Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bu forumu senmi başlattın..yok yani liste yapıyosunda..nerden aklına geldi bu listeyi yapmak felan...kaç yıldan beri bu forumdasın? :)
Yok canım forumun sahibi hidennisko,2008 yılında açmış,ben bebeğimi kaybettikten sonra buldum burayı 2011 de,listeyi en başta yapmaya başlamış bu forumdaki arkadaşlar,her doğuran sonraki arkadaşa bırakmış tabi gönüllülük esas

Ay canım biz de senin için dua edicez,bi tane pamuk prenses gelicek inşallah

Nuuur ben yandan dugmelileri hamilelik boyunca kullandim
1-2 acmadan sonra aralari potluk yapti ve cok kotu gorundu
Onden dugmeli aldim hastanede giyeekleimi ve gecelik tercih ettim

Fikrimi sorarsan 4 numara guzel geldi bana

yahu geçmişi okumakta epey zaman alıyor...YA ARKADAŞLAR SKYPE YÜKLEYİP TOPLU KONFERANS HALİNDE GÖRÜŞSEK YA...

hidenniskonun durumu nedir..2008 den bu yana doğurdumu?

Nurcum 5-6 ve sonuncusunu beğensdim ben,bi de gecelik bak derim hastanede rahat olur
gecen hafta bitane 3lü takım aldım ama giyince hiç içime sinmedi geri verip yerine baska bir ihtiyacımı alıcam..bide 2li pijama takımı aldım gri kırmızı lacivert tonları var içinde o yüzden kırmızılı olanla gri poları takımlarsam diger aldıgımlada kullanabilirim diye düşünmüştüm ama kac gündür tamam bu olacak deyip siparş veremedim dogurcaz halen cantam eksik.gecelik hiç düşünmüyorum ama cevremdede herkes al giymesende dursun cantanda diyor tsk ederim cvbın için canım..
bu arada şimdi okudum ben suyun sızdıgını düşünmüyorum benimde hep ön kısım ıslanır öle hatta basından beri şükür bişey olmadı terde olabilir ayrıca su sızsa mutlaka anlarsın bende bi ara cok sormustum

2-3 -5 sıradakıler güzel bence
duyaydının sectiklerindede 5 var bunu düşünücem tsk ederim canım

Nuuur ben yandan dugmelileri hamilelik boyunca kullandim
1-2 acmadan sonra aralari potluk yapti ve cok kotu gorundu
Onden dugmeli aldim hastanede giyeekleimi ve gecelik tercih ettim

Fikrimi sorarsan 4 numara guzel geldi bana
hidennisko canım öncelikle rabbim inşş sagsalim yavrunun kokusunu içine cekecegin günü göstersin.sen bitirdin cok şükür gercektende sonlara yaklastıkca insanı acayip heyecan ve tatlı bi korku sarıyo bende hemen hemen her gece sezeryana giriyorum rüymda ilk ya bide evin içinde minik bişey ikimizin ortak meyvesi hayal bile edemiyorum beşiğine bakıp içindeymiş gibi onunla konusuyorum
pijama konusuna gelince evet gecen hafta yandan düğmeli aldım bitane gercekten rahat bişey degil gibi kullanımı aralardanda içi gözüküyo insanın geri vericem bende...acaba netten aldıgımla bedenleri tutturabilirmiyim onuda bilmiorum ama bulundugum yerde secenek bulamadım pek nette daha cok secenek var oda devlet sorununa dönüştübi türlü karar veremedim saol canım cvbın için

Son iki gun artik cok sukur
Persembeyi saymak olmaz o gun bade hanim kollarinda olucak insallah

Hayali bile guzel sen kimbilir nasilda heyecanlisindir
Bizleride dualarinda unutma

Canim seceneklere bende bakmaya calistim

Ben ekru rengi beyenirim ve sade seyler tercihimdir

Insallah icine sineen ve kullanisli bir tercih yaparsin

Son iki gun artik cok sukur
Persembeyi saymak olmaz o gun bade hanim kollarinda olucak insallah

Hayali bile guzel sen kimbilir nasilda heyecanlisindir
Bizleride dualarinda unutma

Allah o durumlara dusurmesin bizi bebeklerimizi kendimiz tasiyalim insallah

canım kasılma olunca bebek oksijensiz kalır erken dogum olurbol bol su dinlenme ve ilaç :18::18:
5 çok güzel canım ben olsam onu alırım

canım nasıl işe yarıyor bir bilsen :2::2::2::2:kızlar uykumu tutmadı bakıyım benim koca bebek yyor dantele ara verdim bir bakayım ne alemdesiniz dedim keyifler iyimi
DUYAYDIN CANIM BEN GÜL DİYE YAPTIM SANA KEYFİN YERİNE GELSİN DİYE İŞŞALLAH GELMİŞTİR

1.numarayı yakından gördüm sabahligmi beğenmiştim polardi beğenmiştim,kısa polar sabahligin uzununu evde giyorum kısın cok memnunum bende o sabahliga uygun pijama aldım,
İçlerinde en com 5.numarayı beğendin

Canim seceneklere bende bakmaya calistim

Ben ekru rengi beyenirim ve sade seyler tercihimdir

Insallah icine sineen ve kullanisli bir tercih yaparsin
bende ekru cok seviyorum bu durumda senin secenegin 1 numara bitane ekru var oda 1de onu en basta cok begendim sadece sabahlıgı dizlere inio ya oyuzden içime azcık daha kısa olsa sabahlık giyme alıskanlıgım hiç yok normalde oyuzden gecen hafta aldıgımı giydim cok komik hissettim yoksa hiç düşünmeden onu alıcaktım ama yinede seceneklerimden cıkaramadım

5 numara cvbı 3oldu bunu ayırdım kafamda ay ne komik bi durum ya alt üstü pijama eşim kuduruyo kac gündür halamı secemedin diye tsk ederim canım fikrin için

bende polarını begendim 1numaranın zaten hepsinde içini begensem dısını dısını begensem içini begenmedigim için bukadar takım arasında kaldım ama sende 5demişşin 4oldune sorucam komsum polar cok kaba duruyo diyo ölemi gercekten bedenine göre aldıktan sonra nie öle dursun ki ne bilim...bu arada 77kiloyum biyerde toplu degil eşit dagılmıs durumda kilom magazadan aldıgımda M beden oldu netten alcagımdada M mi olur ki :44lmazsa iade varmı yazmıyo bilemedim pijama dünyasında

sizlere bizzat sahit oldugum bi konuyu anlatmak istiyorum öncelikle umutsuzluk haram umut herzaman var yeterki sabır.....
6aya kadar istanbulda oturyordum oturdugum apartmanda bi komsum vardı benimde 2011 temmuz 4 te kalp atısı olmaması sebbiyle 2.tüp sonucu olan gebeliğim sonlandırıldı bu sıralarda komsum hep adetim gecikti ama testte geb elik cıkmıo diodu ama biyandanda tükürügümden midem bulanıo vs gibi belirtilerden bahsediyodu neyse bu dr a gidio bakıolarki hamile kac gün bana laf atmadı yüzüme bakamadı megersem hamileymiş ama ben daha yeni bebek kaybettigim için bana söylemeye cekinmiş bu arada 2tanede kızı var.neyse ben neyin var diye sürekli sorarken dedi hamileyim cok sasırdım daha habere alısamadan hemde dedi üçüz hamile tabi bende saskınlık arttı derken ne dese begenirsiniz hey Allahım sen ne büyüksün bebeklerden biri 2.5aylık digerleri daha yeni olusmus kız dedim o nasıl oluyo 2.5aylık olan karnında ölmüş haberi yok ve o sekilde ölü bebek rahimdeyken ikiz hamile kalmıs drlar falan cok sasırmıs haliyle içerde ölü bir bebek varken tekrardan üstüne hamile kalmak inanılır gibi degil.hos ölü bebek digerlerini zehirledigi için hepsini kaybetti kürtaj oldu.bende tam o sıralarda isyanlardayım neden olmadı bebegim niye yasamadı falan diye ama bu olay bana öyle bir umut olduki daha Allahtan ümidi kesmem dedim ve kesmedim hep kendimi böyle avuttum her bosluga düştügümde bunu düşündüm...
ve aradan bisene gecti ben yine su anki gebeliğimden bahsedyorum dondurulmusları deniycem arkadas yine diyo ben kürtajdan sonra dogru dürüst adet olamıyorum dedik dr a git içerde parca falan kalmıstır gidio bu dr a ne olur ne olmaz diye kanda gebelik arastırıyolar gebelik cıkmıo dr rahime bakıo diyo içerde parca yada yapısıklık olabilir ondan adet olmazsın içerisini temizlicez neyse bu hamile olmadıgı için ogün gidip bi güzel rahimden operasyon geciriyo daha sonra adet olmak için dr buna hap veriyo 21gün kullanıo ay gecio yine adet olmuyo bu aradada psikolojik sorunları vardı depresyon haplarıda kullanıyodu.adet olmayınca bu seferde midem agrıyo diye dahiliyeye gidio dr da bunu tüm batın ultrasona gönderiyo bide bakıolarki ne görsünler 7.5haftalık hamaile yani operasyon gecirdiginde de hamileymiş ama dr farketmemiş kandada idrardada cıkmayınca bi güzel operasyon geciriyo ama her seye ragmen o bebek orda tutunmus...
düşünün operasyon artı adet olmak için hap artı agır antidepresanlar ve ne oldu dersiniz herseye ragmen o bebek suan dogdu daha kendi bile inanamıyo ve coktan 2aylık oldu bile

yani canlar bunu yazdım ki Allah ol dedikten sonra olamıycak hiç bişey yok yeterki umudunuzu kaybetmeyin istemekten bıkmayın yorulmayın öpüyorum hepinizi

bende bikac gundur bu siteden bakiyorum aklimda var bikac model.ank da oturan bi arkadasim var gidip carsamba gunu bi yakindan bakacak bedenine yerine falan.malum ben biyere cikamiyorum.ona gore alicam bende.sen hala almamis olursan yazarim canim burdanda.degisimde yapiyolarmis.kargoyu sen oduyomussun.oyke diyodu.hhadi bakalim simdiden gule gule giyelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…