- Konu Sahibi hidennisko
-
- #50.801
Bugün u.u de doç.dr barış beyle olan randevum vardı.
Şeker sonucumu gösterdim. Direk diyetisyene gonderdi.
Diyetisyen çok yüksek olmadığını diyetle cozebilecegimizi söyledi ve detaylı bir liste verdi..hareketsızligin en buyuk etken olduğunu söyledi.
Ancak barış bey 1 hafta boyunca gunde 4 kez şekerimi olcmemi ve kendisine mail gondermemi istedi.
Bebeğimin gelişimi suyu normal ancak serviks dışlamaya başlıyor.
Ilk hedef 28 ve ilerisi inşallah
İnşallah güzel bir diyetle çözülür cnm..Seviks dışlamaya başlıyor tam olarak ne demek cnm? açılma mı ? kısalma mı ?
Bugün u.u de doç.dr barış beyle olan randevum vardı.
Şeker sonucumu gösterdim. Direk diyetisyene gonderdi.
Diyetisyen çok yüksek olmadığını diyetle cozebilecegimizi söyledi ve detaylı bir liste verdi..hareketsızligin en buyuk etken olduğunu söyledi.
Ancak barış bey 1 hafta boyunca gunde 4 kez şekerimi olcmemi ve kendisine mail gondermemi istedi.
Bebeğimin gelişimi suyu normal ancak serviks dışlamaya başlıyor.
Ilk hedef 28 ve ilerisi inşallah
Muhteşem ötesi olan o annelik duygusunu hiç yaşayamamış, içinde o kıpırtıyı duyabilmek için uğraşan, her ay adet olduğunda ağlama krizlerine giren, yüreği anne olma için yanan tutuşan anne adayları, Rabbim size o mucizeyi nasip etsin inşallah.
İçlerinde bebeklerini taşıyıp da yürekleri korkuyla yorulmuş, her an kötü birşey olur mu diye endişelenen anneler, Rabbim yanınızda olsun inşallah, bebeklerinizi korusun ve onların kokularını ciğerlerinize kadar çekmeyi nasip etsin.
Anneliğin tadına varmış ama malesef acıyı öğrenmiş hiç korkmadan hala tekrar anne olmak için yüreği yanan melek anneleri, Rabbim hepimize tekrar anneliği hissettirsin inşallah.
Bugün dualarımız anneler ve anne adayları için......
slm kızlar ben geldim hastaneden dün çıktım serklajımı oldum şimdilik hersey yolunda kanamam yok ama karnımda biraz sertlik var.doktor endol verdi iki gün kullancakmışım bırakınca sertleşme olmz inşallah.sizlerinde sertleşme olmuşmuydu.Allah hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Insallah diyetle çözülür canım. Oysaki dr un dedigi birçok şeyi aylardır hiç yemiyorum ama yemek saatlerim çok düzensizldi.
Simdi mecbur saatlere uyucam.
Kisalmaya başlıyor yerine dışlamaya başlıyor yazmışım
Muhteşem ötesi olan o annelik duygusunu hiç yaşayamamış, içinde o kıpırtıyı duyabilmek için uğraşan, her ay adet olduğunda ağlama krizlerine giren, yüreği anne olma için yanan tutuşan anne adayları, Rabbim size o mucizeyi nasip etsin inşallah.
İçlerinde bebeklerini taşıyıp da yürekleri korkuyla yorulmuş, her an kötü birşey olur mu diye endişelenen anneler, Rabbim yanınızda olsun inşallah, bebeklerinizi korusun ve onların kokularını ciğerlerinize kadar çekmeyi nasip etsin.
Anneliğin tadına varmış ama malesef acıyı öğrenmiş hiç korkmadan hala tekrar anne olmak için yüreği yanan melek anneleri, Rabbim hepimize tekrar anneliği hissettirsin inşallah.
Bugün dualarımız anneler ve anne adayları için......
slm kızlar ben geldim hastaneden dün çıktım serklajımı oldum şimdilik hersey yolunda kanamam yok ama karnımda biraz sertlik var.doktor endol verdi iki gün kullancakmışım bırakınca sertleşme olmz inşallah.sizlerinde sertleşme olmuşmuydu.Allah hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
ne zorlu bir gebelik geçiriyorum. herşeyden ne çok etkileniyorum ben. mide bulantısı, kabızlık, hemoroit, diş ağrısı ve bu hafta üşütmüşüm enfeksiyon değerlerim yükselmiş ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldım..
dilerim sonu güzel olur, hayırlısıyla inşallah kucaklarım yavrumu vakti saatinde sağlıkla..
bugün tam 9 haftalık olduk. muaynemiz vardı ve çok şükür gayet sağlıklı mini mini yavrumuzu..
ikili test için kasımın ikinci haftası ankaraya özgür hocaya gideceğiz,
serklaj öncesi onun görmesinin doğru olduğu, operasyon zamanının sağlıklı bir şekilde belirlenebilmesi için ve
tarama testini özgür hocanın yapmasının çok daha iyi olacağını, bu işin uzmanı olduğunu açık yüreklilikle söyleyen doktorum yani takibimi yapan canel hanım beni bir kez daha kendisine bağladı..
o kadar egosuz ve mantıklı bir doktor ki, bu yolda onunla rahat yürüyeceğim, endişelerimi her geçen gün yok ediyor..
sizler nasılsınız, herkes iyidir inşallah.. gönlümde dualarımda hep sizlerle..
slm kızlar ben geldim hastaneden dün çıktım serklajımı oldum şimdilik hersey yolunda kanamam yok ama karnımda biraz sertlik var.doktor endol verdi iki gün kullancakmışım bırakınca sertleşme olmz inşallah.sizlerinde sertleşme olmuşmuydu.Allah hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin[/QUO
Çok geçmiş olsun. Artık senin için yeni bir süreç başlıyor. Rabbim bugünleri kolaylıkla geçirmeyi nasip eder inşallah. Bebeğini kucağına aldığın günleri de görürsün.
Kısaca kendimi anlatayım hatırlamayanlar muhakkak vardır. İki meleğimi kaybettim ben. Biri 8 haftalık diğeri 21 haftalık. İkinci bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim. Korunma süremiz bitti. Ve 3 ay geçti üzerinden.
3 aydır hamile kalacağım diye bekliyorum binbir umutla. Daha önce çabuk hamile kaldığım için biraz sabırsızlanıyorum tabi. Bir de kocaman bir acı var yüreğimde belki biraz hafifler diye umutla heyecanla bekliyorum işte. Son adet tarihim 29 eylül 28 günde bir adet oluyorum. Normalde pazar günü olmam gerekiyordu. Dün gece çamaşırımda bir ıslaklık hissettim bu ne diye şaşırdım çünkü hiç beklemiyorum adetimi. Pembe bir akıntı. Çok az ama. Adet oldum dedim. Canım da sıkıldı aslında eşime de belli etmemeye çalıştım hatta.Sabah uyandığımda hiç bir şey yoktu. Ben hiç bu şekilde adet olmam önce az gelir ama sabaha muhakkak az da olsa gelmeliydi. Ve hala akıntı gibi çamaşırımda hiç birşey yok ama peçetede fark ediliyor çok az ve çok açık renkte çok açık kahverengi oldu. Sizce sebebi nedir. Ne yapmalıyım. Bir fikir verirseniz sevinirim.
Öncelikle başın sağolsun canım. Test yap bence yerleşme kanaması falan olabilir. İnşallah hamilesindir. Haber verirsin bize de.
Ilaca gerek kalmadan diyetle şekerini kontrol altına alırsın canım.
Birçok şeyi yemesek de düzensiz beslenmekte gebelikte şekeri tetikliyor malesef. 3 ana 3 ara öğün tüketmek gerekiyor.
Allah'ın izniyle 28 değil 38 haftalara kadar bekleyecek kızın annesi.
Diğer Dr ölçtüğü üçlüden farklı bir ölçümü söyledi barış bey.
Yazını okuyunca aradım ulaşamadım. fakat sona tel yere düştütamirde.
Kısaca kendimi anlatayım hatırlamayanlar muhakkak vardır. İki meleğimi kaybettim ben. Biri 8 haftalık diğeri 21 haftalık. İkinci bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim. Korunma süremiz bitti. Ve 3 ay geçti üzerinden.
3 aydır hamile kalacağım diye bekliyorum binbir umutla. Daha önce çabuk hamile kaldığım için biraz sabırsızlanıyorum tabi. Bir de kocaman bir acı var yüreğimde belki biraz hafifler diye umutla heyecanla bekliyorum işte. Son adet tarihim 29 eylül 28 günde bir adet oluyorum. Normalde pazar günü olmam gerekiyordu. Dün gece çamaşırımda bir ıslaklık hissettim bu ne diye şaşırdım çünkü hiç beklemiyorum adetimi. Pembe bir akıntı. Çok az ama. Adet oldum dedim. Canım da sıkıldı aslında eşime de belli etmemeye çalıştım hatta.Sabah uyandığımda hiç bir şey yoktu. Ben hiç bu şekilde adet olmam önce az gelir ama sabaha muhakkak az da olsa gelmeliydi. Ve hala akıntı gibi çamaşırımda hiç birşey yok ama peçetede fark ediliyor çok az ve çok açık renkte çok açık kahverengi oldu. Sizce sebebi nedir. Ne yapmalıyım. Bir fikir verirseniz sevinirim.
geçmiş olsun arkadaşım..slm kızlar ben geldim hastaneden dün çıktım serklajımı oldum şimdilik hersey yolunda kanamam yok ama karnımda biraz sertlik var.doktor endol verdi iki gün kullancakmışım bırakınca sertleşme olmz inşallah.sizlerinde sertleşme olmuşmuydu.Allah hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
bana sanki hamileymişsin gibi geldi:))Kısaca kendimi anlatayım hatırlamayanlar muhakkak vardır. İki meleğimi kaybettim ben. Biri 8 haftalık diğeri 21 haftalık. İkinci bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim. Korunma süremiz bitti. Ve 3 ay geçti üzerinden.
Bu sabah ilk defa 8:30 kalktım. Açlık şeker ölçüm yine yüksek çıktı
Ama düzenli diyet sayesinde düzene girer inşallah.
Rabbim dert vermesin hepsi ayri zormus.
Ama insan başına gelmeden anlamiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?