Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ucmelek annesi cnm ben hep yattim kan sulandiricilarida kestim kanamam olmadi olsa dahi biliyordum nasil bisey olacagini dr anlatti cok sukur olmadi ve yukari cikmis sagima yerlesmis..
yarencim cnm Allaha sukurler olsun senin dogumunda hayirlisiyla artik gelir korkma ...
kizlar bende hastaneye yattim..

Hadi gözün aydın,şimdi kendini çok daha güvende hissedersin,ilaç vs birşey veriyorlar mı

canım saglıkla gelsim yavrmzu işşallah banada nasip olur işşallah işşallah bu yazdıgımıda görürüsün cevap yazarsın galiba öteki yazdıgımı görmedin
sahbamuscm sigortayı kötü bilmeyin özelede gittim ama cinsileri geldi sigırtada evimde gibi hissettim allah var o ilgilendiler haberin olsn sigırtada tabiki ytyolar seni ama ben demedim dessydim kesin uyuturlardı biliyorm neyse kürtajı yaparken bana doktor sermma çok igne vrdu ne ignesiydi bilemeidm dedikelrine göre sakıinleştiriciydiartık ölem bebeklerimden konuşmak istemiyorm boşverin gitsin işşallah bundan sonrakilere bakıcez ben hiç bebek dogurmadım işşalah marta vesile olcam ozaman dogrdm dicem saglıklı bir şekilde işşallah halime şükrediyorm rabbime şükürler olsun beterin beteri var

gözün aydın ne güzel bebiş dönmüş.....
inşallah allahgım bir avazda kurtarsın canım...

dikiş atıldı atılmasınada bende hep nasıl alınacak diye düşünüyodum..
demek ayıltma bayıltma yok :26:

canım pek tatlı değildir ama içim bi tuhaf oldu benim şimdi....

ha bide bişi saorayım bu dikişi almak için eksta ücret falan alınıyomu sadece muayene ücretimi????

son olarak dikiş alındıktan sonra kanama falan oluyormu??

Gurbetçi gözün aydın canım..devlettemi yatıyorsun?Ortam nasıl canım?

cnm gözün aydın inş çok rahat ve huzurla geçer hastene günlerin

Hersey planlandigi gibi gidiyor ne guzel

Artik emin ellerdesin icinde rahatlamistir
bize iyi hBerlerini yaz emi

Metal den haberi olan varmi
Cok merak ettim

Biraz zorda olsa hayirlisiyla dikisin alinmis

Simdi kucuk hanimin gelmesine kaldi dogum
Bebeginde donmus insallah saglikli bir dogum olur

kizlar valla hic memnun degilim evde daha iyiydim kasilmam oluyor 1 saatte 7 defa olmasi lazim diyor benim 4-5 oluyor diyorum ondan bisey olmaz diyor bi kan ve idrar aldilar o kadar ne serum nede baska bisey valla ....
Allahim sana sigindim...

kizlar valla hic memnun degilim evde daha iyiydim kasilmam oluyor 1 saatte 7 defa olmasi lazim diyor benim 4-5 oluyor diyorum ondan bisey olmaz diyor bi kan ve idrar aldilar o kadar ne serum nede baska bisey valla ....
Allahim sana sigindim...
Canım çok endişeliysen ve kasılmalarını nst ile falan kontrol etmiyorlarsa (ki bu haftalarda nst ye sokmuyorlar),saatte 7 kere oluyor de canım,ama şunu da söyliyim o serumlar öyle bi ateş bastırıyor öyle bi kalp çarptırıyor ki anlatamam,10 gün yattım hastanede 6 günü falan başımın ağrısı ne içtiyserm geçmedi,hazırlıklı ol yani,bi de bana hastanede yattığım süre müddetince haftada 1 olan prolutonu daha sık vurmuşlardı

Allahim sana sigindim...
Allah yardımcın olsun canım yaaa..
daha iyi olacak diye beklerken neden bukadar ilgisizlerki anlamıyorum...

duyaydının dediği gibi 7 kere oluyo de sende....

bende serklaj sonrası 3 gün yattım..
serum vermişlerdi..içine prepar konmuştu yanlış hatırlamıyosam..endol fitil bide antibiyotik verilmişti.
bir serum 3 günde bitmesine rahmen gerçekten çok çarpıntı yapmıştı bana..içim daralıyordu resmen çıldıracak gibi olup ağlıyodum...
bide banada baş ağrısı yapmıştı..sabaha kadar doğum sancısı gibi başa ağrısı çekmiştim..
Allahım ne zordu tekrar yaşatmasın inşallah...
hastaneden çıktıktan sonrada 2 gün mide bulantım olmuştu...

Şööööyle bir göz attım valla konularla ilgili tecrübem ve bilgim olmadığından yorum yapamıyorum ama iyi olmanız ve aranızda mesajlaşıp bilgilenmemiz içimi rahatlatıyor.Bende adet oldum bugün yarın adetimin 2.günü sabah Cem Beyde randevum Memorialde bakalım bu ay başlayacakmıyız tüp bebeğe.Kızlar bugün güzel bir şey oldu ev alıcaz demiştimya ev sahibiyle anlaştık el sıkıştık çoook mutlu oldum bugün içim kıpır kıpır.Artık tapu işlemlerine ve kredi işleriyle uğraşcaz 15 gün sürermiş Allahım hayırla sağlıkla oturmayı nasip eder inşallah içinde birde bebiş olursa ooooo balla kaymak darısı evi olmayan herkese olsun bütün topikteki arkadaşlarıma nasip olsun güzel evler..İşte böyleee

cnm hayırlı olsun evınızde adetının aynı gün olması inş güzelliklerı katmerler

yenı eve yenı bebek olur inş

bizde geçen sene aldık evımızı yenı evımıze yenı eve yenı bebek olacak mı bakalım hayırlısıyla

Teşekkürler canım hayırlısıysa olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım ,nasılsın iyi misin? Kaç gün kaldı test gününe tedavi sürecinde en çok yaşadığın sıkıntı nedir canım? psikolojik anlamda ve fiziksel olarak neye hazırlıklı olayım?

yok canım şaşırmadı oda dönmesini bekliyordu, geçen sefer bana genelde tıp kitaplarında dönmez der ama döndügü de olur demişti döndüğüne oda sevindi cemil hoca bakış açısı çok geniş bir doktor literatürlere pek takılmıyor zaten..normal doğuma girmiyor kendisi çok yoğun olduğu için sezeryan yapıyor bir tek ama zaten oda olsa çok pahalıdır yaptıramazdım, tabiki bir sorun yoksa normalden yana her zaman..ben geçen sefer çapada yaptım çokta memnun kaldım özel gibi pışpışlamıyorlar ama doğumhane ekibi çok tecrübeli, dikişlerim hem azdı hemde çaqbuk toparladı ve iyileşti, inşallah bu seferde öyle olur, zaten gide gele ordaki doktorlarla da tanıştık sayılır..

canım dikişi muayenehanede mi aldı,herhangi bişey yapmadı dimi uyuşturucu vs. bir de ek ücret aldımı onun için
sanada geçmiş olsun,şükür bebek dönmüş ve bu haftaları gördün inş.bebeğini sağlıcakla kucaklarsın ,rahat bir doğum olur inşallah
darısı başımıza :)

Allahim sana sigindim...

Hayirlisi olsun diyecektim sonra diger mesajini gordum
Nst ye baglamiyorlarsa sende 7 defa var de
Kasilma olduguna emin misin hissettiklerinin
Devlet hastanesinde misin sen?tanidik birileri var mi hastanede?
İdrar ve kan sonuclarin bir ciksin bakalim

Allah agiz tadi ile oturmayi nasip etsin
İnsallah en kisa zamanda eviniz bebis sesleri ile senlenir

Kizlar bende bugun son isleri de bitireyim dedim, cikolatalari falan
Sonra bir arkadas aradi oyuncak muzesine goturelim cocuklari dedi
Goturduk, eve oyle bir sanci ile geldim ki 7.30 da, simdi ayaga kalktim
Demekki carsambaya kadar yatacagm baska sansim yok

evet canım muayenede aldı uyuşturulmuyor aslında canı acıtan birşey değil e çok kolay geçen sefer ben hiç anlamamıştım bile, ama bu sefer çok arkaya kaymış dikişim görünmüyormuş bile hem biraz uğraştırdı hemde canımı yaktı, ek ücret almadı canım sadece aylık muayene ücreti verdim..

Kuzum otur evde biraz yollarda doğurucan bu gidişle,gezme artık,çarşambaya bişeycik kalmamış hem hava soğuk üşümemiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…