Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canlar
Doğuma giriyorum. Allah'a emanet olun. Dualarınızı kesit etmeyiniz.
Allahım sana sığındım. Yavrumu ve beni Koruu âmin.

Kızlar cepten yazıyorum zor oldu görmem buz ıyıyıx çok şükür oğlum yanımda 2814gr 48cm mınıcık bı
oğlum var:)

Cok sukur 3 guzel haber

Mumucum allah saglikla tamamlamayi nasip etsin cok sevindiiiiiiiiiimmmmmmmm

Metal, dogum yapmissin gozun aydin canim, bak kuzucuk da kuvoze girmemis x41 kere

Eylulgulu tebrik ederim minnosunu, buyur annesi o kocaman deli kanli olurbak gor

Bu topic daha cooooookkk hamis ve bebis gorcek

eylulgulu cnm masallah sana ve emir bebege sukur cnm mukafatinin karsiligini aldin bu gun cok guzel haberler aldik cok mutlu oldum rabbim anali babali buyutsun acisini gostermesin uzun saglikli omurler versin rabbim..
darisi bize olsun insallah sirada yaren var sonra sira sana geliyor duyaydin cnm sonra sira bizlere geliyor...

Kızlar cepten yazıyorum zor oldu görmem buz ıyıyıx çok şükür oğlum yanımda 2814gr 48cm mınıcık bı

Canım gözümüz aydın..bebeğin kollarında nihayet..Bütün üzüntüler geride kaldı..Bundan sonra güzel bir hayat sizi bekliyor..Darısı bizlere olsun inşallah..

canım arkadaşım büyüyen ailenle hep mutlu olman dileğiyle...allah analı babalı olarak bademizi güle güle büyüt canım..benim için öp kuzunu şimdi ne güzelde kokuyordur...

inan haberi okuyunca çok sevindim ne zamandır topiğe giremesemde sana dua ediyordum...kuzuna kavuştun ne mutlu sana zor oldu senin için ama sonu güzel oldu...güle güle büyüt bebeğini canım....

canım ne mutlu sana sende bebeğini kollarına aldın...herşey geride kaldı bebeğinle hep mutlu olun....güle güle büyüt bebeğini canım...

Canlar
Doğuma giriyorum. Allah'a emanet olun. Dualarınızı kesit etmeyiniz.
Allahım sana sığındım. Yavrumu ve beni Koruu âmin.
topici acar acmaz yazını gördüm içimi huzur kapladı birden arkadasım...
insallah hersey güzel olacak..haftan cok güzel

Allah sana kolay dogumlar nasip etsin yavrunu bizi içinde kokla
canım az kaldı hemen kalırsın inşallah. yumurtlama testi aldın mı?
yok almadım cünkü bende pcos varya yumurtlamıorumki..
yada yumurtlasam da yumurtam büyümüor
bana yumurta takibi lazım olcak
evet degerim 118.79 olmuş

çok sev,nd,m arkadaşım.sen bu mutlulugu hakedıyorsun
insallah saglıkla kucagına da alacaksın bizlere umut olacaksın

canım seninde güzel haberlerini okudum ve çok mutlu oldum....bu sefer herşey çok daha güzel olacak inan...seninde güzel haberlerini ve doğum haberlerini alacağız inşallah....

su tanesi geçmişe bakıordum ama seni görünce kaçırmayayım dedm.
nasılsın?unutmadın dmi bizleri:)
annen nasıl? gecen aklımdan gectin cok yogun sanırım diye...

çok sevindim canım..beni bu topicle tanıstıran arkadasım...
oğlun da yanında demeksarıl öp kokla onu bizler için...

METAL canım sende saglıkla almıssın yavrunu kucagına..kvzede girmemiş yavrun
ne güzel Rabb im gönlüne göre verdi...
miniginde annesi gibi savascı cıktı demek...darısı bizlerin isteyenlerin basına

su tanesi geçmişe bakıordum ama seni görünce kaçırmayayım dedm.
nasılsın?unutmadın dmi bizleri:)
annen nasıl? gecen aklımdan gectin cok yogun sanırım diye...

canım arkadaşım hiç unuturmuyum...sadece bu aralar evime uğrayamıyorum günler nasıl geçiyor anlamıyorum...annemin tedavisi devam ediyor hep hastanelerdeyiz şimdilik çok şükür iyiye gidiyor....birde şu pco iletiyle uğraşıyorum yumurtluyormuyum onuda bilmiiyorum....sen ne yaptın canım süren doldumu yumurta takibi yaptırıyormusun...dersaneya yazıldınmı

ah canım benim annenin iyiye gitmesine öle seindim ki
pcoiçin sogan kürü deneyecegim simdi bir de ben..
ondan pek kurtulus yok gbi

bir yumurta takibi yaptırsan sende iyi olur...
aaa bu arada carsamba günü rahim filmi cektiriyorum..insallah ii olur

dershanemi de unutmayıp kaynatmıssın araya:)
konusmustukya canım aklımda ne ders ne kitap var evde kendim calısayım istedigim zaman diyorum.

progesteronlu jelde bende kullanıyorum ama o arada geliyo katı şekilde doktoruma msj attım dönmedi saolsun çok aşırı olursa akıntım giderim inş olmazda belkide bana çok geliyodur bilmiyorumki korkuyoruz ya rabbim yardımcımız olsun

arkadaşlar kasılmadan bahsediyosunuz ya nasıl oluyo kasılma nasıl hissediyosunuz belki çok cahilce gelebilir ama öğrenmek istiyorum

svly cnm bende progestan vajinal aliyorum bendede sulu bisey geliyor onu kafaya takmiyorum ya sende takma progestandandir cunku onceden yoktu vajina sulaniyor..
birde kasilmay sormusun..
cnm rahminin bi tarafi tumsek gibi sivriliyorsa sirt ustu yatinca uzun sure gerilmen varsa ve o sirada tuvaletin yokken tuvaletin gelirse vede sertlesirse karnin ve eline rahmin gelirse o kasilma iste eminimki sende yoktur olsa zaten seni rahatsiz ediyor cok pis bisey ben bu kasilmalar yuzunden suan hastanede yatiyorum..

Allahıma şükür..
demek ikiside iyi maşallahhhhh

hadi, gözümüz aydın ..
allahım hepimize nasip etsin inşallahhhh..

gözün aydın geçmiş olsun....
Allah analı babalı büyütsün inşallah ....

bebişler tek tek artıyorrr maşallahh

rabbim analı babalı büyütsün bebem benim darıs bzilere olsun işşallah bugün arkadaşım dogrd hastaneye gittik arkadaşla allahım nede gzüel bir erkek bbek kendimi onn yerinde hayal ettim yeminle benim istedigim hastane orası işallah orda dogurmayı düşünüyorm evimede yakın nasip tabehele bir mucizem gelsin beni mutlu etsin
canım devlet hastanelerinde öylemi olyormş hemen dava açalım bizbu arada hayatıma hoş geldim bebem

canım o jeli bende kullandım oglmda korkma katı geliyor hatta doktorumn dediki jeli sıkınca katı gelri sonradan kahverengi gelri rengi onun yapısı bu dedi korkma içini rahatlatayım dedim

canım tüp bebek başarılı geçmiş bak ben sana demedimmi olcak diye ay çok mutluyum

canım arkadaşım büyüyen ailenle hep mutlu olman dileğiyle...allah analı babalı olarak bademizi güle güle büyüt canım..benim için öp kuzunu şimdi ne güzelde kokuyordur...

Sagol canim, hepiniz icin tek tek operim prensesimi tabiii. :)))
Sen nasilsin? Annen iyiymis yazmissin, alah sifa versin , sen de insallah emeklerinin karsiligini alirsin kisa zamanda :)))

RABBIM senın esının ve mınık oğlunun hayatını sağlıklı hayırlı uzun ömürlü eylesin inş
cnm kime neye nasıl güveneceğiz ama için rahat etmiştir
tesekkür ederim cnm inş o günlerı görürüz hayırlısıyla

çok sev,nd,m arkadaşım.sen bu mutlulugu hakedıyorsun
insallah saglıkla kucagına da alacaksın bizlere umut olacaksın

inş hak edenlerdenızdır her kadın hak etsın inş anne olmayı

canım seninde güzel haberlerini okudum ve çok mutlu oldum....bu sefer herşey çok daha güzel olacak inan...seninde güzel haberlerini ve doğum haberlerini alacağız inşallah....
çok çok tesekkür ederim cnm inş bebeğim kollarımda yazarım bır gün

O takdiri ilahi diyen doktorlara sinir oluyorum benimde sibelduru arkadasimizin gibi 20. Haftada 5cm acildi doktor dikmedi benimde bir bilgim yok acil serklaj varmis meger bizimkide taktiri ilahi dedi cocugun dogmasini bekledi 15 saat sanci cektirtti bana yani guleryuzlu olmasi onemli degil isini bilsin yeter doktorun yeri nerde canim birde egeye yonlendiriyor demissin ege sagligami ege universitesinemi yonlendiriyor canim cok sordum galiba 3. Yu riske atmak istemiyorum canim o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…