- Konu Sahibi hidennisko
-
- #50.901
40 gün önce ben de bebeğimi kaybettim.. 22 haftalık hamileydim. doktorum poşun geldiğini söylemişti bana da.. doğum sularının gelmesi demekmiş bildiğim kadarıyla
çok teşekkür ederim mmery cevabın için.. dediklerini yapacağım.. aslında bir an önce yeniden hamile olmak istiyorum.. 4 aylık bir bekleme süresi yeterli olur mu sizce
40 gün önce ben de bebeğimi kaybettim.. 22 haftalık hamileydim. doktorum poşun geldiğini söylemişti bana da.. doğum sularının gelmesi demekmiş bildiğim kadarıyla
böyle tek tek yazıyorum ama kusura bakmayın yeniyim.. gerçi 1 aydır takip ediyorum.. ilk 500 sayfayı okudum..
kısaca hikayemi paylaşmak istiyorum.. 27 yaşındayım ve bu benim ilk gebeliğimdi.. hiçbir problemim yoktu.. ya da ben öyle sanmışım. 22. haftamda çok sık idrara gitmeye başladım.. ama çok su içtiğimden normal diye düşündüm.. bir de ben de aşırı terleme rahatsızlığı var.. çamaşırım hep ıslaktır yani..çok sık değiştirim normalde de.. cumartesi günü her idrarımı yaptıktan sonra kahverengi bir akıntı geliyordu.. doktorumu aradık.. normal olduğunu, kanama olmadıkça bir sorun olmadığını söyledi. biraz rahatladık ama akşam yine de bir kontrole gitmek istedik.. işte orda kanama başladı.. ve artık yapılacak bir şey yok dendi.. pazar günü doğum yaptım..
erken doğum yaptığım için servikal yetmezlik deniyor.. doğumdan 10 gün kadar sonra 2 tane doktora gittim.. detaylı bir tarama yapmadılar.. hamile kaldığında gel diyorlar.. 13. haftada dikiş atılacakmış. ama içim rahat değil.. ya başka bir şey varsa..
Evet cnm medipolde ebru öztürkcanım doktorun medipol mega da senin dimi?
Anadolu sağlık Merkezinde de bir ebru Öztürk var ama o doçent değil..yine de kafam karıstı
dualarınız için teşekürediyorum arkadaşlar..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..ben İstanbul halkalıda oturuyorum ve tem hospital e gidiyorum..hastahanenin sahiplerinden biri eşimin arkadaşı olduğu için oldukça ilgililer..yalnız şuan içim hiçde rahat değil..bu civarda önerebileceğiniz doktor varsa onada gitmek isterim..ataşehir oldukça uzak ama ARDA LEMBET e de gitmeyi düşünüyorum..pazartesiyi bekleyip artık ailelerimize söyleyeceğiz..doktor um dün aynı zamanda ağrı testi de yaptı.çok şükür çıkmadı..
canm benm dikisimide bagcilar medipol de doc. Dr. Ebru öztürk yapti, ben cok memnun kaldim kendisinden cok ilgili bi doktor..dualarınız için teşekürediyorum arkadaşlar..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..ben İstanbul halkalıda oturuyorum ve tem hospital e gidiyorum..hastahanenin sahiplerinden biri eşimin arkadaşı olduğu için oldukça ilgililer..yalnız şuan içim hiçde rahat değil..bu civarda önerebileceğiniz doktor varsa onada gitmek isterim..ataşehir oldukça uzak ama ARDA LEMBET e de gitmeyi düşünüyorum..pazartesiyi bekleyip artık ailelerimize söyleyeceğiz..doktor um dün aynı zamanda ağrı testi de yaptı.çok şükür çıkmadı..
Canım hakkında hayırlısı ne ise o nasip olsun Dr konusunda. Bende Arda hocaya gittim. Izmitten geliyordum. Yolculuklarımı arabanın arka koltuğunda başımın altıma iki yumuşak yastık koyup sol yanıma yatarak yaptım. Evde wc dışında kalmamaya çalış canım.
canm benm dikisimide bagcilar medipol de doc. Dr. Ebru öztürk yapti, ben cok memnun kaldim kendisinden cok ilgili bi doktor..
kızlar bugun doktora gitcem hem muayene hemde kan vercem daha kana bile baktirmamistim inanılmaz bı rahatlık var üzerimde emirde adim atmaya korkardim hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi :18:gecen cumatesi testi tekrarladım yine pozitif çıktı insallah hersey yolundadir guzel haberlerle donerim insallah
Kızlar bugun doktora gitcem hem muayene hemde kan vercem daha kana bile baktirmamistim inanılmaz bı rahatlık var üzerimde emirde adim atmaya korkardim hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi :18:gecen cumatesi testi tekrarladım yine pozitif çıktı insallah hersey yolundadir guzel haberlerle donerim insallah
Hadi insallah bı test yapsanasenlen devre arkadaşı olcaz sanırım desena :)
Tekirdağ'dayım.. riskli gebelik uzmanı yok bu şehirde bildiğim kadarıyla.. olmadı istanbula giderim de.. bilemiyorum burdaki doktorlara güvenmeli miyim güvenmemeli miyim.. sizce sadece kayıp yaşamakla anlaşılır mı rahim ağzı yetmezliği.. daha detaylı bir kontrol gerektirmez mi..
teşekkür ediyorum hidennisko yanıt verdiğin için.. görünce çok mutlu oldum.. bu topiği açan sensin diye biliyorum.. dilerim ben ve isteyen herkes kucağına alır bebeğini..
dualarınız için teşekürediyorum arkadaşlar..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..ben İstanbul halkalıda oturuyorum ve tem hospital e gidiyorum..hastahanenin sahiplerinden biri eşimin arkadaşı olduğu için oldukça ilgililer..yalnız şuan içim hiçde rahat değil..bu civarda önerebileceğiniz doktor varsa onada gitmek isterim..ataşehir oldukça uzak ama ARDA LEMBET e de gitmeyi düşünüyorum..pazartesiyi bekleyip artık ailelerimize söyleyeceğiz..doktor um dün aynı zamanda ağrı testi de yaptı.çok şükür çıkmadı..
Hadi canım iyi haberlerle gelKızlar bugun doktora gitcem hem muayene hemde kan vercem daha kana bile baktirmamistim inanılmaz bı rahatlık var üzerimde emirde adim atmaya korkardim hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi :18:gecen cumatesi testi tekrarladım yine pozitif çıktı insallah hersey yolundadir guzel haberlerle donerim insallah
hadi insallah bı test yapsana
Gözün aydın muhasebeci allah tamamına erdirsin. :)
Hayirli olsun. Çok sevindim
Rabbim devamını nasip etsin inşallah
Bu hafta ikinci güzel haber.
rabbim analı bablı büyütsün işşallah darısı olmayanların başına işşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?