Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kızlar yaaa
akşamdan benri benim alt tarafta sancım oluyo...bebiş çok aşağıda hareket ediyor ondanmı acaba..

sanki rahim ağzından vajinama vuruyor sancı ara ara..işin garibi yatınca daha çok oluyo...

böle bişi yaşayan varmı??
haftalar geçiyo rahatlıcam derken başka şeyler çıkıyooo...

Allahım yardım etsin inşallah...
geçmezde yarın doktora gitmeyi düşünüyorum

Op. Dr. Sait HALİL
Op. Dr. Meltem EĞİLMEZ KALKAVAN
Op. Dr. Hakan PEKER
Kadın doğum doktorları bunlar hangisini tercih etmeyeyim ? İsmi? Meltem hanım?

Canım,benim hamileliğimi meltem hanım takip ediyordu maalesef 17 hafta da kaybettim ( giderken memnundum aslında bilgili ve ilgili gibi duruyordu bebeği kaybettiğimde de kendisine gittim doğum ve ardından kürtaj yaptı o anda çok ilgiliydi ama daha sonrasında gittiğim Dr lardan anladım ki herşey ilgili görünmek değil daha önce sitede başka konulara yazdım belki rutin risk içermeyen bir hamile için iyi bir Dr olabilir ama risk olduğunda başarısız ..Sait Halil için iyi şeyler duydum başarılı bir Dr olduğunu söylüyorlar Hakan Peker çok genç bir Dr ama ben hastaneye gittiğimde görüyordum hastaları ile diyoloğu çok iyiydi yani meltem hanım sadece doğum için iyi bir Dr olabilir ama ben tavsiye etmiyorum sait bey için hep çok iyi şeyler duydum ama çok yoğun bir Dr randevu almak zor oluyormuş şimdiden alabilirsin Hakan bey için araştır istersen

bebeğin duruş pozisyonuyla alakalı canım, bende de oluyordu 20 li haftalarda, doktor dikişin üzerine oturmuş yada dayanmış dikişe baskı yapıyor diyordu sonra o pozisyon değiştirdikçe geçer canım korkma..

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 9.günümdeyim yarın çatlatma iğnesi vurunucam cuma opu var.3 yumoşum var 2 ydi 3 olmuş biri 10 cm diğer ikisi 17 cm ...Umarım kaliteli çıkar ve bebişim benim olur.

metal cnm rabbim cocuguna sifa versin cnm korkma chnbnin oglusuda bi defa olmustu korkma cnm ...
lily cnm aramiza hos geldin..
cok alintili yazamiyorum bu yuzden isimleri unutuyorum ..
bendede suan vajinamda agri var o agri sirasinda usg ye girdim tam o sirada kizim dikisime vurdugunu kendi gozlerimle gordum ve nenim kiz sol tarafimda son tarafim daha cok sanci yapiyor o sirada sagima yatiyorum geciyor bu gun bi oyle dene bakalim yine olucakmi..

metal ve eylülgülü bebişleriniz hayırlı olsun Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler nasip etsin

mumudihaba seninde hayırlı olsun canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin

Son düzenleme:

27. Haftamdayım, dikişliyim son 8 haftadır ara ara oğlum aşağıda ise bütün gün kabus gibi geçiyordu, sanki dikişimi hissediyorum da vajinadan bir sey çıkacak hissi doktorum merak etme mümkün değil dikişi hissetmezsin , bu bebek rahim ağzına yakın hareketli ise bu sıkıntı olur dedi neyseki en fazla iki gun sonra pozisyon değiştirince geçiyor bide azalmaya başladı bu sıkıntı bu ara...

Ben de 17. Haftada kaybettim meleğimi oğlumu... Vardır her seyde bir hayır ...şu an 27. Haftamdayım hala ağlarım ara ara aklıma geldikçe ilk göz ağrım...Rabbim bu bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah.... O zaman sait bey aklımda kalsın , olurda bu hastane denk gelirse ...çok sağol

Canım inşallah sağlıkla alacaksın bebişini bu kez. Çok zor geçiyor günlerin ama hastanedesin şükür. canım çıkma hastaneden dün sutanesiyle de konuştuk. 28 e dek çıkma. zordur hastane ama olsun. 20-20-25 demişsin. 25 i geçsin hele...

maşallah canım 27 olmuşsun. artık yavaş yavaş tatlı telaşlar başlar. Alışverişler...

Rica ederim canım,bu liste hem bize moral oluyor,henüz hamile olmayanlara da umut
Amin canım inşallah,hepimiz alalım kucağımıza sağlıkla yavrularımızı

Canım benim yarenden sonra liste başı oluyorsun:)) bu arada karguneşi vardı onun serklajını dr. sinem beden yapmış.

canım benim sağlıkla döneceksiniz eve yakında...

maşallah canım kızımız haftasını tamamladı...

canım güzel haberler vermişsin çok sevindim. maşallah kocaman olmuş:))

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 9.günümdeyim yarın çatlatma iğnesi vurunucam cuma opu var.3 yumoşum var 2 ydi 3 olmuş biri 10 cm diğer ikisi 17 cm ...Umarım kaliteli çıkar ve bebişim benim olur.

canım çok sevindim 3 olmuş ne güzel. ...

canım sabah oğlan uyandı çıkmak zorunda kaldım. çok sevindim. sen osman beyde mi denedin tüp bebeği? murat taşdemir miydi unuttum gitmiştin bir ara onda mı? şimdi kime gideceksin artık?

cnm sabırsızlıkla vereceğin güzel haberleri bekliyorum inş yumoşlarda annelerine sıkıca tutunacaklar hayırlısıyla inş

canım sabah oğlan uyandı çıkmak zorunda kaldım. çok sevindim. sen osman beyde mi denedin tüp bebeği? murat taşdemir miydi unuttum gitmiştin bir ara onda mı? şimdi kime gideceksin artık?

jinemed de dr murat erdemir

inan imdilik bilmiyorum ne yapacağız ama serklaja kadar ona giderız tahminimce sonrası yasayıp göreceğiz

Eylulgulu ve metal hayirli ugurlu olsn bebeginz rabbm anali babali sagsalim buyutmeyi nasip etsn metal insaallah bebegin sagligina kavusr

amin canim.hastane konusunda kendi gittigim hastaneyi tavsiye edebilirim medikalparkfatih normal 1700 sezryan 2200 mus.yenidogan unitesininde iyi oldugunu duydum.

birde doktorum esra cebi cokcok memnunum.yine onuda tavsiye edebilirim canim.dikisimide 20.haftada o atti.simdi 30.haftamdayim.Allaha cok sukur.

hersey iyi olacak canım dua ediyorum senin için..
neler atlattın şimdiye kadar artık oğlunla mutlu olma zamanı..
aminnnnnn
ay bu ne güzel bir dilek olmus.
Allah herkese takvimin sonunu görmeyi nasip etsin

Allah bu yavruna uzun ömür versin canım..ne olursa olsun unutulmuyor demek..
bende ilk göz agrım kızımı kaybettim şimdi yeni bir mucize diliyorum...

he he he murat taşdemir sanatçı öıydı yoksa? neyse murat kısmı tutmuş Allah hayırlı kararlar verdirsin. amin...

metalcim eylulgulum gozunuz aydın ,Allah saglıcakla analı babalı buyutmeyi kısmet etsin bebelerinizi,bu topicte boyle haberler hep olsun cok olsun inşallah amin!

Cnm biraz daha dikkat et o haftada gerekirse
Ama iyi olacagina dair de inancini koru

Metalcim insallah hersey cok guzel olacak
Masallah kilosu gayet guzel dogmus
Emmeyi deogrenir sen hic merak etme

Cnm, kuzucuklar dis dunyaya afapte olmakta zorlaniyorlar
Benim kuzumda solunum sorunu yasadi 39 haftada olmsmiza ragmen biliyorsun
Hepsi gececek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…