Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Muhasebeci senin adına çok sevindim hayırlı olsun.Eylulgulu yeni bebeğin varmış biraz erken değilmi ? neyse olan olmuş artık Cnbn oğlumda hiçbir sorunum olmadı hatta doğuma gittiğim gün bile her işimi yapmıştım 2.hamileliğimde 21 haftalıkken biraz kanamam oldu dr gittik 2 hafta hastanede yattım ama 5 cm açılma olduğu için doğdu kan tahlilleri yaptırdık pıhtılaşma çıktı sonra 1,5 yıl sonra hamile kaldım kalp atışları görünmedi kanamam oldu kürtaj oldum 2 yıla yakın tekrar hamile kaldım ama rarim ağzından hiç bahsedilmedi sonra her şey yolunda gidiyordu bir gece biraz kasığımda sancı oldu DR gittik 4 cm yakın açılma olduğunu ve hasteneye yatmam gerektiğini söyledi geç fark edildiği için dikiş atılmadı gece bebek doğdu artık şimdi teşhis kondu iğnemide düzenli vuruyordum buradaki DR anlamıyor dikiş atılınca ne kadar güvenli: bilemiyorum

Hayirli olsun. Çok sevindim
Rabbim devamını nasip etsin inşallah

Bu hafta ikinci güzel haber.

Inşallah o günleri görmek nasip olur.

Diyet isi zor evet ama beslenme şekli daha sağlıklı esasında.
Suna zor gelen şeker ölçümü ve sabah 8:30 kalkmak.
Günün yarısını uyuyarak geçiriyordum.
Ama minigim sağlıklı olsunda ben herseye razıyım.

Alah tamamına erdirsin...

Oğlunda doğumun zor mu oldu? Ya da sonradan yara yakma v. rahime müdahale yapıldı mı? Kürtajlar da ray ı tetikliyor ama senin kaybından sonraki gebeliğin kürtaj olmuş. Hikayeni tüm ayrıntılarıyla tüm evraklarını götürerek bir perinatolağa anlat bence. Acana ray dışında başka sebepler de olabilir mi?

Geçecek Allahın izniyle...

rabbim analı bablı büyütsün işşallah darısı olmayanların başına işşallah

canım hayırlı olsun.Allah seninkinide hepimizinkinide kucağımıza almayı nasip etsin...

Herkese iyi pazarlar günler su gibi geçiyor yataktayken hiç vakit geçmiyor ama bir şeyler yapınca zaman su gibi akıp gidiyor
Bunları şimdi daha iyi anladım çünkü hamileliğimde 5 ay boyunca yatmıştım aşerikliğim o kadar zordiki hiçbir şey yemeden yatmıştım
Sanki herşey bir rüya gibi geldi geçti ne yapalım kader

rabbim analı bablı büyütsün işşallah darısı olmayanların başına işşallah
aminnnnnnnnnn..paşacımm paşacımm sen hep dualarımızdasın..kız sen bizim için dua etmiyormusun bakalım..
artık ben de hamileyim demek istiyorummm
sağol canım darısı basına inşallah zamanında kucağımıza almaya inşallah.cinsiyetine kıza benziyor dedi
aminnnn canım darısı basıma,tüm isteyen arkadaşlarıma...
tam kesinleşince haber verirsin o zaman eklerim listeye:)
Yaa inşallah içinden geldiği gibi olur mmery. Burda güzel haberler veriririm size :) :)
içimden geçen olmuş sanırım..bir de kendim için olsa:))))

cok güzel bir haber bu...Allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşım..dualarını bizden eksik etme..
gecen sefer olmadı ama inşallah bu sefer dönem arkadaşı oluruz.
muhasebeci seni de tebrik ederim arkadaşım..ne güzel 2 müjde aldım aynı anda..
Allah kucağında göstersin..aynı duyguları bizlere de yasatsın...

AYYYYYYY BUGÜN TÜM DUALARA,YAZILARA KENDİMİ KATTIM..AMA NAPAYIM ARTIK ÇOK SABIRSIZLANIYORUM.

canım benim dua etmezmiyim her seferinde herkeze ediyom seni gördügüm iyi oldu dicem unutuyombenim bölüömüöme serklajlı yazmışsım yanlış degilsem sen onu pesere çevir yani pasada peser takıldı de grupta 2 pserliyiz galiba:44:rabbim işşallah tez zamanda sana ve kardeşlerime versin işşallah

Allah dualarını kabul etsin

hayırrr Paşacım seni pesser takılı diye yazdım...hatta cinsiyet bölümüne sürpriz yumurta yazdım:)

Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin İnşallah

Adı:aşam3405
serklaj yapan ve takip eden dr::doç.dr. Arda Lembet
sonuç:hamilebunu dedim yatıcaktımda sizleri az taciz ediyim didimde

Ay piyanist şantör gibi oldum Paşam hanımda hoş gelmişler

ışıgı gördüm dedimbir bakayım eski günlerin hatrına en ön masadan ver verdigiiz için tenki kızlar regretecim falınızda ne çıktı acaba merak ettim birileri tavıkları bensiz yer biri kahveyi bensiz içer garip paşa ne yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…