- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.041
Teyzeleri oğluşuma dua edin.
Dr kontrolünde ve yanımda da birkez olmuştu morarmış.
Şimdi kalp Dr eko çekecekmiş. Oğlum bu gün yoğun bakımda kontrolde kalacakmış.
Canlar be olun dua edin. Rabbim izniyle herşey yolunda gitsin.
Allahım sana sığındım. Hikmetini oğlumdan esirgeme.
canım inan senin adına çoks evindim demek istedim sankii ben hamileyimde sevindimya öle oldm çok dedim allahım yardım et ne olur tutunsun tüp bebek dedimRABBİM evladınızı salihli evlatlardan eylesin
ismi çok güzel hayırlı uzun ömürler versin
canım ogullarımda yokt dikiş kızımda vardı ama takdiri ilahi durmayınca drmyor kızım ömürü kaybetttimPasam allah sana sabirlar versin canim 3 tane kayip yasamissin peki dikis atilmamismiydi hicbirinde merak ettim canim
canım benim hep geriye gitti bende hamile kalırsam eger 15 haftada bekliyorm teylikeyi hep bir hafta geri attı benimki b arada ben beblerimi çok özledimcnm arkadasim insallah insallah insallah ..
rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah...
pasam cnm benim dr her hamilelik daha gec dogar demisti benim 20-20-25 ya bu 25 gecer demisti insallah da oyle olur cnm takvimi kaldirdim bakip duruyorum gunum gecmiyor gibi sanki..
metal cnm masallah oglumuza cnm senin adina cok mutluyum cok sevincliyim bende tek temennim bebegimin kuveze girmeden kucagima almak sagliklica ...
hayal edip duruyorum...
canım öncelikle başın sagolsn sonrada allah karnındakine ömüğr versin işşallah 40 haftalar görmen dilegiyle kolon hastanesi var hakan bey onuda bir araştır hep fiyatı ygn hemde kendi bizim dalımızda ben bile düşünüyorm o doktor bakalım yada brda kendim bizzat gezdim görüdm özel okmeydanı hastanesi var çok temiz gzüel oda ygn onda tavsiye edebilirm ben özel okmeydanı hastanesini düşünüyorm doguma allah nasip ederse işşallah bakalımMerhaba arkadaşlar grubu ara ara takip ediyorum hamileliğin en başından beri , ben de kısmetse Nisan annesi olacağım,şu an 27. Haftamdayım , dondurulmuş tüp bebekle oğluma hamileyim, onun dışında bir 18 haftalık birde kimyasal gebelik kaybım var, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde oturuyorum , rahim ağzı yetmezliğinden dolayı dikişim var rahim ağzında gebeliğin 6 ayı yatarak geçti şimdi o kadar yatmak zorunda değilim , doktorum Banu Bingöl gönenç, Florence nihtingale hastanesine gidiyorum , ordan memnunum , dikişim orda alınacak fakat doğum ücretleri 7-8 buçuk arası fazla geliyor, sizlere yazma sebebim acaba bu yakada yenidoğan ünitesi olup fiyatlarıda bu kadar uçuk olmayan tavsiye edebileceğiniz bir hastane, doğum doktoru var mı, medipol Üniversitesi hastanesi aklıma geliyor onuda araştırdım ama varsa başka fikirleriniz açığım...herkese sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum , sevgilerle...
Bu arada en son burda chnb nin doğumunu takip ediyordum , şimdide anladığım kadarı ile metal doğum yapmış 35. Haftada, metal tebrik ederim seni ve oğluşunu, Rabbim ikinizede sağlıklı uzun guzel ömür versin....darısı sağlıkla rahim ağzı yetmezliği yaşayan , yaşamayan herkesin başına....
Rica ederim canım,bu liste hem bize moral oluyor,henüz hamile olmayanlara da umut
Amin canım inşallah,hepimiz alalım kucağımıza sağlıkla yavrularımızı
rabbim ömrüne ömür katsın canım allahım esirgesin acısını görmesin işşallah dua edicem sana allah yardımcın olsunTeyzeleri oğluşuma dua edin.
Dr kontrolünde ve yanımda da birkez olmuştu morarmış.
Şimdi kalp Dr eko çekecekmiş. Oğlum bu gün yoğun bakımda kontrolde kalacakmış.
Canlar be olun dua edin. Rabbim izniyle herşey yolunda gitsin.
Allahım sana sığındım. Hikmetini oğlumdan esirgeme.
metalcim oğluşuna Allah sağlık ve şifa versin inşallah önemli birşeyi yoktur, tez zamanda da emmeyi öğrenip hayata adapte olur canım...
kızlar benimde dün ağrılarım ve halsizliğim vardı ama bugün şükür geçti ama hiçbir doğum belirtisi kalmadı bu arada takviminde sonunu gördüm Allah herkese görmeyi nasip etsin..
canım ben senin haftalara gelemedigim için bilgi veremicemkızlar yaaa
akşamdan benri benim alt tarafta sancım oluyo...bebiş çok aşağıda hareket ediyor ondanmı acaba..
sanki rahim ağzından vajinama vuruyor sancı ara ara..işin garibi yatınca daha çok oluyo...
böle bişi yaşayan varmı??
haftalar geçiyo rahatlıcam derken başka şeyler çıkıyooo...
Allahım yardım etsin inşallah...
geçmezde yarın doktora gitmeyi düşünüyorum
canım işşallah saglıklı bebelere kavuşursn rabbim acılarını göstermesin işşallah bir daha hiç birimizeMerhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 9.günümdeyim yarın çatlatma iğnesi vurunucam cuma opu var.3 yumoşum var 2 ydi 3 olmuş biri 10 cm diğer ikisi 17 cm ...Umarım kaliteli çıkar ve bebişim benim olur.
Cnm biraz daha dikkat et o haftada gerekirse
Ama iyi olacagina dair de inancini koru
Metalcim insallah hersey cok guzel olacak
Masallah kilosu gayet guzel dogmus
Emmeyi deogrenir sen hic merak etme
Cnm, kuzucuklar dis dunyaya afapte olmakta zorlaniyorlar
Benim kuzumda solunum sorunu yasadi 39 haftada olmsmiza ragmen biliyorsun
Hepsi gececek insallah
maşallah canım 27 olmuşsun. artık yavaş yavaş tatlı telaşlar başlar
Çok teşekkür ederim umarım sen ve Arda'da iyisinizdir , o zaman yazmıştın hastane web stresinde resmi var diye ara ara bulamamıştım tekrar tebrik ederim seni ve oğluşunu .... Ben 7. Ayı devirmeye çalıştığım bu günlerde çok şükür odasını bitirdim yani 5. Ay başladım alışverişe iki aya yakın bitirdik ve geçen gün odasını kurduk, şimdi sadece huzurla beklemek kaldı Rabbim utandırmaz inşallah...
amin canim.hastane konusunda kendi gittigim hastaneyi tavsiye edebilirim medikalparkfatih normal 1700 sezryan 2200 mus.yenidogan unitesininde iyi oldugunu duydum.
Allah bu yavruna uzun ömür versin canım..ne olursa olsun unutulmuyor demek..
bende ilk göz agrım kızımı kaybettim şimdi yeni bir mucize diliyorum...
bende öyle düşünüyorum canım..bebiş akşamdan beri çok altta hareket ediyo sanki bi tepik atsa çıkacak gibi..bebeğin duruş pozisyonuyla alakalı canım, bende de oluyordu 20 li haftalarda, doktor dikişin üzerine oturmuş yada dayanmış dikişe baskı yapıyor diyordu sonra o pozisyon değiştirdikçe geçer canım korkma..
maşallah 2 ydi 3 olmuş..inşallah herşey güzel olacak inşallah...Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 9.günümdeyim yarın çatlatma iğnesi vurunucam cuma opu var.3 yumoşum var 2 ydi 3 olmuş biri 10 cm diğer ikisi 17 cm ...Umarım kaliteli çıkar ve bebişim benim olur.
benimde sağımda daha çok oluyor..sanırım bebeiş soldaydı sağa geçti...metal cnm rabbim cocuguna sifa versin cnm korkma chnbnin oglusuda bi defa olmustu korkma cnm ...
lily cnm aramiza hos geldin..
cok alintili yazamiyorum bu yuzden isimleri unutuyorum ..
bendede suan vajinamda agri var o agri sirasinda usg ye girdim tam o sirada kizim dikisime vurdugunu kendi gozlerimle gordum ve nenim kiz sol tarafimda son tarafim daha cok sanci yapiyor o sirada sagima yatiyorum geciyor bu gun bi oyle dene bakalim yine olucakmi..
27. Haftamdayım, dikişliyim son 8 haftadır ara ara oğlum aşağıda ise bütün gün kabus gibi geçiyordu, sanki dikişimi hissediyorum da vajinadan bir sey çıkacak hissi doktorum merak etme mümkün değil dikişi hissetmezsin , bu bebek rahim ağzına yakın hareketli ise bu sıkıntı olur dedi neyseki en fazla iki gun sonra pozisyon değiştirince geçiyor bide azalmaya başladı bu sıkıntı bu ara...
Paşam çok sağol bilgiler için, kolana ara ara giderim Hakan bey aklımda olucak, inşallah 40 ları görürüm ama ilk hedefim 30 , ileri:))
Mulberry korkma , ilk zamanlar o hareket korkutuyor sanki dikiş açılacak korkusuda başka ya ama hemencecik kızın üste çıksın inşallah, ben oğlum bana aşağıdan vurunca sancıda yapıyo çünkü yatıp ayaklarımı havaya dikiyorum ve yalvarıyorum nolur yavrum yukarı çık çok korkuyorum diyorum :) bazen sözümü dinliyor bazen se boşa konuşuyorum :)) aynı zamanlarda doğum yapıcaz sağlıkla kucaklarımıza gelsinler inşallah...
canım benim arkadaşım memnun kalmış adamın muayene bölümü kuyrug çok işşallah gzüel paşlaşımlşar yaparız bir kere onadamı gitsem diyorm :44::44:Paşam çok sağol bilgiler için, kolana ara ara giderim Hakan bey aklımda olucak, inşallah 40 ları görürüm ama ilk hedefim 30 , ileri:))
Mulberry korkma , ilk zamanlar o hareket korkutuyor sanki dikiş açılacak korkusuda başka ya ama hemencecik kızın üste çıksın inşallah, ben oğlum bana aşağıdan vurunca sancıda yapıyo çünkü yatıp ayaklarımı havaya dikiyorum ve yalvarıyorum nolur yavrum yukarı çık çok korkuyorum diyorum :) bazen sözümü dinliyor bazen se boşa konuşuyorum :)) aynı zamanlarda doğum yapıcaz sağlıkla kucaklarımıza gelsinler inşallah...
Paşam Mart'a az kaldı araştırmaları hızlandırmak lazım gercekten, okmeydanı hastanesini beğenirsen paylaşırsın benimle , sevgiler...
Paşam çok sağol bilgiler için, kolana ara ara giderim Hakan bey aklımda olucak, inşallah 40 ları görürüm ama ilk hedefim 30 , ileri:))
paşam
Kız kanki :) iyiyim Allaha şükür,top 10 listesinde hızla yükseldim tırsmış vaziyette bekliyorum bizim kuzuyu :18:
Şekerler bu ara fena değil,çarpıntım da nazar değmesin iki gündür olmuyor,ablam karnın aşağı inmiş dedi acaba ondan mı rahatladım ki
Sen nasılsın canım,gezmelere benim için de git,ben de dr gününü iple çrkiyorum hava alıcam diye
Sağol canım amin inşallah,darısı da başına olacak bak görürsün :)canıms enin adına çok sevindim inan ben inanıyourmki yavrm sag saglim alıcaksın kucagınabgün bade aradı beni konuşamadık ya ablamdaydım yemek yiyordk birazdan eşimin telefonndan arıyım diyorm bakalım neyse iyi olmana sevindim kzm rabbime emanet olun ben çıktım eşim kızmaya başladı adamla ilgileneyim
canım yaa valla 28 sonrada 30 u görsem allahın izniyle.....28-30-32-34-36 diye gidiyo..
inşallah 36 -38 leri görmek nasip olur canım..
benim kızım haftasına göre geri..allah bilir nasip kısmet ama 30 lu haftaları geçmen lazım diyor doktorum.
az kaldı ama en ufak şeyde ömrümden ömür gidiyor...allahım korusun inşallahh
aynen dediğin gibi sanki dikiş açılacak gibi geliyor..kızım hareket ettikçe içim gidiyor biş olcak diyeee..
dediğin gibi yapayım belki söz dinler kuru kızım...
inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi hepimiz...
herkeslere selam dostlar metal eylulgulu şükür kavuşturana bebiciklerinize kavuştunuz şukur.darısı tum anne adaylarının basına.mumudihaba degerlerinin yükselmasine çok sevindim.saftunc inş. sendende güzel haberler alacaz canım.yaren gönlerinş tamamladın şükür darısı başımıza paşam nasıl gidiyor diyet işi inş. iyidir hadi biran önce dantelinide bitir sendende güzel habrler alalım.hidenisko nasıl alısabildinizm kuzucugunla ev hayatı nasıl gidiyor.chnb hemşerim sen nasılsın ismini sayamadıgım tüm arkadaslaş öpüyorum hepinizi güzel haberler almak çok güzel oluyor Allah herkese güzel haberler vermeyi nasip etsin
kizlar kasintidan oluyorum uyuz gibi kasiniyorum ya...
sirkeli suyla pansuman yaptim yine ayni yine ayni valla dr soyledim bi ilac yazmis oda hastanede yok deliiii
olmayan ilaci ne yaziyon Kizlar kimim kimsemde yok gezsin ustunde hemsire odasi kolidorun sonunda kac defa gittim soyledim disaridan alin diyor...
maşallah canım 27 olmuşsun. artık yavaş yavaş tatlı telaşlar başlar
Çok teşekkür ederim umarım sen ve Arda'da iyisinizdir , o zaman yazmıştın hastane web stresinde resmi var diye ara ara bulamamıştım tekrar tebrik ederim seni ve oğluşunu .... Ben 7. Ayı devirmeye çalıştığım bu günlerde çok şükür odasını bitirdim yani 5. Ay başladım alışverişe iki aya yakın bitirdik ve geçen gün odasını kurduk, şimdi sadece huzurla beklemek kaldı Rabbim utandırmaz inşallah...
canım iyiyiz şükür. alışveriş en zevkli kısmı. erken bitmiş:)) şimdi bebişi bekleme zamanı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?