Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ebrucum hatlar karıştı sana yazıyom derken arkadaşa gitmiş uykulu moddayım uyusam uyurum yani eşim ilaçlarımı yazdırmsya gitti gelsin karnımı doyurucem işşallah bak ben 2005 beri panik atak hastasıyım çok zor bir hastalık rabbim düşmanımın başına vermesin gelir merak etme kabız olmamaya çlışoda rahimi kasarmış arda bey dedi :18:iyi bir uyku uyudunmu bakalım gelişmeleri yaz merakta bırakma benim boynum gene agrıdı ben kaçtım k.i.b

Allah vakitli saatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım. Senin için dua ediyorum. Umarım gebeliğin miadında doğumla sonuçlanır.

Doktor geldi aynı durumda dedi dikiş tutuyor dedi antibiyotik verdi Amerika'ya gidicekmiş bu hastane külfetli olucak cerrahpasaya yat eve çıkarsan herhangi durumda panik yaparsın dedi cerrahpaşada Bayram geliyor öğrenci doktorlar varsa korkuyorum o hastaneden eve çıkıyım ağrım olursa geliyim dedim çarşambaya kadar düşün dedi sizce ne yapmalıyım kızlar

Allah vakitli saatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım. Senin için dua ediyorum. Umarım gebeliğin miadında doğumla sonuçlanır.
tesekkürler canım bende çok dua ettim rabbim karnımızdakilere ömür versin olmayanlarada tez zamanda nasip etsin işşallah

canım için rahat etsn dersen yat derim ben 4 gün yattım çıkardılar hastaneden enfeksiyon hastanelerde çok var sen düşün taşın en azından stres olmazsın hastanedeyim dersin evdede rahat ederim dersen eve çık ne desem bilemedim :44::44:

ebru kıs keyifler nasıl moralin işşallah düzgündür ah normal gebelik geçirmiyomki geleyim yanına destek olayım sanasakın strese girme düşündüm taşındım eve gelme hastanede yat en azından için rahatlar bebem evde bir sorun olsa korkarsın hastane gibisi varmı be bu arada içini rahatlatmak istrsen rahimi burda açılıpta kapanan çok kişi var doktopr bana rahim boyu öyle birşeyki 1 gübde kısalıp uzuyor dedi bu adam senin rahim boyuna en son kaç dedi burda 9 ml olan arkadaşım kızını dünyaya zamanında getrdi ben onu buluyum sana yazsın için rahatlasın olarmıbir bakıyım ne yAPTIN DİYE GİRDİM BEBM YOKSA DEVAMLI YATIYORUM :18::18:

Benim için dua edin dualarımıza ihtiyacım var

Çok geçmiş olsun.
Ben özel yada devlet tüm hastanelerden nefret eden biriyim.
Ancak bu durumda senin yerinde olsam hastanede yatarım. Allah korusun en ufak bir tersliklte müdahale ederler. Bayramda dr ulaşamamak daha çok üzer seni.

Olur valla bir tek ben mi böyleyim herkesin erken 12.haftada dikiş tutuyo cıldırcam
Yatmak çokk Zorrr moral sıfır korku çok fazla antibiyotik adını bilmiyorum valla keske gelebilsen

Bende nefret ediyorum hastaneden panik sıkıntı geliyor burda

Arkadaşım geçmiş olsun,ben de üniversitehastanesinde yattım son ayımda,evet çoluk çocuk oluyor ama onlar da hocalarına danışarakhareket ediyorlar,ayrıca kendine yapılmasını istemediğin hiçbirşeyi yaptırma,zaten sen de bir prb olduğunu hissedersin onun dışında gelip seni zorla muayene etmezler,okuyamadım her yazdığını ancak,antibiyotik demişsin enfeksiyon var herhalde birdedikiş tutyormuş bbeği sanıyorum,bu şekildemiyadında doğuran çok arkadaşvar,srn moralini yümsek tutmaya bak veolumlu düşün,bence de hastanede yatsan daha iyi olur gibiöe geliyor ama tabi karar senin

Cerrahpaşada gecede normal deneyimli doktor varmıdır nöbetçi yoksa hep öğrencimi ondan korkuyorum acil durumda yanlış bişey yaparlarmı die korkuyorum özel hastanelerde hep bir uzman var o acıdan korkuyorum doktorum Amerika'ya gidicekmiş telle arayamıycam

bende pıhtılaşma yok bebeklerede genetik test yapılmadı en son gittiğim dr serviks yetmezliğinin sebeplerine bakalım ama bir kez daha hamile kalman lazım 10 -12.haftlara yapılabilir malesef önceden bilinemez herşey normal görünüyor dedi

canım crinono jel kullanıyorum ama böyle durumlarda takviye hap yada iğnede almak mantıklımı olur diyorsun..
bugün dr. kontrolüm vardı bebişimiz haftasından öndeydi, maşallah iyiymiş sağlığı sıhati:))
minicik bir kanama alanı gördük, ben anlamadım bundan bişey geçen kontrolde yok olmuştu.. birdaha hiç kanamam olmadı herşey normal nasıl göründü bu kanama alanı ilginc..
canım sana bağlanmıyorsun demişim bide bana bak:))) hey Allahım, hamilelikte hormonlar sanırım beni serseme çeviriyor:))

teşekkür ederim feryalcım. tekrar olmadı çok şükür.
benim bugün kontrolüm vardı ve öğrenmek istedim sebebini ama oda tatminkar bir şey söyleyemedi.
inşallah birdaha yaşamam. yaşamayız hiç birimiz. sağlıklı bir gebelik yaşarız hep.
sen nasılsın iyimisin canm?

paşacan, meryusev değil meryusem:)) seni ve jeliyi seviyoreee

canım dediğin gibi benimde kanama alanı görmeklede pek alakası olmuyor sanırım..
bugün dr. kontrolümüzde minik bir kanama alanı gördük ama benim hiç problemim olmadı tekrar. yani kanama birdaha olmadı.
enteresan bir durum oldu. doktorumda tatminkar bir yanıt vermedi.
chnb dediği gibi vajinal enfeksiyon için tahlil verdim bakalım ne çıkacak yarın.. şimdi gerçi hiçbir problemim yok ama herşeyden nem kapar olduk. daha doğrusu hiçbirşeyi riske atamıyorum. sadece doktorlara bırakılmıyor. kendi doktorumuz olmak zorundayız, başkada çaremiz yok.
vajinal bakmanın etkisi oldugunu düşünüyorum. doktorlar olmaz falan desede, mutlaka araştıracağım bu konuyu..

canm öncelikle geçmiş olsun, inşallah sağlıkla kucaklarsın bebeğini.
burada o kadar sıkıntılarla, senin durumundan çok daha riskli durumlarda bile bebeklerine kavuşanlar olduki. inşallah dilerim sende kavuşacaksın.
deneyimli dr.ler olarak yorumlama bazen öyleki öğrenci dr. hocasından daha hassas dikkatli olabiliyor. bilmediği konuda zaten müdehale etmez ve mutlaka hocasını arar bilgi alır. hastaneyi kim sever ki! ama bu senin ve bebeğin için gerekliyse gerisinin önemi varmı?
kendin kararını var nasıl için rahat edecek ise öyle hareket et. hastanede de kendine bunaltıp strese sokacaksan oda hiç sağlıklı değil.
ama evde olacaksan her türlü tedbirinide al canm. irtibatta olabileceğin başka bir dr. ayarlayabilirsin. acil durumlarda alman gerekecek tüm ilaçları tedarik et.

şuanda hangi ilaçları kullanıyorsun?

Canım sagol ilaç vitaminler pruloton iğne kullanıyorum crp bakılıyor hastane olduğum için serum suanda o yüzden zor yazıyorum dikiş tutuyormuş her an kaybedicem korkusu (((

bunca yaşananların üstüne her arayanın başın sağolsun demesi çok zormuş
sancım çok bugün belimede vurdu keskin keskin sancılar kürtajdan sonra olurmuş
çekecez artık napalım

seni gördüm altta bebem yazıyım didim inan boynum agrıdıgı için yanlış olmuş pardonbende seni seviyore

bunca yaşananların üstüne her arayanın başın sağolsun demesi çok zormuş
sancım çok bugün belimede vurdu keskin keskin sancılar kürtajdan sonra olurmuş
çekecez artık napalım

bir umud olur insanın içinde umudunu yitirirsen bittiginin resmidir kızımda dikiş vardı dogum ettim kauybettim evime kimseyi istemedim kabulş etmedim telefonlara çıkmadım insan istemezmiydi elinden geldigini yapmak ama bazen olmuyor işte
ben her 3 martta
her 22 eylülde
her 29 mayısta ölüyorum yavruların ölüm yıldönümleriilk oglum hüda berkim 20 haftalıktı
2 oglum umud buragım 19 haftalıktı
3 kızım ömürüm 18 haftalıktı cennete gitti ve elimden aglamaltan başka birşey gelmedi malesefanlıcagım sana ne yassam acını dindirmez ama şunu bilki biz seçilmiş anneleriz rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin işşallah kardesim tekrardan başımız sagolsunrabbim bizide evlatlarımızla sınıyor ne yapalım

Canım sagol ilaç vitaminler pruloton iğne kullanıyorum crp bakılıyor hastane olduğum için serum suanda o yüzden zor yazıyorum dikiş tutuyormuş her an kaybedicem korkusu (((
canm rabbim seni ve bebeğini korusun. dua edicem. sende dua et ve Allahtan herşeyin hayırlısini iste. dilerim hersey yolunda gitsin canm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…