- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.061
Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 9.günümdeyim yarın çatlatma iğnesi vurunucam cuma opu var.3 yumoşum var 2 ydi 3 olmuş biri 10 cm diğer ikisi 17 cm ...Umarım kaliteli çıkar ve bebişim benim olur.
melekçiğim iyiyiz şükür Ahmet Arda uslu sayılır abinin bebekliğine göre. 24 saat evdeyim oğlan okulda fırsatım oluyor hiç sosyal yaşantım yok:)) o yüzden fırsatım oluyor.,
regrete canım geçmiş olsun...
kızlar aralıkta Arda beyin cine5 te programı olmuş erken doğum konusunda. orada landarcı örnek vermiş. 28 haftalık doğan bebeğinde hidrosefali gelişmiş sonra yakın dönemde hamile kalmış vs... buraya yazmıştı laparoskopik serklaj olacaktı bir daha yazmaadı ne yaptı acaba?
bir de programı seyredin mutlaka çok faydalı bilgiler var...
prgestan kullanımı, serklaj, gebelik öncesi mutlaka ayrıntılı değerlendirme, bebeğin eşinin incelenmesi, destek, erken doğum nedenleri vs...
inş cnm hayırlısıyla hamd olsunki sizler varsınız bırının duası değilse illa bir başkasının duası kabul oluyordur inşcanım inan senin adına çoks evindim demek istedim sankii ben hamileyimde sevindimya öle oldm çok dedim allahım yardım et ne olur tutunsun tüp bebek dedimrabbim dualarımı kabul etti canım işşallah 40 haftaları görürsün
:
Kızlar,uzunca zamandır görmemde sıkıntı vardı Dr gittim ve yakın 1,5 olmuş(((( Dr bile çok şaşırdı yakını görememe normalde 40 yaşın üstüntünde başlarmış yaşla ilgili bir sorunmuş neden olmuş olabilir dedim bilgisayarla mı çalışıyorsunuz dedi kısmenn öyle akşam evde de devam ediyorum dedim telefonuda bilgisayar olarak kullanıyorum sonuç 2 yılda 1,5 göz bozukluğu işi bilgisayarla olmayan işini bitirip hemen kapasın derim :)))) sonra benim gibi yazıları uzağa götürüp teyzeler gibi bakarsınız :))))
Günaydın kızlar... Bugün kandil. Allahım bu günün yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar versin....
kizlar kasintidan oluyorum uyuz gibi kasiniyorum ya...
sirkeli suyla pansuman yaptim yine ayni yine ayni valla dr soyledim bi ilac yazmis oda hastanede yok deliiii
olmayan ilaci ne yaziyon Kizlar kimim kimsemde yok gezsin ustunde hemsire odasi kolidorun sonunda kac defa gittim soyledim disaridan alin diyor...
canım inan senin adına çoks evindim demek istedim sankii ben hamileyimde sevindimya öle oldm çok dedim allahım yardım et ne olur tutunsun tüp bebek dedimrabbim dualarımı kabul etti canım işşallah 40 haftaları görürsün
canım ogullarımda yokt dikiş kızımda vardı ama takdiri ilahi durmayınca drmyor kızım ömürü kaybetttimbugün ablama gittim metroyla giden olursa bilirler koskoca ömür kafe plaza ayzıyord kırmızımı kırmızı ablama giderken ablam aradı nerdesin dedi dedim ömürümün önünden geçiyormd edim gözlerim doldu kızdı ban paşa yapma başka şeyler düşün diyor incirli duragından geçerken oraya bakmadan geçemiyorum rabbim brigün ban kız evlat veririse ömür koycam işşallah oglan olrsada umud
canım benim hep geriye gitti bende hamile kalırsam eger 15 haftada bekliyorm teylikeyi hep bir hafta geri attı benimki b arada ben beblerimi çok özledim
canım öncelikle başın sagolsn sonrada allah karnındakine ömüğr versin işşallah 40 haftalar görmen dilegiyle kolon hastanesi var hakan bey onuda bir araştır hep fiyatı ygn hemde kendi bizim dalımızda ben bile düşünüyorm o doktor bakalım yada brda kendim bizzat gezdim görüdm özel okmeydanı hastanesi var çok temiz gzüel oda ygn onda tavsiye edebilirm ben özel okmeydanı hastanesini düşünüyorm doguma allah nasip ederse işşallah bakalımmemlekete giidp gelicem alıcam randevi gidicem bir bayan doktor çok övüyorlar bakalım marta ne kaldı şurda
naber kankı nasılsın görüşrmeyeli bebem kalbin şekerin nasıl
rabbim ömrüne ömür katsın canım allahım esirgesin acısını görmesin işşallah dua edicem sana allah yardımcın olsun
diyorm kız b daha dryo kız dogrsana be şimdi dikiş var aman dogmasın diye bekledik şimdi ise dogsun diye bekliyoz hayat ne garip bu arada nerde dogrucen yanına gelesim var
canım ben senin haftalara gelemedigim için bilgi veremicem
canım işşallah saglıklı bebelere kavuşursn rabbim acılarını göstermesin işşallah bir daha hiç birimize
canım eşim ogln nasıl old kızın nasıl sen nasılsın sütün gfelmeye başladımı çok sor sordm farkındayım
bana gelince sabah erkenden eşimi yolladım ablama gittim oglmla az oynnadık allahım ne şeker şey benim sıpam öpüşe öpüşe bir hal etti beni beni görünce teyzecim deyim bir fırlaması varmış ban sormayın inanın hiç gelesim gelmedibenimde olr işşallah günün birinde
Sağol canım amin inşallah,darısı da başına olacak bak görürsün :)
canım test yaptır alerji olmşundur belkim :18:bu arada telini özelime yaz arıcem seni:102::102::102:rabbime emanet olkizlar kasintidan oluyorum uyuz gibi kasiniyorum ya...
sirkeli suyla pansuman yaptim yine ayni yine ayni valla dr soyledim bi ilac yazmis oda hastanede yok deliiii
olmayan ilaci ne yaziyon Kizlar kimim kimsemde yok gezsin ustunde hemsire odasi kolidorun sonunda kac defa gittim soyledim disaridan alin diyor...
canım hayırlı haberlerle gelirsin işşallah ben de yaptırıyım birgün şeker yüklemesiHerkes nasıl arkadaşlar,
Metal, eylulgulu, hıddenisko eskisi gibi giremezler.. hepsi de şükür sağlıcakla aldılar bebeklerini kucaklarına...
darısı bizlerin başına.
Cnbc sen nasılsın? oğulların nasıl? valla iyi vakit bulup girebiliyorsunuz buraya..
gurbetcı neden kasınıyorsun? enfeksiyon mu oldun? en iyi gelen şey kızılcık suyu benden demesi araştır bak istersen.
Ben geçmişi okuyamıyorum pek arkadaşlar..sizler nasılsınız?
Ben de şu anda eşimin işyerindeyim.. arkadaşlarıyla toplandılar hadi dedim bende katılayım yalnız bırakmayayım.. Oğlan iyileşmişti yine hasta oldu babaannesinde kalacak bu akşam.. sabah da iş var biz halen Cihangir deyiz..
Bugün bebeğin hareketlerini resmen bende vajinada hissettim...o hareket ettikçe korktum.. Doktorum 24 lü haftalardan sonra daha sıkı takip etmemiz gerek demişti.. Perşembe ye kontrolüm var..şeker testim de yapılacak..
Kızlar,uzunca zamandır görmemde sıkıntı vardı Dr gittim ve yakın 1,5 olmuş(((( Dr bile çok şaşırdı yakını görememe normalde 40 yaşın üstüntünde başlarmış yaşla ilgili bir sorunmuş neden olmuş olabilir dedim bilgisayarla mı çalışıyorsunuz dedi kısmenn öyle akşam evde de devam ediyorum dedim telefonuda bilgisayar olarak kullanıyorum sonuç 2 yılda 1,5 göz bozukluğu işi bilgisayarla olmayan işini bitirip hemen kapasın derim :)))) sonra benim gibi yazıları uzağa götürüp teyzeler gibi bakarsınız :))))
her bebek aynı degil bebemmelekçiğim iyiyiz şükür Ahmet Arda uslu sayılır abinin bebekliğine göre. 24 saat evdeyim oğlan okulda fırsatım oluyor hiç sosyal yaşantım yok:)) o yüzden fırsatım oluyor.,
regrete canım geçmiş olsun...
kızlar aralıkta Arda beyin cine5 te programı olmuş erken doğum konusunda. orada landarcı örnek vermiş. 28 haftalık doğan bebeğinde hidrosefali gelişmiş sonra yakın dönemde hamile kalmış vs... buraya yazmıştı laparoskopik serklaj olacaktı bir daha yazmaadı ne yaptı acaba?
bir de programı seyredin mutlaka çok faydalı bilgiler var...
prgestan kullanımı, serklaj, gebelik öncesi mutlaka ayrıntılı değerlendirme, bebeğin eşinin incelenmesi, destek, erken doğum nedenleri vs...
aminnnnnnnnGünaydın kızlar... Bugün kandil. Allahım bu günün yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar versin....
canım ben inanıyormki başarıcaz bu seferinş cnm hayırlısıyla hamd olsunki sizler varsınız bırının duası değilse illa bir başkasının duası kabul oluyordur inş
aklıma geldiğinde herkez dualarımda
cnm geçmiş olsun inş göz numaran düşer birkaç zaman sonra
çünkü bende öyle oldu
cnm senin ve tüm dostların kandili hayırlara vesile olsun inş
metal cnm dünden bei yoksun nasılsınız merak ediyoruz
Canim kasinti vajinanda mi tum vucuttami?
Olmadi esin alsin ilaci sikinti cekmeye gerek yok,
Bizde ozel hastane de neremiz agriyor desek bir krem getirdiler, ay ne guzel dedim ama hepsini catir catir faturaya yazmislar
Canim bebisin oldugu gunleri de yazacaksin buraya ben eminim
Ben iiyim, biraz dikis yerlerimde yanma var, hani ter deger ya yaraya onun gibi
Hic dinlenmedim, birde sezertanimin 4. Gunu 10 kiloluk ir bebisi kucagima aldim ameliyati unutup
Dun arda beyi aradim, ben kontrole gelmesem olur mu diye, burda bir dr ye yonlendirdi beni,
Kismetse 40 gun sonra gidicem muayeneye
Esim de iyi , yorgun sadece, oglanda iyi dudaklari hep yara yapti, bunye iyice zayifladi hastaliklardan
Sutum geldi cok sukur, simdilik prensesime yetiyor
Melekcim, iyi olmana seindim, sende bu aralar daha cok dikkat et kendie lutfen, sende benim gibi fazla tez canlisin cunku
Saftuc, az kaldi canim, insallah guzZel guzel haberler gelecek senden
Yaren ve duyaydin, nasil heyecan var mi, yaklasti sizin de dogumlar
Mevlüt kandiliniz mübarek olsun canlar
Rabbim dualarımızı makbul dualardan eylesin.
Bebek bekleyen tüm canlara sağlıkla zamanında yavrularını kucaklarına almayı.
Anne olmak için çaba harcayan Çankaya'da tez zamanda sağlıklı gebelik nasip eylesin.
Teyzeleri oğlum de söylediğine göre hızlı başladı çabuk yoruldu. Bir gece yanımda misafir oldu. Şimdi yoğun bakımda. Şimdi Dr teyzesi geldi. 4-5 misafir edeceğiz dedi. Beslenmesini de yormamak için burnundan sonda ile verilecek dedi.
Biraz mahsun oldum. İlk önce yanıma gelip sonra yoğun bakıma alınınca hüzünlendim. Hamd olsun Rabbim beterinden esirgesin. İnsanoğluyux işte. İlk yanıma gelince bu sefer pramatüre olmayacak diye sevinmiştim. Sağlıklı olsunda. Daha sütüm gelmedi. Üç saatte bir sağmaya çalışıyorum. İki gündür ağrımvarfı. Bu sefer Sezaryan sonrası zor geçti. Hamd olsun bu günümüze.
Teyzeleri bu mübarek günde oğlumuzda duâlarınızdan eksik etmeyin.
Allahım sana sığındım.
Hakkınızı helal edin canlar.
Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun. Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ben 1 hafta kadar önce yazmıştım buraya, pek yazamıyorum ama sizin yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. Benim 20 haftalık bebeğim erken doğdu, kendi doktorum 2. ye direk dikiş dedi (ama yapar mı bilmem burada bunu yaşayanlar var çünkü), başka bir doktor ise bence sen enfeksiyondan kaybetmiş olabilirsin ve bir daha kine takibin gerekir hem dikilmez, ben bir hastamın böyle bişr durumunde dikmedim band mı lastik mi birşey taktım 30. haftayı devirdik şimdi dedi. Ben şimdi şunu merak ediyorum Serklaj yapılan herkese Serklaj öncesi kültür (vajinal ve idrar) yapılıyor mu? yok sa ultrasona göre direk dikiş mi atılıyor? Serklaj olan arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim.
canım hoş geldim aramıza b arada şimdi öncelikle başın sagolsn diyeyim üzülerekten ve ekliyim sen kanda pırtılaşma genetik vs yaptırdınmı dogm edeli kaç ay old senin yerinsde olsam araştyırmaya girerim sonra bebegi düşünürüm ben ilk oglmu kaybetigimde puji diye aglet var onla baktı doktorm rahimde açıklık var vs dedi dikilicek hoş 2 çocgmda doktor dememe ragmen açıklık yok deyip dikmemişti olan oglma old gittiÖncelikle herkesin kandili mübarek olsun. Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ben 1 hafta kadar önce yazmıştım buraya, pek yazamıyorum ama sizin yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. Benim 20 haftalık bebeğim erken doğdu, kendi doktorum 2. ye direk dikiş dedi (ama yapar mı bilmem burada bunu yaşayanlar var çünkü), başka bir doktor ise bence sen enfeksiyondan kaybetmiş olabilirsin ve bir daha kine takibin gerekir hem dikilmez, ben bir hastamın böyle bişr durumunde dikmedim band mı lastik mi birşey taktım 30. haftayı devirdik şimdi dedi. Ben şimdi şunu merak ediyorum Serklaj yapılan herkese Serklaj öncesi kültür (vajinal ve idrar) yapılıyor mu? yok sa ultrasona göre direk dikiş mi atılıyor? Serklaj olan arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim.
Mevlüt kandiliniz mübarek olsun canlar
Anne olmak için çaba harcayan Çankaya'da tez zamanda sağlıklı gebelik nasip eylesin.
Teyzeleri oğlum de söylediğine göre hızlı başladı çabuk yoruldu. Bir gece yanımda misafir oldu. Şimdi yoğun bakımda. Şimdi Dr teyzesi geldi. 4-5 misafir edeceğiz dedi. Beslenmesini de yormamak için burnundan sonda ile verilecek dedi.
Biraz mahsun oldum. İlk önce yanıma gelip sonra yoğun bakıma alınınca hüzünlendim. Hamd olsun Rabbim beterinden esirgesin. İnsanoğluyux işte. İlk yanıma gelince bu sefer pramatüre olmayacak diye sevinmiştim. Sağlıklı olsunda. Daha sütüm gelmedi. Üç saatte bir sağmaya çalışıyorum. İki gündür ağrımvarfı. Bu sefer Sezaryan sonrası zor geçti. Hamd olsun bu günümüze.
Allahım sana sığındım.
cnm RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUNMevlüt kandiliniz mübarek olsun canlar
Allahım sana sığındım.
başın sağolsun canım allah bidaha yaşatmasın inşallah bende serklajlıyım 19. haftama kadar hiç birşey yoktu 20. haftamda ultrasondan bakıldığında farkedildi tahlil falan olmadan ama tabi her doktor bir olmuyo o açıklığı görebilmek önemli birdahaki hamileliğinde daha iyi bir doktora görün bence doğumdan sonra araştırılmadımı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?