Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hidenisko kuzum saglıcakla kolaylıkla dogur yavrunu ve sag saglim evinize donun inşallah,dualarım seninle
yarın guzel haberlerini almak icin girecegim,Allah yar ve yardımcın olsun

eylulgulu canım kalca ve bacak krampları ozeliikle gebeligin ilerleyen haftalarında cok artabilir bu dogum belirtisi degil korkma,genelde magnezyum verilir kramplar icin eger cok rahatsız ediyorsa gunde bir saşe magnezyum diasporal al rahatlarsın,sık dişini canım az kaldı

Normal demekki,benide 15 gün idare etse yeter 10 gün sonra doğuruyorum zaten Allah basıp ederse

Hidennişko,yaren,eylülgülü Allah sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin.Umarım metal iyidir.Ben okuldan geldim.Geçmişi okudum.Bir yaramazlık yok çok şükür.Hatta bu hafta güzel haberler alacağız.Bade gelecek,Mumudihaba hamilelik haberini verecek.inşallah metal de iyidir.Doktorum da beni çok rahatlattı.Elimde on on beş soruluk bir listeyle girdim yanına çok komiktim aslında.Elimde kağıt kalem soruyorum adamcağız tek tek cevaplıyor.Ben notlar alıyorum.Adam çattık demiştir herhalde.Canlar kendinize mukayet olun.Öpüyorum sizleri.Allah yar ve yardımcımız olsun.

Kızlar eşim vınımı doldurdu... Bir ara geçmişi okurum çatlarım yoksa...
öpüyorum sizleri...

oh hep güzel haberler okudum.umut dolu bir de hikaye

herseyin iyi olmasına sevindim kızlar.

hidennisko arkadasım kolay bir dogum diliyorum sana.sonrada badecik kollarında bir resim istiyorum

kizlar herkes iyi metal cnm senide arayamadim yaren eylul gulu hidenisko bizi dualarinizda unutmayin rabbim bir avazda kurtarsin sizi eylulgulu cnm senin daha var ama olsun zaman gecer Allahim yar ve yardimciniz olsun...
saftunc cnm ev almisin hayirli olsun..
bizde aksam 5 -9 arasi kasilma saatlerim kizlar sikildim ya ne yapsakki sadece serum veriyorlar yanimdaki hastada sikici bi sey hic konusmuyorum ben esimden 5 gun pesin para almislar o bitsin 20- 22 hafta arasinda gelir yatarim ne dersiniz ...

canım sen bu perşembemi dogrcem kaçta kaç gün kalıcen kim kalıcek yanında telini verseneişşallah gelirim gribim geçerse yanındayım yoksa gelemem bebeg geçmesin :2::2:

Canimcim benim dogum yarin :)))
Sabah 9 da girmis olacagiz kizimla doguma :18: :18:

Canım Allah yardımcın olsun sağ salim bebişine kavuş bizlerede dua et çook öpüyorum seni,Cumaya kadar hastehanedsin sanırım değil mi?

Evet cnm cuma oglene dogru cikariz insallah bir aksilik olmazsa
Edecegim tai dua, liste yapmayi dusunuyorm

Sofikacim sagol cnm, insallah guzel haberler verecegim size yarin

Sagol tatlimmm,bende bir aayayim diyorum doguma girmeden metali

oh hep güzel haberler okudum.umut dolu bir de hikaye

herseyin iyi olmasına sevindim kızlar.

hidennisko arkadasım kolay bir dogum diliyorum sana.sonrada badecik kollarında bir resim istiyorum

Sagol canim, insallah koyarim resmimizi

Amin cnm, faydasi olmadigini dusunuyorsan sen bilirsin ama allah korusun acil bir durumda hastanede olmus olursun
Birde madem sana tedavi uygulamiyorlar nasil yatirdilar seni oraya

İnsallah canım o güne bile gelelim dualarimdasiniz,bı faydasını girmediysen çık canım ama ne parası sen devlette değilmiydin?

hidenisko cnm anlamadim valla kasilma icin simdi bisey yapilmaz yapilacaklar yapilmis diyor bende anlamadim bende cikiyim evde hic degilse endol kullanirim degilmi esimde kiziyor niye yattin niye cikmak istiyorsun diye

cnm tedavıye başladığın için sana nacızane mınık bır tavsıye de bulunmak istedım aklıma geldıkçe yazacağim

kara kovan balını bılıyorsunuzdur

250 gr bal 250 gr suyla serbet yapıyorsun ve her sabah aç. karnına bır kucuk cay bardağının yarısını sen yarısını eşin içiyor

buzdolabında saklamalısın vede bız 3 ihlas 1 fatıha okuduk ve bıraz da sıcak su ekledım hem metobolızmamızı çalıştırdı detoks etkısı yaptı

hemde nette araştırırsan ölümden başka herşeye care olduğunu yazdığını görürsün

1 kg 60 tl ye aldık gerçek bal olması gerek

yumurta toplandıktan sonrada devamı

Herkese merhaba ben de aranıza yeni katıldım, yaklaşık bir hafta önce ben de serklaj oldum. Doktor sürekli yatmamı önerdi, sürekli endişe içindeyim. Sizler bu durumu nasıl geçirdiniz? Sancılarım oluyor sizde de oldu mu, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Hayırlısıyla 28 haftamı öncelikle doldursaydım biraz daha rahatlardım. Maşallah birçoğunuz son haftanın içerisine girmiş darısı ben ve benim gibilerin başına.

kız ben daha giribim senide görmek çok istiyom ne etsek nasıl oraya gelinicegini biliyom regrete söylediallahıms aglıklı saatli büyütmeyi nasip etsin canım şimdi gelsem bbeg sana yaklaşamam gribim habira hapşryormda:2::2:zaten yeni dogmuş olcak bebegimi seni hasta etmek istemem ne yapsak :44::44:

Canim evinde olsan gonlunce hareket edersin hastane ortami heleki 2 kisilik oda zordur
sen bilirsin ama eger 20. Hafta oncesi mudahale etmiyeceklerse dr la konusup evine don
En azindan aksamlari esin yaninda olur

Ucret konusu bana sacma geldi tamam burda u.u de de aliyorlar ama cikis islemlerinde yattigin gun kadar
pesin alinmasi garip geldi

Selamlar herkese hidenisko Allah yardimcin olsun kizinin ve senin saglikli habeelerini bekliyoruz yaren eylulgulu darisi basiniza ve hepimizin baaina insallah.pasam danteli naptin ilerledinmi baya kolay gelsin hadi yap bitirde sendende guzel haberler alalim bu arada gecmis olsun atlatamadin gribi.ismini sayamadigim arkadaslar kirilmayin hepinii seviyorum.duyaydin naail oldunnnn.kargunesi aramiza hos geldin.Allahim 40. Haftayi gormeyi naaip eder insallah.burda cogu kisinin dikisi var bende 24. Haftamdayim sana nasil tani konuldu ilk bebeginmi dikis neden gerek goruldu dah onceden kaybin varmi.doktorunun tavsiyelerine uy yatak istirahati sart.tedavini aksatma insallah guzel bi donem gecirirsin

Canım şükür,iki iyi bi kötü takılıyoruz,dün gece şükür uyudum biraz,çok dua ettim Allahım çarpıntı kotamı doldurdum bu gece çarpıntım olmasın dedim,sesimi duydu

cnm valla 20 den sonra verelim diyorlar ben evde endol kullanirim burda hic bisey vermiyorlar kiz evim evim guzel evim....
kizlar akil verin ...

Cnm sen bilirsin tabi, simdi bebis grip olsun istemem tabiki ama oyle uzaktan sip diye de kapmaz herhalde
Cumaya kadar ordayim kendini iyi hissedersen gelirsin cnm.

cnm valla 20 den sonra verelim diyorlar ben evde endol kullanirim burda hic bisey vermiyorlar kiz evim evim guzel evim....
kizlar akil verin ...

cnm akıl vermek değilde

sen nasıl daha rahatsan öyle hareket et eşini de dr boşver psıkolojı hersetden daha önemlı

acıl durumda hastane yakın mı ulasım nası olur sendaha ıyı bılırsın cnm

kizlar akil verin ...

Vallahi canim cik deriz allah korusun birsey olur, buyuk mesuliyet bunun kararini kendin vermelisin
Annesi olarak zaten en iyisini sen hissedersin

kizlar diger dr aradim bos serum veriyorlar oda iyi etkili dedi yerinde bi tedavi dedi ama bilmiyorum ya daha simdiden hastanede kalirsan ileriki haftalar daha cok sikilirim diye dusunuyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…