Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım kasılma olunca bebek oksijensiz kalır erken dogum olurbol bol su dinlenme ve ilaç :18::18:

yaa...tehlikeli durum yani desena....ben 20 fatlaıktı bebeğimi kaybettiimde ...hiç böyle kasılma olmadı belkide olmuştur haberim yoktur bilmiyorum...kaç haftalıkken yada kaç haftadan sonra oluyo...benim bildiğim rahim dikişi atılanlarda oluyormuş bu kasılmalar onunda sebebi dikişmiş...onun için doktor fitil ve ilaç felşan verdiydi bana kasılmaların olabilir dediydi dikişten sonra..ama 20haftaya kadar bişey olmadı..

a aaaaa !!! ALLAHIM İŞTE....UMUDUMUZU TÜKETMEMEK LAZIM...ELBET OLACAK İNANIYORUM..AMA YAZIK OLMUŞ O İKİZ BEBEĞE...ÇOK ENTERESAN YAA..ALLAHTAN O KADINI ZEHİRLEMEMİŞ BEBEK....

Ben seviyorum polarımi normalde de giyorum kaba gelmiyor bana pijamasiyla takimdi altinada ev botlarımı giyorum seviyorum spor takılmayı benimkide m beden suan göbekten zor oluyor ama doğumdan sonra olur,bence m beden olur sana benden daha zayifsin,bende bı ara netten baktım aslında vardı lohusa takimim pijama,gecelik,sabahlik ablam vermişti ama fantezi sadece hastanede giyerim diye birde spor aldım onlarda m beden simdi aldıklarımda m beden fkiir olsun ben bunu aldım kumaş kalitesinide cok beğendim benim Poların süs dikişi mavi ee oğlum olcak zaten pijamayida mavi aldım,netten degil magzadan aldım,senin modellere bakarken aylar önce beğendiğim satışdan kalkmış arayaipta bulamadığım modeli buldum tekrar satışa girmiş
http://shop.relaxmode.com.tr/urunler/pijama/pijama--10139

canıııım sen böyle yazınca ben bile heyecanlandım,sanki günler geçmiyormuş gibi geliyor.şükür atlattınsen Rabbim çok güzel,kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah herşey gön lünce olsun.Allah seni ve bebişini korusun

ahhh cnm ne güzek mınık melegın kollarında

mıs kokusunu doyasıya ıcıne cek cnm

sende bızlerın duasındasın cnm herşey çok güzel olur inş

canım sen 5 numarayı al çok güzel almışken banada al bir tane adresi veriyorm
hamil ekalamasaydım ben kalamazdım canım doktorlar dogal olmyor dedi tedaviyi bırakltım o ay kaldım sogan kürüylehoş oda cennete gitti
canım bebek küçükkken anlaşılmıyor büyükken anlaşılıyor malesef ben nasıl anladım kızımda akıntım vs çokt sırt üstü yattım kıızm bir yere toplanmıştı dedim paşa evham yapıyorsn nerde evham ertesi günü dogurdum agrıyla gene gittim kızım sym patlattı anlıcagın dikişte attılar yataktan da kalmadım inan çakılı kaldım yatakta drmayınca drmuyor yiyicek ekmegi yokmş kuzumun ne yapalım elden birşey gelmiyor şimdi korkuyorm o kadar ilaçlara ignelere ya gene giderse diye eşimde diyor ya durursadenemeden hiç birş yapamayız deid dedim allaha büyük konşmuyum son defa daha denerim oldu oldu olmadı bebek fazlını kapatırım dedim sesi çıkmadı doktor bana 6 kadar yolu var düşüklerde dedi 6 sonra düşünme dedi

apla çok güzel banada alsana mavi renginden olsun lütfenm

Evet canım mantıklı,idrar kesesi boşalıyor mu anlamıyorum zaten yap beş dakka sonra yapmamış gibi
Sabit yatmam güç,oturur vaziyette takılıyorum yoksa sizin bu duyaydin teyzenizin kalbi çarpıyo

canım oturur vaziyette olur..çok fazla yorma kendini

sen öyle yazdın ya şimdi ben çamaşırımda ıslaklık hissetsem wc de alıyom soluğu..allahım aklım çıkyo yaaa...
amma evham yapıyoruz hele bi doğsa şu minikler rahatlasak

Haklisin canim allah nasip ettikten sonra o cocuga omur verdikten sonra imkansiz dedigimiz seyler bile olabiliyor senin anlattigin olayda buna cok buyuk ornek

duyaydın
canım sana bir akıl veriyim onu yap olurmu iyice sıkış tamammı sonrası malm idrarını yaraken birden tut eger idrarsa gelmez eger tttugun halde gelirse bbilki bebegin suyudur:18::18:benimde kızımda öle olmuştu bir ara dedim suyumu geliyor ablamın doktoru öle demiş idraraını yaparken dedi birden tut dedi bana ben yaptım bir daha gelmedi meyserse idrarmışallahım bebekleir kcagımza alıcazda ne zorluklarla he rabbim yardımcımız olsun ne diyeyim :18::18:işşallah hayırlı evlatlar olurlar bizlere benim bir arkadaşım vardı bgün dogum etti bizim gibi kanda pırtılaşma var zeynep eyşanımızı aldık kucagımıza ay ne agladıms abah ona yazarkenrabbim mükafatını verdi çok ograştırdı bebegi dogcagı varmış dogdu rabbim ömürlü etsin işşallah

Sorma canım ya hakikaten evham yapmaktan akıl sağlığı kalmadı

Paşam dediğini yapmıştım ben,ama sızıntıda da işe yarar mı ki,ama yok yok su değil öyle inanıyorum,tariflerden de öyle olduğunu düşünmeye başladım,ayy dün bi arkadaşım doğurdu kendim doğurmuş gibi sevindim

hidenniskonun durumu nedir..2008 den bu yana doğurdumu?

Sahbamus inanamiyorum sana :)))
Bn kendimi iunutkan sanirdim oysa

Son iki gun artik cok sukur
Persembeyi saymak olmaz o gun bade hanim kollarinda olucak insallah

Hayali bile guzel sen kimbilir nasilda heyecanlisindir
Bizleride dualarinda unutma

ahhh cnm ne güzek mınık melegın kollarında

mıs kokusunu doyasıya ıcıne cek cnm

sende bızlerın duasındasın cnm herşey çok güzel olur inş

herkese tesekkur ederim kizlar
Dogum yarin sabah 9 da kismetse, ordan yazarim size insallah :))))

İnşallah canım..Bir avazda bebeğini kolayca kollarına alacaksın..Allahım bizlerede nasip eder inşallah bu heyecanları..Dualarımız seninle..Sende bizleri unutma.

Arkadaşım ne kadar güzel yazmışsın..Allahım nelere kadir..Film gibi hikaye gerçekten..Demekki fazla hesap yapmıycaz,kafamıza takmıycaz..Allahım sen yardım et bizlere..

Sahbamus inanamiyorum sana :)))
Bn kendimi iunutkan sanirdim oysa

herkese tesekkur ederim kizlar
Dogum yarin sabah 9 da kismetse, ordan yazarim size insallah :))))

ne güzel mutlu sona saatler kaldı, yarın inşallah bu saatlerde bebeğin kucağında olucak, bende artık sabırsızlanıyorum, bu gece üçten sonra hiç uyuyamadım kalçalarım ağrıdı dün biraz evde uğraştım ondanmıdır yoksa bebek iniyor ondanmıdır sabahta kalkınca çok yorgundum ama şimdi daha iyiyim..

Ya benimde kalcam ağrıyor özellikle sag taraf yürürken kalıyorum adım bile atamıyorum bazen,bu dogum belirtisimi simdi:18:

Ya benimde kalcam ağrıyor özellikle sag taraf yürürken kalıyorum adım bile atamıyorum bazen,bu dogum belirtisimi simdi:18:

Benim kalca agrilarim felaketti, son 15 gun yataktan kalkinca ilk adimi atamiyordum hatta
Ama masallah hala dogurmadim

Ama annem gecen sey dedi cok komigime gitti, kediler kopekler dogum yapmadan once hep yatar inlermis
Bende 3-4 gundur ihlayip bir oraya atiyorum bir buraya kendimi

benim arkadaşımda bgün dogum etti çok mutlym ankarada olmsa giderdim yanına

canım sen bu perşembemi dogrcem kaçta kaç gün kalıcen kim kalıcek yanında telini verseneişşallah gelirim gribim geçerse yanındayım yoksa gelemem bebeg geçmesin :2::2:

Canım Allah yardımcın olsun sağ salim bebişine kavuş bizlerede dua et çook öpüyorum seni,Cumaya kadar hastehanedsin sanırım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…