- Konu Sahibi hidennisko
-
- #39.341
Birde arda bey bana dedi hiteroskopi mi ne varmis rahimin icine bakiliyormus onunla rahimin icine bakmak gerekir dedi kizlar bu hiteroskopi nasil birsey bilen varmi
Birde arda bey bana dedi hiteroskopi mi ne varmis rahimin icine bakiliyormus onunla rahimin icine bakmak gerekir dedi kizlar bu hiteroskopi nasil birsey bilen varmi
Bana 2010/11 atinda tanisal hiatereskopi yapilmisti prof.dr gurkan uncu tarafindan
Baait ve sikintisiz bir islemdi yaklasik 30 dk surmustu
Anestesisiz uygulandigi icin ekrandan bende izlemistim
Ama son donemlerde bircok arkadastan anestezi altnda uygulandigini duyuyorum perde vs sikinti varsa mudahale icin
Korkmana gerek yok
korkulacak bır işlem değil üç kez oldum hepsındede aneztezı aldım uyanınca karnın ağırıyor bıraz okadar
bırde cd ye çekip yapılan ilemı verıyorlarmış sımdıkı dr istedı bende ama yok
sende cd iste lazım olabılır
Canim canin acimadimi anestesi almadan peki bu islemi neden uyguluyorlar rahim filmi gibi birseymi bu canim
CHNB. Canim arda beyle gorustuk biz sonunda anlattim durumu dedim hegar bujisiyle bakti eski yontemler onlar dedi simdi oyle bakilmiyormus rahim degiskenlik gosteren bir organ dedi adetim benim hic gelmiyorya onu soyledim bazi testler yaptirmami soyledi rahim agzi yetmezliginde az veya cok diye bir ayrim yokmus yetmezlik yetmezliktir dedi ben dedim gelmek istiyorum butun herseyini topla istedigin zaman gel dedi ama testleri muhakkak yaptir dedi ben dedim menopoza girmeyim ben dedim testlere bakcaz dedi canim iyice moralim bozuldu menopoza girermiyim acaba hic adet gormuyorumya namik demirede soyledim ben adet olmadigimi oda dedi bir sorun olsa okadar rahat hamile kalamazdin demisti bende sasirdim artik moral sifir zaten
Hayir hic canim acimadi
Uzun yillar once rahim filmide cektirmistim anestesisiz o sikintiliydi canim
Ikisi birbirinden farkli bir islem
Rahim filminde agirlik olarak tuplerin durumu sivi akisi varmi diye bakiliyor
Yani herhangi bir tikaniklik varmi diye
rahimin ebatlari ile ilgilide bilgi veriyor ama o distan olcumu
Histereskopide rahim icerisindeki perde miyom gibi sikintilar arastiriliyor
Ve gerekli ise islem uygulaniyor
Heleki anestezi uygulanacaksa hic sikinti yapma
Adet durumunu ihmal etme ve en kisa surede iyi bir dr la gorus bence
Canım,hemen moralini bozma doğumdan sonra vicudun toplamamış olabilir yada kansızlık ve stres troit bezi rahatsızlığı ,çok hızlı kilo verme ,hormonel bozukluklar sonucu vicutta olması gerekenden az yağın olması gibi durumlarda olabiliyormuş ayrıca bebeği kaybettikten sonra kürtaj yaptılar mı? kürtaj sonucu oluşan rahim içi yapışıklıklar da az adet olmaya neden olabilir..Arda Bey'in istediği testleri ve hiterskopini yaptır sonra duruma göre bişey çıkarsa hemen önlemini alırsın erken menopoz öyle sık görülen bişey değil ...Arda Bey de bir çok dr da bişeylere bakmadan çok olumlu konuşmuyorlar doktorların genel tarzı bu Sen önce kendini toplamaya bak sağlığın ve psikolojin herşeyden önemli sürekli üzüntü ve stres herşeye zarar ...
Hayir hic canim acimadi
Uzun yillar once rahim filmide cektirmistim anestesisiz o sikintiliydi canim
Ikisi birbirinden farkli bir islem
Rahim filminde agirlik olarak tuplerin durumu sivi akisi varmi diye bakiliyor
Yani herhangi bir tikaniklik varmi diye
rahimin ebatlari ile ilgilide bilgi veriyor ama o distan olcumu
Histereskopide rahim icerisindeki perde miyom gibi sikintilar arastiriliyor
Ve gerekli ise islem uygulaniyor
Heleki anestezi uygulanacaksa hic sikinti yapma
Adet durumunu ihmal etme ve en kisa surede iyi bir dr la gorus bence
Canim kansizlik yok tiroit yeni bakildi oda normal kilom falanda normal face de gordugun gibi ama stres yapiyorum bu olaylari psikolojik olarak rahat degilim benim 2. Ye hamile kalmadan oncede boyleydi adetim yine canim sikiliyordu sonra hamile kalmistim canim bebek normal dogdu ama esi icerde kaldi onu kurtajla aldi doktor benim adet azalmam ilk bebegi kaybettikten sonra kurtaj yaptilar kurtajdan sonra ilk ay normal geldi sonra enfeksiyon oldu bayada doktor anlamadi enfeksiyonu sonra hic adet olmamaya basladim canim sonra enfeksiyon tedavimi oldum hala hic adet goremedim 1 gun cokaz geliyordu doktor dedi yapisiklik olabilir sonra rahim filmi cekti bakti yapisiklik yok dedi sonra o ay 2. Ye hamile kaldim bebegi kaybedince 2 ay adet olmadim 5 ayda hamilelik sureci toplam 7 ay gecen ay oldum kan gelmedi yine sadece birgun simsiyah akinti gibi biraz kan gelir gibi oldu gelcek herhalde dedim sonra kesildi hitereskopide neden az geldigide anlasilirmi acaba birde ben rahim filminden hemen sonra hamile kalmistim bundada oyle birsey olurmu zaten doktor nisana kadar korun dedi bana farzet martta cektirdim nisanda hemen hamile kalirmiyimki hazir olduguma emin degilim bir yandan yasta geciyor offff offff
iki hafta oldu bilgisayara giremiyorum gecmişi okuyyamadım ama umarım herkes iyidir....
hatırlayıp merak edeniniz oldumu bilmiyorum ama 30 ocakta bende ogluşuma kavustum darısı gün sayan ve evlat hasreti ceken bu yolda ugrasan tüm arkadaslara muhteşem bir duyguymuş Allah sizlerede tattırsın inşş
hideniskocum ben onun cadiligini yerim :*
chnbcim ay ne tatlidir simdi teyzesi onu yer yer:)
metalcim cnm gecmis olsun insallah onemli bi sey degildir oda buyuyecek annesi sapur supur emicek ben seni bi ara ariyim o seylerin adini aliyim esim bu gun eczaneye gidecek alsin benimde dudaklarinin ici bem beyaz olmus vavinanin icinde yok sanirim sadece dudaklari..
saftunc cnm nerelerdesin...
Sonuç negatif yine
iki hafta oldu bilgisayara giremiyorum gecmişi okuyyamadım ama umarım herkes iyidir....
hatırlayıp merak edeniniz oldumu bilmiyorum ama 30 ocakta bende ogluşuma kavustum darısı gün sayan ve evlat hasreti ceken bu yolda ugrasan tüm arkadaslara muhteşem bir duyguymuş Allah sizlerede tattırsın inşş
Allah analı abbalı büyütsün inşallah.....iki hafta oldu bilgisayara giremiyorum gecmişi okuyyamadım ama umarım herkes iyidir....
ben uyuyorum ama inan birbuçuk-iki saat arayla wc ye kalkıyorum.gecede 5-6 kezi buluyor..delik deşik oluyor uykum..bana hiç gece uykusu yok sabaha kadar yatagın içinde dönüp dururyorum kalkıp dolaşıyorum geri yatıyorumm gündüzde kızın peşinde dolanıp hiç uyumuyorum sabahta çok gergin kalkıyorum sersem gibi oluyorum bugun sabah çayı döktüm 3 tane tabak kırdım zeytinyagını döktüm sanki ellerim tutmuyo sabah yorgun kalkılırmı yataktan işte ben yoruluyom sabaha kadar.aksam azcık sızmışım koltuga eşim kalk yatagına yat dedi çıldırdım bırak sızdıgım yerde kalayım uyandırma beni dedim çok perişanım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?