- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.161
amin inşallah canım...ben ianıyormki evladını sagsaglim alıcaksın kcagına canım 40 hafta görmen dilegiyle
kızlar bu arada ben bir müddet giremicem sırtım çok tutulmuş inanın canım çok acıyor wc gidip gelmek işkence yerinden kalkamıyorm hareke etsem bagırıyorm namazı bile kılamadım dün okadar olur sizlere yazarkende aylayım uyulyomişşallah sırtım düzelsin dönerim aranıza b arada kendinize iyi bakın ben yokken olurmu ne zormş yav b sırt agrısı ne yapsamda geçse doktorada gideism yok gitsem gene panik atagım azıcak neyse daya yazmaya dayanamıyorm ben kaçtım
kızlar bu arada ben bir müddet giremicem sırtım çok tutulmuş inanın canım çok acıyor wc gidip gelmek işkence yerinden kalkamıyorm hareke etsem bagırıyorm namazı bile kılamadım dün okadar olur sizlere yazarkende aylayım uyulyomişşallah sırtım düzelsin dönerim aranıza b arada kendinize iyi bakın ben yokken olurmu ne zormş yav b sırt agrısı ne yapsamda geçse doktorada gideism yok gitsem gene panik atagım azıcak neyse daya yazmaya dayanamıyorm ben kaçtım
allah razı olsun canım benim canım çok sıkıldı gene eltimin gene laf sokmaları beni küçük görmesiamin inşallah canım...
Allahım inşallah kısa sürede sanada bi bebeiş nasip edecek bende buna inanıyorum..
gerçekten çok temiz bi kalbin var allah gönlüne göre nasip etsin inşallahhh
Canim gecmis olsun, sicak tut sirtini, birde hastanede beni voltaren ile ovmuslardi iyi gelmisti, dene istersen
paşam kızım hızlı çıktı dediğin gibi Allah inşallah sanada nasip edicek kolay hamilelikler, kolay doğumlar.. bu arada sırtın için geçmiş olsun canım kas gevşetici yada yakı gibi şeyler var eczanelerde danışıp kullanabilirsin..
hidenisko bende aynı durumdayım bazen sakin sakin bakınca bebeği emzirirken suçlu gibi hissediyorum kendimi, hemen bebekle işim bitince onla ilgilenmeye başlıyorum, anneannesi olsa bile fırsat buldukça ihtiyaçlarını ben karşılamaya çalışıyorum kendini dışlanmış hissetmesin diye..
sofika doğru olabilir benimde ilk doğumu herkes biliyordu oda kolaydı ama bakıyorumda buna göre zormuş, saat 10 gibi çapada muayene oldum 3cm açık dediler, doğum yaptığım hastaneye 11de girdim 5cm açık var dediler 1,30da kızım doğdu iki üç saat içinde oldu maşallah diyorum kendime..Rabbim herkese kolay doğumlar versin..
canım ablama gittim temizlik yaptık cam sildik ordan çıktım pazarı gezdim allahım sırtım çok fena eşim ovdu ama krem al dedim sırtımı ovym ablam dedi sıcak dş al paşa sıcak yorganın içine gir akşam olsn öle yapıyım diyorumchnb biraz saçma gelecek ama bana arda beyin profilden fotografları lazım
sen hiç resim çekmiş miydin onu yada onunla çekilmiş miydin?
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin...
evlat acısına gelinceyse o hiç geçmeyecek onlar hep kalbimizin bir köşesinde olacaklar ama o acı gün geçtikçe hafifleyecek inşallah.hele birde evladını sağlıcakla kucaklayınca onu kollarına alınca,kokusunu içine çekince,emzirince ... vs herşey geride kalacak kalbini sonsuz bir huzur ve mutluluk kaplayacak inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin
Canın sırtını merhemle biri ovsa sonra da tülbent koysa sıcak iyi gelir
Diğer yazdıklarına gelince sözler kifayetsiz ne yorum yazsam boş,Allahım en kısa zamanda sağlıkla bir evlat versin sana,unutulmuyor yeri dolmuyor ama yeni geleni 2 çocuk kadar 3 çocuk kadar 4 çocuk kadar servicez
Mrb kızlar çok endişeli ve gerginim.Her şey yolunda gidiyor.serklajımı olacağım bebeşin gelişini bekleyeceğim derken ağrım oldu eve yakın bir özel hastaneye gittim kendi doktorum değil.daha önce görmüştü problemimi biliyor.normal ultrason ile baktı bir problem yok her şey yolunda görünüyor dedi.sonra alttan baktı ultrason ile bebeğin eşi öndeymiş.tamamen rahim ağzını kapamış.serklaj olursam kanama riskinin yüksek olduğunu bebeği kaybedebileceğimi söyledi.çok moralim bozuldu.eşi önde olup da serklaj olan var mı?ne olur güzel bir şeyler söyleyin bana
Mrb kızlar çok endişeli ve gerginim.Her şey yolunda gidiyor.serklajımı olacağım bebeşin gelişini bekleyeceğim derken ağrım oldu eve yakın bir özel hastaneye gittim kendi doktorum değil.daha önce görmüştü problemimi biliyor.normal ultrason ile baktı bir problem yok her şey yolunda görünüyor dedi.sonra alttan baktı ultrason ile bebeğin eşi öndeymiş.tamamen rahim ağzını kapamış.serklaj olursam kanama riskinin yüksek olduğunu bebeği kaybedebileceğimi söyledi.çok moralim bozuldu.eşi önde olup da serklaj olan var mı?ne olur güzel bir şeyler söyleyin bana
ay paşam inan boşver öyle insanları sevdiğin insan sana söz söylerse üzülürsün sevmeiğine ne özülcen1 tanede olsa varya dünyalar benim olur 10 çock görmüş gibi olrum ben eltim dün hep diyor laf aralarında senin çocgn yok bilmezsin artık dayanamadım deidm bir daha o lafı dersen yemin olsun kalkar erinmem seni döverim dedimeşim mutlu olsn ban yeter eşimede deidm bir daha sevme o çocg o efeyi sevdikçe içim acıdı aman aglayıp dryorm işte ne yapayım strese giridm herşeye gene aglamaya başladıms en nasıl oldm çarpıntı şekerin nasıl old bu topigi her açtıgımda korka korka okyorm belkim inanmazsınzı bana ama siiznle gülüp siiznmle aglıyorm heled mucizeleri görüünce diyorum bende 38 göürürmüyüm saglıklı hayırlı olsunda geçen eşime diyorm eger 30 görürüsem diyorm parada gidicem karnımı gere gere deidm gezmeler gidicem dedim okadar gıpta ediyormki hamilelere geziyorlarya bennerde hata yaptım ne olr söyleyin adam gibi doktorm blamadım yoksa yatmammı hataıdı ney strese çok girdim ondanmı bugün grbetçiyle konştm eşimede deidm canım bende riskli haftalarda hastaneyemi yatsam :18:belkim krtlr bebegimiz dedim umud dünyası işte kızlar ne yapıcez işşallah marta bebeg vesile olym bırakıp gitmez bebekleirm beni işşallah annelerini babalarını üzmezler eşimede deidm geçen canım sen beni boşa ben seni baba yayapamadım deidm eşimde kızdı sen beni 3 kere baba yaptın çok şükür üzülme gene olr dedi işşallah bir dahaki gebelikleirm sornsz geçer yaşım 33 olcak yaşlanıyourm ben
cnm çok geçmiş olsun yanlış hatırlamıyorsam gurbetçi de aynı durum söz konusuydu ve sonrasında yukarı çıktı
inş seninde öyle olacaktır hayırlısıyla
ay paşam inan boşver öyle insanları sevdiğin insan sana söz söylerse üzülürsün sevmeiğine ne özülcen
dün gece eşim annesini aradı kandil için biz henüz hiç kimseye demiyoruz tedavı olduk tuttu diye neyse
sevgili kayınvalidecim 1600 km uzakta oturuyor orda olması bile sıkıntıysa işte sıkıntı
oğlum yok daha gelin hanımın birşeyi dediye sinirlerim hopladı eşimde bocaladı olur anne en kısa zaman dedi ama kırmamak gerekir bu çok başka bir süreç kırılgan olmak çok doğal
neydik ne olacağız demek lazım bakasn gün gelir devran döner nasip kısmet herşeyin hayırlısı
üzme cnm sen herşeyden ve herkezden daha önemlisin
çok hatırlamasamda dr ya emilecek kan yada geleçek demişti ama yinede serklaj oldu diye hatırlıyorumGurbetçi bebeğin eşi öndeyken mi serklaş olmuştu?İnternetten baktım kanama olur diyor benim kanamam filan olmadı şimdiye kadar şükür.arada adet ağrısını andıran hafif ağrılar vardı o kadar.kafam çok karıştı benim.canım sıkıldı.Rabbim yardımcımız olsun ne olur dua edin.
Ay sen benim küçük ablam kadatrsın1 tanede olsa varya dünyalar benim olur 10 çock görmüş gibi olrum ben eltim dün hep diyor laf aralarında senin çocgn yok bilmezsin artık dayanamadım deidm bir daha o lafı dersen yemin olsun kalkar erinmem seni döverim dedimeşim mutlu olsn ban yeter eşimede deidm bir daha sevme o çocg o efeyi sevdikçe içim acıdı aman aglayıp dryorm işte ne yapayım strese giridm herşeye gene aglamaya başladıms en nasıl oldm çarpıntı şekerin nasıl old bu topigi her açtıgımda korka korka okyorm belkim inanmazsınzı bana ama siiznle gülüp siiznmle aglıyorm heled mucizeleri görüünce diyorum bende 38 göürürmüyüm saglıklı hayırlı olsunda geçen eşime diyorm eger 30 görürüsem diyorm parada gidicem karnımı gere gere deidm gezmeler gidicem dedim okadar gıpta ediyormki hamilelere geziyorlarya bennerde hata yaptım ne olr söyleyin adam gibi doktorm blamadım yoksa yatmammı hataıdı ney strese çok girdim ondanmı bugün grbetçiyle konştm eşimede deidm canım bende riskli haftalarda hastaneyemi yatsam :18:belkim krtlr bebegimiz dedim umud dünyası işte kızlar ne yapıcez işşallah marta bebeg vesile olym bırakıp gitmez bebekleirm beni işşallah annelerini babalarını üzmezler eşimede deidm geçen canım sen beni boşa ben seni baba yayapamadım deidm eşimde kızdı sen beni 3 kere baba yaptın çok şükür üzülme gene olr dedi işşallah bir dahaki gebelikleirm sornsz geçer yaşım 33 olcak yaşlanıyourm ben
Canım plasenta yukarı çıkmadan dikiş atmıyorlar bildiğim kadarıyla,bence de bir kaç haftaya çıkar yukarı,sen dinlen yorma kendini Allah korusun kanaman olmasın,benim ablamda da olmuştu bu yüzden hastanede yatmıştı sonra yukarı çıktıMrb kızlar çok endişeli ve gerginim.Her şey yolunda gidiyor.serklajımı olacağım bebeşin gelişini bekleyeceğim derken ağrım oldu eve yakın bir özel hastaneye gittim kendi doktorum değil.daha önce görmüştü problemimi biliyor.normal ultrason ile baktı bir problem yok her şey yolunda görünüyor dedi.sonra alttan baktı ultrason ile bebeğin eşi öndeymiş.tamamen rahim ağzını kapamış.serklaj olursam kanama riskinin yüksek olduğunu bebeği kaybedebileceğimi söyledi.çok moralim bozuldu.eşi önde olup da serklaj olan var mı?ne olur güzel bir şeyler söyleyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?