- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.921
crino jel canım kullanıyım o zaman ben mikrop kapmasından korkuyorum
antibiyotik iğnelerimi oluyorum
yok canım evdeyim zaten evde dolaşıyorum dışarı çıkmıyorum ama süreklide yatmıyorum
3 aydır hep yattım doktorum bundan sonra daha rahat ediceksin dedi
svly cnm kesinlikle dr ara gerekirse hergun ara senin ciddi oldugunu anlasin hos ben drum aramayi pek sevmiyorum ama eskisi gibi degil gittikce taniyor beni beni tatmin etmeden kapatmiyor..
dun kasinmam var dedim idrar da bi sey cikmadi dedim korkma dedi ama ben daha kasiniyorum yarin bi daha ariyim ciddi oldugumu anlasin..
eylul gulu cnm ayyyyyyy ayyyyy :)
kendimi senin yerine koyuyorum yanaklarimda bi tebessum beliriyor icim kipir kipir oluyor cnm arkadasim senin adina cok seviniyorum cnm darisi bizlere olsun insallah...
pasam kiz ne zaman gidiyon benim yerime de gez cnm...
Canlar
Sanırım artık zamanım geldi. Sabah muayenemde Suyum sızdırıyormuş. Ara öğün de verilmiyor. Su da içmiyorum
Heran sezeyana alınabilirim canlar.
Allah a emanet olun. Dualarınızı yavrundan ve benden esirgemeyin.
Hakkınızı helal edin canlar.
Allahım sana sığındım hikmetimi üzerimden esirgeme.
Yavrumu ve beni Koruu.
Canım çok heyecanlandım yazdıklarını okuyunca,inşallah ikinizden de sağlıklı güzel haberler alıcaz,dua ediyoruzCanlar
Doğuma giriyorum. Allah'a emanet olun. Dualarınızı kesit etmeyiniz.
Allahım sana sığındım. Yavrumu ve beni Koruu âmin.
Ilgili dersem yalan söylemiş olurum,tecrübeli ve bilgili diye tercih ettim,ilk üç ay başka dr ye gidiyordum,harika birisiydi ama dikmiycem dedi takip etçem dedi peki büyük haftalarda açılırsa dedim taktiri ilahi deyince onu bıraktım erol beye geçtim hem dikişten sonra hiç işe gitmedim hep rapor verdi banaDuyaydin canim sende izmirdesin listeden baktim erol tavmergene gidiyormussun sence nasil bir doktor memnunmusun canim cep telefonunu veriyormu istedigin an ulasabiliryormusun ilgilimi doktorun
Ayy evet ben hemen hamileler listesine ekledim valla inşallah iyi eymişimdir de uğur olurben mumudihabayı merak edeyorum değer katlanmıştır inşallah...
Canlar
Doğuma giriyorum. Allah'a emanet olun. Dualarınızı kesit etmeyiniz.
Allahım sana sığındım. Yavrumu ve beni Koruu âmin.
Ayy evet ben hemen hamileler listesine ekledim valla inşallah iyi eymişimdir de uğur olur
ben mumudihabayı merak edeyorum değer katlanmıştır inşallah...
Canım ya.Gözlerim doldu şu an Mumucum...Bu topikte hamileliğini ve bebeğini ya da bebeklerini sağlıkla kucağına almasını istediğim insanların başında geliyorsun...Allah yüzünü güldürsün inşallah canım....bütün samimiyetimle yazıyorum iyiki varsınız iyiki
hayırlısıyla inş cnmCanım ya.Gözlerim doldu şu an Mumucum...Bu topikte hamileliğini ve bebeğini ya da bebeklerini sağlıkla kucağına almasını istediğim insanların başında geliyorsun...Allah yüzünü güldürsün inşallah canım....
Canım inşallah Allah kucağına aldığın günleri de gösterecek,ben de çok mutlu oldum bu güzel habereahhhh cnm RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
BIR MASAL daha güzelliklerle devam edıyor heyecan var ama sanıyorum oda olmadan olmuyor
cnm gördüm ve mutlu oldum çok çok teşekkür edıyorum
evet degerim 118.79 olmuş
kızlar canım çok sıkkın 2 gündür karnımda değişik bir gerginlik oluyor ara ara bir de bugün kahverengi lekelenmem oldu doktorumu aradım bugün şehir dışındayım yarın mutlaka göreyim dedi.birde iğneyi yeni bıkakmıştık tekrar başlattı ayrıca progestan 200 lük kapsül al 6 saatte bir kullan dedi.panik oldum çok gerginim kötü düşünmek istemiyorum.Allahım ben elimden geleni yapmaya çaşıyorum takdir senin tevekkül ediyorum.bizi ve bebeklerimizi sen koru onları en emin ortamda anne karnında büyüt ve zamanında sağlıkla doğmalarını nasip et yalvarıyorum.dualarınızı bekliyorum.daha öncede oğlumu bu haftada kaybetmiştim onun da stresi var üzerimde.Allahım bebeklerimizi sen koru.
doğum yapan arkadaşlarda inşallah sağlıcakla kucaklamışlardır yavrularını.hayırlı olsun
kızlar canım çok sıkkın 2 gündür karnımda değişik bir gerginlik oluyor ara ara bir de bugün kahverengi lekelenmem oldu doktorumu aradım bugün şehir dışındayım yarın mutlaka göreyim dedi.birde iğneyi yeni bıkakmıştık tekrar başlattı ayrıca progestan 200 lük kapsül al 6 saatte bir kullan dedi.panik oldum çok gerginim kötü düşünmek istemiyorum.Allahım ben elimden geleni yapmaya çaşıyorum takdir senin tevekkül ediyorum.bizi ve bebeklerimizi sen koru onları en emin ortamda anne karnında büyüt ve zamanında sağlıkla doğmalarını nasip et yalvarıyorum.dualarınızı bekliyorum.daha öncede oğlumu bu haftada kaybetmiştim onun da stresi var üzerimde.Allahım bebeklerimizi sen koru.
doğum yapan arkadaşlarda inşallah sağlıcakla kucaklamışlardır yavrularını.hayırlı olsun
ahhhh cnm RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
BIR MASAL daha güzelliklerle devam edıyor heyecan var ama sanıyorum oda olmadan olmuyor
cnm gördüm ve mutlu oldum çok çok teşekkür edıyorum
evet degerim 118.79 olmuş
mumuduhaba cnm cok sevindim bi hamis daha aramiza katildi :)
svly cnm bende yok seffaf akinti bide progestan vajinal kullaniyorum o akiyor kati sekilde..
kizlar dun ozgur bey esimi aramis sasirdim ilk defa nasil diye aradi hem sevindim hem de bilmiyorum esime seda biraz abartiyor demis bende kendimden suphe etmeye basladim ha tum dr bana oyle diyor ben cokmu abartiyorum ...
:/
Canım inşallah Allah kucağına aldığın günleri de gösterecek,ben de çok mutlu oldum bu güzel habere
Mumidihaba çok sevindim arkadaşım..Allahım yardımcın olsun..Vakitlice kucağına aldırsın inşallah..
.
Mumudihaba çok sevindim.Yaşasın liste uzamaya başladı.Benden sonra birileri eklendi şükür.İnşallah daha da uzar gider.Sağlıkla doğurduğumuz günleri de görürüz inşallah.Metal ve Eylulgülü'nden de iyi haber alırsak deymeyin keyfimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?