- 3 Ekim 2012
- 638
- 4
- 66
- 44
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.401
canım kasılma olunca bebek oksijensiz kalırerken dogum olur bol bol su dinlenme ve ilaç :18::18:
sizlere bizzat sahit oldugum bi konuyu anlatmak istiyorum öncelikle umutsuzluk haram umut herzaman var yeterki sabır.....
6aya kadar istanbulda oturyordum oturdugum apartmanda bi komsum vardı benimde 2011 temmuz 4 te kalp atısı olmaması sebbiyle 2.tüp sonucu olan gebeliğim sonlandırıldı bu sıralarda komsum hep adetim gecikti ama testte geb elik cıkmıo diodu ama biyandanda tükürügümden midem bulanıo vs gibi belirtilerden bahsediyodu neyse bu dr a gidio bakıolarki hamile kac gün bana laf atmadı yüzüme bakamadı megersem hamileymiş ama ben daha yeni bebek kaybettigim için bana söylemeye cekinmiş bu arada 2tanede kızı var.neyse ben neyin var diye sürekli sorarken dedi hamileyim cok sasırdım daha habere alısamadan hemde dedi üçüz hamile tabi bende saskınlık arttı derken ne dese begenirsiniz hey Allahım sen ne büyüksün bebeklerden biri 2.5aylık digerleri daha yeni olusmus kız dedim o nasıl oluyo 2.5aylık olan karnında ölmüş haberi yok ve o sekilde ölü bebek rahimdeyken ikiz hamile kalmıs drlar falan cok sasırmıs haliyle içerde ölü bir bebek varken tekrardan üstüne hamile kalmak inanılır gibi degil.hos ölü bebek digerlerini zehirledigi için hepsini kaybetti kürtaj oldu.bende tam o sıralarda isyanlardayım neden olmadı bebegim niye yasamadı falan diye ama bu olay bana öyle bir umut olduki daha Allahtan ümidi kesmem dedim ve kesmedim hep kendimi böyle avuttum her bosluga düştügümde bunu düşündüm...
ve aradan bisene gecti ben yine su anki gebeliğimden bahsedyorum dondurulmusları deniycem arkadas yine diyo ben kürtajdan sonra dogru dürüst adet olamıyorum dedik dr a git içerde parca falan kalmıstır gidio bu dr a ne olur ne olmaz diye kanda gebelik arastırıyolar gebelik cıkmıo dr rahime bakıo diyo içerde parca yada yapısıklık olabilir ondan adet olmazsın içerisini temizlicez neyse bu hamile olmadıgı için ogün gidip bi güzel rahimden operasyon geciriyo daha sonra adet olmak için dr buna hap veriyo 21gün kullanıo ay gecio yine adet olmuyo bu aradada psikolojik sorunları vardı depresyon haplarıda kullanıyodu.adet olmayınca bu seferde midem agrıyo diye dahiliyeye gidio dr da bunu tüm batın ultrasona gönderiyo bide bakıolarki ne görsünler 7.5haftalık hamaile yani operasyon gecirdiginde de hamileymiş ama dr farketmemiş kandada idrardada cıkmayınca bi güzel operasyon geciriyo ama her seye ragmen o bebek orda tutunmus...
düşünün operasyon artı adet olmak için hap artı agır antidepresanlar ve ne oldu dersiniz herseye ragmen o bebek suan dogdu daha kendi bile inanamıyo ve coktan 2aylık oldu bile
yani canlar bunu yazdım ki Allah ol dedikten sonra olamıycak hiç bişey yok yeterki umudunuzu kaybetmeyin istemekten bıkmayın yorulmayın öpüyorum hepinizi
Ben seviyorum polarımi normalde de giyorum kaba gelmiyor bana pijamasiyla takimdi altinada ev botlarımı giyorum seviyorum spor takılmayı benimkide m beden suan göbekten zor oluyor ama doğumdan sonra olur,bence m beden olur sana benden daha zayifsin,bende bı ara netten baktım aslında vardı lohusa takimim pijama,gecelik,sabahlik ablam vermişti ama fantezi sadece hastanede giyerim diye birde spor aldım onlarda m beden simdi aldıklarımda m beden fkiir olsun ben bunu aldım kumaş kalitesinide cok beğendim benim Poların süs dikişi mavi ee oğlum olcak zaten pijamayida mavi aldım,netten degil magzadan aldım,senin modellere bakarken aylar önce beğendiğim satışdan kalkmış arayaipta bulamadığım modeli buldum tekrar satışa girmişbende polarını begendim 1numaranın zaten hepsinde içini begensem dısını dısını begensem içini begenmedigim için bukadar takım arasında kaldım ama sende 5demişşin 4oldune sorucam komsum polar cok kaba duruyo diyo ölemi gercekten bedenine göre aldıktan sonra nie öle dursun ki ne bilim...bu arada 77kiloyum biyerde toplu degil eşit dagılmıs durumda kilom magazadan aldıgımda M beden oldu netten alcagımdada M mi olur ki :44 lmazsa iade varmı yazmıyo bilemedim pijama dünyasında
Kizlar , hissettigim duygulari anlatamam
Yeni yeni heyecanlanmaya basladim
Kizimi kucagima alacagim ani hayal edip duruyorum simdiden
Sizlerden bol bol dua bekliyorum, kolay bir dogum olsun, kuzum sag salim kucagimi doldursun insallah
Sizleri de unutmayacagim hep dua edecegim
Sizlerden bol bol dua bekliyorum, kolay bir dogum olsun, kuzum sag salim kucagimi doldursun insallah
canım sen 5 numarayı al çok güzel almışken banada al bir tane adresi veriyormbende ekru cok seviyorum bu durumda senin secenegin 1 numara bitane ekru var oda 1de onu en basta cok begendim sadece sabahlıgı dizlere inio ya oyuzden içime azcık daha kısa olsa sabahlık giyme alıskanlıgım hiç yok normalde oyuzden gecen hafta aldıgımı giydim cok komik hissettim yoksa hiç düşünmeden onu alıcaktım ama yinede seceneklerimden cıkaramadım
5 numara cvbı 3oldu bunu ayırdım kafamda ay ne komik bi durum ya alt üstü pijama eşim kuduruyo kac gündür halamı secemedin diyetsk ederim canım fikrin için
hamil ekalamasaydım ben kalamazdım canım doktorlar dogal olmyor dedi tedaviyi bırakltım o ay kaldım sogan kürüylesizlere bizzat sahit oldugum bi konuyu anlatmak istiyorum öncelikle umutsuzluk haram umut herzaman var yeterki sabır.....
6aya kadar istanbulda oturyordum oturdugum apartmanda bi komsum vardı benimde 2011 temmuz 4 te kalp atısı olmaması sebbiyle 2.tüp sonucu olan gebeliğim sonlandırıldı bu sıralarda komsum hep adetim gecikti ama testte geb elik cıkmıo diodu ama biyandanda tükürügümden midem bulanıo vs gibi belirtilerden bahsediyodu neyse bu dr a gidio bakıolarki hamile kac gün bana laf atmadı yüzüme bakamadı megersem hamileymiş ama ben daha yeni bebek kaybettigim için bana söylemeye cekinmiş bu arada 2tanede kızı var.neyse ben neyin var diye sürekli sorarken dedi hamileyim cok sasırdım daha habere alısamadan hemde dedi üçüz hamile tabi bende saskınlık arttı derken ne dese begenirsiniz hey Allahım sen ne büyüksün bebeklerden biri 2.5aylık digerleri daha yeni olusmus kız dedim o nasıl oluyo 2.5aylık olan karnında ölmüş haberi yok ve o sekilde ölü bebek rahimdeyken ikiz hamile kalmıs drlar falan cok sasırmıs haliyle içerde ölü bir bebek varken tekrardan üstüne hamile kalmak inanılır gibi degil.hos ölü bebek digerlerini zehirledigi için hepsini kaybetti kürtaj oldu.bende tam o sıralarda isyanlardayım neden olmadı bebegim niye yasamadı falan diye ama bu olay bana öyle bir umut olduki daha Allahtan ümidi kesmem dedim ve kesmedim hep kendimi böyle avuttum her bosluga düştügümde bunu düşündüm...
ve aradan bisene gecti ben yine su anki gebeliğimden bahsedyorum dondurulmusları deniycem arkadas yine diyo ben kürtajdan sonra dogru dürüst adet olamıyorum dedik dr a git içerde parca falan kalmıstır gidio bu dr a ne olur ne olmaz diye kanda gebelik arastırıyolar gebelik cıkmıo dr rahime bakıo diyo içerde parca yada yapısıklık olabilir ondan adet olmazsın içerisini temizlicez neyse bu hamile olmadıgı için ogün gidip bi güzel rahimden operasyon geciriyo daha sonra adet olmak için dr buna hap veriyo 21gün kullanıo ay gecio yine adet olmuyo bu aradada psikolojik sorunları vardı depresyon haplarıda kullanıyodu.adet olmayınca bu seferde midem agrıyo diye dahiliyeye gidio dr da bunu tüm batın ultrasona gönderiyo bide bakıolarki ne görsünler 7.5haftalık hamaile yani operasyon gecirdiginde de hamileymiş ama dr farketmemiş kandada idrardada cıkmayınca bi güzel operasyon geciriyo ama her seye ragmen o bebek orda tutunmus...
düşünün operasyon artı adet olmak için hap artı agır antidepresanlar ve ne oldu dersiniz herseye ragmen o bebek suan dogdu daha kendi bile inanamıyo ve coktan 2aylık oldu bile
yani canlar bunu yazdım ki Allah ol dedikten sonra olamıycak hiç bişey yok yeterki umudunuzu kaybetmeyin istemekten bıkmayın yorulmayın öpüyorum hepinizi
canım bebek küçükkken anlaşılmıyor büyükken anlaşılıyor malesef ben nasıl anladım kızımda akıntım vs çokt sırt üstü yattım kıızm bir yere toplanmıştı dedim paşa evham yapıyorsn nerde evham ertesi günü dogurdum agrıyla gene gittim kızım sym patlattı anlıcagın dikişte attılar yataktan da kalmadım inan çakılı kaldım yatakta drmayınca drmuyor yiyicek ekmegi yokmş kuzumun ne yapalım elden birşey gelmiyor şimdi korkuyorm o kadar ilaçlara ignelere ya gene giderse diye eşimde diyor ya durursayaa...tehlikeli durum yani desena....ben 20 fatlaıktı bebeğimi kaybettiimde ...hiç böyle kasılma olmadı belkide olmuştur haberim yoktur bilmiyorum...kaç haftalıkken yada kaç haftadan sonra oluyo...benim bildiğim rahim dikişi atılanlarda oluyormuş bu kasılmalar onunda sebebi dikişmiş...onun için doktor fitil ve ilaç felşan verdiydi bana kasılmaların olabilir dediydi dikişten sonra..ama 20haftaya kadar bişey olmadı..
Ben seviyorum polarımi normalde de giyorum kaba gelmiyor bana pijamasiyla takimdi altinada ev botlarımı giyorum seviyorum spor takılmayı benimkide m beden suan göbekten zor oluyor ama doğumdan sonra olur,bence m beden olur sana benden daha zayifsin,bende bı ara netten baktım aslında vardı lohusa takimim pijama,gecelik,sabahlik ablam vermişti ama fantezi sadece hastanede giyerim diye birde spor aldım onlarda m beden simdi aldıklarımda m beden fkiir olsun ben bunu aldım kumaş kalitesinide cok beğendim benim Poların süs dikişi mavi ee oğlum olcak zaten pijamayida mavi aldım,netten degil magzadan aldım,senin modellere bakarken aylar önce beğendiğim satışdan kalkmış arayaipta bulamadığım modeli buldum tekrar satışa girmiş
http://shop.relaxmode.com.tr/urunler/pijama/pijama--10139
Evet canım mantıklı,idrar kesesi boşalıyor mu anlamıyorum zaten yap beş dakka sonra yapmamış gibi
Sabit yatmam güç,oturur vaziyette takılıyorum yoksa sizin bu duyaydin teyzenizin kalbi çarpıyo
sizlere bizzat sahit oldugum bi konuyu anlatmak istiyorum öncelikle umutsuzluk haram umut herzaman var yeterki sabır.....
Sorma canım ya hakikaten evham yapmaktan akıl sağlığı kalmadıcanım oturur vaziyette olur..çok fazla yorma kendini
sen öyle yazdın ya şimdi ben çamaşırımda ıslaklık hissetsem wc de alıyom soluğu..allahım aklım çıkyo yaaa...
amma evham yapıyoruz hele bi doğsa şu minikler rahatlasak
Paşam dediğini yapmıştım ben,ama sızıntıda da işe yarar mı ki,ama yok yok su değil öyle inanıyorum,tariflerden de öyle olduğunu düşünmeye başladım,ayy dün bi arkadaşım doğurdu kendim doğurmuş gibi sevindimduyaydın
canım sana bir akıl veriyim onu yap olurmu iyice sıkış tamammı sonrası malm idrarını yaraken birden tut eger idrarsa gelmez eger tttugun halde gelirse bbilki bebegin suyudur:18::18:benimde kızımda öle olmuştu bir ara dedim suyumu geliyor ablamın doktoru öle demiş idraraını yaparken dedi birden tut dedi bana ben yaptım bir daha gelmedi meyserse idrarmışallahım bebekleir kcagımza alıcazda ne zorluklarla he rabbim yardımcımız olsun ne diyeyim :18::18:işşallah hayırlı evlatlar olurlar bizlere benim bir arkadaşım vardı bgün dogum etti bizim gibi kanda pırtılaşma var zeynep eyşanımızı aldık kucagımıza ay ne agladıms abah ona yazarken rabbim mükafatını verdi çok ograştırdı bebegi dogcagı varmış dogdu rabbim ömürlü etsin işşallah
hidenniskonun durumu nedir..2008 den bu yana doğurdumu?
Son iki gun artik cok sukur
Persembeyi saymak olmaz o gun bade hanim kollarinda olucak insallah
Hayali bile guzel sen kimbilir nasilda heyecanlisindir
Bizleride dualarinda unutma
canıııım sen böyle yazınca ben bile heyecanlandım,sanki günler geçmiyormuş gibi geliyor.şükür atlattınsen Rabbim çok güzel,kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah herşey gön lünce olsun.Allah seni ve bebişini korusun
ahhh cnm ne güzek mınık melegın kollarında
mıs kokusunu doyasıya ıcıne cek cnm
sende bızlerın duasındasın cnm herşey çok güzel olur inş
Sahbamus inanamiyorum sana :)))
Bn kendimi iunutkan sanirdim oysa
herkese tesekkur ederim kizlar
Dogum yarin sabah 9 da kismetse, ordan yazarim size insallah :))))
Ya benimde kalcam ağrıyor özellikle sag taraf yürürken kalıyorum adım bile atamıyorum bazen,bu dogum belirtisimi simdi:18:ne güzel mutlu sona saatler kaldı, yarın inşallah bu saatlerde bebeğin kucağında olucak, bende artık sabırsızlanıyorum, bu gece üçten sonra hiç uyuyamadım kalçalarım ağrıdı dün biraz evde uğraştım ondanmıdır yoksa bebek iniyor ondanmıdır sabahta kalkınca çok yorgundum ama şimdi daha iyiyim..
ne güzel mutlu sona saatler kaldı, yarın inşallah bu saatlerde bebeğin kucağında olucak, bende artık sabırsızlanıyorum, bu gece üçten sonra hiç uyuyamadım kalçalarım ağrıdı dün biraz evde uğraştım ondanmıdır yoksa bebek iniyor ondanmıdır sabahta kalkınca çok yorgundum ama şimdi daha iyiyim..
Ya benimde kalcam ağrıyor özellikle sag taraf yürürken kalıyorum adım bile atamıyorum bazen,bu dogum belirtisimi simdi:18:
sorma canım ya hakikaten evham yapmaktan akıl sağlığı kalmadı
paşam dediğini yapmıştım ben,ama sızıntıda da işe yarar mı ki,ama yok yok su değil öyle inanıyorum,tariflerden de öyle olduğunu düşünmeye başladım,ayy dün bi arkadaşım doğurdu kendim doğurmuş gibi sevindim
benim kalca agrilarim felaketti, son 15 gun yataktan kalkinca ilk adimi atamiyordum hatta
ama masallah hala dogurmadim
ama annem gecen sey dedi cok komigime gitti, kediler kopekler dogum yapmadan once hep yatar inlermis
Bende 3-4 gundur ihlayip bir oraya atiyorum bir buraya kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?