- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.181
Ay sen benim küçük ablam kadatrsınona da dua ediyorum sana da,bak iyi taragından gör eşin maşallah iyi,bizimki ameliyatlar oldu dış gebelik geçirdi vs 2 sene olmadı evleneli,adam çok afedersin yanaşmıyormuş çocuk yapmaya ablam çok üzülüyor,daha bekliycek neyimiz var diyor eşi de 42 yaşında küçük de değil
Şekerler maşallah iyi gidiyor,çarpıntı da büyük ölçüde azaldı,bi türk kahvesi içiyordum gerçi kafeinsizdi ama yine de kestim,ancak farkettim ki kızdığımda daha çok oluyor bu meret,gecede sırt ağrısından uyuyamayınca sabah psikopat gibi kalktım tabi sinirlenince de benim şeker yeni gelin gibi hemen yükseliverdiama genel anlamda iyiyim canım sağolasın eksik olma,zaten bu topiktekiler dışında kimse anlamıyor,daha önce de yazmıştım sırtım ağrıyor desem ay bizim de ağrıyor,uyuyamıyorum desem bizde uyuyamıyoruz bi biz de hamileyiz diyemiyorlar neyserki
Canım plasenta yukarı çıkmadan dikiş atmıyorlar bildiğim kadarıyla,bence de bir kaç haftaya çıkar yukarı,sen dinlen yorma kendini Allah korusun kanaman olmasın,benim ablamda da olmuştu bu yüzden hastanede yatmıştı sonra yukarı çıktı
Kız döv valla ne iyi olurbu beni güldürdügünmn için bbem yeni geline selam söle drsn yerinde oynak karı gibi o heymiş
kardeşinede üzüldüm beben yao enişteni bana yola ben bir gzüel sinirimi ondan alıyım bahaneyle stres atmış olrm kız bu arada aklıma ne geldi liset varya bizim annelerin yaşlarını yasak diyorm ve kayıplarnı ne dersin hem daha iyi bizler için bilgi olr inan liset yapmayı bilmiyin bislsem seve seve yardıme dicemde yapamıyorm be ya aglıcem şimdi he yapamıyorm diye
melek 18 cnm gecmis olsun cnm benim ...
benimde 13+1 de bebwgin esi onde dedi hemde tam plasenta previyeydi rahim agzini ortalamis yukari cikmaz dedi bir hafta sonra dikis oldum dikisim iyi gecti 10 gun boyunca hic kalkmadim merdiven cikmadim banyo yapmadim yemegi yattigim yerden yedim hos hala oyleyim bide salati sefriciye okudum 17+6 gunluk randevumda yukari cikmis dedi cok sevindik ama es asagidayken baski hissi vardi bende..
sende korkma cnm haftan kucuk dikise kadar cikar insallah cnm benim..
Kız döv valla ne iyi olur
Canım kayıp yazılabilir de yaş yazılmasın diyen çıkar mı ki
melek 18 cnm gecmis olsun cnm benim ...
benimde 13+1 de bebwgin esi onde dedi hemde tam plasenta previyeydi rahim agzini ortalamis yukari cikmaz dedi bir hafta sonra dikis oldum dikisim iyi gecti 10 gun boyunca hic kalkmadim merdiven cikmadim banyo yapmadim yemegi yattigim yerden yedim hos hala oyleyim bide salati sefriciye okudum 17+6 gunluk randevumda yukari cikmis dedi cok sevindik ama es asagidayken baski hissi vardi bende..
sende korkma cnm haftan kucuk dikise kadar cikar insallah cnm benim..
Tamam sunalım oylamayanasılsın şekerim sabahtan beri çaldırıdm kaydettinmi telimi canımmerak ettim 34 haftalık arkadaşın ne yaptı
canım mesela ben 33 yasında deyip deyip dryorm yaşlandım diyorm olrda listede görürülerse yaşları derlerki yaşlanmadım ben dahaoylamaya snalım derim ben
Evet canım çok şükür bu günleri de gördüm,bakalım dr 38 de alabiliriz dedi,Allah korusun şeker hastalarında sın haftalarda plasentada nahoş şeyler olabiliyormuş ondan riske atmayalım dedi,kuzum da maşallah kilo almaya başladı sonunda,hatta 300 gr öndeymiş de hemen burun kıvırdı dr mizMelek 18 geçmiş olsun canım..İnşallah Allah yardım eder,yukarı çıkar bebiş..
Duyaydıncım tam 35 haftalık oldun.28 i görelim derken.Maaşallah arkadaşım.Hayallerinin gerçek olmasına az kaldı..Bebeğin kollarında olacak 5 hafta sonra..Bu arada liste işini bende beceremem sanırsam..daha sizin kullandığınız simgelerin yerini bile bulamadım:)
ne desem bilemedim şimditamam sunalım oylamaya
Evet canım çok şükür bu günleri de gördüm,bakalım dr 38 de alabiliriz dedi,allah korusun şeker hastalarında sın haftalarda plasentada nahoş şeyler olabiliyormuş ondan riske atmayalım dedi,kuzum da maşallah kilo almaya başladı sonunda,hatta 300 gr öndeymiş de hemen burun kıvırdı dr miz
ınşallah listede yükselişlerinizi görücem bebeğimle siteyi takip ederken..
Liste işi için mmery arkadaşımızı düşündüm,o da seve seve yaparım dedi,nasıl yapacağını iyice anlatırım aslında kolay,alıntı ile cevap yazar gibi,çekirgemi yetiştirip sizlere sunarım
Kızlar bu arada benim birkaç haftadır ellerim ayaklarım şişiyor,dr ye gittiğimde de söyledim hatta sağım daha çok şişiyor dedim sağa baskı olmuştur fazla ondandır falan dedi,bugün davul gibi oldu ayağım havaya falan kaldırıyorum ama anlayamadım tek taraflı şişmesi normal mi solum da hafif şiş ama sağım bariz belli oluyor
bir de göğüslerim klasik meme ucu kısmı büyüdü koyulaştı falan ama o koyuluk baya bi yayıldı hatta küçük küçük ben gibi şeyler çıktı,mememin göğüs ucuna yakın olan kısmıda pespembe,,böyle mi oluyor normal mi
Benim de plasenta önde ve serklajım var. Ama önceleri tamamen rahim ağzını kapattığı söylenmişti. Şu an bir kısmı önde. Ama durum doktordan doktora da değişebilir. Çünkü bir doktor tam previa derken diğeri kısmi previa diyebiliyor. Ben sürekli yatıyorum ve ayaklarımın altına yüksek şeyler koyarak. Baskı hissedip ağrım artınca ayaklarımı iyice yukarı duvara doğru uzatıp bir süre öyle bekliyorum.Mrb kızlar çok endişeli ve gerginim.Her şey yolunda gidiyor.serklajımı olacağım bebeşin gelişini bekleyeceğim derken ağrım oldu eve yakın bir özel hastaneye gittim kendi doktorum değil.daha önce görmüştü problemimi biliyor.normal ultrason ile baktı bir problem yok her şey yolunda görünüyor dedi.sonra alttan baktı ultrason ile bebeğin eşi öndeymiş.tamamen rahim ağzını kapamış.serklaj olursam kanama riskinin yüksek olduğunu bebeği kaybedebileceğimi söyledi.çok moralim bozuldu.eşi önde olup da serklaj olan var mı?ne olur güzel bir şeyler söyleyin bana
Cemil Akgül için randevu kolay alınabiliyor mu? bir de muayne ücreti nekadar?
cemil bey dedi evet.Benimde mthfr c677t heterezigot..Cemil beymi dedi kan sulandırıcı kullanmaya gerek yok diye?Homosisteinin kaçtı acaba?daha öncede sormuştum ama görmedin herhalde..Benimki 8.77 çıktı..
cemil bey dedi evet.
4.95 ÇIKMIŞ ŞİMİ TEKRAR BAKTIM. 0-15 arası olması lazımmış o zaman seninkindede sorun yok sanki sen yüksek diyordun canım...
Ay kızlar yazdım o kadar yayınlanmadı...
paşam geçmiş olsun kargon geldi mi?
sofika canım reçetesiz verirler mi ki? mantıklıymış... ben dün akşam 60 cc mama verdim 20 yi zorla içti. rezene verdim içti ama. iri olduğu için sütüm çok olmadığı için anlamadım...
hidennisko arda bey cem beyle çekildiğimiz var. ne yapacaksın canım. o resimleri de dergi için çektiler ama gazetede kullanılırmış önce... femicalden görüntüler bölümünde var resimleri çok güzel pozlar. niye sordun canım?
duyaydın canım bende de oldu memede benekler...
melek femicalde dr ye sor bölümü var arda bey görürse döner genelde sor...
mery canım inşallah sorun olmayacak.ç
paşam kızım hızlı çıktı dediğin gibi Allah inşallah sanada nasip edicek kolay hamilelikler, kolay doğumlar.. bu arada sırtın için geçmiş olsun canım kas gevşetici yada yakı gibi şeyler var eczanelerde danışıp kullanabilirsin..
hidenisko bende aynı durumdayım bazen sakin sakin bakınca bebeği emzirirken suçlu gibi hissediyorum kendimi, hemen bebekle işim bitince onla ilgilenmeye başlıyorum, anneannesi olsa bile fırsat buldukça ihtiyaçlarını ben karşılamaya çalışıyorum kendini dışlanmış hissetmesin diye..
sofika doğru olabilir benimde ilk doğumu herkes biliyordu oda kolaydı ama bakıyorumda buna göre zormuş, saat 10 gibi çapada muayene oldum 3cm açık dediler, doğum yaptığım hastaneye 11de girdim 5cm açık var dediler 1,30da kızım doğdu iki üç saat içinde oldu maşallah diyorum kendime..Rabbim herkese kolay doğumlar versin..
Mrb kızlar çok endişeli ve gerginim.Her şey yolunda gidiyor.serklajımı olacağım bebeşin gelişini bekleyeceğim derken ağrım oldu eve yakın bir özel hastaneye gittim kendi doktorum değil.daha önce görmüştü problemimi biliyor.normal ultrason ile baktı bir problem yok her şey yolunda görünüyor dedi.sonra alttan baktı ultrason ile bebeğin eşi öndeymiş.tamamen rahim ağzını kapamış.serklaj olursam kanama riskinin yüksek olduğunu bebeği kaybedebileceğimi söyledi.çok moralim bozuldu.eşi önde olup da serklaj olan var mı?ne olur güzel bir şeyler söyleyin bana
Gurbetçi bebeğin eşi öndeyken mi serklaş olmuştu?İnternetten baktım kanama olur diyor benim kanamam filan olmadı şimdiye kadar şükür.arada adet ağrısını andıran hafif ağrılar vardı o kadar.kafam çok karıştı benim.canım sıkıldı.Rabbim yardımcımız olsun ne olur dua edin.
1 tanede olsa varya dünyalar benim olur 10 çock görmüş gibi olrum ben eltim dün hep diyor laf aralarında senin çocgn yok bilmezsin artık dayanamadım deidm bir daha o lafı dersen yemin olsun kalkar erinmem seni döverim dedimeşim mutlu olsn ban yeter eşimede deidm bir daha sevme o çocg o efeyi sevdikçe içim acıdı aman aglayıp dryorm işte ne yapayım strese giridm herşeye gene aglamaya başladıms en nasıl oldm çarpıntı şekerin nasıl old bu topigi her açtıgımda korka korka okyorm belkim inanmazsınzı bana ama siiznle gülüp siiznmle aglıyorm heled mucizeleri görüünce diyorum bende 38 göürürmüyüm saglıklı hayırlı olsunda geçen eşime diyorm eger 30 görürüsem diyorm parada gidicem karnımı gere gere deidm gezmeler gidicem dedim okadar gıpta ediyormki hamilelere geziyorlarya bennerde hata yaptım ne olr söyleyin adam gibi doktorm blamadım yoksa yatmammı hataıdı ney strese çok girdim ondanmı bugün grbetçiyle konştm eşimede deidm canım bende riskli haftalarda hastaneyemi yatsam :18:belkim krtlr bebegimiz dedim umud dünyası işte kızlar ne yapıcez işşallah marta bebeg vesile olym bırakıp gitmez bebekleirm beni işşallah annelerini babalarını üzmezler eşimede deidm geçen canım sen beni boşa ben seni baba yayapamadım deidm eşimde kızdı sen beni 3 kere baba yaptın çok şükür üzülme gene olr dedi işşallah bir dahaki gebelikleirm sornsz geçer yaşım 33 olcak yaşlanıyourm ben
maşallah gerçekten kolay olmuş doğumun.
benim kızımda 11 de başlamıştı sancı sabah 8 de doğmuştu kızım...
Allahım bizlerede nasip etsin inşallah...
melek canım endişelenme..benimde plesanta hep aşağıdaydı.bende de adet ağrısı gibi ağrılar ve kasık ağrısı olurdu hep.kanama olmadı hiç.
19 haftada kısalık farkedildi..sonra gittiğim prof..bebeğin eşi aşağıda ama bu durumda bebek için iyibir durum demişti..
serklaj oldum..2 hafta falan yattım sonraki kontrolde 21 haftada bebeğin eşi sağ tarafa yukarı çıkmıştı...yatmanın faydası var sanırım...
yani demem oki serklaja engel değil hem sen daha küçük haftada serklaj olacaksın....endişelenme bence
canım yaklaşık aynı yaştayız sanırım bende 32 doldurdum 33 e girdim 1 ay önce...
benim bi kızım var 2. kızımı kaybettim
sen 3 kez aynı şeyi yaşamışşın..Allahım sana sabır versin inşallah...kabullenmek çok zor ama elden bişi gelmiyor..
okudukça seni içim bi fena oluyor..hele çevrendeki insanları dövesim geliyooo
yazacak bişi bulamıyorum....
inşallah en kısa zamanda Allahım sana bi bebeiş nasip etsin...hamileliğini geçirip kucağına almayıda inşallah...
Tamam sunalım oylamaya
Evet canım çok şükür bu günleri de gördüm,bakalım dr 38 de alabiliriz dedi,Allah korusun şeker hastalarında sın haftalarda plasentada nahoş şeyler olabiliyormuş ondan riske atmayalım dedi,kuzum da maşallah kilo almaya başladı sonunda,hatta 300 gr öndeymiş de hemen burun kıvırdı dr miz
Inşallah listede yükselişlerinizi görücem bebeğimle siteyi takip ederken..
Liste işi için mmery arkadaşımızı düşündüm,o da seve seve yaparım dedi,nasıl yapacağını iyice anlatırım aslında kolay,alıntı ile cevap yazar gibi,çekirgemi yetiştirip sizlere sunarım
Kızlar bu arada benim birkaç haftadır ellerim ayaklarım şişiyor,dr ye gittiğimde de söyledim hatta sağım daha çok şişiyor dedim sağa baskı olmuştur fazla ondandır falan dedi,bugün davul gibi oldu ayağım havaya falan kaldırıyorum ama anlayamadım tek taraflı şişmesi normal mi solum da hafif şiş ama sağım bariz belli oluyor
Bir de göğüslerim klasik meme ucu kısmı büyüdü koyulaştı falan ama o koyuluk baya bi yayıldı hatta küçük küçük ben gibi şeyler çıktı,mememin göğüs ucuna yakın olan kısmıda pespembe,,böyle mi oluyor normal mi
Ay kızlar yazdım o kadar yayınlanmadı...
paşam geçmiş olsun kargon geldi mi?
Ar
sofika canım reçetesiz verirler mi ki? mantıklıymış... ben dün akşam 60 cc mama verdim 20 yi zorla içti. rezene verdim içti ama. iri olduğu için sütüm çok olmadığı için anlamadım...
hidennisko arda bey cem beyle çekildiğimiz var. ne yapacaksın canım. o resimleri de dergi için çektiler ama gazetede kullanılırmış önce... femicalden görüntüler bölümünde var resimleri çok güzel pozlar. niye sordun canım?
duyaydın canım bende de oldu memede benekler...
melek femicalde dr ye sor bölümü var arda bey görürse döner genelde sor...
mery canım inşallah sorun olmayacak.ç
Canim son haftalar sislikler agrilar cogaliyor,
Ben suan komsularrin yaninda falan utaniyorum emzirmeye
Meme ucum o kadar buyudu ve koyulasti ki
Arda beye dusundugum hediye icin bir kac resme ihtiyacim var
İnternettekiler de isimi gormedi
Femical sayfasina bakmadim acikcasi
Bir mahsuru yoksa resimleri bana mail atar misin, resimler direk kullanilmayacak cunku
Link vereyim de incele bak, arda beye kendi biblosunu yaptiracagim
bobblehead
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?