- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.021
Op. Dr. Sait HALİL
Op. Dr. Meltem EĞİLMEZ KALKAVAN
Op. Dr. Hakan PEKER
Kadın doğum doktorları bunlar hangisini tercih etmeyeyim ? İsmi? Meltem hanım?
kızlar yaaa
akşamdan benri benim alt tarafta sancım oluyo...bebiş çok aşağıda hareket ediyor ondanmı acaba..
sanki rahim ağzından vajinama vuruyor sancı ara ara..işin garibi yatınca daha çok oluyo...
böle bişi yaşayan varmı??
haftalar geçiyo rahatlıcam derken başka şeyler çıkıyooo...
Allahım yardım etsin inşallah...
geçmezde yarın doktora gitmeyi düşünüyorum
kızlar yaaa
akşamdan benri benim alt tarafta sancım oluyo...bebiş çok aşağıda hareket ediyor ondanmı acaba..
sanki rahim ağzından vajinama vuruyor sancı ara ara..işin garibi yatınca daha çok oluyo...
böle bişi yaşayan varmı??
haftalar geçiyo rahatlıcam derken başka şeyler çıkıyooo...
Allahım yardım etsin inşallah...
geçmezde yarın doktora gitmeyi düşünüyorum
Canım,benim hamileliğimi meltem hanım takip ediyordu maalesef 17 hafta da kaybettim( giderken memnundum aslında bilgili ve ilgili gibi duruyordu bebeği kaybettiğimde de kendisine gittim doğum ve ardından kürtaj yaptı o anda çok ilgiliydi ama daha sonrasında gittiğim Dr lardan anladım ki herşey ilgili görünmek değil daha önce sitede başka konulara yazdım belki rutin risk içermeyen bir hamile için iyi bir Dr olabilir ama risk olduğunda başarısız ..Sait Halil için iyi şeyler duydum başarılı bir Dr olduğunu söylüyorlar Hakan Peker çok genç bir Dr ama ben hastaneye gittiğimde görüyordum hastaları ile diyoloğu çok iyiydi yani meltem hanım sadece doğum için iyi bir Dr olabilir ama ben tavsiye etmiyorum sait bey için hep çok iyi şeyler duydum ama çok yoğun bir Dr randevu almak zor oluyormuş şimdiden alabilirsin Hakan bey için araştır istersen
cnm arkadasim insallah insallah insallah ..
rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah...
pasam cnm benim dr her hamilelik daha gec dogar demisti benim 20-20-25 ya bu 25 gecer demisti insallah da oyle olur cnm takvimi kaldirdim bakip duruyorum gunum gecmiyor gibi sanki..
metal cnm masallah oglumuza cnm senin adina cok mutluyum cok sevincliyim bende tek temennim bebegimin kuveze girmeden kucagima almak sagliklica ...
hayal edip duruyorum...
Merhaba arkadaşlar grubu ara ara takip ediyorum hamileliğin en başından beri , ben de kısmetse Nisan annesi olacağım,şu an 27. Haftamdayım , dondurulmuş tüp bebekle oğluma hamileyim, onun dışında bir 18 haftalık birde kimyasal gebelik kaybım var, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde oturuyorum , rahim ağzı yetmezliğinden dolayı dikişim var rahim ağzında gebeliğin 6 ayı yatarak geçti şimdi o kadar yatmak zorunda değilim , doktorum Banu Bingöl gönenç, Florence nihtingale hastanesine gidiyorum , ordan memnunum , dikişim orda alınacak fakat doğum ücretleri 7-8 buçuk arası fazla geliyor, sizlere yazma sebebim acaba bu yakada yenidoğan ünitesi olup fiyatlarıda bu kadar uçuk olmayan tavsiye edebileceğiniz bir hastane, doğum doktoru var mı, medipol Üniversitesi hastanesi aklıma geliyor onuda araştırdım ama varsa başka fikirleriniz açığım...herkese sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum , sevgilerle...
Bu arada en son burda chnb nin doğumunu takip ediyordum , şimdide anladığım kadarı ile metal doğum yapmış 35. Haftada, metal tebrik ederim seni ve oğluşunu, Rabbim ikinizede sağlıklı uzun guzel ömür versin....darısı sağlıkla rahim ağzı yetmezliği yaşayan , yaşamayan herkesin başına....
Rica ederim canım,bu liste hem bize moral oluyor,henüz hamile olmayanlara da umut
Amin canım inşallah,hepimiz alalım kucağımıza sağlıkla yavrularımızı
Teyzeleri oğluşuma dua edin.
Dr kontrolünde ve yanımda da birkez olmuştu morarmış.
Şimdi kalp Dr eko çekecekmiş. Oğlum bu gün yoğun bakımda kontrolde kalacakmış.
Canlar be olun dua edin. Rabbim izniyle herşey yolunda gitsin.
Allahım sana sığındım. Hikmetini oğlumdan esirgeme.
metalcim oğluşuna Allah sağlık ve şifa versin inşallah önemli birşeyi yoktur, tez zamanda da emmeyi öğrenip hayata adapte olur canım...
kızlar benimde dün ağrılarım ve halsizliğim vardı ama bugün şükür geçti ama hiçbir doğum belirtisi kalmadı bu arada takviminde sonunu gördüm Allah herkese görmeyi nasip etsin..
Merhaba canlar Allah Emir ve Hasan Basri bebeğe sağlıklı uzun ömürler versin.Metal,Eylülgülü sağlıkla büyütün inşallah.Darısı umanların başına olsun.Hasan Basri bebek küçük sorununu da atlatacaktır eminim.O'nlar savaşçı bebişler çünkü.Rabbim yardımcısı olsun inşallah.
Okudum geçmişi çok şükür bir yaramazlık yok.Umarım Merra da iyidir.Doktoruna gidecekti galiba inşallah iyi haberlerle gelir.
Bizden de iyi haberler var.Bugün doktorumuza gittik.Artık bebeğim haftasıyla birebir uyumlu.4.77 cm olmuş.Ense kalınlığı 1mm çıktı çok şükür.Nazal kemik oluşmuş.Doktorumuz çok güzel şeyler söyledi.İkili test ve diğer tahliller için kan ve idrar verdik.Sonuçlar çıkar çıkmaz ameliyatı yaparız dedi.Test cuma günü 18.00'da belli olacakmış.Belki cumartesi yapabilir serklajı.Rabbim sana sığındım sen yardım et bize.
Çok öpüyoruz sizi.İyi bir gün geçirin inşallah.sevgiyle:)
Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 9.günümdeyim yarın çatlatma iğnesi vurunucam cuma opu var.3 yumoşum var 2 ydi 3 olmuş biri 10 cm diğer ikisi 17 cm ...Umarım kaliteli çıkar ve bebişim benim olur.
Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 9.günümdeyim yarın çatlatma iğnesi vurunucam cuma opu var.3 yumoşum var 2 ydi 3 olmuş biri 10 cm diğer ikisi 17 cm ...Umarım kaliteli çıkar ve bebişim benim olur.
canım sabah oğlan uyandı çıkmak zorunda kaldım. çok sevindim. sen osman beyde mi denedin tüp bebeği? murat taşdemir miydi unuttum gitmiştin bir ara onda mı? şimdi kime gideceksin artık?
Merhaba arkadaşlar grubu ara ara takip ediyorum hamileliğin en başından beri , ben de kısmetse Nisan annesi olacağım,şu an 27. Haftamdayım , dondurulmuş tüp bebekle oğluma hamileyim, onun dışında bir 18 haftalık birde kimyasal gebelik kaybım var, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde oturuyorum , rahim ağzı yetmezliğinden dolayı dikişim var rahim ağzında gebeliğin 6 ayı yatarak geçti şimdi o kadar yatmak zorunda değilim , doktorum Banu Bingöl gönenç, Florence nihtingale hastanesine gidiyorum , ordan memnunum , dikişim orda alınacak fakat doğum ücretleri 7-8 buçuk arası fazla geliyor, sizlere yazma sebebim acaba bu yakada yenidoğan ünitesi olup fiyatlarıda bu kadar uçuk olmayan tavsiye edebileceğiniz bir hastane, doğum doktoru var mı, medipol Üniversitesi hastanesi aklıma geliyor onuda araştırdım ama varsa başka fikirleriniz açığım...herkese sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum , sevgilerle...
Bu arada en son burda chnb nin doğumunu takip ediyordum , şimdide anladığım kadarı ile metal doğum yapmış 35. Haftada, metal tebrik ederim seni ve oğluşunu, Rabbim ikinizede sağlıklı uzun guzel ömür versin....darısı sağlıkla rahim ağzı yetmezliği yaşayan , yaşamayan herkesin başına....
hersey iyi olacak canım dua ediyorum senin için..Teyzeleri oğluşuma dua edin.
aminnnnnnmetalcim oğluşuna Allah sağlık ve şifa versin inşallah önemli birşeyi yoktur, tez zamanda da emmeyi öğrenip hayata adapte olur canım...
kızlar benimde dün ağrılarım ve halsizliğim vardı ama bugün şükür geçti ama hiçbir doğum belirtisi kalmadı bu arada takviminde sonunu gördüm Allah herkese görmeyi nasip etsin..
Ben de 17. Haftada kaybettim meleğimi oğlumu... Vardır her seyde bir hayır ...şu an 27. Haftamdayım hala ağlarım ara ara aklıma geldikçe ilk göz ağrım...Rabbim bu bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah.... O zaman sait bey aklımda kalsın , olurda bu hastane denk gelirse ...çok sağol
cnm sabırsızlıkla vereceğin güzel haberleri bekliyorum inş yumoşlarda annelerine sıkıca tutunacaklar hayırlısıyla inş
jinemed de dr murat erdemir
inan imdilik bilmiyorum ne yapacağız ama serklaja kadar ona giderız tahminimce sonrası yasayıp göreceğiz
kizlar genellikle kayiplar hep 20 haftada olmus bende 20 haftada kaybettim ikisini sonuncu ise dikislu 25 ay cok korkuyorum 1 hafta sonra 20 oluyorum kizlar riskli haftalarima giriyorum icimde bi korku var kendi kendimi avutuyorum bebegim beni birakmiyicak diyorum bazende korkuyorum....
Günaydın canlar
Allah hepinizden razı olsun. Ben ve oğlum Hasan Basri
Hamd olsun iyiyiz. Dün saat14:00 da epudral anestezi ile oğlum 2714 kg 48 cm doğdu teyzeleri. Yüce mevlama binlerce şükür yoğun bakım ihtiyacı duymadı şimdilik. Şimdi çocuk deyeler muayene ediyor. Eğer biproblem görürsealırız dedi.
Teyzeleri oğluşum emmeyi daha öğrenememiş ne beni ne emzik emiyor öğrenecek diyorlar. Zaten ensede yorumlayacağız şeker içinde mana verilecek demişti Dr ilk doğduğundada. Olsun Rabbim sağlık versin öğrenince Emer inşallah çalışmalara devam.
Rabbimhamile olan canlar zamanında sağlıkla yavrularına kavuşturup yetiştirmeyi nasip etsin. Günlerimizde gibi geçsin.
Anne olmak için çaba emek harcayantüm canlararabbim tez zamanda hamilelik nasiplerden.
Allahaemanet olun canlar. Haklarınızı helal edin.
Teyzeleri oğluşuma dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?