Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Bence bir an evvel doktorunu değiştir. Araştır ve iyi bir doktora git. Enfeksiyon neden geçmesin yani farklı bir tedavi farklı doktor. Kesinlikle araştır. Zaman kaybetme böle şeylerle..

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Sakin ve soğukkanlı olmaya çalış. Kesinlikle kalkmadan yat. Heryerin ağrıyacak çok zor biliyorum ama bebek için herşeye değer. Ve dikiş atılmasını sağla. Dikiş çok önemli riske etmemek lazım. Bazı doktorlar bekleme taraftarı hemen dikiş atılmamalı diyorlar ama aniden açılma olursa da hiçbirşey yapamıyorlar. O yüzden bence dikiş attırmalısın. Sonra da bolca istirahat. Bebeğini ne kadar uzun süre içeride tutabilirsen o kadar iyi.

Amin inşallah paşam. Sen de bayağı zor günlere geldin sanırım. Biraz daha dayan. İnşallah bebeğin son anına kadar bekler. Allah yardımcın olsun inşallah..

paşa direniyor bebm biz bebgimizle kendimize söz verdik işşallah sag saglim kavuşucaz birbirimize işte ozaman bizimn bayramımız olucak şafak 71 yatış kalan süre 93rabbim bundan aşagı etmesin işşallah
yeni gelen arkadaşlara hoş gelmişler üzülerekten amma velakin dikkat etsinle ben 2 oglumda kanama oldu doktora dedim pazartesi gittim birşey yok dei salı kanama çarşamba dogurdumarda beye gidicek arkadaş burayı söylesin desin beni peserli arkadaş yönlendirdi yeşim hanımı istesin telefonda rica etsin beni söylerse ve burayı derse kesin araya koyar yoksa randevular çok dolu haberiniz olsun rabbim karnımızdakilere ömür versin işallahben teli yazmayı unuttum siz sayfayı öne çekin rumuzlara telimi yazıyım yolluyum bende diyorum birşey unuttum:44:seve seve yardım ederim

Kızlar herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince herkese cevap vermeye çalıştım eğer kaçırdığım varsa gerçekten kusura bakmayın.

Güzel bir maceraya başladık Allahın izniyle. Cumartesi test yaptırdım pazartesi hemen soluğu doktorda aldım. Tabiki kese henüz görünmedi. Beta HCG 2000 olmalı görünmesi için dedi doktor. Ama senin değerin oldukça yüksek kesin bir hamilelik var Pazartesiye yükselir görürüz keseyi dedi. Tekrar test yaptık yükselme var mı diye. 293 iken değerim 1042 olmuştu. Çok sevindim. iyi ki doktora gitmişim hemen çünkü ilaç kullanmaya başladım bile. Progestana başladık günde 3 kere. Coraspin var 1 defa günde zaten folikasite devam. Birde iğne verdi kızlar koldan vurulan. Cleanax sanırım adı bir defa vuruluyorum. içim rahatladı ilaç kullanmaya başlayınca insan daha ilk günden strese girmeye başlıyor birşey olursa diye.

Kızlar siz neler kullandınız. Hatırlayan varsa paylaşırsa çok sevinirm....

Diren Paşammm. Rabbim her daim yardımcın olsun.

Rabbim sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

hyırlı ugurlu olsun ıns kucagına alırsın :) darısıda basımıza

Evet canım pozitif pozitif düşünüyorum hep iyi değişen bişey yok acaba tarz mı değiştirsem

Kızlar bende gittim geldim doktora cok sukur keseyi gördük cok küçükmüş 10 günlük felanmis geç dollenme olabilir dedi doktor sanırım reglime yakın hamile kaldım,belkide bu yuzden kendimi hamile gibi hissetmiyordum,kan verdim sonucları esım alcak kese göründünüz göre deger kucuk çıkmaz herhalde,10 gun sonra tekrar çağırdı insallah duyarız kalp atışlarını

Hayırlı olsun seninle aynı devreyiz insallah vaktinde saglikli doğururuz bebeklerimizi,progestani nieye verdi kanaman mı var benim iki gun Lekenmem oldu gecti progestan kullanmadım mümkünse dikişe kadar kullanmak istemiyorum

Hadi maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek canm.
Kime gittin oluş Hanım'a mı.

Hadi maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek canm.
Kime gittin oluş Hanım'a mı.
İnsallah canım yok olus Hanım'a gitmedim daha esım devlet hastanesinde memur ilk 3 ay oraya gimeyi dusunuyorum oglumda da öyle yapmıştım 12. Haftada olus hanımı dusunuyorum insallah dikişe yanaşır

canım geçmiş olsun.bende 3 bebeğimi kaybettim.bu haftalarda dğum yapınca ilk teşhis hemen bidakine diktir diylar ama yanlış.ikinci kaybımdan sonra araştırmak için 2-3 profa gittim.bu haftalarda olan erken doğumn 2 sebebi olur dedi doktorun biri biri septum yani rahimde perde biride rahimde yetmezlik.bana doktorun biri perde var biri yok dedi kafam karştı rahim filmi çektirdim ve rahmi ortdan ikiye bölen koca bir perde ortaya çıktı.aldırdım perdeyi 3.ye hamile kaldım gittiğim prof perdeyi aldık dikişe gerek yok dedi ama varmış meğer kaybettim.yine araştırma falan genetik kanda pıhtılaşma yaptırdım kandada sorun çıktı haftaya iğneye başlayacam kan cıvıltıcı.şimdi yine hamileyim dikiş attırdım 10 gün önce inşallah bunu kucağıma alırım ya nasip.tecrübelerime dayanarak rahim filmi çektir,kanda pıhtılşmaya baktır,genetik test yaptır ondan sonra hamile kal.

İnsallah canım yok olus Hanım'a gitmedim daha esım devlet hastanesinde memur ilk 3 ay oraya gimeyi dusunuyorum oglumda da öyle yapmıştım 12. Haftada olus hanımı dusunuyorum insallah dikişe yanaşır

Hayırlısı ne iseo olsun canım.
Peki oluş hanım takip derse Cemil boyamı gideceksin takip de mi kalacaksın.

canım hayırlı olsun Allah hepimizinkini kucağına almayı nasip etsin.bende su an hamileyim.kullandığım ilçlar progestan 200 lük alttan fitil olarak kullanıyrm.haftada bir pruloton iğne vuruluyorum.coraspin haftaya kan cıvıltıcı iğneyede baslayacam.folbiol folik asit bunuda doğurana kadr kullanıcan dedi kanda pıhtılaşma sorunu olanlara iyi geliyomuş.bazı doktorlar 3. aydan sonra kestiriyolar seninde kanda probleem var anladığım sende sonuna kadr kullan.bide bazı doktorlar sadece progestan yeterli pruloton iğneye gerek yok diyolar ama bence bu iğneyide doğuma kadr vurdur

Kızlar bu özel sağlık sigortasını yaptırınca özel muayene yada operasyonlarda ne gibi faydaları oluyor özeller her şeyi parayla yapmıyormu zaten.Birde faceden sizlerle nasıl görüşebiliriz önceden yapmadığım şeyleri kk yada face şimdilerde ilgi alanımbu hastalık beni araştırmacı yaptıben daha ye öğrendiğim için herşeyi soruyorum kusura bakmayın:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…