- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.101
kızlar merhaba bebişim doğdu çok şükür akşam altıdan sonra ağrılarım başlamasıyla onda doktora gittim önce çapaya gittik ama yatış yeri olmadığı için kabul etmediler sonra evimin yakınındaki özel bir hastaneye gittik orda da 5 cm açıklık vardı gece iki gibi doğum oldu kolay bir doğum oldu diyebilirim, dikişimde az darısı diğer doğumu bekleyen arkadaşlara inşallah, herkese dua ettim doğumda kimseyi unutmadım arkadaşlar şimdi evdeyiz..daha sonra fırsat buldukça yazarım, kendinize iyi bakın..
Yaklaştı derken yaren doğurdu listede tepede kaldım,çok korkuyorum ne yalan söyliyim,inşallah hayırlısıyla sıramı atlatırımCanim kasinti vajinanda mi tum vucuttami?
Olmadi esin alsin ilaci sikinti cekmeye gerek yok,
Bizde ozel hastane de neremiz agriyor desek bir krem getirdiler, ay ne guzel dedim ama hepsini catir catir faturaya yazmislar
Canim bebisin oldugu gunleri de yazacaksin buraya ben eminim
Ben iiyim, biraz dikis yerlerimde yanma var, hani ter deger ya yaraya onun gibi
Hic dinlenmedim, birde sezertanimin 4. Gunu 10 kiloluk ir bebisi kucagima aldim ameliyati unutup
Dun arda beyi aradim, ben kontrole gelmesem olur mu diye, burda bir dr ye yonlendirdi beni,
Kismetse 40 gun sonra gidicem muayeneye
Esim de iyi , yorgun sadece, oglanda iyi dudaklari hep yara yapti, bunye iyice zayifladi hastaliklardan
Sutum geldi cok sukur, simdilik prensesime yetiyor
Melekcim, iyi olmana seindim, sende bu aralar daha cok dikkat et kendie lutfen, sende benim gibi fazla tez canlisin cunku
Saftuc, az kaldi canim, insallah guzZel guzel haberler gelecek senden
Yaren ve duyaydin, nasil heyecan var mi, yaklasti sizin de dogumlar
Benim dr de dikcem dedi dikmedi,peser takçam dedi takmadı,ilaç vercem dedi vermedi ben de diken ve ilaç veren başka bir dr ye geçtim,ancak önemli olan şu önce teşhisini koydur,yapılması gsreken genetik,pıhtılaşma,rahim filmi vs gibi işlemlerini yaptır,öyle yola çık,geçmiş olsunÖncelikle herkesin kandili mübarek olsun. Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Ben 1 hafta kadar önce yazmıştım buraya, pek yazamıyorum ama sizin yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. Benim 20 haftalık bebeğim erken doğdu, kendi doktorum 2. ye direk dikiş dedi (ama yapar mı bilmem burada bunu yaşayanlar var çünkü), başka bir doktor ise bence sen enfeksiyondan kaybetmiş olabilirsin ve bir daha kine takibin gerekir hem dikilmez, ben bir hastamın böyle bişr durumunde dikmedim band mı lastik mi birşey taktım 30. haftayı devirdik şimdi dedi. Ben şimdi şunu merak ediyorum Serklaj yapılan herkese Serklaj öncesi kültür (vajinal ve idrar) yapılıyor mu? yok sa ultrasona göre direk dikiş mi atılıyor? Serklaj olan arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim.
Dualarımız hep seninle canım benim,oğluşun atlatıcak,sütün de hemen gelsin inşallah,senin de kandilin mübarek olsunMevlüt kandiliniz mübarek olsun canlar
Rabbim dualarımızı makbul dualardan eylesin.
Bebek bekleyen tüm canlara sağlıkla zamanında yavrularını kucaklarına almayı.
Anne olmak için çaba harcayan Çankaya'da tez zamanda sağlıklı gebelik nasip eylesin.
Teyzeleri oğlum de söylediğine göre hızlı başladı çabuk yoruldu. Bir gece yanımda misafir oldu. Şimdi yoğun bakımda. Şimdi Dr teyzesi geldi. 4-5 misafir edeceğiz dedi. Beslenmesini de yormamak için burnundan sonda ile verilecek dedi.
Biraz mahsun oldum. İlk önce yanıma gelip sonra yoğun bakıma alınınca hüzünlendim. Hamd olsun Rabbim beterinden esirgesin. İnsanoğluyux işte. İlk yanıma gelince bu sefer pramatüre olmayacak diye sevinmiştim. Sağlıklı olsunda. Daha sütüm gelmedi. Üç saatte bir sağmaya çalışıyorum. İki gündür ağrımvarfı. Bu sefer Sezaryan sonrası zor geçti. Hamd olsun bu günümüze.
Teyzeleri bu mübarek günde oğlumuzda duâlarınızdan eksik etmeyin.
Allahım sana sığındım.
Hakkınızı helal edin canlar.
Geçmiş olsun canım,benim eşimde de olmuştu 0,75 kadar,sonra nasıl olduysa geçti,hipermetrop gerileyebiliyor anlaşılanKızlar,uzunca zamandır görmemde sıkıntı vardı Dr gittim ve yakın 1,5 olmuş(((( Dr bile çok şaşırdı yakını görememe normalde 40 yaşın üstüntünde başlarmış yaşla ilgili bir sorunmuş neden olmuş olabilir dedim bilgisayarla mı çalışıyorsunuz dedi kısmenn öyle akşam evde de devam ediyorum dedim telefonuda bilgisayar olarak kullanıyorum sonuç 2 yılda 1,5 göz bozukluğu işi bilgisayarla olmayan işini bitirip hemen kapasın derim :)))) sonra benim gibi yazıları uzağa götürüp teyzeler gibi bakarsınız :))))
Canım gözün aydın,hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla kızını büyüt canımkızlar merhaba bebişim doğdu çok şükür akşam altıdan sonra ağrılarım başlamasıyla onda doktora gittim önce çapaya gittik ama yatış yeri olmadığı için kabul etmediler sonra evimin yakınındaki özel bir hastaneye gittik orda da 5 cm açıklık vardı gece iki gibi doğum oldu kolay bir doğum oldu diyebilirim, dikişimde az darısı diğer doğumu bekleyen arkadaşlara inşallah, herkese dua ettim doğumda kimseyi unutmadım arkadaşlar şimdi evdeyiz..daha sonra fırsat buldukça yazarım, kendinize iyi bakın..
kızlar merhaba bebişim doğdu çok şükür akşam altıdan sonra ağrılarım başlamasıyla onda doktora gittim önce çapaya gittik ama yatış yeri olmadığı için kabul etmediler sonra evimin yakınındaki özel bir hastaneye gittik orda da 5 cm açıklık vardı gece iki gibi doğum oldu kolay bir doğum oldu diyebilirim, dikişimde az darısı diğer doğumu bekleyen arkadaşlara inşallah, herkese dua ettim doğumda kimseyi unutmadım arkadaşlar şimdi evdeyiz..daha sonra fırsat buldukça yazarım, kendinize iyi bakın..
Yaklaştı derken yaren doğurdu listede tepede kaldım,çok korkuyorum ne yalan söyliyim,inşallah hayırlısıyla sıramı atlatırım
Benim dr de dikcem dedi dikmedi,peser takçam dedi takmadı,ilaç vercem dedi vermedi ben de diken ve ilaç veren başka bir dr ye geçtim,ancak önemli olan şu önce teşhisini koydur,yapılması gsreken genetik,pıhtılaşma,rahim filmi vs gibi işlemlerini yaptır,öyle yola çık,geçmiş olsun
Dualarımız hep seninle canım benim,oğluşun atlatıcak,sütün de hemen gelsin inşallah,senin de kandilin mübarek olsun
Geçmiş olsun canım,benim eşimde de olmuştu 0,75 kadar,sonra nasıl olduysa geçti,hipermetrop gerileyebiliyor anlaşılan
Canım gözün aydın,hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla kızını büyüt canım
KIZLAR ben de hepinizin mevlit kandilini kutluyor,dualarımız kabul olsun diyorum
Evet kullandı canım,onun beraberinde astigmatı vardı takmayınca başı ağrıyordu hep taktı,sonra takmak istememeye başladı ben bu gözlüğü takınca göremiyorum çıkarınca görüyorum dedi,dr ye gittik sizin hipermetrop kalmamış dediDuyaydin,Cnm..Eşin gözlük kullandı mı? bana göz derecemin çok daha altında bir gözlük yazdı tembellik olmasın diye sadece ekran karşısında ve kitap gazete okurken tak dedi tembelleşme olmasın diye ...Eşinin derecesi gözlük kullanarak mı geriledi kullanmadan mı?
Amin canım inşallah,darısı da başına ve isteyen herkese olur inşallahAmin canim
Sende ilk siraya yerlestinhadi hayirlisi bakalim
Zamaninda senin dogum haberinin mutlulugunuda paylasicaz insallah.
Yaren58 hayirli olsn bebegn ne guzel dogm kolay oldu diyenlr beni cesaretlndiriyo benm merak ettgm sendede dikis varmiydi varsa dikisn ne zamn alindi ve zamanindami dogm yaptn msji gorunce cvp atarmisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?