Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
meral cnm bendede kahverengi lekelenmem vardi icerde birikmis kanmis o zaman icerisinde kahverengi olmustur bende kahverengi lekelenmeden sonra progestan ve proluton kullanmaya basladim hala icerde birikmis kan var her an gelebilir yada emilip gidicek kahverengi lekeden korkma cnm kizmizidan kork..
icini ferah tut cnm cok zor ama korkunca kasilma artiyor..

Feryal canm kusura bakma acini tazelemk istemzdm tlfndn giriyorm kim hamile degl bilmiyorm ignelere ragmen mi kaybettn bebegini bende bundn korkuyorm iste bugn ignemi yaptrdm sayende acimadi okadar iyide oldu artk vurulurm canm sagol
bade canm dedign gense eger bakilmadi norml kandnn anlasilirsa yaptilr hersey temz cikti

doktorunu aramışşın yarına kadar sabret canım..
tedbir bizden takdir allahtan canım..
allah korkularımızdan emin eylesin inşallahh..
bebeğini kaybettiğin haftalarda olmanında etkisi büyük..bende de aynı haftalara gelince kaybetme korkusu depreşmiş ve zor günler geçirmiştim...
kötü düşünme canım..
inşallah yarın güzel haberlerini alırız..

çok sevindim canım..inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek..
Allahım 40lı haftalarıda görmeyi nasip etsin inşallah ...

Uzulmene gerek yok canim burda herkes ayni aciyi biliyor ve kimse kimseyi uzmek istemiyor bunu biliyorum
igne olayini sikintisiz atlatmana sevindim dedigim gibi sadece kabullenmek isin sirri
Sakin kendini benimle kiyaslama canim
Benim bebeklerim hem ikiz hemde tup bebekti

Insallah hersey yolunda gidecek ve bebegine zamaninda kavusacaksin

kızlar merhaba bugün metal ve eylülgülü doğuma girmiş inşallah iyi geçmiştir, özellikle metal bebeği iyidir, Allah analı babalı sağlıklı uzun uznu ömürler nasip etsin yavrulara..

mumudihaba seninde haberine çoksevindim gözün aydın canım inşallah burdan kucağına aldıın doğuma gittiğin günleri de paylaşıcaz, Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah emeklerini boşa çıkarmasın..
bende bu gece üçten sonra belimde ve karnımda ağrılar oldu hatta sabah altıya doğru 10 dakikada bir geldi, afedersiniz bir kaç kesre tuvalete çıktım isal gibi,sabah geçti, doğuma gidicem sandım kalkıp duşumu aldım son hazırlıkları yaptım ama dokuzdan sonra ağrı gitti ama bütün gün dökülüyordum uykudan gözümü açamadım, canım hiçbirşey istemiyor yemekte yiyemiyorum acaba üşüttüm mü yoksa doğum belirtisimi diyorum, tansiyonum mu düşük ya da yüksek dedim demin ölçtürdüm 12-8 iyiymiş, acaba akşam bir çapaya gidip nts ye girsemmi diyorum ağrım olmadan da oralara gitmek hiç istemiyorum bebişte bazen az hareket ediyor gibime geliyor..ne yapsam bilemedim..:44:

kizlar gozumuz aydin olsun metal ikide doguma girmis cikmisti demin aradim esi acti metal uyuyor bebekte uyuyordu durumu iyi kuveze girmemis sizede bilgi veriyim dedim cok mutlu oldum ikisininde iyi olmasina darisi bize olsun insallah kizlar bizde 34 geceriz insallah o basardi insallah bizde basaririz..

Yaren yoksam doğuruyor musun (aslında doğurması gereken benim desene ) bugün arka arkaya ne çok haber geldi valla,sen de doğurursan listede bir numara oluyorum:18: şaka bi yana sen de kolayca atlatırsın inşallah

Ayy bu habere çok sevindim,maşallah eylülgülünden de böyle güzerl haber gelir inşallah

Acaba yediğin bir şeymi dokundu?yada üşüttünmü?ama insan endişe ediyor yinede istersen nst ye gir.İnşallah hayırlıdır yarencim.

Canım çok sevindim..Allahım ne kadar güzel..Emeklerinin karşılığını aldın canım arkadaşım..bebeğin yanında,küvezede girmemiş..süpper günün en güzel haberi:)

Bugün gittim ve özelde homosistein,folik asit ve b12 tahlili yaptırdım...Biliyorsunuz homosisteinim 19.5 çıkmıştı..Referans aralığı (5-12)idi..
sonuçları aldım ve 8.77 çıktı..(çok iyi bir değer değil ama en azından referans aralıkları içinde)Nasıl sevindiğimi anlatamam...Kaç gündür kendimi yedim bitirdim..İnternetten de biraz araştırınca iyice moralim bozulmuştu...Nasıl olabiliyor böyle bir hata kızlar ben anlamıyorum..kaç gündür nasıl üzüldüm..demekki bundan sonra devlet hastanesi tahlillerine güvenmiycez..Burdan bu çıkıyor malesef..

Gözün aydın canım
Şöyle bir örnek vereyim devlette tahlil yaptırıyorum açlık kan şekerimi kan vermeden önce ben ölçüyorum snra kan alıyorlar,ben atıyorum 120 ölçmüşsem 70 çıkıyor tahlilde,bu nasıl olur diye doktoruma sorduğumda devlette anında bakmıyorlar kanlatı bekletiyorlat demişti,seninki de o hesap olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…