- Konu Sahibi hidennisko
-
- #37.981
Kızlar cepten yazıyorum zor oldu görmem buz ıyıyıx çok şükür oğlum yanımda 2814gr 48cm mınıcık bı
oğlum var:)
kizlar genellikle kayiplar hep 20 haftada olmus bende 20 haftada kaybettim ikisini sonuncu ise dikislu 25 ay cok korkuyorum 1 hafta sonra 20 oluyorum kizlar riskli haftalarima giriyorum icimde bi korku var kendi kendimi avutuyorum bebegim beni birakmiyicak diyorum bazende korkuyorum....
RABBIM senın esının ve mınık oğlunun hayatını sağlıklı hayırlı uzun ömürlü eylesin inş
cnm kime neye nasıl güveneceğiz ama için rahat etmiştir
tesekkür ederim cnm inş o günlerı görürüz hayırlısıyla
inş hak edenlerdenızdır her kadın hak etsın inş anne olmayı
çok çok tesekkür ederim cnm inş bebeğim kollarımda yazarım bır gün
Canım benim de 19+5 de kesem dışarı çıkmıştı,maalesef kaybettik,aynı dr ye gittim hep dikiş diyordu son dakikada çark etti ben de değiştiriverdim,kızlar da buradan çok destek oldularO takdiri ilahi diyen doktorlara sinir oluyorum benimde sibelduru arkadasimizin gibi 20. Haftada 5cm acildi doktor dikmedi benimde bir bilgim yok acil serklaj varmis meger bizimkide taktiri ilahi dedi cocugun dogmasini bekledi 15 saat sanci cektirtti bana yani guleryuzlu olmasi onemli degil isini bilsin yeter doktorun yeri nerde canim birde egeye yonlendiriyor demissin ege sagligami ege universitesinemi yonlendiriyor canim cok sordum galiba 3. Yu riske atmak istemiyorum canim o yuzden
canım bak sana birşey diyeyim dinle için ferahlıcaksa bir doktor demiştiş gebelikte düşükler 1 hafta geri gidir şöyleki ilk oglm 20 haftadakizlar genellikle kayiplar hep 20 haftada olmus bende 20 haftada kaybettim ikisini sonuncu ise dikislu 25 ay cok korkuyorum 1 hafta sonra 20 oluyorum kizlar riskli haftalarima giriyorum icimde bi korku var kendi kendimi avutuyorum bebegim beni birakmiyicak diyorum bazende korkuyorum....
cnm inan görmemişimdir kusura bakma
inş hepimiz burada sevincimizi yazacağız
canı içinde olsnda geris boş canım rabbim analı babalı büyütsün işşallah canım ya vallahis enin adına çoks evindim işşallah evladında hayırlı merhametli olr adıyla yaşasın işşallahGünaydın canlar
Allah hepinizden razı olsun. Ben ve oğlum Hasan Basri
Hamd olsun iyiyiz. Dün saat14:00 da epudral anestezi ile oğlum 2714 kg 48 cm doğdu teyzeleri. Yüce mevlama binlerce şükür yoğun bakım ihtiyacı duymadı şimdilik. Şimdi çocuk deyeler muayene ediyor. Eğer biproblem görürsealırız dedi.
Teyzeleri oğluşum emmeyi daha öğrenememiş ne beni ne emzik emiyor öğrenecek diyorlar. Zaten ensede yorumlayacağız şeker içinde mana verilecek demişti Dr ilk doğduğundada. Olsun Rabbim sağlık versin öğrenince Emer inşallah çalışmalara devam.
Rabbimhamile olan canlar zamanında sağlıkla yavrularına kavuşturup yetiştirmeyi nasip etsin. Günlerimizde gibi geçsin.
Anne olmak için çaba emek harcayantüm canlararabbim tez zamanda hamilelik nasiplerden.
Allahaemanet olun canlar. Haklarınızı helal edin.
Canım benim de 19+5 de kesem dışarı çıkmıştı,maalesef kaybettik,aynı dr ye gittim hep dikiş diyordu son dakikada çark etti ben de değiştiriverdim,kızlar da buradan çok destek oldular
Ege üniversitesinde hoca canım,imza yetkisi falan yok,serklajımı bornova şifa hastanesinde yaptı,ama bir sıkıntı olduğunda hemşirelerini arıyorsun dr nin telden halledemeyeceği birşey olduğunda ege tüp bebeği arayıp seni gönderiyorlar,erol bey tüp bebek bölümünde,bir de her türlü prb için başka dr lere yönlendiriyor kendisi yapmıyor,kan pıhtılaşması için hematologa yönlendirdi mesela..
Yeri alsancakta gazi ilkokulunun karşısında,burger king in hizasında,bu arada egeye gidip oraya başlarsan özeline kabul etmiyor haberin olsun
Günaydın canlar
Hamd olsun iyiyiz. Dün saat14:00 da epudral anestezi ile oğlum 2714 kg 48 cm doğdu teyzeleri. Yüce mevlama binlerce şükür yoğun bakım ihtiyacı duymadı şimdilik. Şimdi çocuk deyeler muayene ediyor. Eğer biproblem görürsealırız dedi.
Teyzeleri oğluşum emmeyi daha öğrenememiş ne beni ne emzik emiyor öğrenecek diyorlar. Zaten ensede yorumlayacağız şeker içinde mana verilecek demişti Dr ilk doğduğundada. Olsun Rabbim sağlık versin öğrenince Emer inşallah çalışmalara devam.
Rabbimhamile olan canlar zamanında sağlıkla yavrularına kavuşturup yetiştirmeyi nasip etsin. Günlerimizde gibi geçsin.
Anne olmak için çaba emek harcayantüm canlararabbim tez zamanda hamilelik nasiplerden.
Günaydın canlar
canım bak sana birşey diyeyim dinle için ferahlıcaksa bir doktor demiştiş gebelikte düşükler 1 hafta geri gidir şöyleki ilk oglm 20 haftada
2 oglm 18.6 günlük.
3kızımda 17 hafta 6 günlüktü kaybettim canım
şimdi nen yapıyorz strese girmiyorm sen önce aklından stresi sil altaki gebelik şeyini kaldır ben koymayı düşünmüyorm vallahi erinmem gelri dövrim seni oarayarelaks:18::18:
canı içinde olsnda geris boş canım rabbim analı babalı büyütsün işşallah canım ya vallahis enin adına çoks evindim işşallah evladında hayırlı merhametli olr adıyla yaşasın işşallah
Canim korkularinda sonuna kadar haklisin ben dueunurken bile korkuyorum inan
Ama bak haftalar geciyor gecicekte
dr kontrolu altindasin da
senin bebegine kavustugun gunude paylasicaz burdan
Bebek alisverislerini okuycaz pijama aliverisine yorum yapicaz
hadi bakalim simdiden pes etmek yok
cnm arkadasim insallah insallah insallah ..
rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah...
pasam cnm benim dr her hamilelik daha gec dogar demisti benim 20-20-25 ya bu 25 gecer demisti insallah da oyle olur cnm takvimi kaldirdim bakip duruyorum gunum gecmiyor gibi sanki..
metal cnm masallah oglumuza cnm senin adina cok mutluyum cok sevincliyim bende tek temennim bebegimin kuveze girmeden kucagima almak sagliklica ...
hayal edip duruyorum...
yok canım tüp bebek uzmanı,perinatolog dersen fuat akercan ı da tavsiye ederim,ikisine de gittim erol beyi tercih ettim,fuat bey de egede hoca ama perinatoloji bölümünde,ablam erol beyin hastası olunca onu tercih ettim benTamam canim cok sagol ben ayin sonunda namik beye gidicem daha sonra bir doktora daha gitmek istiyordum ama bilemiyordum nereye gitsem diye simdi kararimi verdim birde erol beye giderim erol bey perinatologmu canim
Canım bu konuda istanbuldaki arkadaşlar yardımcı olacaktırMerhaba arkadaşlar grubu ara ara takip ediyorum hamileliğin en başından beri , ben de kısmetse Nisan annesi olacağım,şu an 27. Haftamdayım , dondurulmuş tüp bebekle oğluma hamileyim, onun dışında bir 18 haftalık birde kimyasal gebelik kaybım var, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde oturuyorum , rahim ağzı yetmezliğinden dolayı dikişim var rahim ağzında gebeliğin 6 ayı yatarak geçti şimdi o kadar yatmak zorunda değilim , doktorum Banu Bingöl gönenç, Florence nihtingale hastanesine gidiyorum , ordan memnunum , dikişim orda alınacak fakat doğum ücretleri 7-8 buçuk arası fazla geliyor, sizlere yazma sebebim acaba bu yakada yenidoğan ünitesi olup fiyatlarıda bu kadar uçuk olmayan tavsiye edebileceğiniz bir hastane, doğum doktoru var mı, medipol Üniversitesi hastanesi aklıma geliyor onuda araştırdım ama varsa başka fikirleriniz açığım...herkese sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum , sevgilerle...
Bu arada en son burda chnb nin doğumunu takip ediyordum , şimdide anladığım kadarı ile metal doğum yapmış 35. Haftada, metal tebrik ederim seni ve oğluşunu, Rabbim ikinizede sağlıklı uzun guzel ömür versin....darısı sağlıkla rahim ağzı yetmezliği yaşayan , yaşamayan herkesin başına....
yok canım tüp bebek uzmanı,perinatolog dersen fuat akercan ı da tavsiye ederim,ikisine de gittim erol beyi tercih ettim,fuat bey de egede hoca ama perinatoloji bölümünde,ablam erol beyin hastası olunca onu tercih ettim ben
Canım bu konuda istanbuldaki arkadaşlar yardımcı olacaktır
Bizim listemiz var,serklajlı ve sağlıkla doğum yapan-yapacakların olduğu,seni de ekliyorum bir sakıncası yoktur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?