- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.141
kızlar merhaba bebişim doğdu çok şükür akşam altıdan sonra ağrılarım başlamasıyla onda doktora gittim önce çapaya gittik ama yatış yeri olmadığı için kabul etmediler sonra evimin yakınındaki özel bir hastaneye gittik orda da 5 cm açıklık vardı gece iki gibi doğum oldu kolay bir doğum oldu diyebilirim, dikişimde az darısı diğer doğumu bekleyen arkadaşlara inşallah, herkese dua ettim doğumda kimseyi unutmadım arkadaşlar şimdi evdeyiz..daha sonra fırsat buldukça yazarım, kendinize iyi bakın..
Geçmiş olsun arkadaşım..İnşallah problem çıkmaz..Nasıl oldu acılı bir işlemmi?
Let-Down (yani süt salgılama) refleksini uyandırmak için ilaç kullanılabilir. 1. Syntocinon oxytosin-nazal spraydir. Beslenme.den 2-3 dk. önce burun deliğine konur (4). 2. Chlorpromazine: Bu süt oluşumunu arttırır ve üzüntüyü azaltır. Bunlardan Thorazine ve largactil 10-25 mg. tabletlerden 2 veya 3 defa günde 3-10 gün süreyle kullanılabilir
canım bu bilgiyi bir forumda gördüm bazılarına dr leri süt için tavsiye etmiş bilgin var mı? yabancı ülkelerde çok kullanılıyormuş?
kızlar öncelikle güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, Allah bu mübarek kandil gecesinde herkesin kucağını boş koymasın, bu arada kızım gece 1,30da doğduğu için kandil günü doğdum oldu..
sessiz sedasız gittim çünkü ağrılarım çok şiddetli değildi sonra dokuz gibi çok şiddetli bir sancı gelince eşim durmayalım gidelim dedi, hemen çıktık, gidiyorum bile diyemedim size..
kızım 2,940 gr 51cm doğdu kimliğide çıktı adı selin.. fırsat buldukça yazıcam size şimdilik ikimizde çok iyiyiz, tek kaygım kaldı oda kardeşinin üzülmemesi..
abmaya canim evet ozgur deren yapti serklajimi sarkli bi serklajmis cok yukardan attim dedi..
hrs de yapti dikisi..
suan hacettepede yatiyorum iyi ama asistanlar cok var uzman usgden bakmiyor 3-4 gunde bi fk sina bakiyor..
bu gun rahim agzi uzunlugum kac cm dedim burdan anlasilmaz dedi bilmiyorlar ben iki hafta sonra ozgur beye gidicem ve iki haftada bir gelmek istedigimi soyluyecem...
nasılsın arkadasım? biliyorum kasıntı şikayetin var okuyorum yazdıkların gecer seni çok yormadan insallahabmaya canim evet ozgur deren yapti serklajimi sarkli bi serklajmis cok yukardan attim dedi..
hrs de yapti dikisi..
suan hacettepede yatiyorum iyi ama asistanlar cok var uzman usgden bakmiyor 3-4 gunde bi fk sina bakiyor..
bu gun rahim agzi uzunlugum kac cm dedim burdan anlasilmaz dedi bilmiyorlar ben iki hafta sonra ozgur beye gidicem ve iki haftada bir gelmek istedigimi soyluyecem...
Kesinlikle uzuntu sikinti etkiliyor sutun miktarini
Dun sabah oglum okula gitmemek icin cok agladi, ben de ona bagirdim kizdim, sonra karsisina gecip agladim uzuntuden, zaten cok yoruluyorum sen bana hic yardimci olmuorsun dedim
Sonra da cok pisman oldum, neden yaptim diye
Bugun sanki sutum az
Yarencim sabrina gucune hayranim selinimiz hos gelmis safalar getirmis, kandil bebisi masallahhh
Ben de cok burugum, sanki oglum benden uzaklasti ve ona yetemiyorum
Annem daha ne yapacaksin kizim dikis mikis dinlemedin herseyine kostun diyor
ne yazdın canım ben bişey görmedim. yazılılar sınavlarla başım dertte okulda müfettiş var herşeyimizi didik ediyorlar.
evet cemil hocayı çok sevdim birdaha gideceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum... zaten protein s normal çıktı ikinci testimde bir tek mthfr677 heterezigot var oda homosistein düşükse sıkıntı oluyormuş. homosistein de normal.
yani sadece folik asit yeterliymiş... gebelikten önce boşuna stres yapmışım niye kan sulandırıcı vermiyor diye, ayrıca sulandırıcı gereksiz yere verilirse onunda açacağı sorunlar varmış...
15 tatilde gidicem kısmetse yakında genetik testlerimde çıkıyor. :)
bu gittiğimde cemil bey izin verirse çalışmlara başlıycaz... gerçi eşimle aram limoni...
bende artık bıdıııııııııııııııııııııııık istiyoooooooooooooommmmm ...
tesekkür ederim chnb ve sofika. süpersiniz
tebrik ederim arkadasım sana yavrularınla saglıklı uzun ömürler diliyorum
selin hanıma da kocaman bir maasallah
ah tek kaygın gülümsetti beni..Allah ım bizlere de öle kaygılar yasatsın insaallllaaahhh
Evet kullandı canım,onun beraberinde astigmatı vardı takmayınca başı ağrıyordu hep taktı,sonra takmak istememeye başladı ben bu gözlüğü takınca göremiyorum çıkarınca görüyorum dedi,dr ye gittik sizin hipermetrop kalmamış dedi
Dun sabah oglum okula gitmemek icin cok agladi, ben de ona bagirdim kizdim, sonra karsisina gecip agladim uzuntuden, zaten cok yoruluyorum sen bana hic yardimci olmuorsun dedim
Bugun sanki sutum az
Yarencim sabrina gucune hayranim selinimiz hos gelmis safalar getirmis, kandil bebisi masallahhh
Canlarım canım arkadaşlarım iyiki varsınız Allah sizden razı olsun mesajlarınız beni nasıl mutlu ediyor bilemezsiniz umudum artıyor.Feryalcim 25 opu sanırım 28 gibide transfer olur.Yumurta az olduğu için 3.gün transferi olurmuş 12 gün sonrada sonuç belli olur .Bu arada benim doğum günüm 5 şubat yani bebişim doğum günümde annesinin göbişinde olacak :)
Kandiliniz de mubarek olsun canım arkadaşlarım Allahım bu mubarek günde dualarımız kabul etsin bizi evlat hasretiyle ve sağlık problemiyle sınamasın ..Dualarınızda ben de olurum inşallah
YARENCİM gözün aydın Allah analı babalı büyütsün,sevgilerimleee....
Canım filmi gerek görürlerse yaparlar,zamanını doktorun söyler zaten,serklaj öncesi sadece kan ve idrar tahlili yapıldı
Maalesef evet çilekeş bir bilgisayar öğreymeniyim,üstelik okulda tek olmama rağmen norm fazlasına düşürdüler,ben srne boyınca raporluydum şimdi de doğum öncesi izne ayrıldım hiç boş durmamışlar bilg lab ını dağıtmışlar,zaten önceden de benim lab yedek bilgisayar odadı gibiydi,bilg bozuldu mu idarede benden alıp bozuğu laba bırakırlardı
Sağol canım aradım tarafım bulamadım cinnetim geliyodu valla
Canım idrar yolu enfeksiyonu sancı yapar,bak ilaçlarını kullan rahatlıycaksın zaten rahatlama olmazsa dr ni ara
Rica ederim canım,inşallah düşsün senin de numaranBende de astigmat varmış ..Son zamanlarda çok başım ağrıyordu demek bundanmış..Açıklama için teşekkür ederim cnm inşallah benimkide geriler ve yok olur
Hakikaten yaa,ben doğumu düşünmekten bu varis işini hiç düşünmedimyorma kendini...
Canım benim. Şu an lohusalık psikolojisi içindesin. benim koca oğlan bile yatağımdan çıkmıyor, akşam uyumak istemiyor kardeşim bile benden sonra uyuyor diyor. son günler bir iki gün olabilir.
allah güzel haberler vermeyi nasip etsin...
canım benim liste başısın artık gözüne liste için varis kestir...
Rica ederim canım,inşallah düşsün senin de numaran
Hakikaten yaa,ben doğumu düşünmekten bu varis işini hiç düşünmedimbiz de bugün annemle bebek elbisrlerini yıkamaya başladık,herşey daha bi gerçek olmaya başladı,sanırım doğduğunda bu güzrl şey benim mi diycem bi de bişey sorucam hastanede havlu istediler mi sizden bebek için?
canım rahim filmi çekilmişsin sanırım sorun da yok. her şeyini tamamla, kontrole git ver elini bebek ...
kızlar merhaba bebişim doğdu çok şükür akşam altıdan sonra ağrılarım başlamasıyla onda doktora gittim önce çapaya gittik ama yatış yeri olmadığı için kabul etmediler sonra evimin yakınındaki özel bir hastaneye gittik orda da 5 cm açıklık vardı gece iki gibi doğum oldu kolay bir doğum oldu diyebilirim, dikişimde az darısı diğer doğumu bekleyen arkadaşlara inşallah, herkese dua ettim doğumda kimseyi unutmadım arkadaşlar şimdi evdeyiz..daha sonra fırsat buldukça yazarım, kendinize iyi bakın..
canım işşallah bizde eşlerimiiz baba yapıcez ama zamanı var bgün kaynanam gittim eltimin çocukalrı beynimi deldi allahım kınamıyorm ama allah öle evlat vericekse hiç vermesin ya bıktım seslerinden merakı beni öldürdü kafam gitti yeni girdim eve kaynanam eltim herkez aldı sevdi oglanı kızı içim acıdıCanim benim ya seni cok iyi anliyorum bende esimi baba yapamadim ama allah buyuk birgun inan bizde anne olucaz bebislerimiz olucak allah bizede o duyguyu tattiricak canim sen gonlunu ferah tut canim umudunu hic yitirme bu sefer guzel haberlerini alicaz senin 37 leri 38 leri goruceksin insallah yeterki inan
ben ianıyormki evladını sagsaglim alıcaksın kcagına canım 40 hafta görmen dilegiyleamin canım inşallahhh
sağol canım herkes aynı şeyi yazmış..sanırım benim kuzucukta kendini dikişe dayadı 2 gündür...
doktorum bebek büyüdüğü ve ağırlaştığı içinde olabilir demişti..
allah korusun bişi olmasında sancılara razıyım ben...
kızlar dün kontrole gittim,şükür doktor güzel şeyler söyledi.bikaç gündür sıkıntıların vardı birde kahverengi lekelenmem olmuştu bir kere.bebiş kafayı dikişe dayamış orayı zorluyormuş şükür ki dikiş var.suyu ve duruşu iyi dedi,korkularımı anlattım beni rahatlattı geçmişi sil at bu ayrı bir gebelik onunla alakası yok bukez daha bilinlisin zamanında yapıldı dikişin de diğeriyle kıyaslama dedi.doğru elimden geleni yapmaya çalışıyorum takdir Rabbimin.Allahım bu güzel günün yüzü suyu hürmetine bizleri bebeklerimize kavuştursun.onların acılarını göstermesin bize.Rabbim hepimize şuan hamile olan ve hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlara anneliği nasip etsin bizlere sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat/evlatlar nasip etsin.
daha önce progestan,proluton ve birde kasılma olmasın diye osteocare (calsiyum-magmezyum) vermişti dün birde nidilat ekledi.ama şuan kullanma sancıların kasılmaların çok olursa beni ara nasıl kullanman gerektiğini söyleyeceğim dedi.Allahım şifa olsun inş.
Allahım bizleri bebişlerimizi koru sana sığındık bizlere onların güzel günlerini göster...
veeee KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN arkadaşlar,Rabbim dualarınızı kabul etsin herşey gönlünüzce olsun.
Allahh şuan hastanede yatan hamile,anne,bebişlere şifa versin
hamile kalmak isteyenlere hayırlısıyla bebek versin
hamile arkadaşlarada hayırlısıyla zamanında güzel sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin.
hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi,hep güzel haberler yazalım müjdeler verelim
Herşey çooooook güzel olsun inşallah Allahım bizlere yardım et
canım eve yeni giridm uyrsn işşallah eşim akşam gelsin arıcam senihidenisko cnm sadece vajina dudaklarinda var dun yari sirke yari su karisimi yapip pansuman yaptim rahatladim..
pasam gonderim cnm...
metal korkmq cnm bebegin kucuk bi sorun yasiyor atlaticak insallah...
meral cok saol arkadasim bana nidilat vermediler 20 den sonra dedi.
benim kizda makat duruyor seninki donmus demek bendw cok korkuyorum riskli haftalarim...
yaren cnm sesiz sedasiz gittin olsun..
gozun aydin olsun rabbim anali babali buyutsun cnm arkadasim dualarin icinde cok saol kizlar benide dualarinizda unutmayin lutfen..
kandiliniz mubarek olsun rabbim saglik mutluluk ve hamilelerimizin bebeklerini kucagina versin hamile kalmak isteyenlerin tez zamanda hamile kalmalarini ve yavrularini kucagina versin insallah...
allah kabl etsin canımpaşam canım 30 tane okudum... bu arada kapısının önünde kuyruk olan dr den bahsetmişsin. bu iyi dr olduğna ölçü değil canım. normal gebelik için iyi olabilir ama riskli gebelik için kuyruğu ölçüt almamak lazım...
merra çok sevindim senin adına.
gurbetçi canım nasılsın azaldı mı kaşıntı?
metal canım dualarımız sizinle...
allah kabul etsin canım özelime yazın brda kaynamasın kızlar:18::18:pasam bende okudum 30 tane canim..
canım işşallah herşey gönlünce olr bebemarkadaslarım bende kandilinizin mübarek olmasını bugece yaptıgınız tüm duaların kabul olmasını diliyorum.
ayrıca kızlar kandil dilekleriniz için teşekkür ederim..
ben bugün rahim filmimi çekildim.sonucu haftaya alacakmısın:44:
ama yapılırken tüpler acık falan diye konustuklarını duydum.
gerçi benm rahim filmim tüplerden cok rahim yapısı için çekildi..
inşallah hayırlısı olur hakkımda.korunmam martta bitiyor beniim heyecan basıyor
Allah anne olmak isteyen tüm kadınlara saglıkla tattırsın bu duyguyu inşallah
canım lohsalık sendiromuma girdin senKesinlikle uzuntu sikinti etkiliyor sutun miktarini
Bugun sanki sutum az
Bende de astigmat varmış ..Son zamanlarda çok başım ağrıyordu demek bundanmış..Açıklama için teşekkür ederim cnm inşallah benimkide geriler ve yok olur
Let-Down (yani süt salgılama) refleksini uyandırmak için ilaç kullanılabilir. 1. Syntocinon oxytosin-nazal spraydir. Beslenme.den 2-3 dk. önce burun deliğine konur (4). 2. Chlorpromazine: Bu süt oluşumunu arttırır ve üzüntüyü azaltır. Bunlardan Thorazine ve largactil 10-25 mg. tabletlerden 2 veya 3 defa günde 3-10 gün süreyle kullanılabilir
canım bu bilgiyi bir forumda gördüm bazılarına dr leri süt için tavsiye etmiş bilgin var mı? yabancı ülkelerde çok kullanılıyormuş?
kızlar öncelikle güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, Allah bu mübarek kandil gecesinde herkesin kucağını boş koymasın, bu arada kızım gece 1,30da doğduğu için kandil günü doğdum oldu..
sessiz sedasız gittim çünkü ağrılarım çok şiddetli değildi sonra dokuz gibi çok şiddetli bir sancı gelince eşim durmayalım gidelim dedi, hemen çıktık, gidiyorum bile diyemedim size..
kızım 2,940 gr 51cm doğdu kimliğide çıktı adı selin.. fırsat buldukça yazıcam size şimdilik ikimizde çok iyiyiz, tek kaygım kaldı oda kardeşinin üzülmemesi..
Bugun sanki sutum az
Canım bul bir varis...:))
canım doğum esnası için mi? yok canım. bizim 13 00 da doğdu sonraki sabaha karşı yıkadı hemşire seyretmek ister misiniz dedi.kabul ettik bir musluk altında yıkadı sonra bir ısı altında kurudu havlu yoktu hayal meyal hatırlıyorum bu bölümü...havlu hatırlamadım şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?