- Konu Sahibi hidennisko
-
- #50.921
Arkadaşım hoş geldiniz Hamilelik haberiyle gelmişsiniz 41 kere maşallah ..Allah sağlıkla tamamına erdirsin İnşallah
bende rahım agzı yetmezlıgı denıldı ancak hamıle kalma surecıne gecemıyoruz cunku rahımde enfeksıyon var doktorum fıtıl falan verıyo ama gecmedı.. bunun onune nasıl gecebılecgımı bılen varsa yardım edebılır mı?
kızlar bende 21-6 haftalık hamileyim ve dün doktorumuz ayrıntılı ultrason için doç.dr Ahmet bey den randevu aldı ve gittik..bebek de herşey normal ama vajına kanal boyu 1.4cm olculdu..hemen doktorumu aradı ve bizimde gitmemizi söyledi..raporda alttan muayene sonucu poş görülmüyorsa progesteron eğer poş görülüyorsa serklaj önerilir yazıodu..doktoruma gittim ve alttan muayene yaptı poş u görmedi..progestan a başladık..ve istirahat etmemi soledi..rapor verdi..çok uzuluyorum ve cok korkuyorum..ailelerimizede soleyemedik..eşim yapıyo herşeyi...sürekli yatakta olmak nasıl olacak bilmiyorum..ve birde acaba serklaj yaptırmam gereklimi? doktorum 3 günde bir geleceksin dedi ama ultrason u yapan doçent de gerk yok 3 güne haftada bir gelsin demiş...kafam cok karışık..Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Amin inşallah paşam. Sen de bayağı zor günlere geldin sanırım. Biraz daha dayan. İnşallah bebeğin son anına kadar bekler. Allah yardımcın olsun inşallah..
paşa direniyor bebmbiz bebgimizle kendimize söz verdik işşallah sag saglim kavuşucaz birbirimize işte ozaman bizimn bayramımız olucak şafak 71 yatış kalan süre 93 rabbim bundan aşagı etmesin işşallah
yeni gelen arkadaşlara hoş gelmişler üzülerekten amma velakin dikkat etsinle ben 2 oglumda kanama oldu doktora dedim pazartesi gittim birşey yok dei salı kanama çarşamba dogurdumarda beye gidicek arkadaş burayı söylesin desin beni peserli arkadaş yönlendirdi yeşim hanımı istesin telefonda rica etsin beni söylerse ve burayı derse kesin araya koyar yoksa randevular çok dolu haberiniz olsun rabbim karnımızdakilere ömür versin işallah ben teli yazmayı unuttum siz sayfayı öne çekin rumuzlara telimi yazıyım yolluyum bende diyorum birşey unuttum:44:seve seve yardım ederim
Kızlar herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince herkese cevap vermeye çalıştım eğer kaçırdığım varsa gerçekten kusura bakmayın.
Güzel bir maceraya başladık Allahın izniyle. Cumartesi test yaptırdım pazartesi hemen soluğu doktorda aldım. Tabiki kese henüz görünmedi. Beta HCG 2000 olmalı görünmesi için dedi doktor. Ama senin değerin oldukça yüksek kesin bir hamilelik var Pazartesiye yükselir görürüz keseyi dedi. Tekrar test yaptık yükselme var mı diye. 293 iken değerim 1042 olmuştu. Çok sevindim. iyi ki doktora gitmişim hemen çünkü ilaç kullanmaya başladım bile. Progestana başladık günde 3 kere. Coraspin var 1 defa günde zaten folikasite devam. Birde iğne verdi kızlar koldan vurulan. Cleanax sanırım adı bir defa vuruluyorum. içim rahatladı ilaç kullanmaya başlayınca insan daha ilk günden strese girmeye başlıyor birşey olursa diye.
Kızlar siz neler kullandınız. Hatırlayan varsa paylaşırsa çok sevinirm....
Kızlar herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince herkese cevap vermeye çalıştım eğer kaçırdığım varsa gerçekten kusura bakmayın.
Güzel bir maceraya başladık Allahın izniyle. Cumartesi test yaptırdım pazartesi hemen soluğu doktorda aldım. Tabiki kese henüz görünmedi. Beta HCG 2000 olmalı görünmesi için dedi doktor. Ama senin değerin oldukça yüksek kesin bir hamilelik var Pazartesiye yükselir görürüz keseyi dedi. Tekrar test yaptık yükselme var mı diye. 293 iken değerim 1042 olmuştu. Çok sevindim. iyi ki doktora gitmişim hemen çünkü ilaç kullanmaya başladım bile. Progestana başladık günde 3 kere. Coraspin var 1 defa günde zaten folikasite devam. Birde iğne verdi kızlar koldan vurulan. Cleanax sanırım adı bir defa vuruluyorum. içim rahatladı ilaç kullanmaya başlayınca insan daha ilk günden strese girmeye başlıyor birşey olursa diye.
hyırlı ugurlu olsun ıns kucagına alırsın :) darısıda basımıza
temem teyzesi ol koruyucu teyzesi hemide
Teşekkür ederim teyze güzel..
canım ben pesere 450 vermedimmuayene ücreti 320 tl istersen özelime telini yaz telefonda konuşalım burda olmaz yane muayene 320 tl alıyor kültür idrar testleri orda yaptırdım hep peserin fiyatı belli degil dogru diyorsun çok zor arda bey çok baba bir insan öle parayada tema etmeyen önce hastalarının mutlulugunu düşünen sonra para ikinci planda rabim ömrüne ömür katsın işşallah çok emegi geçti jelibona koruyucu amca bir baba gibi sen telefonunu ver özele ben ararım istedigini sotrarsın bana olarmı yardım etmek inan çok istiyorum bizim gebelik listelerinde yazıyor il il oku gerilere git doktor tercihleri yazıyorya
İyiyim regretemm iyiyim seni sormalı...
sana aksini demek olmazdı zaten
oooo pasa hanım gözünüzden hiç birsey kaçmıyor..
bende hamileler listesinde yazmamışım sandım...bu liste aklımda yoktu..
zaten yarım akıllı oldum iyice..hemmen düzeltiyorum
Hayırlı olsun seninle aynı devreyiz insallah vaktinde saglikli doğururuz bebeklerimizi,progestani nieye verdi kanaman mı var benim iki gun Lekenmem oldu gecti progestan kullanmadım mümkünse dikişe kadar kullanmak istemiyorumKızlar herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince herkese cevap vermeye çalıştım eğer kaçırdığım varsa gerçekten kusura bakmayın.
Kızlar bende gittim geldim doktora cok sukur keseyi gördük cok küçükmüş 10 günlük felanmis geç dollenme olabilir dedi doktor sanırım reglime yakın hamile kaldım,belkide bu yuzden kendimi hamile gibi hissetmiyordum,kan verdim sonucları esım alcak kese göründünüz göre deger kucuk çıkmaz herhalde,10 gun sonra tekrar çağırdı insallah duyarız kalp atışlarını
İnsallah canım yok olus Hanım'a gitmedim daha esım devlet hastanesinde memur ilk 3 ay oraya gimeyi dusunuyorum oglumda da öyle yapmıştım 12. Haftada olus hanımı dusunuyorum insallah dikişe yanaşırHadi maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek canm.
Kime gittin oluş Hanım'a mı.
böyle tek tek yazıyorum ama kusura bakmayın yeniyim.. gerçi 1 aydır takip ediyorum.. ilk 500 sayfayı okudum..
kısaca hikayemi paylaşmak istiyorum.. 27 yaşındayım ve bu benim ilk gebeliğimdi.. hiçbir problemim yoktu.. ya da ben öyle sanmışım. 22. haftamda çok sık idrara gitmeye başladım.. ama çok su içtiğimden normal diye düşündüm.. bir de ben de aşırı terleme rahatsızlığı var.. çamaşırım hep ıslaktır yani..çok sık değiştirim normalde de.. cumartesi günü her idrarımı yaptıktan sonra kahverengi bir akıntı geliyordu.. doktorumu aradık.. normal olduğunu, kanama olmadıkça bir sorun olmadığını söyledi. biraz rahatladık ama akşam yine de bir kontrole gitmek istedik.. işte orda kanama başladı.. ve artık yapılacak bir şey yok dendi.. pazar günü doğum yaptım..
erken doğum yaptığım için servikal yetmezlik deniyor.. doğumdan 10 gün kadar sonra 2 tane doktora gittim.. detaylı bir tarama yapmadılar.. hamile kaldığında gel diyorlar.. 13. haftada dikiş atılacakmış. ama içim rahat değil.. ya başka bir şey varsa..
İnsallah canım yok olus Hanım'a gitmedim daha esım devlet hastanesinde memur ilk 3 ay oraya gimeyi dusunuyorum oglumda da öyle yapmıştım 12. Haftada olus hanımı dusunuyorum insallah dikişe yanaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?