- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.261
Hadi gözün aydın,şimdi kendini çok daha güvende hissedersin,ilaç vs birşey veriyorlar mıucmelek annesi cnm ben hep yattim kan sulandiricilarida kestim kanamam olmadi olsa dahi biliyordum nasil bisey olacagini dr anlatti cok sukur olmadi ve yukari cikmis sagima yerlesmis..
yarencim cnm Allaha sukurler olsun senin dogumunda hayirlisiyla artik gelir korkma ...
kizlar bende hastaneye yattim..
schidkoard diye bir teknik canım alttan ve daha içerden banada o teknikle atıldı, osman beyin sana dediği teknikte odur canım, banada cemil bey çok az doktor bilir bu tekniği demişti çünkü genelde alttan atınca doktorlar mc donalds tekniğini biliyorlar bana çapadaki doktor bu sefer mc donalds tekniği ile yaptı ama yinede işe yaradı şükür..
kızlar bende dün son kontrolümü oldum, çok şükür bebekte dönmüş dikişimi aldı cemil bey artık doğumu bekliycez normal doğum olucak inşallah..ama nasıl yapmışlarsa dikişimi çok zor aldı göremedi yarım saate yakın uğraştı çok canım yandı geçen sefer hiç anlamamıştım, dikişimi nasıl yapmışlarsa spekulum denilen aletle bile göremedi, sonra elle muayene edip dikişini görmeden aldım dedi, iyiki çapada aldırmadın bu dikişi seni çok hırpalarlardı dedi neyseki bunuda atlatmış olduk, bir doğum kaldı önümüzde hayırlısıyla doğumu da atlatırız inşallah benden böyle kızlar..
İçiyordum canım haptiEylülgülü sen 100mgX3 progestanı vajinalmi alıyorsun,yoksa içiyormusun..
Yaren sen kaç mg progestan alıyorsun?Vajinalmi?
schidkoard diye bir teknik canım alttan ve daha içerden banada o teknikle atıldı, osman beyin sana dediği teknikte odur canım, banada cemil bey çok az doktor bilir bu tekniği demişti çünkü genelde alttan atınca doktorlar mc donalds tekniğini biliyorlar bana çapadaki doktor bu sefer mc donalds tekniği ile yaptı ama yinede işe yaradı şükür..
kızlar bende dün son kontrolümü oldum, çok şükür bebekte dönmüş dikişimi aldı cemil bey artık doğumu bekliycez normal doğum olucak inşallah..ama nasıl yapmışlarsa dikişimi çok zor aldı göremedi yarım saate yakın uğraştı çok canım yandı geçen sefer hiç anlamamıştım, dikişimi nasıl yapmışlarsa spekulum denilen aletle bile göremedi, sonra elle muayene edip dikişini görmeden aldım dedi, iyiki çapada aldırmadın bu dikişi seni çok hırpalarlardı dedi neyseki bunuda atlatmış olduk, bir doğum kaldı önümüzde hayırlısıyla doğumu da atlatırız inşallah benden böyle kızlar..
ucmelek annesi cnm ben hep yattim kan sulandiricilarida kestim kanamam olmadi olsa dahi biliyordum nasil bisey olacagini dr anlatti cok sukur olmadi ve yukari cikmis sagima yerlesmis..
yarencim cnm Allaha sukurler olsun senin dogumunda hayirlisiyla artik gelir korkma ...
ucmelek annesi cnm ben hep yattim kan sulandiricilarida kestim kanamam olmadi olsa dahi biliyordum nasil bisey olacagini dr anlatti cok sukur olmadi ve yukari cikmis sagima yerlesmis..
Canım çok endişeliysen ve kasılmalarını nst ile falan kontrol etmiyorlarsa (ki bu haftalarda nst ye sokmuyorlar),saatte 7 kere oluyor de canım,ama şunu da söyliyim o serumlar öyle bi ateş bastırıyor öyle bi kalp çarptırıyor ki anlatamam,10 gün yattım hastanede 6 günü falan başımın ağrısı ne içtiyserm geçmedi,hazırlıklı ol yani,bi de bana hastanede yattığım süre müddetince haftada 1 olan prolutonu daha sık vurmuşlardıkizlar valla hic memnun degilim evde daha iyiydim kasilmam oluyor 1 saatte 7 defa olmasi lazim diyor benim 4-5 oluyor diyorum ondan bisey olmaz diyor bi kan ve idrar aldilar o kadar ne serum nede baska bisey valla ....
Allahim sana sigindim...
Allah yardımcın olsun canım yaaa..kizlar valla hic memnun degilim evde daha iyiydim kasilmam oluyor 1 saatte 7 defa olmasi lazim diyor benim 4-5 oluyor diyorum ondan bisey olmaz diyor bi kan ve idrar aldilar o kadar ne serum nede baska bisey valla ....
Allahim sana sigindim...
Canım çok endişeliysen ve kasılmalarını nst ile falan kontrol etmiyorlarsa (ki bu haftalarda nst ye sokmuyorlar),saatte 7 kere oluyor de canım,ama şunu da söyliyim o serumlar öyle bi ateş bastırıyor öyle bi kalp çarptırıyor ki anlatamam,10 gün yattım hastanede 6 günü falan başımın ağrısı ne içtiyserm geçmedi,hazırlıklı ol yani,bi de bana hastanede yattığım süre müddetince haftada 1 olan prolutonu daha sık vurmuşlardı
Şööööyle bir göz attım valla konularla ilgili tecrübem ve bilgim olmadığından yorum yapamıyorum ama iyi olmanız ve aranızda mesajlaşıp bilgilenmemiz içimi rahatlatıyor.Bende adet oldum bugün yarın adetimin 2.günü sabah Cem Beyde randevum Memorialde bakalım bu ay başlayacakmıyız tüp bebeğe.Kızlar bugün güzel bir şey oldu ev alıcaz demiştimya ev sahibiyle anlaştık el sıkıştık çoook mutlu oldum bugün içim kıpır kıpır.Artık tapu işlemlerine ve kredi işleriyle uğraşcaz 15 gün sürermiş Allahım hayırla sağlıkla oturmayı nasip eder inşallah içinde birde bebiş olursa ooooo balla kaymak darısı evi olmayan herkese olsun bütün topikteki arkadaşlarıma nasip olsun güzel evler..İşte böyleee
cnm hayırlı olsun evınızde adetının aynı gün olması inş güzelliklerı katmerler
yenı eve yenı bebek olur inş
bizde geçen sene aldık evımızı yenı evımıze yenı eve yenı bebek olacak mı bakalım hayırlısıyla
sağol arkadaşım..Çok sevindim yarencim bebişin dönmüş..Demekki son ana kadar dönebiliyor..ne güzel sezeryan olmak zorunda kalmıycaksın.Benimde dikişimi zor aldı doktor..Bayaa uğraştı..Spekulum taktı.Çok fena olmuştum.İçe gömülmüş dikiş dedi.Erişemedi bir türlü..Allahtan cemil beye aldırmışsın canım..Normalde acımaması gerekiyor diye biliyorum..Doğumunu cemil hocamı yaptıracak.Dr şaşırdımı bebeği dönmüş görünce?Normal doğumdan yanamı dr?
kizlar valla hic memnun degilim evde daha iyiydim kasilmam oluyor 1 saatte 7 defa olmasi lazim diyor benim 4-5 oluyor diyorum ondan bisey olmaz diyor bi kan ve idrar aldilar o kadar ne serum nede baska bisey valla ....
Allahim sana sigindim...
Şööööyle bir göz attım valla konularla ilgili tecrübem ve bilgim olmadığından yorum yapamıyorum ama iyi olmanız ve aranızda mesajlaşıp bilgilenmemiz içimi rahatlatıyor.Bende adet oldum bugün yarın adetimin 2.günü sabah Cem Beyde randevum Memorialde bakalım bu ay başlayacakmıyız tüp bebeğe.Kızlar bugün güzel bir şey oldu ev alıcaz demiştimya ev sahibiyle anlaştık el sıkıştık çoook mutlu oldum bugün içim kıpır kıpır.Artık tapu işlemlerine ve kredi işleriyle uğraşcaz 15 gün sürermiş Allahım hayırla sağlıkla oturmayı nasip eder inşallah içinde birde bebiş olursa ooooo balla kaymak darısı evi olmayan herkese olsun bütün topikteki arkadaşlarıma nasip olsun güzel evler..İşte böyleee
canım dikişi muayenehanede mi aldı,herhangi bişey yapmadı dimi uyuşturucu vs. bir de ek ücret aldımı onun için
sanada geçmiş olsun,şükür bebek dönmüş ve bu haftaları gördüninş.bebeğini sağlıcakla kucaklarsın ,rahat bir doğum olur inşallah
darısı başımıza :)
Kuzum otur evde biraz yollarda doğurucan bu gidişle,gezme artık,çarşambaya bişeycik kalmamış hem hava soğuk üşümemiş olursunHayirlisi olsun diyecektim sonra diger mesajini gordum
Nst ye baglamiyorlarsa sende 7 defa var de
Kasilma olduguna emin misin hissettiklerinin
Devlet hastanesinde misin sen?tanidik birileri var mi hastanede?
İdrar ve kan sonuclarin bir ciksin bakalim
Allah agiz tadi ile oturmayi nasip etsin
İnsallah en kisa zamanda eviniz bebis sesleri ile senlenir
Kizlar bende bugun son isleri de bitireyim dedim, cikolatalari falan
Sonra bir arkadas aradi oyuncak muzesine goturelim cocuklari dedi
Goturduk, eve oyle bir sanci ile geldim ki 7.30 da, simdi ayaga kalktim
Demekki carsambaya kadar yatacagm baska sansim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?