..
telden yazdigim icin tek tek yazamiyorum ..
badecim cnm hamile kalmadan once corasprin folbiol bemiksC 4 ay kullandim hamile kalinca devam ettim.
5.haftada coraspini birakip clexcan 0,4 gectim
9.haftada proluton 500 mg haftada bir basladim
13.haftada clexani kesti ..
15+3 de tekrar corasprine basladim..
17+4 ten itibaren suan proluton depot, progestan 3*1 200mg vajinal
ferrum fort 1*1
bemiksC
folbiol
coraspin100mg badecim boyle cnm
insallah en kisa zamanda seninde guzel haberlerini aliriz..
cnm sanada gunaydin olursun insallah cnm benim insallah seni devamli takip ediyorum olucaksin 50 ye kadar yolu var insallah olucaksin Allahim insallah evlat acisi cekmisleri bu dunyada evlatsiz birakmasin cok zor ...
metal iyiydi seside iyi geliyordu gelir simdi ...
pasam cnm arkadasim sende goruceksin anneligi kucagina alip alip bakicaksin insallah..
duyaydın
ellerine sağlık canım :) inş. şuan hamile yazan yerlerde beklenen tarihlerde doğum yazar :) bebek mujdesi bekleyen arkadaşlarda da enkısa zamanda hamile ya
Rica ederim kızlar ne demek :) güzel dileklerinizin hepsi gerçek olsun inşallahDuyaydin tskler canim ellerine saglik insallah hayirli dogum olur bebegini mis kokusuyla kucaginaalirsin
Dualarımız metalle..inşallah daha dayanacakKIzlar metalle konuştum..2 saat önce aradım eşi açtı uyuyormuş..Çekinerek 2.ye aradım..Bu sefer açtı..Dün iyiydim ama bugün biraz rahatsızım dedi,kasılmaları oluyormuş..Nst ye bağlamışlar..Sonuçları gelecek dedi..Dikişim salındığı için,açıklıkta olunca doktorlar daha sık kontrol ediyorlarmış..Allah korusun rahim ağzı zarar görmesin diye.
Moralini bozma,içini ferah tut dedim..hepimiz dua ediyoruz senin için dedim..Allah bu haftaları gösterdi ya..En azından tehlilekli dönem geçti dedim.Herkese selamı var..Allah razı olsun sizden dedi..Allahım yardımcısı olsun,dua edelim kızlar.
Canım codec açığınız olabilir ondan görüntü gelmemiştir,k-lite codec yaz google a,birini indir bilgisayarına,ya da media player yerine başka player larda oynatabilirsin örnek bsplayer,quick playerduyaydin cnm sana sorum olucak ..
ben dun deteyli ultrason yapildi o siradada bebegimin 4 d cdsini verdi bakip izle diye bu gun actik izleyemiyoruz ya atta kayit akiyor ama ekraan da goruntu yok ekran sim siyah..
sence kayitmi yapmamis hemsire yoksa benim bilgisayarmi acmadi cnm..
cok uzuldum bebegim parmagini nasil emiyordu o goruntusu yok diye uzuldum..
Şu 39 haftayi goreyim diye mesaj yazayim dedim
Duyaydin canim benim bebisimin beklenen dogum tarihi 10.05.2013 eklermisin sana zahmet
günaydın kızlar nasılsınız
metal nerdesin
kizlar Allah hepinizden razi olsun bana dua eden etmeyen herkesin rabbim kalbine gore versin insallah..
telden yazdigim icin tek tek yazamiyorum ..
badecim cnm hamile kalmadan once corasprin folbiol bemiksC 4 ay kullandim hamile kalinca devam ettim.
5.haftada coraspini birakip clexcan 0,4 gectim
9.haftada proluton 500 mg haftada bir basladim
13.haftada clexani kesti ..
15+3 de tekrar corasprine basladim..
17+4 ten itibaren suan proluton depot, progestan 3*1 200mg vajinal
ferrum fort 1*1
bemiksC
folbiol
coraspin100mg badecim boyle cnm
insallah en kisa zamanda seninde guzel haberlerini aliriz..
merhaba kızlar herkes iyi sanırım, metal hastanede galiba yanlış anlamadıysam Allah yardımcısı olsun..
eylülgülü 36 yı görmüşsün..
hidenisko doğum tarihin herşeyin belli olmuş ne güzel heyecanlı bekleyiş başladı saatler kaldı denilebilir artık..
bende iyiyim şimdilik dün gece dikişim ve çatı kemiklerim çok sızladı salıya randevum vardı ama dayanamadım bugüne aldım altıda gidicem inşallah herşey yolundadır yani bebek dönmüştür dikişim alınır ve doğumu daha rahat beklemeye başlarım..
merhaba kızlar herkes iyi sanırım, metal hastanede galiba yanlış anlamadıysam Allah yardımcısı olsun..
hidenisko doğum tarihin herşeyin belli olmuş ne güzel heyecanlı bekleyiş başladı saatler kaldı denilebilir artık..
bende iyiyim şimdilik dün gece dikişim ve çatı kemiklerim çok sızladı salıya randevum vardı ama dayanamadım bugüne aldım altıda gidicem inşallah herşey yolundadır yani bebek dönmüştür dikişim alınır ve doğumu daha rahat beklemeye başlarım..
canım mdum olmasa şuan ben brda olmazdım inancnm senı çok çokkkk iyi anlıyorum ama
dün kk den bır arkadaşla konustuk o kadar güzel moral verdi ki
herşeyden önemli sensin sen olmadın mı evlat varmış ne önemı var
bende öyle düşünüyorum düzenımı bozmadan evladım olacaksa o düzene gelecek
sende hayatı salla gıtsın hayat bır gundur oda bu gundur
yasadıkların tecrube olarak kalsın ama ilersı için umudun hep var olsun
kötü tecrübelerımı mümkün olduğunca beynıme yazmıyorum hatırlamak istemıyorum hakıkaten unutuyorum
sonra leyle gibi dolaşıyorsun daha güzel
yanlış anlama nacizane yasantım böyle kısmette ne varsa onu yasıyoruz neden düşünüp durup da kendimi üzeyım oldu ve bıttı
Rica ederim kızlar ne demek :) güzel dileklerinizin hepsi gerçek olsun inşallah
Paşam bak o dileklerde sen de varsın,artık umutsuzluğa düşmek yok,şimdi de ben sana kızıcam bak ona göre,zaten birimiz düzelse diğerimiz deliriyo
Metal nasıl acaba:44:
canım teli varsa banada özelime var sesini duymak isterim işşallah yanınada giderim ne kadar yatıcagı belli degil degilmi:44::44:nasıl kendisi iyimi kapı numarasını bilmiyormki gidiyim adı ney sen en iyisi benim özelime yazıverKIzlar metalle konuştum..2 saat önce aradım eşi açtı uyuyormuş..Çekinerek 2.ye aradım..Bu sefer açtı..Dün iyiydim ama bugün biraz rahatsızım dedi,kasılmaları oluyormuş..Nst ye bağlamışlar..Sonuçları gelecek dedi..Dikişim salındığı için,açıklıkta olunca doktorlar daha sık kontrol ediyorlarmış..Allah korusun rahim ağzı zarar görmesin diye.
Moralini bozma,içini ferah tut dedim..hepimiz dua ediyoruz senin için dedim..Allah bu haftaları gösterdi ya..En azından tehlilekli dönem geçti dedim.Herkese selamı var..Allah razı olsun sizden dedi..Allahım yardımcısı olsun,dua edelim kızlar.
naber bebem nasılsın beyaduyaydin cnm izledim cok saol canim arkadasim izlemek hosuma gidiyor..
senin adına inan çok sevindim saglıklı alırsın işşallah kcagına sıpamı annesi teşekkür ederim bu arada brayı ntmadıgın için vefalı çıktım bnu bilmerhaba kızlar herkes iyi sanırım, metal hastanede galiba yanlış anlamadıysam Allah yardımcısı olsun..
aşk olsn benim evin burya geliyorsnda bana ugramıyorsunmasallah masallah dıyelım..:))
cok yakınmıs tarıhlerımız.. senın ılkı kız bu da erkekdi sanırım değil mi? Ben de listede 2. defa yer alıyorum :))
mumu inşallah o günleri göreceğiz..inan ki dularımdasın.
folbiol a neden halen devam ediyorsun.. Şimdi hastaneye mi yatacaksın? Evde daha rahat olmaz mısın? tehlikeli bir durum yok ise..
yaren hadi bakalım güzel haberlerle dön.
Hiddenisko metale gidebildi mi acaba? gribim tam olarak geçmedi bende uğrardım yoksa.
Kızlar bugün 4 yaşında ki yeğenim Geniz eti ameliyatı oldu..kulağında ki sıvı boşaltıldı.. Çok şükür iyi.. sabahtan beri oradaydım.. Şişli Memorial hastanesinde oldu.. Yollarda çok yoruldum.. Dönüşte bir de alışveriş merkezine uğrayıp yiyecek birşeyler aldım dururmuyum sonra ay çıkmışken yastık kapı paspası falan mahvoldum.. Oğlan da babaannesindeyken biraz dinlecem şimdi.
Yarencim ne yaptin merak ettim
Melekcim gecmis olsun yegenine, sende fazla yorma kendini bence
Bugun metali gormeye gittim, gurbetci yazmis gerci
Kasilmalarim var diyor, ben kendisini cok iyi gordum, bicir bicir cok tatli biri, Allahim insallah bebisine de kendine de dayanma gucu verir
Hastaneden sonra oglani aldik biraz dolastirdik ama suan kendimi garip hissediyorum
İyice asagi indi sanki kuzucuk:18:
KIzlar metalle konuştum..2 saat önce aradım eşi açtı uyuyormuş..Çekinerek 2.ye aradım..Bu sefer açtı..Dün iyiydim ama bugün biraz rahatsızım dedi,kasılmaları oluyormuş..Nst ye bağlamışlar..Sonuçları gelecek dedi..Dikişim salındığı için,açıklıkta olunca doktorlar daha sık kontrol ediyorlarmış..Allah korusun rahim ağzı zarar görmesin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?