- 3 Ekim 2012
- 638
- 4
- 66
- 44
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.301
Selam arkadaslar yazdiklrinizi takip.ediyorum ama sik yazamiyorum bugunler cok kotuyum kasilmalarim cok.fazla cok tedirginim .dogumu gelen arkadaslari Allahim bi nefeste kurtarsin.metalcim hastanede yatmak cok zor oncekinde 2ay kadar yatmistim ama bunda 1 gune bile dayanamiyom kizimi ozluyorum ne yapti nasil oldu aklim kaliyor.insallah yatmak zorunda kalmam.ben cuma gunu bi aksilik olmazsa yola cikacam ama kafam karma karisik.saftunc evin hayirli olsun
hamd olsun bu güne diyelim bır gün de bırgündürCanlar hepinizden Allah razı olsun.
İki gündür giremedin.
Hidennisco ziyareti beni çok mutlu etti. Rabbim ondan razı olsun.
Ben iki gün hep kasıldım. İlk önceleti nst ölçmedi. Sonra daha aşağıya koydular cihazın panpını ozamsn çıktı. Her an tamam slıyoruz diyecekker diye bekledim. Cumartesi saat10:00 dan bu sabaha karşı 5 ile 10 dak. Arayla kasılmalarım vardı. Dün Dr alttan muayene etti. Eğer kese sarkmış ve açılma artmış olsa hemen alacaktı. Arda bey öyle demişti zaten. Dr muayene edince Arda bey aradı. Nidilat kullanmak istediği i belirtim. Başladı. İlk önce yarım saat arayla üç adet sonra 4 saat arayl 1 adet aldım. Bu sabah daha az ağrım var. Fakat kafamı toplayamıyorım. Ne yazdım nasıl yazdım kusura bakmayın canlar.
Hamd olsun bu günüme. Sürekli serum takılı boş benimkide. Bide altı saatte bir antibiyotik devam danardan. Crp hamd olsun düşmüş. Buğün yine bakılacak.
Canlar hepinizden Allah binlerce kez razı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin canlar. Bir gün bir gün ne kadar daha tutabilirsek diyor Dr.
Rabbim sana sığındık sen bizleri ve yavrularımızı Koruu.
Eğer bebeğinizin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa doğar...yoksa elden bişey gelmez ne yapalım...nasip kısmet...evham yapmayın....herşeyi oluruna bırakın......isterseniz önlemini de almayın--dikiş felan attırmayın--- allahım doğ derse o doğacaktır ....ne türde doğum yapanları biliyorum....
Teşekkürler canım hayırlısıysa olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım ,nasılsın iyi misin? Kaç gün kaldı test gününe tedavi sürecinde en çok yaşadığın sıkıntı nedir canım? psikolojik anlamda ve fiziksel olarak neye hazırlıklı olayım?
gunaydin rabbim sorunsuz hafta nasip etsin Allahim sana sigindim...
kizlar pek okuyamiyorum...
bana gece serum taktilar ama bos serum sade su yani...
kendi ilaclarimi kullaniyorum bos serumda kasilmayi geciriyormus...
teeeeehhhhh...
Allahima sigindim baska bi sey yapamiyorum...
tokoliz ve mahnezyum sulfat tedavisi 20. haftadan sonra yapiliyormus....
ha bide yanimda da riskli bir kadin var27 haftalik hacettepede calisiyormus...
bi sey soruyon ben memurum ben buranin personeliyim diyip duruyor hic sevmedigim insan tiplemesi..
bana ne mezunusun dedi neden sordun dedim merak ettim icinden sen merak ede dur deyip cevap bile vermedim bismillah yeni gelmisim ne mezunusun diyor salak bide kadin 40 yasinda hic gorgusu yok...
Allahim beni siniyor kizlar cok iyi biliyorum tespih cekiyorum Allahim sana sigindim merhamet et bana ya rabbim..
Canlar hepinizden Allah razı olsun.
İki gündür giremedin.
Ben iki gün hep kasıldım. İlk önceleti nst ölçmedi. Sonra daha aşağıya koydular cihazın panpını ozamsn çıktı. Her an tamam slıyoruz diyecekker diye bekledim. Cumartesi saat10:00 dan bu sabaha karşı 5 ile 10 dak. Arayla kasılmalarım vardı. Dün Dr alttan muayene etti. Eğer kese sarkmış ve açılma artmış olsa hemen alacaktı. Arda bey öyle demişti zaten. Dr muayene edince Arda bey aradı. Nidilat kullanmak istediği i belirtim. Başladı. İlk önce yarım saat arayla üç adet sonra 4 saat arayl 1 adet aldım. Bu sabah daha az ağrım var. Fakat kafamı toplayamıyorım. Ne yazdım nasıl yazdım kusura bakmayın canlar.
Hamd olsun bu günüme. Sürekli serum takılı boş benimkide. Bide altı saatte bir antibiyotik devam danardan. Crp hamd olsun düşmüş. Buğün yine bakılacak.
Canlar hepinizden Allah binlerce kez razı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin canlar. Bir gün bir gün ne kadar daha tutabilirsek diyor Dr.
Canim hic stres yapma kendine boyle insanlari
Senin kendi derdin kendine yeter zaten
Yakin olsan gelir kulaklarini cekerdim ynindaki kadinin
Bak oglusun dayanikli cikti
İnsallah 37-38 lere gelexeksin arkadasim
Mumucum seninde az kaldi, insallah su sayfayi acip senin hamileyimmmmmmm yazdigii gorecegim
Kizlar bende dun ruyamda hep kizimi emzirdimama hep ya sutum yetmezse diye korku icindeydim
Oglumda azdi ya, insallah bol bol sutum olur kizlar dua edin
gurbetciii hastaneye yattın demek hayırlı olsun
pek rahat degilsin anladıgım kadarıyla Allah yardımcın olsun
yarencim demek melegin dönmüş ve annesinin sıkıntılarını oldukça azaltmış.
dikişinde alınmıs e artık gelsin doğum
hidennisko sana kocaman maasallah
demek son işlerinide hallettin artık 2 günde dinlen bol bol uyu uyuyabilirsen tabi..
badecik gelince özlem duyabilirsin uykuya:)
saftunç eviniz hayırlı olsun..yeni eve yeni bebek
tedavide baslıyormus hadi bakalım bize güzel haberler ver...
badecim ne güzel faydalı sorular soruyorsun arkadaslara..
zevkle okuyorum röportajlarını:103:
chnb nin netinde problem vardı en son sanırım daha çözülememiş yoksa
bizi bu kadar habersiz bırakmazdı..
eylülgülü sende ne güzel son haftalara kadar geldindarısı basımıza...
ay baska bişiler kaçırdım mı acaba:44::44::44:
kızlar unuttuysam da bu saatte bakmayın kusuruma
sevgili gurbetim işine karışmak gibi olmasın ama senin yerinde olsam evime geri dönerdim hastane bile adamı strese sokuyorgunaydin rabbim sorunsuz hafta nasip etsin Allahim sana sigindim...
teeeeehhhhh...
bi sey soruyon ben memurum ben buranin personeliyim diyip duruyor hic sevmedigim insan tiplemesi..
bana ne mezunusun dedi neden sordun dedim merak ettim icinden sen merak ede dur deyip cevap bile vermedim bismillah yeni gelmisim ne mezunusun diyor salak bide kadin 40 yasinda hic gorgusu yok...
Allahim beni siniyor kizlar cok iyi biliyorum tespih cekiyorum Allahim sana sigindim merhamet et bana ya rabbim..
canım kasılma dedigimiz şey bebek bir yerde toplanıyor kasılma o bilmem anlatabildinmi ksra bakma kaç zamandır yazıcam unutyorumkasılma nedir nasıl oluyor??kaçıncı haftandasınki
canım iyi olmana çoks evindim bende çokistedim yanına gelmeyi çok fena gribim sanada geçer diye korkuyorum :18::18:işşallah gribim geçerse ve sen hastanede yatarsan gelicem yanınaCanlar hepinizden Allah razı olsun.
İki gündür giremedin.
dediklerin çok doğru yıyecek ekmegı varsa bebeğimizin doğar zaten gerisi boş ammmmmaaa ve lakın
müminin yapması gereken tevekkül etmektır yanı atımızı sağlam kazığa bağlamak ve sonrasında RABBIMIZE emanet etmektır tevekkül etmek
bızler dr gidip carelerı aramazsak beklemekle olmaz
tevekkülden başka çaremiz yok bacım malesef benle bir arkadaş vardı ilk oglmda onun öyle kanamsı vardıki genede o kanamaya oglu duruyor benim bebebim gitti onnki dryor rabbim ol desin yeterki
18 birşey kalmadı :18::18::18:
inş cnm hayırlısı olsun ama çok umudum yok sankı
18 ocak test günüm 4 gün kaldı
psıkolojık olarak rahat ol gıdısata bırak cnm bızımle ilgilenen hemsıre güler yüzlü sevecen ve ilgili benı çok rahatlattı
cnm senın tedavın hangı merkezde olacak kısmetse
Canim hic stres yapma kendine boyle insanlari
Senin kendi derdin kendine yeter zaten
Yakin olsan gelir kulaklarini cekerdim ynindaki kadinin
Bak oglusun dayanikli cikti
İnsallah 37-38 lere gelexeksin arkadasim
Mumucum seninde az kaldi, insallah su sayfayi acip senin hamileyimmmmmmm yazdigii gorecegim
Kizlar bende dun ruyamda hep kizimi emzirdimama hep ya sutum yetmezse diye korku icindeydim
Oglumda azdi ya, insallah bol bol sutum olur kizlar dua edin
Canım senden haber alabilmek çok güzel,inşallah bizim delikanlı daha dayanacakCanlar hepinizden Allah razı olsun.
İki gündür giremedin.
Canım biraz daha kal faydasını girmezsen evine don yoksa daha cok strese girceksin,ben başka binyılında okumuştum kasilma olunca 1 litre su içip soluna yat kazılmayı geçiriyormuş serum etkisi yapıyormuş,yani o serumunda faydası vardır psikolojik olarak inanırsan etkisini daha iyi görürsüngunaydin rabbim sorunsuz hafta nasip etsin Allahim sana sigindim...
teeeeehhhhh...
Ne guzel daha dogurmamissin bugün 33 de bitmiş darısı 34 basına olsun böyle böyle geçecek insallah haftalarCanlar hepinizden Allah razı olsun.
İki gündür giremedin.
Hamd olsun bu günüme. Sürekli serum takılı boş benimkide. Bide altı saatte bir antibiyotik devam danardan. Crp hamd olsun
düşmüş. Buğün yine bakılacak.
tesekkür ederım cnm inş hayırlısıyla olurum hamiş
boza süt yaparmış diye duymuştum sende sevıyorum bozayı diye yazmıştın diye hatırlıyorum
inş şakır şakır sütün gelir
canım kız bebek görmek hayırlı habere imanın tazelenmiş bu arada diyeyim dedimneyse ilaçlarımı içmedim içiyim mtfagı toplym makinaya dizmem lazım blaşıkları sonra namazı kılarım otururm dantelimin başına bitrmem lazım kendinize iyi bakın bebeler ben çıkıyım klevye ıslandı her harfi he ne aglak hatun çıktım ben ya canım dereotu bulgurda süt yapar kolay dogm etmek istiyorsan hurma ye kabe hurması
gunaydin rabbim sorunsuz hafta nasip etsin Allahim sana sigindim...
teeeeehhhhh...
canım belkim normal dogursn ablam ilkini sezeryan 2 çocgunu normal yaptı haberin olsn öle çok kişi varEvet aklimda onu kesin icecegim zaten
Hadi bakalim kolay gelsin
Hurma, sezeranda ise yaramiyormus, normal doguma yardimciymis
Kızlarben de çok tedirginim,son bi kaç haftadır kilotumun ön kısmı ıslanıyor,bazen sarımtırak leke bırakıyor bazen leke bırakmıyor,su mu sızıyor yoksa idrar mı kaçırıyorum anlayamadım,internetten turnusol kağıdı yada amniyon sıvısı testi yapan şeyler aradım ama nereye baksam stokta yok yazıyor,doktor yurtdışında perşembe gelecek,gerçi arasam da hapşuruyorum desem git hastaneye diyo pek aydınlattığı söylenemez,bugün de sinirlerim tepemde gece 3 ten beri çarpıntıdan uyuyamadım tüm evi gezdim durdum kocam da horul horul uyudu,sabah biraz içim geçti sağolsun büyük ablam sabahhın 8.30unda aradı o uykumu da p.ç ettikten sonra yay gibi gergin vaziyette oturuyorum,zaten kime derdimi anlatsam bi sidik yarışı mevcut,terliyorum desem ben de terliyorum uyuyamıyorum desem biz de uyuyamadık,kimsenin halimden anladığı yok,bugün itibariyle tam 20 kilo aldım,ayaklarım ve ellerimde şişmeye başladı,bi de tuzlu yesem ne olurdu acaba
Bu haftalarda kasılmalart artıyormuş,gerçi bizimkilet hiç azalmadı ya,ama gerçekten nefesimi kesiyorlar,son haftaların şikayetleri şimdiden başladı,kan şekerlerim yine sapıttı,burnum tıkalı,öksürük başladı acaba öksürüğün bi zararı olurmu ki öksürdükçe karnım acıyor
Canım akinti sari ise değildir ama renksiz diyorsun su olma ihtimali var hareketleri nasil bebegin suyu azalinca hareketleride azalırmış azalma yoksa korkma ama senin yerinde olsam yakındaki bı hastaneye giderdim ki hep öyle yaptım suyum az dendikten sonra arada devlete gittim baktirmaya insallah suyu değildirKızlarben de çok tedirginim,son bi kaç haftadır kilotumun ön kısmı ıslanıyor,bazen sarımtırak leke bırakıyor bazen leke bırakmıyor,su mu sızıyor yoksa idrar mı kaçırıyorum anlayamadım,internetten turnusol kağıdı yada amniyon sıvısı testi yapan şeyler aradım ama nereye baksam stokta yok yazıyor,doktor yurtdışında perşembe gelecek,gerçi arasam da hapşuruyorum desem git hastaneye diyo pek aydınlattığı söylenemez,bugün de sinirlerim tepemde gece 3 ten beri çarpıntıdan uyuyamadım tüm evi gezdim durdum kocam da horul horul uyudu,sabah biraz içim geçti sağolsun büyük ablam sabahhın 8.30unda aradı o uykumu da p.ç ettikten sonra yay gibi gergin vaziyette oturuyorum,zaten kime derdimi anlatsam bi sidik yarışı mevcut,terliyorum desem ben de terliyorum uyuyamıyorum desem biz de uyuyamadık,kimsenin halimden anladığı yok,bugün itibariyle tam 20 kilo aldım,ayaklarım ve ellerimde şişmeye başladı,bi de tuzlu yesem ne olurdu acaba
Bu haftalarda kasılmalart artıyormuş,gerçi bizimkilet hiç azalmadı ya,ama gerçekten nefesimi kesiyorlar,son haftaların şikayetleri şimdiden başladı,kan şekerlerim yine sapıttı,burnum tıkalı,öksürük başladı acaba öksürüğün bi zararı olurmu ki öksürdükçe karnım acıyor
Canlar hepinizden Allah razı olsun.
İki gündür giremedin.
fecebook ta buna benzer bır yazı vardı kıme derdımı anlatsan o benden dertlı diye senınkıde onun gibi olmuşKızlarben de çok tedirginim,son bi kaç haftadır kilotumun ön kısmı ıslanıyor,bazen sarımtırak leke bırakıyor bazen leke bırakmıyor,su mu sızıyor yoksa idrar mı kaçırıyorum anlayamadım,internetten turnusol kağıdı yada amniyon sıvısı testi yapan şeyler aradım ama nereye baksam stokta yok yazıyor,doktor yurtdışında perşembe gelecek,gerçi arasam da hapşuruyorum desem git hastaneye diyo pek aydınlattığı söylenemez,bugün de sinirlerim tepemde gece 3 ten beri çarpıntıdan uyuyamadım tüm evi gezdim durdum kocam da horul horul uyudu,sabah biraz içim geçti sağolsun büyük ablam sabahhın 8.30unda aradı o uykumu da p.ç ettikten sonra yay gibi gergin vaziyette oturuyorum,zaten kime derdimi anlatsam bi sidik yarışı mevcut,terliyorum desem ben de terliyorum uyuyamıyorum desem biz de uyuyamadık,kimsenin halimden anladığı yok,bugün itibariyle tam 20 kilo aldım,ayaklarım ve ellerimde şişmeye başladı,bi de tuzlu yesem ne olurdu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?