Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

hayırlı olsun canım maşallah kilosu süper ben 35+4 te 2320 doğurdm kuzun iyi gelişmiş düzelir allahın izniyle..

eylülgülü canım allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin bebişine.
metal eminim bir an önce sorunları atlatacaksınız .mutlu huzurlu bir ömür diliyorum oğluna:)

saftunc canım inşallah mutluluk getirecek bir süreç olacak senin için.

mumu canım değerlerinin yükselmesine çok sevindim.kucağına alacağın günleride okuyacağız inşallah.

herkeslere selam dostlar metal eylulgulu şükür kavuşturana bebiciklerinize kavuştunuz şukur.darısı tum anne adaylarının basına.mumudihaba degerlerinin yükselmasine çok sevindim.saftunc inş. sendende güzel haberler alacaz canım.yaren gönlerinş tamamladın şükür darısı başımıza paşam nasıl gidiyor diyet işi inş. iyidir hadi biran önce dantelinide bitir sendende güzel habrler alalım.hidenisko nasıl alısabildinizm kuzucugunla ev hayatı nasıl gidiyor.chnb hemşerim sen nasılsın ismini sayamadıgım tüm arkadaslaş öpüyorum hepinizi güzel haberler almak çok güzel oluyor Allah herkese güzel haberler vermeyi nasip etsin

RABBİM evladınızı salihli evlatlardan eylesin

ismi çok güzel hayırlı uzun ömürler versin
canım inan senin adına çoks evindim demek istedim sankii ben hamileyimde sevindimya öle oldm çok dedim allahım yardım et ne olur tutunsun tüp bebek dedim rabbim dualarımı kabul etti canım işşallah 40 haftaları görürsün
Pasam allah sana sabirlar versin canim 3 tane kayip yasamissin peki dikis atilmamismiydi hicbirinde merak ettim canim
canım ogullarımda yokt dikiş kızımda vardı ama takdiri ilahi durmayınca drmyor kızım ömürü kaybetttim bugün ablama gittim metroyla giden olursa bilirler koskoca ömür kafe plaza ayzıyord kırmızımı kırmızı ablama giderken ablam aradı nerdesin dedi dedim ömürümün önünden geçiyormd edim gözlerim doldu kızdı ban paşa yapma başka şeyler düşün diyor incirli duragından geçerken oraya bakmadan geçemiyorum rabbim brigün ban kız evlat veririse ömür koycam işşallah oglan olrsada umud
canım benim hep geriye gitti bende hamile kalırsam eger 15 haftada bekliyorm teylikeyi hep bir hafta geri attı benimki b arada ben beblerimi çok özledim
canım öncelikle başın sagolsn sonrada allah karnındakine ömüğr versin işşallah 40 haftalar görmen dilegiyle kolon hastanesi var hakan bey onuda bir araştır hep fiyatı ygn hemde kendi bizim dalımızda ben bile düşünüyorm o doktor bakalım yada brda kendim bizzat gezdim görüdm özel okmeydanı hastanesi var çok temiz gzüel oda ygn onda tavsiye edebilirm ben özel okmeydanı hastanesini düşünüyorm doguma allah nasip ederse işşallah bakalım memlekete giidp gelicem alıcam randevi gidicem bir bayan doktor çok övüyorlar bakalım marta ne kaldı şurda
Rica ederim canım,bu liste hem bize moral oluyor,henüz hamile olmayanlara da umut
Amin canım inşallah,hepimiz alalım kucağımıza sağlıkla yavrularımızı
naber kankı nasılsın görüşrmeyeli bebemkalbin şekerin nasıl
rabbim ömrüne ömür katsın canım allahım esirgesin acısını görmesin işşallah dua edicem sana allah yardımcın olsun
diyorm kız b daha dryo kız dogrsana be şimdi dikiş var aman dogmasın diye bekledik şimdi ise dogsun diye bekliyoz hayat ne garipbu arada nerde dogrucen yanına gelesim var
canım ben senin haftalara gelemedigim için bilgi veremicem
Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 9.günümdeyim yarın çatlatma iğnesi vurunucam cuma opu var.3 yumoşum var 2 ydi 3 olmuş biri 10 cm diğer ikisi 17 cm ...Umarım kaliteli çıkar ve bebişim benim olur.
canım işşallah saglıklı bebelere kavuşursn rabbim acılarını göstermesin işşallah bir daha hiç birimize

canım eşim ogln nasıl old kızın nasıl sen nasılsın sütün gfelmeye başladımı çok sor sordm farkındayım
bana gelince sabah erkenden eşimi yolladım ablama gittim oglmla az oynnadık allahım ne şeker şey benim sıpam öpüşe öpüşe bir hal etti beni beni görünce teyzecim deyim bir fırlaması varmış ban sormayın inanın hiç gelesim gelmedi benimde olr işşallah günün birinde

Allah bu yavruna uzun ömür versin canım..ne olursa olsun unutulmuyor demek..
bende ilk göz agrım kızımı kaybettim şimdi yeni bir mucize diliyorum...

Âmin cümlemizinkine, inşallah mucizene en kısa sürede kavuş ben de senin için dua edicem mmery, herkes çocuğun olsun unutursun diyor ama nasıl unutur ki insan hala bacağımdaki sıcaklığı dün gibi tenimde...elbet unutmaz orda meleklerimiz orda...

bende öyle düşünüyorum canım..bebiş akşamdan beri çok altta hareket ediyo sanki bi tepik atsa çıkacak gibi..
inşallah bi an önce pozisyonunu değiştirir gerçekten ağrılı bu durum

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 9.günümdeyim yarın çatlatma iğnesi vurunucam cuma opu var.3 yumoşum var 2 ydi 3 olmuş biri 10 cm diğer ikisi 17 cm ...Umarım kaliteli çıkar ve bebişim benim olur.
maşallah 2 ydi 3 olmuş..inşallah herşey güzel olacak inşallah...

benimde sağımda daha çok oluyor..sanırım bebeiş soldaydı sağa geçti...

dediğini denicem canım çoksağoll

canım seninle aynı haftalardayız yaklaşık...
bu cuma 8 hafta olcak benimde serklaj...
bu zamana kadar ilk serklajım olduğu zamanlar hissetmiştim bu sancıyı şimdi tekrarlıyor..akşam sabaha karşı başladı bebeğin hareketleri aşağıdaydı..
bebek rahim ağzına yakın hareketli sanırım ondan..

pozisyonunu değiştirmesini beklicez küçük hanımın artık....,

çok endişelendim bugün yattım hep korkudan....

Paşam çok sağol bilgiler için, kolana ara ara giderim Hakan bey aklımda olucak, inşallah 40 ları görürüm ama ilk hedefim 30 , ileri:))

Mulberry korkma , ilk zamanlar o hareket korkutuyor sanki dikiş açılacak korkusuda başka ya ama hemencecik kızın üste çıksın inşallah, ben oğlum bana aşağıdan vurunca sancıda yapıyo çünkü yatıp ayaklarımı havaya dikiyorum ve yalvarıyorum nolur yavrum yukarı çık çok korkuyorum diyorum :) bazen sözümü dinliyor bazen se boşa konuşuyorum :)) aynı zamanlarda doğum yapıcaz sağlıkla kucaklarımıza gelsinler inşallah...

Paşam Mart'a az kaldı araştırmaları hızlandırmak lazım gercekten, okmeydanı hastanesini beğenirsen paylaşırsın benimle , sevgiler...

paşam
Kız kanki :) iyiyim Allaha şükür,top 10 listesinde hızla yükseldim tırsmış vaziyette bekliyorum bizim kuzuyu :18:
Şekerler bu ara fena değil,çarpıntım da nazar değmesin iki gündür olmuyor,ablam karnın aşağı inmiş dedi acaba ondan mı rahatladım ki
Sen nasılsın canım,gezmelere benim için de git,ben de dr gününü iple çrkiyorum hava alıcam diye

canım benim arkadaşım memnun kalmış adamın muayene bölümü kuyrug çok işşallah gzüel paşlaşımlşar yaparız bir kere onadamı gitsem diyorm :44::44:
Paşam Mart'a az kaldı araştırmaları hızlandırmak lazım gercekten, okmeydanı hastanesini beğenirsen paylaşırsın benimle , sevgiler...

canım ben yakp bey ordayken gitmiştim çok memnn kaldı o bey dedi rahim agzında açıklık var diye hastanede alakalı temiz vs memnün kaldım ama şimdi kadın doktor varmış bakalım bir o güne gelelimde tabikide artıları eksileri paylaşırım burda
eşim geldi çıkmam laızm kızlar sonra görüşrüz

canım yaa valla 28 sonrada 30 u görsem allahın izniyle.....28-30-32-34-36 diye gidiyo..
inşallah 36 -38 leri görmek nasip olur canım..

benim kızım haftasına göre geri..allah bilir nasip kısmet ama 30 lu haftaları geçmen lazım diyor doktorum.
az kaldı ama en ufak şeyde ömrümden ömür gidiyor...allahım korusun inşallahh

aynen dediğin gibi sanki dikiş açılacak gibi geliyor..kızım hareket ettikçe içim gidiyor biş olcak diyeee..
dediğin gibi yapayım belki söz dinler kuru kızım...

inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi hepimiz...

canıms enin adına çok sevindim inan ben inanıyourmki yavrm sag saglim alıcaksın kucagına bgün bade aradı beni konuşamadık ya ablamdaydım yemek yiyordk birazdan eşimin telefonndan arıyım diyorm bakalım neyse iyi olmana sevindim kzm rabbime emanet olun ben çıktım eşim kızmaya başladı adamla ilgileneyim

Sağol canım amin inşallah,darısı da başına olacak bak görürsün :)

Aminnn , ama dediğim gibi korkma , son bir aydır iki gidişimdede aynı soruyu soruyorum doktoruma korkma, dikişi etkilemez , rah
M ağzına yakın olduğu günler öyle hissedersin dedi, rahatlattı beni , sen de rahatla ama korkunu çoook iyi anlıyorum

kizlar kasintidan oluyorum uyuz gibi kasiniyorum ya...
sirkeli suyla pansuman yaptim yine ayni yine ayni valla dr soyledim bi ilac yazmis oda hastanede yok deliiii
olmayan ilaci ne yaziyon Kizlar kimim kimsemde yok gezsin ustunde hemsire odasi kolidorun sonunda kac defa gittim soyledim disaridan alin diyor...

sağ ol canım annemleri istanbula yolcu ettim. 4 kişilik aile kaldık

canım hastabakıcı filan yok mu desen? of yalnızlık zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…