- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.361
Ay inşallah dediğin gibidir,ben de kendimi yok canım değildir diye iyi düşünmeye çalışıyorum,herşeyden korkar olduk,paranoyak gibiyim,
34 olduk çok şükür evet,bi de diyordum ki 30 lu haftalara geleyim rahatlarım diyordum ekstra psikopat oldum
Her seferinde olmuyor,inşallah değildir,sık sık gitsem dr ye belki daha kontrolde hissedicem ama benim dr de ayrı bi cins işte,olmazsa bi şekilde şu pedlerden bulmam lazım,alıştık zaten kendi doktorumuz kendimiz olmaya,bi daha dünyaya gelirsem tıp okuycam kadın doğumcu olacam valla,hem paraya para demiyorsun bi de havandan geçilmiyor,adams ulaşacaz diye kırk takla atıyoruz
ARTIK BEBEĞİME DAHA YAKINIM :) İLK İĞNEMİ BUGÜN OLDUM CEM BEY KONTROL ETTİ YUMURTALIKLARIMI BEĞENDİ :) KİST YOK DEDİ ,İLAÇLARIMIZI ALDIK BAŞLADIK CUMARTESİ İLK KONTROLUM VAR BENİ LİSTEYE YAZIN DUYAYDIN ARKADAŞIM YAZ BENİ NOLUR LİSTEYE :) HAMİLELİK HABERİ BEKLEYENLERE TAHMİNLERE GÖRE 10 ŞUBATTA BEBİŞİMİN OLDUĞU KAN TESTİNDE ÇIKACAK HEP BERABER OLACAĞINA İNANALIM OLUMSUZLUKLARI DÜŞÜNMEYELİM ...Mumudihaba canIm ben Ataşehir Memoriale gidiyorum.CEM DEMİREL doktorum sen nereye gidiyorsun ?
Mrb kizlr naber ben iyiym serklajimi oldum bugun 25gunn oldu hersey yolunda dinleniyormm sizlerde iyissinz insaallh tlfndn giriyorm biraz zor oluyoda nelr yapiyosnz
Canlar hepinizden Allah razı olsun.
İki gündür giremedin.
Hidennisco ziyareti beni çok mutlu etti. Rabbim ondan razı olsun.
Ben iki gün hep kasıldım. İlk önceleti nst ölçmedi. Sonra daha aşağıya koydular cihazın panpını ozamsn çıktı. Her an tamam slıyoruz diyecekker diye bekledim. Cumartesi saat10:00 dan bu sabaha karşı 5 ile 10 dak. Arayla kasılmalarım vardı. Dün Dr alttan muayene etti. Eğer kese sarkmış ve açılma artmış olsa hemen alacaktı. Arda bey öyle demişti zaten. Dr muayene edince Arda bey aradı. Nidilat kullanmak istediği i belirtim. Başladı. İlk önce yarım saat arayla üç adet sonra 4 saat arayl 1 adet aldım. Bu sabah daha az ağrım var. Fakat kafamı toplayamıyorım. Ne yazdım nasıl yazdım kusura bakmayın canlar.
Hamd olsun bu günüme. Sürekli serum takılı boş benimkide. Bide altı saatte bir antibiyotik devam danardan. Crp hamd olsun düşmüş. Buğün yine bakılacak.
Canlar hepinizden Allah binlerce kez razı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin canlar. Bir gün bir gün ne kadar daha tutabilirsek diyor Dr.
Rabbim sana sığındık sen bizleri ve yavrularımızı Koruu.
Kızlaaar ağzınızdan bal damlıyor çok çok sağolun güzel dilekleriniz için Allahın izni ve hep beraber evrene yaydığımız güzel enerji ile bebişimin olacağına yürekten inanıyorum.
Tedavim şöyle Feryalcim LUCRİN 4 CC SABAH AKŞAM ,GONALF 300 CC SAADECE AKŞAM ÇATLATMA İĞNESİ VAR AMA DAHA SONRA TABİKİDE İŞTE İLAÇ LARIM VE UYGULAMAM BU EŞİM VURUYOR İĞNELERİMİ :)
canım kasılma dedigimiz şey bebek bir yerde toplanıyor kasılma o bilmem anlatabildinmi ksra bakma kaç zamandır yazıcam unutyorumbenimde ömürümde cumartesi kasılma olmuşt bebegim bir yere toplanmıştı kızlar diyord baktım bir yere toplanmış dedim paşa evham yapma kendine gel ah dogcagını bilseydim bir gün önce gitmezmiydim hastaneye belkim kurtlurdu inan keşkeler beni maffediyor öldürüyor diyorm paşam seninde bebegim olucakk sen seçilmiş annesin mevlam hiç birşeyi boş boşna vermezmiş çok aglıyordum arkadaş dediki kkdan sana bak birşey yollucam oku dedi okudum ah nasıl aglıyorm bir görsen beni yolladıgı şeyde şunlar yazıyor cenabı allah dermişki kulmn meyvesini kopardınızmı evet dermiş melekler ne yaptı klm isyan ettimi yok dermiş melekler oa cennetimde bir köşk yapın dermiş ben şimdi isyan etsem neye yarar rabbime tevekkül etmem lazım yoksa ne ömürümün ne umudumu nede hüda berkimi göremem hem yanlız degillerki degilmi hz ibrahim ve sare hanımın yanındalar onlar bakıyor meleklerimize cennetteler güzel yerlerdeler hem huriler varmış bizim suratimizde emzirmek isterlermiş yavrularımız dermişki sen annem degilsin emmem onun gibi kokmyorsun derlermiş inan çok çabaladım olmadı gözlerimden akan yaşı görsen şuıan nasıl aglıyorum işşallah cennete yavrluarım sayesinde giricem allahım işşallah girerim oraya gidince bizleri bulucaklarmış kucaklarımıza vericeklermiş eşime diyorum 3 bebek nasıl alırım kucagıma alırım alıırım ben anneleriyim hepsini bagrıma basarım koklarını içime çekerim degilmi çeker çeker yavrum derim anneniz kurban olsun sizlere derim öperim koklarım çok kötü oluyorum bazen hemde çok rabbim dermişki klm benden umudu kesme rabbim diyorum sana yalvarıyorum ne olur sesimi duy diyorum tekede razıyım ama dersenki mutlu olmaK istiyorm 2 adet bebek var 1 kzı biri erkek birinin adını ömür digerinin adını umud koyuyum bir sefreden çıksın ama tek bebegi rahimim taşımıyorki 2 bebegi nasıl taşısın inan sabahın köründe kalkıyorum gece 2 kadar oturup dantel yapıyorm çabuk bitsinde paramı alıyım diye eşim kızıyor paşa uyku gözünden akıyor yat diyor ama nerde nakarata baglamış gibi yetişmesi lazım diyorum herşey evlatlarım için kilo vermem emek vermem artık allah affetsin insanların bana acıyarak bakmalarını istemiyorum hep diyorlar bebek görmeye gittiklerimde allah sanada versin allahım affetsin çok agırıma gidiyor o laf acımayın kardeşim bana benimde olur dememek için kendimi çok zor tutuyorum tek hayalim umudum rabbim umdumu alma benden içime umud ekki bu paşa kulun üzülmesin
Evet canım mantıklı,idrar kesesi boşalıyor mu anlamıyorum zaten yap beş dakka sonra yapmamış gibiilahi güldürdün beni canım..iyi fikir bidaha gelirsem bende tıp okumaya niyetliyim senin gibi
bu arada gelen su değil büyük ihtimal ama doktorum bana demişti ki
bol su iç yat fazla hareket etme..
her ihtimale karşı yani perşembeye kadar idare edersin..
bende de arada oluyo çünkü..çamaşırımın ön kısmı ıslanıyo benimde..
genelde wc den sonra oluyo denedim..idrar kesesi tam boşalmıyor herhalde diye düşünüyorum..
allahım gönlüne göre nasip etsin inşallah canım..
hamilelik haberini okuyalım buradan inşallah....
inşallah 38-40 lı haftalarıda görürsün canım....
sen kaç haftalıktın gebe...ve çarpıntınmı oluyor senin dikkatimi çektide....bende çarpıntıdan muzdaribim de ondan...ama hep yemekten sonra gazla beraber oluyor...gaz sıkıştırıyo kalbi heralde...kızlarben de çok tedirginim,son bi kaç haftadır kilotumun ön kısmı ıslanıyor,bazen sarımtırak leke bırakıyor bazen leke bırakmıyor,su mu sızıyor yoksa idrar mı kaçırıyorum anlayamadım,internetten turnusol kağıdı yada amniyon sıvısı testi yapan şeyler aradım ama nereye baksam stokta yok yazıyor,doktor yurtdışında perşembe gelecek,gerçi arasam da hapşuruyorum desem git hastaneye diyo pek aydınlattığı söylenemez,bugün de sinirlerim tepemde gece 3 ten beri çarpıntıdan uyuyamadım tüm evi gezdim durdum kocam da horul horul uyudu,sabah biraz içim geçti sağolsun büyük ablam sabahhın 8.30unda aradı o uykumu da p.ç ettikten sonra yay gibi gergin vaziyette oturuyorum,zaten kime derdimi anlatsam bi sidik yarışı mevcut,terliyorum desem ben de terliyorum uyuyamıyorum desem biz de uyuyamadık,kimsenin halimden anladığı yok,bugün itibariyle tam 20 kilo aldım,ayaklarım ve ellerimde şişmeye başladı,bi de tuzlu yesem ne olurdu acaba
bu haftalarda kasılmalart artıyormuş,gerçi bizimkilet hiç azalmadı ya,ama gerçekten nefesimi kesiyorlar,son haftaların şikayetleri şimdiden başladı,kan şekerlerim yine sapıttı,burnum tıkalı,öksürük başladı acaba öksürüğün bi zararı olurmu ki öksürdükçe karnım acıyor
canım senin doktora demen lazım çarpıntım vs var diye hamilelere veriliyor canım o ilaç arkadaşım kullandı acaba diyorm stresmi yapıyorsn çarpıntın var kanınmı düşük :44::44: çarpıntın olunca bak sana akıl veiryimd edigimi yap olurmu ne kaybedersin eşine söyle bir kese kagıdı alsın pastaneden çarpıntın olunca şn yap otur bir yere al eline kese kagıdını sakin ol önce güzel şeyler düşün sonra agzını burnunu sok nefes al ver nefes agzersizi bu eger dedigimi yaparsan eger drusa çarpıntın bilki strese baglı oluyor çarpıntı ne kaybedersin yok çarpıntıo geçmezse bebekten derim ben yastıgını dik koy yatarken bendede oluyord ömürümde çarpıntı doktor bana hep yattıgından oluyor dedi kan hareket etmeyince vucutta dedi uyyunca önce bir gerilin diyor doktorlar hemen kalkmayın yataktan hemen kalkınca kan dolaşımı göbekte toplanırmış hayde çarpıntı olurmuş aldım kese kagıdını kızımda otrdum nefes aldım verdim meyerse strese baglı olurmş çarpıntım :18::18:sen şimdi diceksinki ben kendimi bilirim bende panik atak yok dicem ama dedigimi yapsan ne kaybedersinallahım yardımcın olsn kardeşim ya tarluson kagıdına gelince eczanelerde yokmu en azından için rahat eder git hastaneye allah korosn syun vs gelir bebek susuzlktan kötü olr içerde rabbim yardımcın olsun işşallah kardeşim benim bile 4 ayda başladı çarpıntım senin hasfatan kadar düşünemiyorm neyse benim çıkamam lazım kendine iyi bak birde tanıdıklara söyle erken aramayın diye ben öle yapmıştım
canlar face hakkında bi öneride bulunmak istiyorum sizlere...
Facede bi grubumuz vardı zamanında kurmuştuk ama çok girilmedi ve öylece duruyor.
şimdi de sizler aktif olarak görüştüğünüz için birbirinizi tanıyorsunuz ama ben çoğunuzu isim olarak bilmiyorum istek gönderdiğiniz zamanda kabul edemiyorum her seferinde duyaydine sormak zorunda kalıyorum forumdanmı diye :)
o gruba da üye olunsa ve burda kullandığımız nickleri ve gerçek isimlerimizi yazsak nasıl olur
bilmiyorum ki canım doktor ayrıntılı bişey söylemedi,ben de o an bişey soramadım panikten.sadece bebeğe bir zararı var mı dedim o da hayır yok önemli değil şuan dedi...
Inş. Bir sıkıntı olmaz,bihaki kontrolde sorayı ayrıntıları
HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
BONE CLUP 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
TUBA HAMLE PJAMASI Pijama Dnyas
PELN POLAR SABAHLIK Pijama Dnyas bu ikisini takımlasam nasıl olur
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=331 lütfen yardımcı olurmusunuz sipariş vericem
artık bebeğime daha yakınım :) ilk iğnemi bugün oldum cem bey kontrol etti yumurtalıklarımı beğendi :) kist yok dedi ,ilaçlarımızı aldık başladık cumartesi ilk kontrolum var beni listeye yazın duyaydın arkadaşım yaz beni nolur listeye :) hamilelik haberi bekleyenlere tahminlere göre 10 şubatta bebişimin olduğu kan testinde çıkacak hep beraber olacağına inanalım olumsuzlukları düşünmeyelim ...mumudihaba canım ben ataşehir memoriale gidiyorum.cem demirel doktorum sen nereye gidiyorsun ?
sen kaç haftalıktın gebe...ve çarpıntınmı oluyor senin dikkatimi çektide....bende çarpıntıdan muzdaribim de ondan...ama hep yemekten sonra gazla beraber oluyor...gaz sıkıştırıyo kalbi heralde...
neyden vazgeçtin anlamadım ?o herkes olayina gelince 11 yillik evliligimde maddi sikintilar yasadim herkes benden zor durumdaydi ev tasidim herkesin isi vardi hasta oldum herkes benden hastaydi o yuzden ben vazgectim artik
kimsem yok dedim uzulmekten kurtuldum
Terfi ettim yaşasın artık anne adayıyım hamilelik haberi bekleyenlere yazılmışım o kadar sevindim ki .Dilerim isteğen herkesin olsun :) Badecim Melekcim Paşam çok sağolun ..
ARTIK BEBEĞİME DAHA YAKINIM :) İLK İĞNEMİ BUGÜN OLDUM CEM BEY KONTROL ETTİ YUMURTALIKLARIMI BEĞENDİ :) KİST YOK DEDİ ,İLAÇLARIMIZI ALDIK BAŞLADIK CUMARTESİ İLK KONTROLUM VAR BENİ LİSTEYE YAZIN DUYAYDIN ARKADAŞIM YAZ BENİ NOLUR LİSTEYE :) HAMİLELİK HABERİ BEKLEYENLERE TAHMİNLERE GÖRE 10 ŞUBATTA BEBİŞİMİN OLDUĞU KAN TESTİNDE ÇIKACAK HEP BERABER OLACAĞINA İNANALIM OLUMSUZLUKLARI DÜŞÜNMEYELİM ...Mumudihaba canIm ben Ataşehir Memoriale gidiyorum.CEM DEMİREL doktorum sen nereye gidiyorsun ?
rica. Ederim uğur getirsin bi üst listeye geçireyim seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?