- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.381
Yok canım forumun sahibi hidennisko,2008 yılında açmış,ben bebeğimi kaybettikten sonra buldum burayı 2011 de,listeyi en başta yapmaya başlamış bu forumdaki arkadaşlar,her doğuran sonraki arkadaşa bırakmış tabi gönüllülük esasbu forumu senmi başlattın..yok yani liste yapıyosunda..nerden aklına geldi bu listeyi yapmak felan...kaç yıldan beri bu forumdasın? :)
Ay canım biz de senin için dua edicez,bi tane pamuk prenses gelicek inşallahKizlar , hissettigim duygulari anlatamam
Yeni yeni heyecanlanmaya basladim
Kizimi kucagima alacagim ani hayal edip duruyorum simdiden
Sizlerden bol bol dua bekliyorum, kolay bir dogum olsun, kuzum sag salim kucagimi doldursun insallah
Sizleri de unutmayacagim hep dua edecegim
yok canım forumun sahibi hidennisko,2008 yılında açmış,ben bebeğimi kaybettikten sonra buldum burayı 2011 de,listeyi en başta yapmaya başlamış bu forumdaki arkadaşlar,her doğuran sonraki arkadaşa bırakmış tabi gönüllülük esas
hidenniskonun durumu nedir..2008 den bu yana doğurdumu?
gecen hafta bitane 3lü takım aldım ama giyince hiç içime sinmedi geri verip yerine baska bir ihtiyacımı alıcam..bide 2li pijama takımı aldım gri kırmızı lacivert tonları var içinde o yüzden kırmızılı olanla gri poları takımlarsam diger aldıgımlada kullanabilirim diye düşünmüştüm ama kac gündür tamam bu olacak deyip siparş veremedim dogurcaz halen cantam eksik.gecelik hiç düşünmüyorum ama cevremdede herkes al giymesende dursun cantanda diyor tsk ederim cvbın için canım..Nurcum 5-6 ve sonuncusunu beğensdim ben,bi de gecelik bak derim hastanede rahat olur
duyaydının sectiklerindede 5 var bunu düşünücem tsk ederim canım2-3 -5 sıradakıler güzel bence
hidennisko canım öncelikle rabbim inşş sagsalim yavrunun kokusunu içine cekecegin günü göstersin.sen bitirdin cok şükür gercektende sonlara yaklastıkca insanı acayip heyecan ve tatlı bi korku sarıyo bende hemen hemen her gece sezeryana giriyorum rüymda ilk ya bide evin içinde minik bişey ikimizin ortak meyvesi hayal bile edemiyorum beşiğine bakıp içindeymiş gibi onunla konusuyorumNuuur ben yandan dugmelileri hamilelik boyunca kullandim
1-2 acmadan sonra aralari potluk yapti ve cok kotu gorundu
Onden dugmeli aldim hastanede giyeekleimi ve gecelik tercih ettim
Fikrimi sorarsan 4 numara guzel geldi bana
Kizlar , hissettigim duygulari anlatamam
Sizlerden bol bol dua bekliyorum, kolay bir dogum olsun, kuzum sag salim kucagimi doldursun insallah
Kizlar , hissettigim duygulari anlatamam
ya bi müddet sonra o taşıyan anne arıza çıkarıyomuş..kendi karnında büyüttüğü için annesi oymuş gibi hislere kapılıyomuş....ayrıca allah o durumlara getirmesin inşallah.....bende şahsen kendi karnımda büyütmek isterim yani..o bebeği hissetmek isterim..
canım kasılma olunca bebek oksijensiz kalıre bebek istediği şekilde hareket etmezmi istediği yerde durmazmı zaten...kasılma durumunda noluyr erken doğummu oluyormuş..yani bebeğin toplanmasıyla erken doğumun bağlantısını çözemedim...
ağlama ağlama....ELBET YÜZÜMÜZ GÜLECEK....ÇEKTİĞİMİZ ONCA EZİYETİN ACISINI FENA ÇIKARACAZ İNŞALLAH....YA RABB DUY SESİMİZİ...BİZİ BU DERTTEN KURTAR...EVET BİLİYORUM Kİ İLERDE BEBEĞİMİZLE ALAKALI ÇOK ÜZÜLECEĞİMİZ BİR OLAY OLACAKTI DA BİZLERE O KÖTÜ GÜNLERİ GÖSTERMEMEK İÇİN HAYIRLISINI VERDİN...VE BUNDAN SONRADA HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI Bİ DOĞUM GERÇKELEŞTİRCEĞİZ İNŞALLAH....üzülmee paşam..
5 çok güzel canım ben olsam onu alırımHALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
BONE CLUP 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
TUBA HAMLE PJAMASI Pijama Dnyas
PELN POLAR SABAHLIK Pijama Dnyas bu ikisini takımlasam nasıl olur
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=331 lütfen yardımcı olurmusunuz sipariş vericem
GEÇEN GÜN DOKTORUM PROGRAMINDA PANİK ATAK KONUSU VARDI...KONUK PSİKİYATRİ TÜM İZLEYİCİLERE KESE KAĞIDI VERDİ...AYNI SENİN DEDİĞİN GİBİ NEFES AGZERSİZİ YAPTI...BUNUN AMACI ŞUYMUŞ : Panik anında hastalar çok hızlı nefes almaya başlar. Dakikada 22 kez olan nefes süresi iki katına çıkar. Bu da kanın biyokimyasını bozarak paniği artırır. Kese kağıdının içinden derin nefes alınması; verilen karbondioksit geri solunmuş olacağı için solunumun hızı engellenir. Bu arada hastalardan düşünceleri değiştirmeye çalışmalarını isteriz. Ayrıca ortamın da değiştirilmesi gerekir.
1.numarayı yakından gördüm sabahligmi beğenmiştim polardi beğenmiştim,kısa polar sabahligin uzununu evde giyorum kısın cok memnunum bende o sabahliga uygun pijama aldım,HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
BONE CLUP 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
TUBA HAMLE PJAMASI Pijama Dnyas
PELN POLAR SABAHLIK Pijama Dnyas bu ikisini takımlasam nasıl olur
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=331 lütfen yardımcı olurmusunuz sipariş vericem
bende ekru cok seviyorum bu durumda senin secenegin 1 numara bitane ekru var oda 1de onu en basta cok begendim sadece sabahlıgı dizlere inio ya oyuzden içime azcık daha kısa olsa sabahlık giyme alıskanlıgım hiç yok normalde oyuzden gecen hafta aldıgımı giydim cok komik hissettim yoksa hiç düşünmeden onu alıcaktım ama yinede seceneklerimden cıkaramadımCanim seceneklere bende bakmaya calistim
Ben ekru rengi beyenirim ve sade seyler tercihimdir
Insallah icine sineen ve kullanisli bir tercih yaparsin
5 numara cvbı 3oldu bunu ayırdım kafamda ay ne komik bi durum ya alt üstü pijama eşim kuduruyo kac gündür halamı secemedin diyecanım kasılma olunca bebek oksijensiz kalırerken dogum olur bol bol su dinlenme ve ilaç :18::18:
5 çok güzel canım ben olsam onu alırım
canım nasıl işe yarıyor bir bilsen :2::2::2::2:kızlar uykumu tutmadı bakıyım benim koca bebek yyor dantele ara verdim bir bakayım ne alemdesiniz dedimkeyifler iyimi
DUYAYDIN CANIM BEN GÜL DİYE YAPTIM SANA KEYFİN YERİNE GELSİN DİYE İŞŞALLAH GELMİŞTİR
bende polarını begendim 1numaranın zaten hepsinde içini begensem dısını dısını begensem içini begenmedigim için bukadar takım arasında kaldım ama sende 5demişşin 4oldu1.numarayı yakından gördüm sabahligmi beğenmiştim polardi beğenmiştim,kısa polar sabahligin uzununu evde giyorum kısın cok memnunum bende o sabahliga uygun pijama aldım,
İçlerinde en com 5.numarayı beğendin
2 ve 5 arasinda bir secim yap bence.herkese mutlu bir sabaha uyanma dileklerimle iyi geceler
bende polarını begendim 1numaranın zaten hepsinde içini begensem dısını dısını begensem içini begenmedigim için bukadar takım arasında kaldım ama sende 5demişşin 4oldune sorucam komsum polar cok kaba duruyo diyo ölemi gercekten bedenine göre aldıktan sonra nie öle dursun ki ne bilim...bu arada 77kiloyum biyerde toplu degil eşit dagılmıs durumda kilom magazadan aldıgımda M beden oldu netten alcagımdada M mi olur ki :44 lmazsa iade varmı yazmıyo bilemedim pijama dünyasında
amiinnnn yarabbim inşallahhhhallah o durumlara dusurmesin bizi bebeklerimizi kendimiz tasiyalim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?