- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.081
canım inan senin adına çoks evindim demek istedim sankii ben hamileyimde sevindimya öle oldm çok dedim allahım yardım et ne olur tutunsun tüp bebek dedimrabbim dualarımı kabul etti canım işşallah 40 haftaları görürsün
canım ogullarımda yokt dikiş kızımda vardı ama takdiri ilahi durmayınca drmyor kızım ömürü kaybetttimbugün ablama gittim metroyla giden olursa bilirler koskoca ömür kafe plaza ayzıyord kırmızımı kırmızı ablama giderken ablam aradı nerdesin dedi dedim ömürümün önünden geçiyormd edim gözlerim doldu kızdı ban paşa yapma başka şeyler düşün diyor incirli duragından geçerken oraya bakmadan geçemiyorum rabbim brigün ban kız evlat veririse ömür koycam işşallah oglan olrsada umud
canım benim hep geriye gitti bende hamile kalırsam eger 15 haftada bekliyorm teylikeyi hep bir hafta geri attı benimki b arada ben beblerimi çok özledim
canım öncelikle başın sagolsn sonrada allah karnındakine ömüğr versin işşallah 40 haftalar görmen dilegiyle kolon hastanesi var hakan bey onuda bir araştır hep fiyatı ygn hemde kendi bizim dalımızda ben bile düşünüyorm o doktor bakalım yada brda kendim bizzat gezdim görüdm özel okmeydanı hastanesi var çok temiz gzüel oda ygn onda tavsiye edebilirm ben özel okmeydanı hastanesini düşünüyorm doguma allah nasip ederse işşallah bakalımmemlekete giidp gelicem alıcam randevi gidicem bir bayan doktor çok övüyorlar bakalım marta ne kaldı şurda
naber kankı nasılsın görüşrmeyeli bebem kalbin şekerin nasıl
rabbim ömrüne ömür katsın canım allahım esirgesin acısını görmesin işşallah dua edicem sana allah yardımcın olsun
diyorm kız b daha dryo kız dogrsana be şimdi dikiş var aman dogmasın diye bekledik şimdi ise dogsun diye bekliyoz hayat ne garip bu arada nerde dogrucen yanına gelesim var
canım ben senin haftalara gelemedigim için bilgi veremicem
canım işşallah saglıklı bebelere kavuşursn rabbim acılarını göstermesin işşallah bir daha hiç birimize
canım eşim ogln nasıl old kızın nasıl sen nasılsın sütün gfelmeye başladımı çok sor sordm farkındayım
bana gelince sabah erkenden eşimi yolladım ablama gittim oglmla az oynnadık allahım ne şeker şey benim sıpam öpüşe öpüşe bir hal etti beni beni görünce teyzecim deyim bir fırlaması varmış ban sormayın inanın hiç gelesim gelmedibenimde olr işşallah günün birinde
Ben zaten yüksek riskli gebelik doktoruna gidiyordum (bir sebebi yoktu sadece doktoru tanıdığımdan) en son o doktoruma 15+2 günlükken gitmiştim her şey normal demişti (önceden rahim ağzına baktığını biliyorum ama o hafta baktı mı bilmiyorum) sonra 19+2 de ayrıntılı ult. için gittim orada ki doktor gördü açıklığı 28 mm ve hunileşme dedi. Doktoruma eşim snuçları götürdü progestron başladık cumartesi diye hastaneye yatırmadı, pazartesi yatınca bekleyeceğiz deyip sadece kan ve idrar testi aldılar, kültür almadılar. doğumdan sonra genetikte pıhtılaşma testi yaptırdım, MTHFR A1298 heterezigot çıktı genetikçi, kendi doktrum ve diğer bir doktor bunda sorun olmadığını söyledi. Bir de doğumdan sonra diğer gittiğim doktor vajinal ult ile bakıp rahim ağzının 3cm olduğunu normal göründüğünü söyledi(ama tamda belirleyici olmadığını). Sanırım çok karışık anlattım ama kafam da çok karışık.
canim benide duygulandirdin onlar hep bir yanimizda durucak ama umudunu yitirme canim birdahaki hamileliginde laparaskopik serklaj yapilir ozaman bir sikinti olcagini sanmiyorum bu arada herkesin kandili mubarek olsun allah bu gunun hurmetine hepimize yumos yumos evlatlar nasip etsin
Teyzeleri oğluşuma dua edin.
Dr kontrolünde ve yanımda da birkez olmuştu morarmış.
Şimdi kalp Dr eko çekecekmiş. Oğlum bu gün yoğun bakımda kontrolde kalacakmış.
Canlar be olun dua edin. Rabbim izniyle herşey yolunda gitsin.
Allahım sana sığındım. Hikmetini oğlumdan esirgeme.
bana deselerki derimki rabbim öncelikle saglık isterim sonrada saglıklı hayırlı evlatlar eşimi sevindiriyim desin allahım sana şükürler olsn diyeyimö istiyorm geçen otrmaya gittim arkadaşa eşimin halini anlattılar kıyamadım kendimi suçladım hep benim yüzümden adamı bir baba yapamadım dedimçok aglamış millet diyor yere çöktü gözleri kan çanagı allahım içim acıdı eşimi mutlu eidyim çekirdek aile olalım daha ne isterim benle dalga geçenlerde görsünler paşa neymiş allahımın izniyle tabe
kızlar merhaba bebişim doğdu çok şükür akşam altıdan sonra ağrılarım başlamasıyla onda doktora gittim önce çapaya gittik ama yatış yeri olmadığı için kabul etmediler sonra evimin yakınındaki özel bir hastaneye gittik orda da 5 cm açıklık vardı gece iki gibi doğum oldu kolay bir doğum oldu diyebilirim, dikişimde az darısı diğer doğumu bekleyen arkadaşlara inşallah, herkese dua ettim doğumda kimseyi unutmadım arkadaşlar şimdi evdeyiz..daha sonra fırsat buldukça yazarım, kendinize iyi bakın..
Merhaba canlar Allah Emir ve Hasan Basri bebeğe sağlıklı uzun ömürler versin.Metal,Eylülgülü sağlıkla büyütün inşallah.Darısı umanların başına olsun.Hasan Basri bebek küçük sorununu da atlatacaktır eminim.O'nlar savaşçı bebişler çünkü.Rabbim yardımcısı olsun inşallah.
Okudum geçmişi çok şükür bir yaramazlık yok.Umarım Merra da iyidir.Doktoruna gidecekti galiba inşallah iyi haberlerle gelir.
Bizden de iyi haberler var.Bugün doktorumuza gittik.Artık bebeğim haftasıyla birebir uyumlu.4.77 cm olmuş.Ense kalınlığı 1mm çıktı çok şükür.Nazal kemik oluşmuş.Doktorumuz çok güzel şeyler söyledi.İkili test ve diğer tahliller için kan ve idrar verdik.Sonuçlar çıkar çıkmaz ameliyatı yaparız dedi.Test cuma günü 18.00'da belli olacakmış.Belki cumartesi yapabilir serklajı.Rabbim sana sığındım sen yardım et bize.
Çok öpüyoruz sizi.İyi bir gün geçirin inşallah.sevgiyle:)
kızlar merhaba bebişim doğdu çok şükür akşam altıdan sonra ağrılarım başlamasıyla onda doktora gittim önce çapaya gittik ama yatış yeri olmadığı için kabul etmediler sonra evimin yakınındaki özel bir hastaneye gittik orda da 5 cm açıklık vardı gece iki gibi doğum oldu kolay bir doğum oldu diyebilirim, dikişimde az darısı diğer doğumu bekleyen arkadaşlara inşallah, herkese dua ettim doğumda kimseyi unutmadım arkadaşlar şimdi evdeyiz..daha sonra fırsat buldukça yazarım, kendinize iyi bakın..[/Q
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına.
kızlar merhaba bebişim doğdu çok şükür akşam altıdan sonra ağrılarım başlamasıyla onda doktora gittim önce çapaya gittik ama yatış yeri olmadığı için kabul etmediler sonra evimin yakınındaki özel bir hastaneye gittik orda da 5 cm açıklık vardı gece iki gibi doğum oldu kolay bir doğum oldu diyebilirim, dikişimde az darısı diğer doğumu bekleyen arkadaşlara inşallah, herkese dua ettim doğumda kimseyi unutmadım arkadaşlar şimdi evdeyiz..daha sonra fırsat buldukça yazarım, kendinize iyi bakın..
kızlar yaaa
akşamdan benri benim alt tarafta sancım oluyo...bebiş çok aşağıda hareket ediyor ondanmı acaba..
sanki rahim ağzından vajinama vuruyor sancı ara ara..işin garibi yatınca daha çok oluyo...
böle bişi yaşayan varmı??
haftalar geçiyo rahatlıcam derken başka şeyler çıkıyooo...
Allahım yardım etsin inşallah...
geçmezde yarın doktora gitmeyi düşünüyorum
Mevlüt kandiliniz mübarek olsun canlar
Rabbim dualarımızı makbul dualardan eylesin.
Bebek bekleyen tüm canlara sağlıkla zamanında yavrularını kucaklarına almayı.
Anne olmak için çaba harcayan Çankaya'da tez zamanda sağlıklı gebelik nasip eylesin.
Teyzeleri oğlum de söylediğine göre hızlı başladı çabuk yoruldu. Bir gece yanımda misafir oldu. Şimdi yoğun bakımda. Şimdi Dr teyzesi geldi. 4-5 misafir edeceğiz dedi. Beslenmesini de yormamak için burnundan sonda ile verilecek dedi.
Biraz mahsun oldum. İlk önce yanıma gelip sonra yoğun bakıma alınınca hüzünlendim. Hamd olsun Rabbim beterinden esirgesin. İnsanoğluyux işte. İlk yanıma gelince bu sefer pramatüre olmayacak diye sevinmiştim. Sağlıklı olsunda. Daha sütüm gelmedi. Üç saatte bir sağmaya çalışıyorum. İki gündür ağrımvarfı. Bu sefer Sezaryan sonrası zor geçti. Hamd olsun bu günümüze.
Teyzeleri bu mübarek günde oğlumuzda duâlarınızdan eksik etmeyin.
Allahım sana sığındım.
Hakkınızı helal edin canlar.
Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 9.günümdeyim yarın çatlatma iğnesi vurunucam cuma opu var.3 yumoşum var 2 ydi 3 olmuş biri 10 cm diğer ikisi 17 cm ...Umarım kaliteli çıkar ve bebişim benim olur.
canım benimde böyle sıkıntılarım var dün doktora gittim arkadaşların da dediği gibi doktorum bebiş dikişe dayanmış kafasıyla zorluyor onun için öyle hissediyorsun dedi.dikiş olmasaydı kaybedebilirdik dedi.inşallah rabbim 36-38-40 ları göstersin hepimize.
Bebişlerimiz allaha emanet...
kizlar kasintidan oluyorum uyuz gibi kasiniyorum ya...
sirkeli suyla pansuman yaptim yine ayni yine ayni valla dr soyledim bi ilac yazmis oda hastanede yok deliiii
olmayan ilaci ne yaziyon Kizlar kimim kimsemde yok gezsin ustunde hemsire odasi kolidorun sonunda kac defa gittim soyledim disaridan alin diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?