Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ilahi güldürdün beni canım..iyi fikir bidaha gelirsem bende tıp okumaya niyetliyim senin gibi

bu arada gelen su değil büyük ihtimal ama doktorum bana demişti ki
bol su iç yat fazla hareket etme..
her ihtimale karşı yani perşembeye kadar idare edersin..

bende de arada oluyo çünkü..çamaşırımın ön kısmı ıslanıyo benimde..
genelde wc den sonra oluyo denedim..idrar kesesi tam boşalmıyor herhalde diye düşünüyorum..

allahım gönlüne göre nasip etsin inşallah canım..
hamilelik haberini okuyalım buradan inşallah....

Mrb kizlr naber ben iyiym serklajimi oldum bugun 25gunn oldu hersey yolunda dinleniyormm sizlerde iyissinz insaallh tlfndn giriyorm biraz zor oluyoda nelr yapiyosnz

inşallah 38-40 lı haftalarıda görürsün canım....

Kızlaaar ağzınızdan bal damlıyor çok çok sağolun güzel dilekleriniz için Allahın izni ve hep beraber evrene yaydığımız güzel enerji ile bebişimin olacağına yürekten inanıyorum.

Tedavim şöyle Feryalcim LUCRİN 4 CC SABAH AKŞAM ,GONALF 300 CC SAADECE AKŞAM ÇATLATMA İĞNESİ VAR AMA DAHA SONRA TABİKİDE İŞTE İLAÇ LARIM VE UYGULAMAM BU EŞİM VURUYOR İĞNELERİMİ :)

süper..doğuma daha var desena.... allah yardımcın olsun... :)

Anladim canim sagol

Ben lucrin 10 cc ve yumurta gelistirici ismini hatirlayamadigim 150 unite kullanmistim.

Sizler basi cekin kismetse arkanizdan geliyorum.

Arkadaslar ben bugun tetanoz ignesinin 2. Dozunuda yaptirdim :94: kavga gurultu.
eger 6 ay icerisinde gebelik olmazsa son dozu yapicaklarmis ama gebelik olursa bu doz yeterliymis
Sukur bir sikintidan kurtuldum benimki dereyi gormeden pacalari sivamak ama

e bebek istediği şekilde hareket etmezmi istediği yerde durmazmı zaten...kasılma durumunda noluyr erken doğummu oluyormuş..yani bebeğin toplanmasıyla erken doğumun bağlantısını çözemedim...

ağlama ağlama....ELBET YÜZÜMÜZ GÜLECEK....ÇEKTİĞİMİZ ONCA EZİYETİN ACISINI FENA ÇIKARACAZ İNŞALLAH....YA RABB DUY SESİMİZİ...BİZİ BU DERTTEN KURTAR...EVET BİLİYORUM Kİ İLERDE BEBEĞİMİZLE ALAKALI ÇOK ÜZÜLECEĞİMİZ BİR OLAY OLACAKTI DA BİZLERE O KÖTÜ GÜNLERİ GÖSTERMEMEK İÇİN HAYIRLISINI VERDİN...VE BUNDAN SONRADA HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI Bİ DOĞUM GERÇKELEŞTİRCEĞİZ İNŞALLAH....üzülmee paşam..

Evet canım mantıklı,idrar kesesi boşalıyor mu anlamıyorum zaten yap beş dakka sonra yapmamış gibi
Sabit yatmam güç,oturur vaziyette takılıyorum yoksa sizin bu duyaydin teyzenizin kalbi çarpıyo

sen kaç haftalıktın gebe...ve çarpıntınmı oluyor senin dikkatimi çektide....bende çarpıntıdan muzdaribim de ondan...ama hep yemekten sonra gazla beraber oluyor...gaz sıkıştırıyo kalbi heralde...

GEÇEN GÜN DOKTORUM PROGRAMINDA PANİK ATAK KONUSU VARDI...KONUK PSİKİYATRİ TÜM İZLEYİCİLERE KESE KAĞIDI VERDİ...AYNI SENİN DEDİĞİN GİBİ NEFES AGZERSİZİ YAPTI...BUNUN AMACI ŞUYMUŞ : Panik anında hastalar çok hızlı nefes almaya başlar. Dakikada 22 kez olan nefes süresi iki katına çıkar. Bu da kanın biyokimyasını bozarak paniği artırır. Kese kağıdının içinden derin nefes alınması; verilen karbondioksit geri solunmuş olacağı için solunumun hızı engellenir. Bu arada hastalardan düşünceleri değiştirmeye çalışmalarını isteriz. Ayrıca ortamın da değiştirilmesi gerekir.

grubun adı ne? Gruba katılayım...

rahim büyüdükçe miyomunda büyüyecek çok fena ağrıların olabilir ..ama panik yapma sebebi miyomdan ..bebekle alakası olmayacak bu ağrıların...bi hamile acile geldiydi gece...serum ağrı kesici vermişti soktor...miyomdan dolayı sancı çekiyordu...inşallah seninkisi büyümez dejenere olmaz da ağrı yapmaz inşallah...

bu ilk denemenmi?? Ve kaç para tüp bebek tedavisi?

sen kaç haftalıktın gebe...ve çarpıntınmı oluyor senin dikkatimi çektide....bende çarpıntıdan muzdaribim de ondan...ama hep yemekten sonra gazla beraber oluyor...gaz sıkıştırıyo kalbi heralde...

Canım benim gebelikten önce böyle bir sıkıntım yoktu,34. haftamdayım canım ben

o herkes olayina gelince 11 yillik evliligimde maddi sikintilar yasadim herkes benden zor durumdaydi ev tasidim herkesin isi vardi hasta oldum herkes benden hastaydi o yuzden ben vazgectim artik
kimsem yok dedim uzulmekten kurtuldum
neyden vazgeçtin anlamadım ?

Terfi ettim yaşasın artık anne adayıyım hamilelik haberi bekleyenlere yazılmışım o kadar sevindim ki .Dilerim isteğen herkesin olsun :) Badecim Melekcim Paşam çok sağolun ..

Olacak bu is olacak :13::13::13:
Hayirlisi ile iyi haberler gelecek senden

Kizlar , hissettigim duygulari anlatamam
Yeni yeni heyecanlanmaya basladim
Kizimi kucagima alacagim ani hayal edip duruyorum simdiden
Sizlerden bol bol dua bekliyorum, kolay bir dogum olsun, kuzum sag salim kucagimi doldursun insallah
Sizleri de unutmayacagim hep dua edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…