- 25 Ekim 2011
- 1.502
- 21
- 158
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #38.201
Niye kız bana orjinal geldiPAsam kiz komik hediye mi, ben cok severek karar verdim :18: :18:
Arda be de gulmesin :)))
PAsam kiz komik hediye mi, ben cok severek karar verdim :18: :18:
slm kızlar size bişe sormak istiyom ben tüp bebekle hamile kaldım 10 haftalık hamileyim ayın 13 beri kanamam oluyo bebek iyi gelişimi felan.doktorum rahim duvarında yırtılma olmuş dedi .bu rahim agzı yetmezligi oluyo dikiş attırsamolurmu acaba gerci doktorumuda soracam .cevaplarınızı bekliyom .kanama beni çok korkutuyo
Slm:)) cnm telefondan yazdığım için animasyon kullanamıyorum :)) öpmüş var sayişşallah canım regreteyle birlikte hamile kalıcez regrete kız nepiyon ver bakıyım bi nanak
PAsam kiz komik hediye mi, ben cok severek karar verdim :18: :18:
250 tl canım 3 gün önceden ararsan alırsın..
slm kızlar size bişe sormak istiyom ben tüp bebekle hamile kaldım 10 haftalık hamileyim ayın 13 beri kanamam oluyo bebek iyi gelişimi felan.doktorum rahim duvarında yırtılma olmuş dedi .bu rahim agzı yetmezligi oluyo dikiş attırsamolurmu acaba gerci doktorumuda soracam .cevaplarınızı bekliyom .kanama beni çok korkutuyo
cevap için sğl canım.
Ya ben aslında ankara da yaşıyorum ama sanki çoğunluk Cemil Bey den ve Arda Beyden memnun gibi en azından teşhis için birine 15 tatilde gitsem diyorum ama karar veremedim. Bir de Arda Lembet'in muayene ücreti nekadar? kliniğin mi yoksa hastaneye mi gidyorsunuz?
Canim son haftalar sislikler agrilar cogaliyor,
Ben suan komsularrin yaninda falan utaniyorum emzirmeye
Meme ucum o kadar buyudu ve koyulasti ki
Arda beye dusundugum hediye icin bir kac resme ihtiyacim var
İnternettekiler de isimi gormedi
Femical sayfasina bakmadim acikcasi
Bir mahsuru yoksa resimleri bana mail atar misin, resimler direk kullanilmayacak cunku
Link vereyim de incele bak, arda beye kendi biblosunu yaptiracagim
bobblehead
Ay kızlar yazdım o kadar yayınlanmadı...
paşam geçmiş olsun kargon geldi mi?
sofika canım reçetesiz verirler mi ki? mantıklıymış... ben dün akşam 60 cc mama verdim 20 yi zorla içti. rezene verdim içti ama. iri olduğu için sütüm çok olmadığı için anlamadım...
hidennisko arda bey cem beyle çekildiğimiz var. ne yapacaksın canım. o resimleri de dergi için çektiler ama gazetede kullanılırmış önce... femicalden görüntüler bölümünde var resimleri çok güzel pozlar. niye sordun canım?
duyaydın canım bende de oldu memede benekler...
melek femicalde dr ye sor bölümü var arda bey görürse döner genelde sor...
mery canım inşallah sorun olmayacak.ç
canım saygı duyarım tabide kafaları oynuyorya ona güldüm kız adam disinlipliya düşünemedim kızmadın degilmi bebegim üzülürüm canım kaç tl merak ettim ben senin yerinde olsam çerçeve veyada duvar panosu alırım not defteri yeyada kupa yaptır çok isiyorsan adını soyadını yazrsın plakette olabilir hem çok amaçlı hemde dygsal olr şahsen ben öle birşey yaptırıdım altınada iyiki sizi blmşm teşekkür eederim vs diyebilirsin
ben şahsen şnu yazardım teşekkürler mavişim allah senden razı olsun 9 ay kahrımı çektigin için ban azda olsa babalık yaptıgın için önce allahın sonra sevin sayende yavrma kavuştum yazardım mesela veyada yılın doktor mavişide ekleay tandım bak kıpkırmızı oldm he
canım rahim agzında açıklık oluyor yani yersizlik bebegi rahim bir aydan sonra taşıyamıyor duvarda yırtılma olmuyor malesef rabbim yardımcın olsn işşallah biraz netten araştır derim ben
Slm:)) cnm telefondan yazdığım için animasyon kullanamıyorum :)) öpmüş var say) sanırım bu gidişle aynı zamanda olacak bizim hamilelik :)) ama biliyorsun hamileyken yok kayınvalidem şöyle eltim böyle vs stres sokacak şeyler yazarsan yersin şaplağı ona görev :)))
Aa cnm valla ben beğendim ve ilk defa gördüm ilginç ve eğlenceli bir hediye :)) özellikle onun renkli bir ameliyat bonesi var onla bir foto bulursan Dr formatı olan daha da güzel olur :)) ben destekliyorum hediyeni :)) hatta Şubat'ta eşimin doğum günü var ona yaptırmayı düşündüm :))
Cnm,senin bu siteyi biraz daha inceledim ucuz bişey de değilmiş .. Senin bu hediyeyi görünce aklıma bir fikir daha geldi Arda bey ameliyat kıyafeti elinde de doğumunu yaptırdığı küçük bir bebek olabilir :)))) harika bir hediye bence :))) ben onun yerinde olsam bayılırdım :)))
verirler canım da tam olarak ne isimle satıldıgını ve ne kadarlık doz uygulanacagını yine de doktora danışmak gerek diye dusunuyorum,bir de ciddi bir sut azalması yoksa cok da gerekli degil diye dusunuyorum.
eger icmiyorsa toktur buyuk ihtimalle,hic zorlama.sen simdi iri bebek sutum yetmezse telaşına kapılma,kilo alımı duzgunse kesinlikle yetiyordur ama sıkıntı varsa ara ara mama takviyesi yaparsın,onu da her zaman son damlasına kadar emzirdikten sonra teklif et.Gaz sıkıntınız var sanırım,işe yarıyor mu rezene rahatlatıyor mu kuzuyu
hideniskocum arda bey icin dusundugun hediyeye bayıldım,sahsen ben onun yerinde olsaydım cok takdir ederdim boyle bir jesti
femicalin goruntuler kısmında arda beyin profilden de resimleri var onları kullanabilirsin belki
bademiz nasıl dunyamıza adapte oldu mu artık
Slm:)) cnm telefondan yazdığım için animasyon kullanamıyorum :)) öpmüş var say) sanırım bu gidişle aynı zamanda olacak bizim hamilelik :)) ama biliyorsun hamileyken yok kayınvalidem şöyle eltim böyle vs stres sokacak şeyler yazarsan yersin şaplağı ona görev :)))
Aa cnm valla ben beğendim ve ilk defa gördüm ilginç ve eğlenceli bir hediye :)) özellikle onun renkli bir ameliyat bonesi var onla bir foto bulursan Dr formatı olan daha da güzel olur :)) ben destekliyorum hediyeni :)) hatta Şubat'ta eşimin doğum günü var ona yaptırmayı düşündüm :))
canım sana teker teker cevap veriyim bildigim kadarıyla işşallah yardımcı olurumArkadaslar bana yardımcı olurmusunuz? Simdi benim
16. Hft ve 18. Hft suyum geldi kayıp yasadım açılma yok!
İkincisi mono mono ikiz 16. Hafta ağır kanama kayıp 3,5 cm açılma .
Simdi 10 hft hamileyim iki kısa kanama geçirdim .Rahim ağzında yaram var?11 gun sonra ikili test ve dikis yapilicak . Problemim tam rahim yetmezligi olmasada denicem inşallah Rabbim yardım edicek ?
SİMDİ SİZE İKİ SORUM VAR?
1/ sizinde bu hft larda suyunuz gelip .ikincisinde dikisle bebeğinize kavustunuzmu?
2/ dikis oncesi Dr size test yaptımi ? Enfeksiyonu varmi yokmu?
3/dikis sonrası hangi ilaçları kulandinizmi?
4/Rahim ağzımda yara var sizde de olan varmi ve sorun yaptımi kacinci hft geldiniz
Teşekkür ederim umarım yardım edersiniz ?
Chnb,canım internette Arda Bey le ilgiili göz gezdiriyordum Arda Bey, senin eşinin Ahmet Ardayla birlikte çektirdiğiniz fotoyu twitte atmış :)) Antakya dan gelen ve daha önce gebelik kaybı olan hastamız Ahmey Arda'yı doğurdu yazmış altınada :)))
canım paran yeterse alırsın paran yetmezse alamazsın benim yetmez fikir sordun bende cevapladım özür dilerimYa o tarz hediyeler cok klise geliyor bana, her yer de var sanki
Ben alacam o komik kuklalardan bananeeeeee
Vallahi atar saplagi dikkat et
Begenmene sevindim canim, nerden gordunuz ameliyat bonesi ya rabbimmm ben neden gormuyorum bunlari
Yaptir yaptir tabi esine de cok guzel karakterler vra
Ama teslim suresi uzun onu dikkate al
Evet degil cnm
Bakalim siteye mail attim istedigim sekilde yapabiliyor musunuz diye, ama sanirim fiyat 245 oluyor o zaman :18:
Sagol cnm, ben de cok begendim
Bademiz iyi hep meme istioremmek disinda da genelde uyuyor, sanirim hala kendini anne karninda saniyor
Bugun saglik ocagina gidicez, cocuk dr kilosunu tarttirip bana haber verin demisti
Sonra da ben dikis muayenesine gidicem
İlk yaptırdığımda 19.5 çıktı..2 gün sonra güvenmeyip bir daha yaptırdım.8.77 çıktı..Ama araştırdığım kadarıyla 6.5 altında olması daha iyiymiş..Yumurtlama takibi yaptırcakmısın?düşündünmü?
bende başka sitelerde5-15 arası olmalı diye gördüm canım sıkıldı. artık doktora sorcam.
bu ay yaptırmıycam canım tatilde nerde olduğum belli değil, şuan adetimin 2.günü
birdahaki ay yumurtlama varmı diye yaptırcam
canım paran yeterse alırsın paran yetmezse alamazsın benim yetmez fikir sordun bende cevapladım özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?