Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Canim benide duygulandirdin onlar hep bir yanimizda durucak ama umudunu yitirme canim birdahaki hamileliginde laparaskopik serklaj yapilir ozaman bir sikinti olcagini sanmiyorum bu arada herkesin kandili mubarek olsun allah bu gunun hurmetine hepimize yumos yumos evlatlar nasip etsin

birdaha hiç birimiz yaşamayalım inşallah benimde bir kaybım var ama çok erken haftalardı benim doktorumda 3 cm nin normal olduğunu kabul ediyoruz ama bir saat sonra açıklığın kaç olacağını bilemeyiz demişti benim 5 cm açıklık vardı ve aynı gün dikildi 6 hafta oldu çok şükür Allaha emanetiz artık bana tahlil falan yapmamışlardı ama senin doğumdan sonra 3 cm ölçülmüş canım yinede ilk gittiğin doktor farketmiş açıklığı bi dahaki hamileliğin sorunsuz geçer inşallah sağ salim vakitlice alırsın kucağına

bana deselerki derimki rabbim öncelikle saglık isterim sonrada saglıklı hayırlı evlatlar eşimi sevindiriyim desin allahım sana şükürler olsn diyeyimö istiyorm geçen otrmaya gittim arkadaşa eşimin halini anlattılar kıyamadım kendimi suçladım hep benim yüzümden adamı bir baba yapamadım dedim çok aglamış millet diyor yere çöktü gözleri kan çanagı allahım içim acıdı eşimi mutlu eidyim çekirdek aile olalım daha ne isterim benle dalga geçenlerde görsünler paşa neymiş allahımın izniyle tabe

Canım Allah bebişini korusun,sağlık ve şifa versin tez zamanda dış dünyaya adapte olur ve evinde mutlu mesut ailesiyle büyür.Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun

kızlar merhaba bebişim doğdu çok şükür akşam altıdan sonra ağrılarım başlamasıyla onda doktora gittim önce çapaya gittik ama yatış yeri olmadığı için kabul etmediler sonra evimin yakınındaki özel bir hastaneye gittik orda da 5 cm açıklık vardı gece iki gibi doğum oldu kolay bir doğum oldu diyebilirim, dikişimde az darısı diğer doğumu bekleyen arkadaşlara inşallah, herkese dua ettim doğumda kimseyi unutmadım arkadaşlar şimdi evdeyiz..daha sonra fırsat buldukça yazarım, kendinize iyi bakın..

Canim benim ya seni cok iyi anliyorum bende esimi baba yapamadim ama allah buyuk birgun inan bizde anne olucaz bebislerimiz olucak allah bizede o duyguyu tattiricak canim sen gonlunu ferah tut canim umudunu hic yitirme bu sefer guzel haberlerini alicaz senin 37 leri 38 leri goruceksin insallah yeterki inan

MAŞALLAH BAREKALLAH CNM

bebeğiniz sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun inş

canım iyiyim şükür doktorum baya rahatlattı.sıkıntımın sebebi kızımın dikişe dayanmış olmasıymış.nidilat verdi birde.geçmiş korkularından kurtulamıyorsun dedi ve öyle ama elimde değiloğlumu kaybettiğim haftadayım onun içinde stresim tavan yaptı.doktor biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın dedi öyle...
Rabbim bebeklerimizi korusun onları bize bağışlasın hayırlısıyla

gözün aydın canım...

Allah analı babalı büyütsün inşallah...
ne güzel mutlu sona ulaştın allahım hepimize nasip etsin inşallahhh...
böyle okuyunca çok duygulanıyorum ben yaa

canım benimde böyle sıkıntılarım var dün doktora gittim arkadaşların da dediği gibi doktorum bebiş dikişe dayanmış kafasıyla zorluyor onun için öyle hissediyorsun dedi.dikiş olmasaydı kaybedebilirdik dedi.inşallah rabbim 36-38-40 ları göstersin hepimize.
Bebişlerimiz allaha emanet...

Seni cok iyi anliyorum, insan buruluyor hemencecik, ama sukur ki sonu iyi bitior, senin de oyle olacak arkadasim, insallah 4-5 gunde toparlamis donecek yanina
Sen hastanede ne kadar kalacaksin?

Canim ya, doguma giderken bile sessiz sedasiz gittin, Allahim saglik versin iki yavruna da, normal dogmun faydalri iste, hemencecik evdesin, benim bugun yeni yeni hafifledi sancilarim

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 9.günümdeyim yarın çatlatma iğnesi vurunucam cuma opu var.3 yumoşum var 2 ydi 3 olmuş biri 10 cm diğer ikisi 17 cm ...Umarım kaliteli çıkar ve bebişim benim olur.

canım inşallah hakkınızda hayırlısı olur ve güzel haberlerle gelirsin...
Allah isteyen herkese bebek nasip etsin ve onları sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin

amin canım inşallahhh
sağol canım herkes aynı şeyi yazmış..sanırım benim kuzucukta kendini dikişe dayadı 2 gündür...
doktorum bebek büyüdüğü ve ağırlaştığı içinde olabilir demişti..
allah korusun bişi olmasında sancılara razıyım ben...

Hayırlı uğurlu olsun yarencim..Allahım hayırlı etsin..Allah razı olsun duaların için..Bebeğin kollarında.Allahım bizlerede nasip etsin.

canım maşallah size darısı başımıza inş.
Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun gözünaydın

canım yanlızlık çok zordur allah yardımcın olsun Rabbim melek gibi merhametli insanlar çıkarsın karşına herişin yolunda gitsin.BEbişini ve seni krusun rabbim

kızlar dün kontrole gittim,şükür doktor güzel şeyler söyledi.bikaç gündür sıkıntıların vardı birde kahverengi lekelenmem olmuştu bir kere.bebiş kafayı dikişe dayamış orayı zorluyormuş şükür ki dikiş var.suyu ve duruşu iyi dedi,korkularımı anlattım beni rahatlattı geçmişi sil at bu ayrı bir gebelik onunla alakası yok bukez daha bilinlisin zamanında yapıldı dikişin de diğeriyle kıyaslama dedi.doğru elimden geleni yapmaya çalışıyorum takdir Rabbimin.Allahım bu güzel günün yüzü suyu hürmetine bizleri bebeklerimize kavuştursun.onların acılarını göstermesin bize.Rabbim hepimize şuan hamile olan ve hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlara anneliği nasip etsin bizlere sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat/evlatlar nasip etsin.
daha önce progestan,proluton ve birde kasılma olmasın diye osteocare (calsiyum-magmezyum) vermişti dün birde nidilat ekledi.ama şuan kullanma sancıların kasılmaların çok olursa beni ara nasıl kullanman gerektiğini söyleyeceğim dedi.Allahım şifa olsun inş.
Allahım bizleri bebişlerimizi koru sana sığındık bizlere onların güzel günlerini göster...

veeee KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN arkadaşlar,Rabbim dualarınızı kabul etsin herşey gönlünüzce olsun.
Allahh şuan hastanede yatan hamile,anne,bebişlere şifa versin
hamile kalmak isteyenlere hayırlısıyla bebek versin
hamile arkadaşlarada hayırlısıyla zamanında güzel sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin.
hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi,hep güzel haberler yazalım müjdeler verelim
Herşey çooooook güzel olsun inşallah Allahım bizlere yardım et

Gozun aydin
Sana ve bebegine kocaman bir masallah
Ay nasil sevindim
tam vaktnde saglikli bir dogum
rabbim saglikli uzun omurler nasip etsin

hidenisko cnm sadece vajina dudaklarinda var dun yari sirke yari su karisimi yapip pansuman yaptim rahatladim..
pasam gonderim cnm...
metal korkmq cnm bebegin kucuk bi sorun yasiyor atlaticak insallah...
meral cok saol arkadasim bana nidilat vermediler 20 den sonra dedi.
benim kizda makat duruyor seninki donmus demek bendw cok korkuyorum riskli haftalarim...
yaren cnm sesiz sedasiz gittin olsun..
gozun aydin olsun rabbim anali babali buyutsun cnm arkadasim dualarin icinde cok saol kizlar benide dualarinizda unutmayin lutfen..
kandiliniz mubarek olsun rabbim saglik mutluluk ve hamilelerimizin bebeklerini kucagina versin hamile kalmak isteyenlerin tez zamanda hamile kalmalarini ve yavrularini kucagina versin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…