- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.281
canım saglıkla gelsim yavrmzu işşallah banada nasip olur işşallahişşallah bu yazdıgımıda görürüsün cevap yazarsın galiba öteki yazdıgımı görmedin
sahbamuscm sigortayı kötü bilmeyin özelede gittim ama cinsileri geldi sigırtada evimde gibi hissettim allah var o ilgilendiler haberin olsn sigırtada tabiki ytyolar seni ama ben demedim dessydim kesin uyuturlardı biliyorm neyse kürtajı yaparken bana doktor sermma çok igne vrdu ne ignesiydi bilemeidm dedikelrine göre sakıinleştiriciydiartık ölem bebeklerimden konuşmak istemiyorm boşverin gitsin işşallah bundan sonrakilere bakıcez ben hiç bebek dogurmadım işşalah marta vesile olcam ozaman dogrdm dicem saglıklı bir şekilde işşallah halime şükrediyorm rabbime şükürler olsun beterin beteri var
gözün aydın ne güzel bebiş dönmüş.....
inşallah allahgım bir avazda kurtarsın canım...
dikiş atıldı atılmasınada bende hep nasıl alınacak diye düşünüyodum..
demek ayıltma bayıltma yok :26:
canım pek tatlı değildir ama içim bi tuhaf oldu benim şimdi....
ha bide bişi saorayım bu dikişi almak için eksta ücret falan alınıyomu sadece muayene ücretimi????
son olarak dikiş alındıktan sonra kanama falan oluyormu??
Ablamin arkadasinin 5 aylik olana kadaf bebegini farketmediler, o kadar buyuk miomu vardi ki
Miyomyan goremediler
Ama simdi kizi 2 aylik oldu :))) allaha sukur o ir sikinti yasamadi
Yarencim vallahi sen cok guclusun
İnsallah dogumunda kolay olur, bebis de donmus
Eylülgülü sen 100mgX3 progestanı vajinalmi alıyorsun,yoksa içiyormusun..
Yaren sen kaç mg progestan alıyorsun?Vajinalmi?
kızlaryaa bende de miyom çıktı hamilelikte farkedildi yada ozaman çıktı çünkü hamile kalmadan 1-2 ay önce kontrole gitmiştim orda bişey dememişti doktor.hamile kaldıktan sonra 1 tane farketti en son gittiğimde bebekle beraber o da büyüyor dedi,bir zararı varmı bebeğe değim hayır yok çok önemli gözükmüyor şuan dedi.siz erken doğuma neden olur falan diyince panik yaptım Allahım sen yardım et beebeğimi koru...
bir de size bişey soracağım, serklaj olan arkadaşlarda hep açıklık olduktan sonra mı dikiş atıldı,açılmadan da dikiş atılan var mı(koruyucu serklaj diyorlar sanırım)
mesela benim açıklı yokken yaptı doktor 12+4 te koruyucu amaçlı,geçmiş hikayeme ve tatlillere vs. bakarak benim durumum da olan var mı?
sadece acıklık degıl rahim agzı boyuna gore ve once kı hıkayelerine göre atılıyor serklaj. Acıklık bılıyorsun kı daha ıleri boyutu.
Benım kaybım yok cok sukur..ılkınde doktorum farkettı rahım agzı boyu yetmezlıgımı..yalnız farkettıgınde dıkıs ıcın gec bır hafta oldugu ıcın ıstırahatle aldım oglumu. Ilkınde 0 cm yanı rahım agzı boyu kalmamıstı rahım agzına dayanmıstı.
Bunda da hamıle kaldıgımda doktorum buyuk bır ıhtımal dıkıs atacagız fakat bunu takıp ederek anlayacagız dedı ve 11.haftada rahım agzı olculdugunde 2.cm oldugu ıcın 14.haftada dıkıs atıldı.
Bu arada benim de 2 tane çikolata kistim var. Doktor hamilelikte küçüldüklerini söylemişti.. hiç bakmıyoruz bile.
Ohhh cok sevındım.. bıraz canın acımıs fakat gelmıs gecmıs.. her an gelebılır artık kızımız..
Bu arada bana uygulanan teknik her ikisini de içeriyor herhalde. Çünkü schickoar mc donald usulüydü..
senin haftandayken ben folbiol kullanıyordum ilaç olarak tek.. bir de en önemlisi 5. haftadan beri proluton vuruluyorum.
ablamın açık ameliyat yapıldı çünkü miyomlarla beraber sağ tüpünde dış gebeliğinden kalıntılar vardı onlar da alındı ancak laparoskopik de yapılıyor,sen takip ettir kaç cm,büyüyor mu,sadece düşük drğil ablamın doktoru istersen almayalım ama çok büyük biri,o gebeliğinde dejenere olup iltihap ve ağrı yapabikir demişti,oldu kurtukldu diyeyim ancak hangi dr ye gittiyse alınması lazım diyordu
gunaydin kizlar..
Metal cnm arkadasim nasilsin umarim iyisindir allahim seni daha iyi etsin insallah ..
Kizlar dun progestan tam gun kullandim kasilmam tek tuk oldu..
Sukur dr gorsem iyi oluyorum...
Sahbamus cnm benim 13 haftamdaki kontrolumde dr vajinal usg ile baktiginda plasentam %50 rahmib sag %50 rahmin solunda yerlesmis yani tam plasenta previye tip taki adi bu yukar i cikmayabilir dedi ama yukarida cikan az var dedi bende 4444 defa salati tefriciye okudum arkadaslarda yardim etti bi hafta icinde bitirdim ve bu kontolumde yokari ciktigini soyledi ..
Bende su lazerle tuylerimden kurtulmak istiyorum biktim valla hic jilet kullanmam hamileyken haric azaliyor jilet surunce mubaregi var..
Bide killi bir bayanim herhalde biktim..
Toplam ne kadara mal oluyor..
kizlar valla hic memnun degilim evde daha iyiydim kasilmam oluyor 1 saatte 7 defa olmasi lazim diyor benim 4-5 oluyor diyorum ondan bisey olmaz diyor bi kan ve idrar aldilar o kadar ne serum nede baska bisey valla ....
Allahim sana sigindim...
görmedim canım kusura bakma çünkü birkaç gün giremiyince okumadığım mesajları çok hızlı geçiyorum çünkü kızım biraz oyalandığımı görünce pc de hemen mızmızlanıyor..güzel dileklerin ve desteğin için çok sağol paşacım inşallah seninde bu günlere geldiğini görücez, sana destek olucaz..Rabbim senin yüzünü güldürsün burda en çok dilediğim ve istediğim arkadaşlarımın en başındasın, geçen seferde dua etmiştim doğumda sana bu sefer daha çok edicem hepinizin adını tek tek anıcam sürekli..
Şööööyle bir göz attım valla konularla ilgili tecrübem ve bilgim olmadığından yorum yapamıyorum ama iyi olmanız ve aranızda mesajlaşıp bilgilenmemiz içimi rahatlatıyor.Bende adet oldum bugün yarın adetimin 2.günü sabah Cem Beyde randevum Memorialde bakalım bu ay başlayacakmıyız tüp bebeğe.Kızlar bugün güzel bir şey oldu ev alıcaz demiştimya ev sahibiyle anlaştık el sıkıştık çoook mutlu oldum bugün içim kıpır kıpır.Artık tapu işlemlerine ve kredi işleriyle uğraşcaz 15 gün sürermiş Allahım hayırla sağlıkla oturmayı nasip eder inşallah içinde birde bebiş olursa ooooo balla kaymak darısı evi olmayan herkese olsun bütün topikteki arkadaşlarıma nasip olsun güzel evler..İşte böyleee
Kuzum otur evde biraz yollarda doğurucan bu gidişle,gezme artık,çarşambaya bişeycik kalmamış hem hava soğuk üşümemiş olursun
Şööööyle bir göz attım valla konularla ilgili tecrübem ve bilgim olmadığından yorum yapamıyorum ama iyi olmanız ve aranızda mesajlaşıp bilgilenmemiz içimi rahatlatıyor.Bende adet oldum bugün yarın adetimin 2.günü sabah Cem Beyde randevum Memorialde bakalım bu ay başlayacakmıyız tüp bebeğe.Kızlar bugün güzel bir şey oldu ev alıcaz demiştimya ev sahibiyle anlaştık el sıkıştık çoook mutlu oldum bugün içim kıpır kıpır.Artık tapu işlemlerine ve kredi işleriyle uğraşcaz 15 gün sürermiş Allahım hayırla sağlıkla oturmayı nasip eder inşallah içinde birde bebiş olursa ooooo balla kaymak darısı evi olmayan herkese olsun bütün topikteki arkadaşlarıma nasip olsun güzel evler..İşte böyleee
Selam arkadaslar yazdiklrinizi takip.ediyorum ama sik yazamiyorum bugunler cok kotuyum kasilmalarim cok.fazla cok tedirginim .dogumu gelen arkadaslari Allahim bi nefeste kurtarsin.metalcim hastanede yatmak cok zor oncekinde 2ay kadar yatmistim ama bunda 1 gune bile dayanamiyom kizimi ozluyorum ne yapti nasil oldu aklim kaliyor.insallah yatmak zorunda kalmam.ben cuma gunu bi aksilik olmazsa yola cikacam ama kafam karma karisik.saftunc evin hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?