- Konu Sahibi hidennisko
-
- #50.581
kızlar vajinal usg azda olsa kanamaya sebep olurmu?
Gunduz muaynemizde kalp atışlarını duyduk bebegimizn.
Gece ise kanamam oldu, hemen acile gittik cok şükür hiçbirşeyi yoktu, acildeki dr.ye sorunca vajinal usg nin sebep olabilecegini söyledi.
bugun kendi dr.mi arayip durumumu konustum, idrarimla gelmişti pihtili kanamam fakat çamaşırim batmamis ve hic olmadi bidaha. o yuzden vajinal bir kanama olarak yorumlamadi. Zaten geceki muaynedede hic kanama alani gorunmedi cok şükür.
idrarda yanmam olmadigi icin enfeksiyon diyede pek yorumlamadi.
Enterasan bir durumdu yasadigim.
kizlar nasıl yorumlarsiniz yasadigimi.
chnb hic baglanmaz oldun buralara..yorumunu merak ediyorum.
topikde yeni arkadaşlara faydali olsun diye face pek yazmak istemiyorum
umarım azda olsa eski hareketini kazanir topik.
hamile olduğumu ilk öğrendiğimde 5 haftalık idim . inanılmaz sevindim evde sağa sola zıpladımsonra kontroller ultrasonlar...ama kalp atışını duyduğumda doktordan çıkıp hastane bahçesinde zangır zangır titreyerek nasıl ağladım unutamam .. müthiş bir heyecan adrenalin .. düşünsenize içinizde ikinci bir kalp var atıyor inanılmaz bir mucizeydi bu .ama 19 . haftama girdim 2 gün önce karnımda inanılmaz bir sancı doktor eşin düşmeye başladığını söyledi inanmadım başka hastaneye gittim onlarda aynısını söyledi yatırdılar beni gece 03:30 civarı müthiş sancılarım başladı hemen doğuma aldılar beni 5 aylık hamileyim ve doğurdum düşük yapmıştım canım bebeğim içimden çıkarken bile kalbi atıyordu.. kız bebekdi .. ardından anestezi yapıp kürtaja aldılar beni ..şimdi yine içim yanıyor canım acıyor ..bebeğim yok artık !!! beni terketti. bedenim gördüğü işlemlerin acısını duymuyorum bile ..onun gidişi çok koydu bana ..5 aylıkdı..mekanı cennet olsun bebeğimin .. :,(
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Benimde iki tane bebeğim bir tanesi 24 haftalık bir tanesi 21 haftalık erken doğum oldu
Malesef doktorlar teşhisini geç koydular.35 gün önce doğum yaptım inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamayız
amin arkadaşım...basın saolsun ayrıca..hamile olduğumu ilk öğrendiğimde 5 haftalık idim . inanılmaz sevindim evde sağa sola zıpladımsonra kontroller ultrasonlar...ama kalp atışını duyduğumda doktordan çıkıp hastane bahçesinde zangır zangır titreyerek nasıl ağladım unutamam .. müthiş bir heyecan adrenalin .. düşünsenize içinizde ikinci bir kalp var atıyor inanılmaz bir mucizeydi bu .ama 19 . haftama girdim 2 gün önce karnımda inanılmaz bir sancı doktor eşin düşmeye başladığını söyledi inanmadım başka hastaneye gittim onlarda aynısını söyledi yatırdılar beni gece 03:30 civarı müthiş sancılarım başladı hemen doğuma aldılar beni 5 aylık hamileyim ve doğurdum düşük yapmıştım canım bebeğim içimden çıkarken bile kalbi atıyordu.. kız bebekdi .. ardından anestezi yapıp kürtaja aldılar beni ..şimdi yine içim yanıyor canım acıyor ..bebeğim yok artık !!! beni terketti. bedenim gördüğü işlemlerin acısını duymuyorum bile ..onun gidişi çok koydu bana ..5 aylıkdı..mekanı cennet olsun bebeğimin .. :,(
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Benimde iki tane bebeğim bir tanesi 24 haftalık bir tanesi 21 haftalık erken doğum oldu
Malesef doktorlar teşhisini geç koydular.35 gün önce doğum yaptım inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamayız
Öncelikle teşekkür ederim ilginiz için.önceki düşüğümde kanamayalım birlikte rahim açıldı serklaj mümkün olmadı.fakat ikizlerde zaten idrar yolları enfeksiyonum vardı Dr uma ilaç vermesini hatırlattım gerek yok bol su iç dedi. Tabi şimdi kendimi suçluyorum. Neden Dr umu değiştirmedim falan diye. Yani tabiki bunlar bizim için imtihan ama bazı Dr lar da çok umursuz. Malesef onlar da sebep oluyo(Herşeye normal diyip geçiliyor.yani kesinlikle iyi bir Dr öncelikle.fakat burada perinatolog olmadığı için şimdilik mecburum. Acaba anlamaz mı herhangi bir Prof??
hamile olduğumu ilk öğrendiğimde 5 haftalık idim . inanılmaz sevindim evde sağa sola zıpladımsonra kontroller ultrasonlar...ama kalp atışını duyduğumda doktordan çıkıp hastane bahçesinde zangır zangır titreyerek nasıl ağladım unutamam .. müthiş bir heyecan adrenalin .. düşünsenize içinizde ikinci bir kalp var atıyor inanılmaz bir mucizeydi bu .ama 19 . haftama girdim 2 gün önce karnımda inanılmaz bir sancı doktor eşin düşmeye başladığını söyledi inanmadım başka hastaneye gittim onlarda aynısını söyledi yatırdılar beni gece 03:30 civarı müthiş sancılarım başladı hemen doğuma aldılar beni 5 aylık hamileyim ve doğurdum düşük yapmıştım canım bebeğim içimden çıkarken bile kalbi atıyordu.. kız bebekdi .. ardından anestezi yapıp kürtaja aldılar beni ..şimdi yine içim yanıyor canım acıyor ..bebeğim yok artık !!! beni terketti. bedenim gördüğü işlemlerin acısını duymuyorum bile ..onun gidişi çok koydu bana ..5 aylıkdı..mekanı cennet olsun bebeğimin .. :,(
amin arkadaşım...basın saolsun ayrıca..
seni öyle iyi anlıyorumki,her doktordan cıkısta mutluluk gözyaşlarını,şükürlerini,hayallerini...
bende kızımı aniden 22.haftamda bir gece kaybettim..1 yıl geçti üzerinden hamile kalamadım..
Allah seni bu kadar bekletmesin...artık daha dikkatli olmalıyız
seninde basın saolsun arkadaşım..2 meleğinde ileri hafta kaybı olmuş(
gec teşhis konması ne kötü olmuş..ama bu da bizim kaderimizde varmış..
bir daha böyle bir acı yasamaman dileğiyle..
Arkadaşlar Dr um histeroskopi istiyo aynı zamanda smear ve toxoplazma ve rubella testleri istedi.hikayen rahim ağzı yetmezliğine benzemiyor diyor çünki eğer o olsa bianda sancı olur ve 2 3 saat içerisinde erken doğum gerçekleşir.önceki sayfalarda da anlatmıştım 1.5 yıl arayla 2 tane 17 haftalık gebelik kaybm oldu..bnn nedeni araştırılıyor . Bu arada enfeksiyon var ama ciddi değilmiş.sizlerde nasıl bir tedavi süreci izlendi...bu arada herşeyi yazıyorum çünkü yazdıkça rahatlıyorum.. Aynı zamanda bir hematoluğun görmesinde fayda var dedi
Arkadaşlar Dr um histeroskopi istiyo aynı zamanda smear ve toxoplazma ve rubella testleri istedi.hikayen rahim ağzı yetmezliğine benzemiyor diyor çünki eğer o olsa bianda sancı olur ve 2 3 saat içerisinde erken doğum gerçekleşir.önceki sayfalarda da anlatmıştım 1.5 yıl arayla 2 tane 17 haftalık gebelik kaybm oldu..bnn nedeni araştırılıyor . Bu arada enfeksiyon var ama ciddi değilmiş.sizlerde nasıl bir tedavi süreci izlendi...bu arada herşeyi yazıyorum çünkü yazdıkça rahatlıyorum.. Aynı zamanda bir hematoluğun görmesinde fayda var dedi
sağol öyle naparsın bu benim 2. gebelimdi ilkinide 12. haftamda kaybettim aradan 3 yıl geçti hamile kaldım ve yine gitti serviks yetmezliği olabileceğini doktor söyledi kısmet ama yaş oldu 35 bundan sonra 3-4 sene daha beklemek yeniden aynı şeyleri yaşamak riski vs vs vs korkıuyorum ........
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var 18+1 sabah az kan geldi serklaj 12 haftada atıldı rahim açılmış dikiş tutuyor dedi doktorum hastane yatıyorum kaybedilen diye çok korkuyorum dua edin bana bu açıklık kapanmmazmı kaybedermiyim lütfen deneyimli olanlar yardımcı olurmusunnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?