- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.961
Canlar
Sanırım artık zamanım geldi. Sabah muayenemde Suyum sızdırıyormuş. Ara öğün de verilmiyor. Su da içmiyorum
Heran sezeyana alınabilirim canlar.
Allah a emanet olun. Dualarınızı yavrundan ve benden esirgemeyin.
Hakkınızı helal edin canlar.
Allahım sana sığındım hikmetimi üzerimden esirgeme.
Yavrumu ve beni Koruu.
Canlar
Doğuma giriyorum. Allah'a emanet olun. Dualarınızı kesit etmeyiniz.
Allahım sana sığındım. Yavrumu ve beni Koruu âmin.
ahhhh cnm RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
BIR MASAL daha güzelliklerle devam edıyor heyecan var ama sanıyorum oda olmadan olmuyor
cnm gördüm ve mutlu oldum çok çok teşekkür edıyorum
evet degerim 118.79 olmuş
Kızlar cepten yazıyorum zor oldu görmem buz ıyıyıx çok şükür oğlum yanımda 2814gr 48cm mınıcık bı
oğlum var:)
Kızlar cepten yazıyorum zor oldu görmem buz ıyıyıx çok şükür oğlum yanımda 2814gr 48cm mınıcık bı
topici acar acmaz yazını gördüm içimi huzur kapladı birden arkadasım...Canlar
Doğuma giriyorum. Allah'a emanet olun. Dualarınızı kesit etmeyiniz.
Allahım sana sığındım. Yavrumu ve beni Koruu âmin.
yok almadım cünkü bende pcos varya yumurtlamıorumki..canım az kaldı hemen kalırsın inşallah. yumurtlama testi aldın mı?
evet degerim 118.79 olmuş
su tanesi geçmişe bakıordum ama seni görünce kaçırmayayım dedm.
nasılsın?unutmadın dmi bizleri:)
annen nasıl? gecen aklımdan gectin cok yogun sanırım diye...
canım arkadaşım hiç unuturmuyum...sadece bu aralar evime uğrayamıyorum günler nasıl geçiyor anlamıyorum...annemin tedavisi devam ediyor hep hastanelerdeyiz şimdilik çok şükür iyiye gidiyor....birde şu pco iletiyle uğraşıyorum yumurtluyormuyum onuda bilmiiyorum....sen ne yaptın canım süren doldumu yumurta takibi yaptırıyormusun...dersaneya yazıldınmı
mumuduhaba cnm cok sevindim bi hamis daha aramiza katildi :)
svly cnm bende yok seffaf akinti bide progestan vajinal kullaniyorum o akiyor kati sekilde..
kizlar dun ozgur bey esimi aramis sasirdim ilk defa nasil diye aradi hem sevindim hem de bilmiyorum esime seda biraz abartiyor demis bende kendimden suphe etmeye basladim ha tum dr bana oyle diyor ben cokmu abartiyorum ...
:/
kizlar gozumuz aydin olsun metal ikide doguma girmis cikmisti demin aradim esi acti metal uyuyor bebekte uyuyordu durumu iyi kuveze girmemis sizede bilgi veriyim dedim cok mutlu oldum ikisininde iyi olmasina darisi bize olsun insallah kizlar bizde 34 geceriz insallah o basardi insallah bizde basaririz..
canım devlet hastanelerinde öylemi olyormş hemen dava açalım bizBugün gittim ve özelde homosistein,folik asit ve b12 tahlili yaptırdım...Biliyorsunuz homosisteinim 19.5 çıkmıştı..Referans aralığı (5-12)idi..
sonuçları aldım ve 8.77 çıktı..(çok iyi bir değer değil ama en azından referans aralıkları içinde)Nasıl sevindiğimi anlatamam...Kaç gündür kendimi yedim bitirdim..İnternetten de biraz araştırınca iyice moralim bozulmuştu...Nasıl olabiliyor böyle bir hata kızlar ben anlamıyorum..kaç gündür nasıl üzüldüm..demekki bundan sonra devlet hastanesi tahlillerine güvenmiycez..Burdan bu çıkıyor malesef..
progesteronlu jelde bende kullanıyorum ama o arada geliyo katı şekilde doktoruma msj attım dönmedi saolsun çok aşırı olursa akıntım giderim inş olmazda belkide bana çok geliyodur bilmiyorumki korkuyoruz ya rabbim yardımcımız olsun
canım arkadaşım büyüyen ailenle hep mutlu olman dileğiyle...allah analı babalı olarak bademizi güle güle büyüt canım..benim için öp kuzunu şimdi ne güzelde kokuyordur...
RABBIM senın esının ve mınık oğlunun hayatını sağlıklı hayırlı uzun ömürlü eylesin inşKızlar cepten yazıyorum zor oldu görmem buz ıyıyıx çok şükür oğlum yanımda 2814gr 48cm mınıcık bı
cnm kime neye nasıl güveneceğiz ama için rahat etmiştirBugün gittim ve özelde homosistein,folik asit ve b12 tahlili yaptırdım...Biliyorsunuz homosisteinim 19.5 çıkmıştı..Referans aralığı (5-12)idi..
sonuçları aldım ve 8.77 çıktı..(çok iyi bir değer değil ama en azından referans aralıkları içinde)Nasıl sevindiğimi anlatamam...Kaç gündür kendimi yedim bitirdim..İnternetten de biraz araştırınca iyice moralim bozulmuştu...Nasıl olabiliyor böyle bir hata kızlar ben anlamıyorum..kaç gündür nasıl üzüldüm..demekki bundan sonra devlet hastanesi tahlillerine güvenmiycez..Burdan bu çıkıyor malesef..
tesekkür ederim cnm inş o günlerı görürüz hayırlısıylaCok sukur 3 guzel haber
Mumucum allah saglikla tamamlamayi nasip etsin cok sevindiiiiiiiiiimmmmmmmm
Metal, dogum yapmissin gozun aydin canim, bak kuzucuk da kuvoze girmemis x41 kere
Eylulgulu tebrik ederim minnosunu, buyur annesi o kocaman deli kanli olurbak gor
Bu topic daha cooooookkk hamis ve bebis gorcek
çok sev,nd,m arkadaşım.sen bu mutlulugu hakedıyorsun
insallah saglıkla kucagına da alacaksın bizlere umut olacaksın
çok çok tesekkür ederim cnm inş bebeğim kollarımda yazarım bır güncanım seninde güzel haberlerini okudum ve çok mutlu oldum....bu sefer herşey çok daha güzel olacak inan...seninde güzel haberlerini ve doğum haberlerini alacağız inşallah....
Canım çok heyecanlandım yazdıklarını okuyunca,inşallah ikinizden de sağlıklı güzel haberler alıcaz,dua ediyoruz
Ilgili dersem yalan söylemiş olurum,tecrübeli ve bilgili diye tercih ettim,ilk üç ay başka dr ye gidiyordum,harika birisiydi ama dikmiycem dedi takip etçem dedi peki büyük haftalarda açılırsa dedim taktiri ilahi deyince onu bıraktım erol beye geçtim hem dikişten sonra hiç işe gitmedim hep rapor verdi bana
Cebini vermiyor,hemşireleriyle konuşuyorsun onlar dr ye ulaşıyor,mühim görürse egeye sevk ediyor,zaten erol beyin hastasıyım diye hemen ikgileniyorlar
Ayy evet ben hemen hamileler listesine ekledim valla inşallah iyi eymişimdir de uğur olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?